BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Optimus09
#75501 Re: BHTelecom All About
Hvala vam gdje culi i ne culi

-
ing-ecc
#75502 Re: BHTelecom All About
Obostrana je podjela na 'ko je ludji'. Sta ako se pojavi direktorun1ted wrote: ↑18/01/2021 10:39A što si hrabarKako ljudi ne shvataju da uvijek postoji neko "ludji". Šta ako se pojavis i tamo te dočeka direktor?
Ti kao uposlenik trazis adresu korisika usluge da bi se obračunao s njim? Pa to je ogromna povreda i nosi posljedice raskida ugovora
Tvog ugovora, ne korisnikovog.
Ko kaze/zna da sam uposlenik? Ko kaze da je on korisnik?
Zar nam nisu drugacije uloge?
P.S. ima ona neka u F L sto je sefica i sve cuva pod kontrolom
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#75503 Re: BHTelecom All About
Ne bih se ja tako ponašao, moj savjet je bio dobronamjeran. Ti ako zelis, slobodno radi, ali opet ti ponavljam, kao uposlenik ne bi trebao da to radis.
-
ing-ecc
- REDDEVILS
-
no1diego
#75506 Re: BHTelecom All About
Nema od njih nista do privatizacije, tolika neorganizovanost i nerad se moze ispoljavati samo u drzavnoj firmi. Hocu da odem sa Telemacha i predjem kod njih al 7 dana ne mozez doci do informacije sta cekaju i kad ce, da provedu opticki kabal do stanova kroz zgradu u koju su usli prije 6 mjeseci. Naravno da ne mozes dobiti info, mozes dobiti da ceprkaju po zicama iz 1960 te, al nece se pocesati i doci da sprovedu optiku...Tako da Telemach nazalost jos uvijek ostaje, neposteni kakvi su, jos uvijek sisaju zelenu prciju, nazalost.
- PajaELdin
#75507 Re: BHTelecom All About
Znaci krenulo je ono o cemu sam sinoc pisao, sad ce te simpatizeri i monteri Telecoma razapeti. Drug ne dolazi ovamo ni pod razno, kakvi god da su ne mogu biti gori od ovih. Na ovoj temi ti uposlenici traze da se nadju s tobom jedna na jedan, kao sto od mene trazi ovaj klaun inzinjer. A ja trazio isto od ovog sence, da bi vjerovatno ovaj senco proslijedio moje privatne poruke inzinjeru, da bi ovaj sada isto to trazio od mene. A nije svjestan da bi mogao letiti sa radnog mjesta, samo para poziva da obavim. Strasno! Neka te gdje jesi vjeruj mi na rijec.no1diego wrote: ↑18/01/2021 16:37 Nema od njih nista do privatizacije, tolika neorganizovanost i nerad se moze ispoljavati samo u drzavnoj firmi. Hocu da odem sa Telemacha i predjem kod njih al 7 dana ne mozez doci do informacije sta cekaju i kad ce, da provedu opticki kabal do stanova kroz zgradu u koju su usli prije 6 mjeseci. Naravno da ne mozes dobiti info, mozes dobiti da ceprkaju po zicama iz 1960 te, al nece se pocesati i doci da sprovedu optiku...Tako da Telemach nazalost jos uvijek ostaje, neposteni kakvi su, jos uvijek sisaju zelenu prciju, nazalost.
- Chloe
- Photo mod
#75508 Re: BHTelecom All About
no1diego wrote: ↑18/01/2021 16:37 Nema od njih nista do privatizacije, tolika neorganizovanost i nerad se moze ispoljavati samo u drzavnoj firmi. Hocu da odem sa Telemacha i predjem kod njih al 7 dana ne mozez doci do informacije sta cekaju i kad ce, da provedu opticki kabal do stanova kroz zgradu u koju su usli prije 6 mjeseci. Naravno da ne mozes dobiti info, mozes dobiti da ceprkaju po zicama iz 1960 te, al nece se pocesati i doci da sprovedu optiku...Tako da Telemach nazalost jos uvijek ostaje, neposteni kakvi su, jos uvijek sisaju zelenu prciju, nazalost.
Nek' si ti nakon toliko godina izbivanja ušao to napisati...no1diego wrote: ↑18/01/2021 16:37 Nema od njih nista do privatizacije, tolika neorganizovanost i nerad se moze ispoljavati samo u drzavnoj firmi. Hocu da odem sa Telemacha i predjem kod njih al 7 dana ne mozez doci do informacije sta cekaju i kad ce, da provedu opticki kabal do stanova kroz zgradu u koju su usli prije 6 mjeseci. Naravno da ne mozes dobiti info, mozes dobiti da ceprkaju po zicama iz 1960 te, al nece se pocesati i doci da sprovedu optiku...Tako da Telemach nazalost jos uvijek ostaje, neposteni kakvi su, jos uvijek sisaju zelenu prciju, nazalost.
- Chloe
- Photo mod
#75509 Re: BHTelecom All About
97 % tvojih postova je kukanje na BHTelecom...IamPajaELdin wrote: ↑18/01/2021 17:02Znaci krenulo je ono o cemu sam sinoc pisao, sad ce te simpatizeri i monteri Telecoma razapeti. Drug ne dolazi ovamo ni pod razno, kakvi god da su ne mogu biti gori od ovih. Na ovoj temi ti uposlenici traze da se nadju s tobom jedna na jedan, kao sto od mene trazi ovaj klaun inzinjer. A ja trazio isto od ovog sence, da bi vjerovatno ovaj senco proslijedio moje privatne poruke inzinjeru, da bi ovaj sada isto to trazio od mene. A nije svjestan da bi mogao letiti sa radnog mjesta, samo para poziva da obavim. Strasno! Neka te gdje jesi vjeruj mi na rijec.no1diego wrote: ↑18/01/2021 16:37 Nema od njih nista do privatizacije, tolika neorganizovanost i nerad se moze ispoljavati samo u drzavnoj firmi. Hocu da odem sa Telemacha i predjem kod njih al 7 dana ne mozez doci do informacije sta cekaju i kad ce, da provedu opticki kabal do stanova kroz zgradu u koju su usli prije 6 mjeseci. Naravno da ne mozes dobiti info, mozes dobiti da ceprkaju po zicama iz 1960 te, al nece se pocesati i doci da sprovedu optiku...Tako da Telemach nazalost jos uvijek ostaje, neposteni kakvi su, jos uvijek sisaju zelenu prciju, nazalost.
- _Reds_
#75510 Re: BHTelecom All About
Pa možda je FFTB rješenje, i ne uvode kod tebe do stanova nego do zgrade, ili ulaza.no1diego wrote: ↑18/01/2021 16:37 Nema od njih nista do privatizacije, tolika neorganizovanost i nerad se moze ispoljavati samo u drzavnoj firmi. Hocu da odem sa Telemacha i predjem kod njih al 7 dana ne mozez doci do informacije sta cekaju i kad ce, da provedu opticki kabal do stanova kroz zgradu u koju su usli prije 6 mjeseci. Naravno da ne mozes dobiti info, mozes dobiti da ceprkaju po zicama iz 1960 te, al nece se pocesati i doci da sprovedu optiku...Tako da Telemach nazalost jos uvijek ostaje, neposteni kakvi su, jos uvijek sisaju zelenu prciju, nazalost.
-
kakaljin
#75511 Re: BHTelecom All About
PA ako mozes tih par poziva napraviti, sto ih ne napravis pa ti srede uslugu ako ne valja, a u ostalom ako usluga koju placas ne radi kako treba mozes bez ikakvih problema raskinuti ugovor.IamPajaELdin wrote: ↑18/01/2021 17:02Znaci krenulo je ono o cemu sam sinoc pisao, sad ce te simpatizeri i monteri Telecoma razapeti. Drug ne dolazi ovamo ni pod razno, kakvi god da su ne mogu biti gori od ovih. Na ovoj temi ti uposlenici traze da se nadju s tobom jedna na jedan, kao sto od mene trazi ovaj klaun inzinjer. A ja trazio isto od ovog sence, da bi vjerovatno ovaj senco proslijedio moje privatne poruke inzinjeru, da bi ovaj sada isto to trazio od mene. A nije svjestan da bi mogao letiti sa radnog mjesta, samo para poziva da obavim. Strasno! Neka te gdje jesi vjeruj mi na rijec.no1diego wrote: ↑18/01/2021 16:37 Nema od njih nista do privatizacije, tolika neorganizovanost i nerad se moze ispoljavati samo u drzavnoj firmi. Hocu da odem sa Telemacha i predjem kod njih al 7 dana ne mozez doci do informacije sta cekaju i kad ce, da provedu opticki kabal do stanova kroz zgradu u koju su usli prije 6 mjeseci. Naravno da ne mozes dobiti info, mozes dobiti da ceprkaju po zicama iz 1960 te, al nece se pocesati i doci da sprovedu optiku...Tako da Telemach nazalost jos uvijek ostaje, neposteni kakvi su, jos uvijek sisaju zelenu prciju, nazalost.
-
no1diego
#75512 Re: BHTelecom All About
Pa nakon sto su telemasi ispali kakvi jesu prema narodu, uzeo sam da citam ovu temu da vidim modus za raskid ugovora i kakve su trenutno opcije na Telecomu. Ne moze se poreci da dosta ljudi na ovoj temi odavno kudi stare vodove i uslugu na njima, dok je naravno optika nesto sasvim drugo. Potpuno sam svjestan da javne nabavke kojim podlijeze, i koje postuje BHT onemogucava milion stvari, al i do njih je... Nazalost, prespavali su akvizicije HS-a, Logosofta,ASK, bitnije je bilo uhljebljavat. Kamo srece da su bili agilniji,pratili trendove i malo sire gledali pa smjestili telemach na nivo Logosofta. Neto dobit Telecoma 2012 g. 126 M KM ,u 2019 g. pala na 51 M KM, prevelik pad da bi se pridavao samo sirenju VOIP-a i IM-a. Steta jer je nase, al oni koji ga vode ne ponasaju se bas domacinski prema njemu.Chloe wrote: ↑18/01/2021 17:27no1diego wrote: ↑18/01/2021 16:37 Nema od njih nista do privatizacije, tolika neorganizovanost i nerad se moze ispoljavati samo u drzavnoj firmi. Hocu da odem sa Telemacha i predjem kod njih al 7 dana ne mozez doci do informacije sta cekaju i kad ce, da provedu opticki kabal do stanova kroz zgradu u koju su usli prije 6 mjeseci. Naravno da ne mozes dobiti info, mozes dobiti da ceprkaju po zicama iz 1960 te, al nece se pocesati i doci da sprovedu optiku...Tako da Telemach nazalost jos uvijek ostaje, neposteni kakvi su, jos uvijek sisaju zelenu prciju, nazalost.Nek' si ti nakon toliko godina izbivanja ušao to napisati...no1diego wrote: ↑18/01/2021 16:37 Nema od njih nista do privatizacije, tolika neorganizovanost i nerad se moze ispoljavati samo u drzavnoj firmi. Hocu da odem sa Telemacha i predjem kod njih al 7 dana ne mozez doci do informacije sta cekaju i kad ce, da provedu opticki kabal do stanova kroz zgradu u koju su usli prije 6 mjeseci. Naravno da ne mozes dobiti info, mozes dobiti da ceprkaju po zicama iz 1960 te, al nece se pocesati i doci da sprovedu optiku...Tako da Telemach nazalost jos uvijek ostaje, neposteni kakvi su, jos uvijek sisaju zelenu prciju, nazalost.![]()
- Chloe
- Photo mod
#75513 Re: BHTelecom All About
no1diego wrote: ↑18/01/2021 17:54Pa nakon sto su telemasi ispali kakvi jesu prema narodu, uzeo sam da citam ovu temu da vidim modus za raskid ugovora i kakve su trenutno opcije na Telecomu. Ne moze se poreci da dosta ljudi na ovoj temi odavno kudi stare vodove i uslugu na njima, dok je naravno optika nesto sasvim drugo. Potpuno sam svjestan da javne nabavke kojim podlijeze, i koje postuje BHT onemogucava milion stvari, al i do njih je... Nazalost, prespavali su akvizicije HS-a, Logosofta,ASK, bitnije je bilo uhljebljavat. Kamo srece da su bili agilniji,pratili trendove i malo sire gledali pa smjestili telemach na nivo Logosofta. Neto dobit Telecoma 2012 g. 126 M KM ,u 2019 g. pala na 51 M KM, prevelik pad da bi se pridavao samo sirenju VOIP-a i IM-a. Steta jer je nase, al oni koji ga vode ne ponasaju se bas domacinski prema njemu.Chloe wrote: ↑18/01/2021 17:27no1diego wrote: ↑18/01/2021 16:37 Nema od njih nista do privatizacije, tolika neorganizovanost i nerad se moze ispoljavati samo u drzavnoj firmi. Hocu da odem sa Telemacha i predjem kod njih al 7 dana ne mozez doci do informacije sta cekaju i kad ce, da provedu opticki kabal do stanova kroz zgradu u koju su usli prije 6 mjeseci. Naravno da ne mozes dobiti info, mozes dobiti da ceprkaju po zicama iz 1960 te, al nece se pocesati i doci da sprovedu optiku...Tako da Telemach nazalost jos uvijek ostaje, neposteni kakvi su, jos uvijek sisaju zelenu prciju, nazalost.Nek' si ti nakon toliko godina izbivanja ušao to napisati...no1diego wrote: ↑18/01/2021 16:37 Nema od njih nista do privatizacije, tolika neorganizovanost i nerad se moze ispoljavati samo u drzavnoj firmi. Hocu da odem sa Telemacha i predjem kod njih al 7 dana ne mozez doci do informacije sta cekaju i kad ce, da provedu opticki kabal do stanova kroz zgradu u koju su usli prije 6 mjeseci. Naravno da ne mozes dobiti info, mozes dobiti da ceprkaju po zicama iz 1960 te, al nece se pocesati i doci da sprovedu optiku...Tako da Telemach nazalost jos uvijek ostaje, neposteni kakvi su, jos uvijek sisaju zelenu prciju, nazalost.![]()
- PajaELdin
#75514 Re: BHTelecom All About
Vidi nisam upratio ovaj post. Plus nisam skontao da imamo i hanuma na ovoj temi. Pusti Telekom, ajmo mi o nekim ljepsim temama ljepoto.Chloe wrote: ↑18/01/2021 17:3397 % tvojih postova je kukanje na BHTelecom...IamPajaELdin wrote: ↑18/01/2021 17:02Znaci krenulo je ono o cemu sam sinoc pisao, sad ce te simpatizeri i monteri Telecoma razapeti. Drug ne dolazi ovamo ni pod razno, kakvi god da su ne mogu biti gori od ovih. Na ovoj temi ti uposlenici traze da se nadju s tobom jedna na jedan, kao sto od mene trazi ovaj klaun inzinjer. A ja trazio isto od ovog sence, da bi vjerovatno ovaj senco proslijedio moje privatne poruke inzinjeru, da bi ovaj sada isto to trazio od mene. A nije svjestan da bi mogao letiti sa radnog mjesta, samo para poziva da obavim. Strasno! Neka te gdje jesi vjeruj mi na rijec.no1diego wrote: ↑18/01/2021 16:37 Nema od njih nista do privatizacije, tolika neorganizovanost i nerad se moze ispoljavati samo u drzavnoj firmi. Hocu da odem sa Telemacha i predjem kod njih al 7 dana ne mozez doci do informacije sta cekaju i kad ce, da provedu opticki kabal do stanova kroz zgradu u koju su usli prije 6 mjeseci. Naravno da ne mozes dobiti info, mozes dobiti da ceprkaju po zicama iz 1960 te, al nece se pocesati i doci da sprovedu optiku...Tako da Telemach nazalost jos uvijek ostaje, neposteni kakvi su, jos uvijek sisaju zelenu prciju, nazalost.![]()
Kako ti se da?! Mene bi za ovo vremena naljutili I raskinula bih ugovor ma kakve posljedice bile ..
![]()
- Chloe
- Photo mod
#75515 Re: BHTelecom All About
IamPajaELdin wrote: ↑19/01/2021 00:40Vidi nisam upratio ovaj post. Plus nisam skontao da imamo i hanuma na ovoj temi. Pusti Telekom, ajmo mi o nekim ljepsim temama ljepoto.Chloe wrote: ↑18/01/2021 17:3397 % tvojih postova je kukanje na BHTelecom...IamPajaELdin wrote: ↑18/01/2021 17:02
Znaci krenulo je ono o cemu sam sinoc pisao, sad ce te simpatizeri i monteri Telecoma razapeti. Drug ne dolazi ovamo ni pod razno, kakvi god da su ne mogu biti gori od ovih. Na ovoj temi ti uposlenici traze da se nadju s tobom jedna na jedan, kao sto od mene trazi ovaj klaun inzinjer. A ja trazio isto od ovog sence, da bi vjerovatno ovaj senco proslijedio moje privatne poruke inzinjeru, da bi ovaj sada isto to trazio od mene. A nije svjestan da bi mogao letiti sa radnog mjesta, samo para poziva da obavim. Strasno! Neka te gdje jesi vjeruj mi na rijec.![]()
Kako ti se da?! Mene bi za ovo vremena naljutili I raskinula bih ugovor ma kakve posljedice bile ..
![]()
![]()
-
kao_kaoty
#75516 Re: BHTelecom All About
Da li neko zna hoce li biti novih akcija uskoro sto se tice mobilnog interneta?
- Cossack
-
kao_kaoty
#75518 Re: BHTelecom All About
Zadnji put razlika dana izmedju iskljucenja stare akcije i ukljucenja nove je bila otprilike 7 dana, pa se nadam da ce tako biti i sada.
Iako mi je optika usla u kucu (spojena na uticnicu), jos nemam mogucnost prikljucka nekog paketa, pa koristim akcijski 4g preko hotspota za kucnu upotrebu. Znam da imam mogucnost prikljucka NetFlat - Go paketa, ali mi se ne potpisuje ugovor za to posto mislim da bi uskoro ova optika u naselju mogla biti pustena u upotrebu.
Ako ipak ovo bude trajalo vise nego ocekivano, morat cu prikljuciti nekog konkurenta nazalost jer ukucanima potreban internet zbog skole i posla.
- zubi
#75519 Re: BHTelecom All About
Do bola si dosadan, idi vise na telemach pa da prestanes kukati... samo se patis bezze... a tek nas sto patisIamPajaELdin wrote: ↑18/01/2021 17:02 Znaci krenulo je ono o cemu sam sinoc pisao, sad ce te simpatizeri i monteri Telecoma razapeti. Drug ne dolazi ovamo ni pod razno, kakvi god da su ne mogu biti gori od ovih. Na ovoj temi ti uposlenici traze da se nadju s tobom jedna na jedan, kao sto od mene trazi ovaj klaun inzinjer. A ja trazio isto od ovog sence, da bi vjerovatno ovaj senco proslijedio moje privatne poruke inzinjeru, da bi ovaj sada isto to trazio od mene. A nije svjestan da bi mogao letiti sa radnog mjesta, samo para poziva da obavim. Strasno! Neka te gdje jesi vjeruj mi na rijec.
-
neki
#75520 Re: BHTelecom All About
Jel mi se čini ili na novom portalu ne postoji sekcija imenik?? Nemoguće ga je naći..
Ni android aplikacija više ne radi
Ni android aplikacija više ne radi
- Cossack
-
neki
#75522 Re: BHTelecom All About
Hvala
- _Reds_
#75523 Re: BHTelecom All About
Mislim da ima neka opcija da ti taj bude privremeno do rješenja tog paketa, raspitaj se malo, kao da je neko pisao.kao_kaoty wrote: ↑19/01/2021 09:18Zadnji put razlika dana izmedju iskljucenja stare akcije i ukljucenja nove je bila otprilike 7 dana, pa se nadam da ce tako biti i sada.
Iako mi je optika usla u kucu (spojena na uticnicu), jos nemam mogucnost prikljucka nekog paketa, pa koristim akcijski 4g preko hotspota za kucnu upotrebu. Znam da imam mogucnost prikljucka NetFlat - Go paketa, ali mi se ne potpisuje ugovor za to posto mislim da bi uskoro ova optika u naselju mogla biti pustena u upotrebu.
Ako ipak ovo bude trajalo vise nego ocekivano, morat cu prikljuciti nekog konkurenta nazalost jer ukucanima potreban internet zbog skole i posla.
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#75524 Re: BHTelecom All About
-Gdje se moze kupiti onaj UTP kabal sa potpisom bhTelecoma 
-Koje su brzine neta u 4G paketima Moja TV Net Go?
-Je li moguce dobiti jos jedan Fritz ruter, pa ga spojiti u drugoj sobi ?
-Koje su brzine neta u 4G paketima Moja TV Net Go?
-Je li moguce dobiti jos jedan Fritz ruter, pa ga spojiti u drugoj sobi ?
-
zippoo87