Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne pratim ga, niti želim da ga pratim, vjerujem ti da to piše, to jeste kuca.
Iranci po meni i Šije prate skoro pa ne mogu reći izvorni Islam, ali u skladu sa Kuranom i drugim objavama.
Ne pratim ga ni ja. Boze sacuvaj. Al mi ga izbacuje dnevno.
Sto se Sija tice. Dragi bog zabranjuje samopovrijeđivanje, izdizanje nekakvih imama i slicno, koliko znam.
Al, isto tako znam da su sunitski sejhovi uzeli i previse furseta. Tumace oni kao da 1000 godina prije njih nije upucena jasna objava, a istu vec hiljade njih obicnom puku nije dovoljno rastumacilo.
Izađe, da su nam Turci donijeli pola Ilmihala i od nas napravise na pola muslimane. Onda Pezic i slicni 500 godina kasnije odose u Saudiju i nakon 4 godine ucenja saznase da mi pojma nemamo ....
Vrijeđanje zdrave pameti ...
Da, ja sam više mislio na molitve i slično. Blokiraj taj AI algoritam.
Da ne viđaš Pezića uopšte ili manje.
Dopisao sam gore naknadno.
Imaju Sije taj folklor koji nije u skladu sa vjerom, kako ja gledam.
Al u vezi jednog ce kod mene uvijek biti ispred svakog sunitskog ucenjaka i njihovih vazova. A to su zene i kako iste tretiraju.
alijagoro wrote: ↑02/08/2026 18:58
Meni su bili zanimljivi oni likovi na temi Sirija,sve o vjeri znaju,ko je vjernik a ko nevjernik i onda dodje genocid u Gazi i svi ti likovi uglavnom nestase,nesta i ta briga za muslimanima kao i briga za suverenitetom Sirije
Mnogi banirani, s razlogom.
Pezic iz dana u dan vedri i oblaci.
Kada su napali Iran, napisao je kako Sije nit za Ramazan nemaju obraza.
Al rijeci nije izustio nakon 167 mrtvih djevojcica.
Valjda jer su djeca mrskih Sija
FUJ!
Seronja teski,s vremena na vrijeme popljuje sije,ali onako supacki,da drzi vehabije u konstantnom strahu
Kada su napali Iran, napisao je kako Sije nit za Ramazan nemaju obraza.
Al rijeci nije izustio nakon 167 mrtvih djevojcica.
Valjda jer su djeca mrskih Sija
FUJ!
Iranci po meni i Šije prate skoro pa ne mogu reći izvorni Islam, ali u skladu sa Kuranom i drugim objavama.
Sto se Sija tice. Dragi bog zabranjuje samopovrijeđivanje, izdizanje nekakvih imama i slicno, koliko znam.
Ali, u Iranu zive Suniti i imaju svoje dzamije. Sije vjeruju u Allaha, Kuran, Muhameda i tako redom.
Kako to kaze da Sije nisu u pravu kada je u pitanju pocetak raskola??
Mnogi pravovjerni iz tog vakta su malo prije toga promijenili dres i postali aman mumini. A jedva cekali da Muhamed a.s. preseli. Meni se cini da ista prica kao sa Titom. Narodski receno ...
Al, isto tako znam da su sunitski sejhovi uzeli i previse furseta. Tumace oni kao da 1000 godina prije njih nije upucena jasna objava, a istu vec hiljade njih obicnom puku nije dovoljno rastumacilo.
Izađe, da su nam Turci donijeli pola Ilmihala i od nas napravise na pola muslimane. Onda Pezic i slicni 500 godina kasnije odose u Saudiju i nakon 4 godine ucenja saznase da mi pojma nemamo ....
Ne znam koliko je istina,negdje sam procito da dosta knjiga u arapskim zemljama,dolazi iz izraelskih izdavackih kuca
Ali, u Iranu zive Suniti i imaju svoje dzamije. Sije vjeruju u Allaha, Kuran, Muhameda i tako redom.
Kako to kaze da Sije nisu u pravu kada je u pitanju pocetak raskola??
Mnogi pravovjerni iz tog vakta su malo prije toga promijenili dres i postali aman mumini. A jedva cekali da Muhamed a.s. preseli. Meni se cini da ista prica kao sa Titom. Narodski receno ...
Ne znam koliko je istina,negdje sam procito da dosta knjiga u arapskim zemljama,dolazi iz izraelskih izdavackih kuca
Da tim cobanima Mossad priprema gradivo svaku skolsku i akademsku godinu, mene ne bi iznenadilo ...
Imaš li neki dokaz za to ili samo lupaš? Ovo sto sam ja objavio je činjenica za koju imaju sudski dokazi da je vrbovao omladinu, da živi u Iranu i sve.
misliš imam li kakve transkripte iz mossadovih kancelarija?
ili je dovoljan javni savez izraela i maroka, izraelska podrška marokanskim pretenzijama u zapadnoj sahari, organizovano dovlačenje ljudi koji su utrčali u ceutu i instantno šerovanje o propasti evrope i lijevih politika zbog imigranata koji preplavljuju šengen i to od strane viđenijih cionista i samog POTUSa.
hau konvinijent. samo od sebe. ko i pomoć izraelaca janezu janši.
slučajno sve države koje su priznale palestinu.
dešava se.
a nije da ni španski zvaničnici nisu spominjali ovo. biće da je do mene i mog lupanja.
Imaš li neki dokaz za to ili samo lupaš? Ovo sto sam ja objavio je činjenica za koju imaju sudski dokazi da je vrbovao omladinu, da živi u Iranu i sve.
ili je dovoljan javni savez izraela i maroka, izraelska podrška marokanskim pretenzijama u zapadnoj sahari, organizovano dovlačenje ljudi koji su utrčali u ceutu i instantno šerovanje o propasti evrope i lijevih politika zbog imigranata koji preplavljuju šengen i to od strane viđenijih cionista i samog POTUSa.
dešava se.
a nije da ni španski zvaničnici nisu spominjali ovo. biće da je do mene i mog lupanja.
Znaci ukratko nemaš i lupetaš po običaju.
Relations between Spain and Israel deteriorated further on Friday after a Spanish cabinet minister appeared to suggest that Israel was behind the migration crisis in Ceuta, the Spanish-controlled enclave in North Africa. The accusation came after Israeli Ambassador to the UN Danny Danon criticized Spain's handling of the mass influx of migrants into the territory.
dešava se.
Znaci ukratko nemaš i lupetaš po običaju.
Relations between Spain and Israel deteriorated further on Friday after a Spanish cabinet minister appeared to suggest that Israel was behind the migration crisis in Ceuta, the Spanish-controlled enclave in North Africa. The accusation came after Israeli Ambassador to the UN Danny Danon criticized Spain's handling of the mass influx of migrants into the territory.
Islamofob bot.
Gdje je ko spomenuo islam? ako iko ima fobiju, to si ti.
jel lupeta i španski ministar?
Znaci ako je ministar u spaniji onda je bog jel? Znaci šta god neki ministar izjavi, to je istina? Pogledaj malo na domaćem terenu kako to fecera, isto tako ti je i vani.
jel lupeta i španski ministar?
Znaci ako je ministar u spaniji onda je bog jel? Znaci šta god neki ministar izjavi, to je istina? Pogledaj malo na domaćem terenu kako to fecera, isto tako ti je i vani.
Bilesi ti iz svedske znas vise od njega koji je u sred desavanja? I nemas nikakav problem da kazes da nije.
Ili si lafo neutralan dok ne dobiejs cinjenice, ali ako ti ne odgovaraju moraju biti samo sudske. Drugostepene, bez prava na zalbu?
Bilesi ti iz svedske znas vise od njega koji je u sred desavanja? I nemas nikakav problem da kazes da nije.
Ili si lafo neutralan dok ne dobiejs cinjenice, ali ako ti ne odgovaraju moraju biti samo sudske. Drugostepene, bez prava na zalbu?
Znam vise od tebe, to je sigurno.
Znaci nema ova situacija nikakve veze sa spanijom koja je otvorila vrata iregularnim migrantima da reguliraju boravišno pitanje? Ili sa činjenicom da je premijer spaniji otišao u zvaničnu posjetu Alžiru?
Mora bosnjo odma na teorije zavjere, omiljena tema uvijek bila još od Tite.
Znaci nema ova situacija nikakve veze sa spanijom koja je otvorila vrata iregularnim migrantima da reguliraju boravišno pitanje? Ili sa činjenicom da je premijer spaniji otišao u zvaničnu posjetu Alžiru?
po čemu znaš? jer si u švedskoj? zar je španski ministar bošnjo?
čuj teorije zavjere, ljudi imaju direktan okršaj sa ovom vladom španije, utiču na izbore u sloveniji i reći da nemaju prste u ovome? možda ne na terenu jer nema potrebe, ali u algoritmu, itekako da.
ili je teorija zavjere nikad veća potrošnja Izraela na popravljanje slike u svijetu, gdje se prigodno mora ocrniti protivnik?
frajera treba trajno banovat.
Ne zato što ima drugačije mišljenje nego zato što namjerno i maliciozno jebe u zdrav mozak.
Ne samo na ovoj temi.
Banovalo se i za banalnije stvari.
čuj teorije zavjere, ljudi imaju direktan okršaj sa ovom vladom španije, utiču na izbore u sloveniji i reći da nemaju prste u ovome? možda ne na terenu jer nema potrebe, ali u algoritmu, itekako da.
ili je teorija zavjere nikad veća potrošnja Izraela na popravljanje slike u svijetu, gdje se prigodno mora ocrniti protivnik?
neki wrote: ↑03/08/2026 15:09
frajera treba trajno banovat.
Ne zato što ima drugačije mišljenje nego zato što namjerno i maliciozno jebe u zdrav mozak.
Ne samo na ovoj temi.
Banovalo se i za banalnije stvari.
GandalfSivi wrote: ↑03/08/2026 22:09
Znaci, spanske obavjestajne sluzbe izadju sa izvjestajem da je ovaj udar izvrsen (minimalno) od marokanske vlade, ali jok, jebo sluzbe, zna konami
iz nekog razloga čovjek traži sudski provjerene činjenice za ono čime se hvale okolo država imigranata bukvalno napada NATO članicu i alfa i omega NATO saveza doslovno huška na to.
i kae čovjek, ma jok, nema to nikakve veze sa Sanchezom, priznanjem palestine i odjebavanjem oko Irana.