https://www.youtube.com/watch?v=i4vGgeV ... =blefalojz
TBF Data
Nažalost mnogi BH političari BiH vide kao privatnu firmu, a trend je u svijetu da se automatizira rad.sumirprimus wrote: ↑27/07/2022 13:19 Kontate da je sa bakirom sve manje bosnjaka u bosni A sve se vise iseljava?
Ne pricam ja o sredstvima ni metodama rada, nego da dosta svijeta svjesno podrzava baketa i sebiju kao prvi par u bosnjaka, a realno nisu ni za mjesne zajednice. Zato se i okruzuju poltronima i nesposobnim da bi bolje dosli do izrazaja, zato i nema napretka. Jer ovo sto bake pric ni pas maslom ne bi mazao I vuku nas svojom bahatoscu neznanjem licemjerstvom na dno sve zajedno. Povrh svih priblema koje imamo iz vana , ono kao nas najveci nam nisu potrebni.patriot_bih wrote: ↑27/07/2022 13:27Nažalost mnogi BH političari BiH vide kao privatnu firmu, a trend je u svijetu da se automatizira rad.sumirprimus wrote: ↑27/07/2022 13:19 Kontate da je sa bakirom sve manje bosnjaka u bosni A sve se vise iseljava?
Oni bi ostavili samo neophodni kadar u BiH tj. svoje glasače, državne službenike koje su zaposlili.
Privatni sektor, a evo vidimo i vojsku bi automatizirali, a budžet bi se punio prodajom prirodnih resursa.
To je san snova država svake oligarhije.
Treba tražiti proNatalitetnu politiku i niže poreze pa glasati na osnovu toga.
Hajd da probam i ja
svaka castjoint union wrote: ↑27/07/2022 13:44Hajd da probam i ja![]()
Dijasporo draga zajebaste se pravo
Mislili pobjegli iz bolesnog u zdravo
Zivi vi nam bili u inostranstvu i zdravi
'mjesto vas ce Bake 'vamo robote da pravi.
Robot mijenja mlade, i momke i cure
Ne treba mu hrane, samo ulja bure
Ne trazi ni godisnji, ne trazi ni platu
Ne mora da placa ni stambenu ratu
Radi u tri smjene, pauzu ne treba
Ne trazi ni vode, ne trazi ni hljeba
Nema bolovanja, ni regresa nema
Nikad neces vidjet da na poslu drijema.
Ako ne daj Boze, dodje i do rata,
Lako je na robota zasarafit PAT-a
On ce da se bije do besvjesti za te
Poslije nece trazit' ni certifikate
Nekontajusumirprimus wrote: ↑27/07/2022 13:19 Kontate da je sa bakirom sve manje bosnjaka u bosni A sve se vise iseljava?
Pa biti ce roboti, na popisu ce se pisati kao, Bosnjaci Robotipatriot_bih wrote: ↑27/07/2022 13:17 Loša je izjava Izetbegovića za robote i dronove umjesto omladine.
Mi trebamo više Bošnjaka u BiH da bi bili sigurni.
Dakle, pronatalitetna politika, više mladih koji će raditi, privređivati a i upravljati dronovima ako zatreba.
https://www.klix.ba/biznis/inflacija-u- ... /220727059Inflacija u BiH dostigla rekordnih 15,8 posto
sta će tamo kad oni sve znaju i sve dogovarajuDonieBrasco wrote: ↑27/07/2022 14:42 Bakir nije bio na sastanku u OHR , izgleda da su roboti prioritet !
Ni Covic nije bio na sastanku.
Kriticna masa zeli takvog vodju. Kriticna masa zeli da nesto zavrsi preko reda, da se negdje ugradi, da se parkira na trotoaru, na autobuskoj stanici dok ode do marketa. Kriticnoj masi takav vodja odgovara, jer red i sistem masi ne odgovara, nema puno mjesta improvizacijama, nego valja po slovu zakona, a mi to ne volimo.konami666 wrote: ↑27/07/2022 12:19 Raja sve na photoshop i zajebanciju okrene dok u isto vrijeme Srbi i Hrvati lobiraju i pokazuju kako Bosanci prijete oružjem. Nije bitno ima li ga ili ne, dovoljno je samo sto je ovaj mamlaz ovo izgovorio i tu je gotova priča. I onda umjesto da se sakupi kritična masa i odjebu ovoga idiota, raja se zajebava u Photoshopu. Veseli Bosanac. Ovi kradu 30 godina, sve sjebase sto se može sjebati i jedina reakcija na svu tu torturu je pokoji komentar na kafici i photoshop na internetu.
I onda 30 godina zabijanja glave u pijesak dođe na naplatu.