Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja nisam čuo nijednog ekonomistu, političara ili bilo koga drugog da ima konkretan plan. Ljudi posložili sve. Daj Boze da bude ista od spasa Željezare.
Aha, znaci tu si po zadatku.
Pitaj Dzonlica vidja li vise Gervaisa.
Za ove ostale koje mozda i zanima stanje: Uvijek postoji gospodski nacin da se napusti brod koji tone. Na kraju, ako vlada laze, uhvatis ih u lazi. Prihvatis njihovu ponudu (ulozeno) i vidis da li su stvarno spremni da to i urade. Ne mozes izgubiti. Odnosno mozes izgubiti samo onih milijardu KM koje si planirao hajrovati nakon gasenja svega u Zeljezari. I tu onda dodjemo do razloga za ovakvu patetiku i kuknjavu.
A Dzonlicu i njegovom brisanju komentara i iskrivljivanju istine zato sto je dobar sa upravom NZZ se najebem mame.
E jesi me provalio svaka ti čast. Bas sam kontao uzeti 50-60 miliona (samo nisam odlucio još eura ili funti ne znam gdje će mi uplatiti pare). Daj bogati postavi link ili članak bilo kojeg ekonomiste, daj analizu umjetne inteligencije bilo šta na ovom svijetu gdje je moguće nastaviti poslovanje po ekonomskim principima. Znam da nećeš postaviti jer ga nema. Napisat će neki odgovor u smislu da mene napadaš da sam plaćenik, glupan, neznalica, da sam Pavlović ili ovaj direktor i sve drugo samo nećeš napisati argumente, jer ih nemaš. Razumijem radnike i sindikat njima su bitne Plate, ko će ih isplatiti šta ih briga. Njima nije bitno da li Plate dolaze iz budžeta Fbih ili iz njihove zarade. Ostale ne razumijem. Ako vjerujete u zakonitosti matematike, fizike, medicine zašto ne u ekonomske zakonitosti. Iskreno nemam vise živaca ponavljati o državi kao vlasniku kapitala i kamo su državne firme uspješne, nabrajati desetine propalih državnih firmi, milijarde poreza koje duguju Itd. Sto se tiče prodaje i cijene nju će odrediti vlasnik, isto kao sto ti odredjujes cijenu svojih stvari (stana, auta) usluga Itd. Lupetanja dobit ces para koliko si platio su za vrtića, konto naplaćuje na taj način? Da se tako naplaćuje ne bi postojala ekonomija. Elem vidjet ćemo šta će biti.
Ja nisam čuo nijednog ekonomistu, političara ili bilo koga drugog da ima konkretan plan. Ljudi posložili sve. Daj Boze da bude ista od spasa Željezare.
Aha, znaci tu si po zadatku.
Pitaj Dzonlica vidja li vise Gervaisa.
Za ove ostale koje mozda i zanima stanje: Uvijek postoji gospodski nacin da se napusti brod koji tone. Na kraju, ako vlada laze, uhvatis ih u lazi. Prihvatis njihovu ponudu (ulozeno) i vidis da li su stvarno spremni da to i urade. Ne mozes izgubiti. Odnosno mozes izgubiti samo onih milijardu KM koje si planirao hajrovati nakon gasenja svega u Zeljezari. I tu onda dodjemo do razloga za ovakvu patetiku i kuknjavu.
A Dzonlicu i njegovom brisanju komentara i iskrivljivanju istine zato sto je dobar sa upravom NZZ se najebem mame.
Uzet ces sabbatical do iza Bajrama zbog zadnje recenice.