moderan čikoseoBIH wrote:Ne cita, fata pokemone.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Daryl Dixon
#7551 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- kloniran
#7552 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
maloprije lik kod sarajevo puteva izleti na cestu u suprotnu traku ko da je iz engleske dosao 
-
zdruzdjo
#7553 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nova bilmez furka u centru. Od sada kad je guzva na izlazu iz garaze bbi-a prema radicevoj fino namotas na izlaz na mis irbinu a onda kad izadjes se dzonis i skrenes lijevo i kroz zabranu do radiceve.
Ja vidio dva tri puta i kontam ne znajuraja pa namotaju. Kad neki dan stojim sa jaranom kod one dobre buregdzinice kad izadje jedan lola i ceka i lovi crveno iz radiceve. I pljus po gasu. Aaaaaa reko pa ja u tome je fol.
A ako ne znate radiceva je odavno postala jednosmjerna iz pravca obale.
Skrenes u lijevu traku i fino cekas da skrenes u mis irbinu. A to sto se u tom slucaju ne moze skrenuti u radicevu sa samafora, pa sta ima ko skretati u nju.
Ja vidio dva tri puta i kontam ne znajuraja pa namotaju. Kad neki dan stojim sa jaranom kod one dobre buregdzinice kad izadje jedan lola i ceka i lovi crveno iz radiceve. I pljus po gasu. Aaaaaa reko pa ja u tome je fol.
A ako ne znate radiceva je odavno postala jednosmjerna iz pravca obale.
Skrenes u lijevu traku i fino cekas da skrenes u mis irbinu. A to sto se u tom slucaju ne moze skrenuti u radicevu sa samafora, pa sta ima ko skretati u nju.
- hopi
#7554 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
neki dan autoput u hr,
audi neki vozio stalno lijevom trakom, idem ja uporedo s njim par metara iza i stalno smo u toj liniji, valjda oboje tempomat koristimo
vozi po ograničenju, nema sile da se skloni iz lijeve trake, ljudi iza sviraju, blicaju, po 2 auto se iza naredaju, ma nema šanse da se skloni
ja vozim uporedo desno ali sam ostavio razmak da ljudi obilaze desnom stranom, i tako smo išli 20min najmanje, i dojadi mi obiđem i ja kada neka kineskinja vozi, njih 3 ili 4 u autu.
audi neki vozio stalno lijevom trakom, idem ja uporedo s njim par metara iza i stalno smo u toj liniji, valjda oboje tempomat koristimo
vozi po ograničenju, nema sile da se skloni iz lijeve trake, ljudi iza sviraju, blicaju, po 2 auto se iza naredaju, ma nema šanse da se skloni
ja vozim uporedo desno ali sam ostavio razmak da ljudi obilaze desnom stranom, i tako smo išli 20min najmanje, i dojadi mi obiđem i ja kada neka kineskinja vozi, njih 3 ili 4 u autu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7555 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jel iko vidio crnokosu u Citroenu 3 bijeli
ta kad blokira traku kolona je duga
vozi oko 35 km na sat
ta kad blokira traku kolona je duga
vozi oko 35 km na sat
- O'zone
- Globalni moderator
#7556 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ozbiljno? Nisam obraćao pažnju na znakove ali danas nije bila sigurno jer je kolona kroz Radićevu bila PREMA Obali....zdruzdjo wrote: A ako ne znate radiceva je odavno postala jednosmjerna iz pravca obale.
-
hizo ramidovic
#7557 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
adzeto pise dase pijesaci moraju puscat preko zebre svadze dzegotsam bijo auta prolaze prie pijesaka ito treba tako jerbose njima nezuri cimsu krenuli pijehe ilnek ioni podzu sautom panece bit pijessci etome nervira
-
zdruzdjo
#7558 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa nema znakova.O'zone wrote: Ozbiljno? Nisam obraćao pažnju na znakove ali danas nije bila sigurno jer je kolona kroz Radićevu bila PREMA Obali....
Ona se "pretvori" u jednosmjernu kad se ukaze prilika nekima koji hoce da skenu u mis irbinu pa im mrsko cekati kolonu.
- O'zone
- Globalni moderator
#7560 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Aaaaaa toooooozdruzdjo wrote:Pa nema znakova.O'zone wrote: Ozbiljno? Nisam obraćao pažnju na znakove ali danas nije bila sigurno jer je kolona kroz Radićevu bila PREMA Obali....
Ona se "pretvori" u jednosmjernu kad se ukaze prilika nekima koji hoce da skenu u mis irbinu pa im mrsko cekati kolonu.
-
lijepa u dusi
#7561 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Posvadjase se ljudi bezze... Kad se ide prema Butmiru iz grada izlaz ima 2 trake, jedini u tom kruznom toku. Sto neko rece, nervira me guslanje vanjskom i upaljen lijevi zmigavac, nervira me kad ja izlazim iz unutrasnje trake, a papak iz vanjske ne da zmigavac iako skrece, pa ja ko debilko cekam i kad skontam da skrece i krenem, onaj iza njega ako me ne skonta zveknut ce me, a realno manjeje kriv od medjeda ispred njega koji nijedao zmigavac i sve nas poremetio. Takodjer mi ide na zivce onaj parking kod Sara centra pa ko kamikaze izlijecu s njega, uglavnom su to dobavljaci, firmino je auto, more se i habat po onom trotoaru, a nijeni steta ako ga ko udari. I idu mi na zivce vozaci tramvaja koji ne znaju procijenit slobodan prostor i moze li njegov tramvaj stati, pa mu zadnji kraj regularno stoji na cesti, a ja moram da ga obilazim, jos tako stoji minimalno 5 minuta jer u grasu rade mamlazi koji ne znaju organizivati voznje tako da se ne skuplja na Ilidzi 6, 7 tramvaja, red se otegne do Kasindolske, a u gradu tramvaja ni za lijeka.
Nagovorila sam se, sad odoh fatat pokemone.
Nagovorila sam se, sad odoh fatat pokemone.
-
Klitemnestraaa
#7562 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Evo da i ja kao novopečeni vozač postavim prvi post ovdje, hehe. Nervira me kad mi bibiču ovi iza mene kad skrećem lijevo. Znam da sam k'o puž ponekad i radije čekam da se fino raščisti nego da brzo se ubacim, ali ljudi moji, nisam Schumacher pa tek sam položila.
Inače nisam preko štele i iz prve sam u Sa, dakle nije baš da sam tek tako dobila vozačku, dobro sam se napatila sa 51 satom obuke, ali, imajte malo strpljenja prema početnicima, ja to langsam aber sicher. 
- amar1994
#7563 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sta te boli brigaKlitemnestraaa wrote:Evo da i ja kao novopečeni vozač postavim prvi post ovdje, hehe. Nervira me kad mi bibiču ovi iza mene kad skrećem lijevo. Znam da sam k'o puž ponekad i radije čekam da se fino raščisti nego da brzo se ubacim, ali ljudi moji, nisam Schumacher pa tek sam položila.Inače nisam preko štele i iz prve sam u Sa, dakle nije baš da sam tek tako dobila vozačku, dobro sam se napatila sa 51 satom obuke, ali, imajte malo strpljenja prema početnicima, ja to langsam aber sicher.
uzivaj u voznji
-
Klitemnestraaa
#7564 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Haha, ma dam čim se traka počne raslojavati na one za prestrojavanje. Ali Sarajevo taxi su mi najkritičniji, jedan me pretekao na semaforu i kroz crveno prošao još bibikao i psovao što sam stala na crvenom.amar1994 wrote:sta te boli brigaKlitemnestraaa wrote:Evo da i ja kao novopečeni vozač postavim prvi post ovdje, hehe. Nervira me kad mi bibiču ovi iza mene kad skrećem lijevo. Znam da sam k'o puž ponekad i radije čekam da se fino raščisti nego da brzo se ubacim, ali ljudi moji, nisam Schumacher pa tek sam položila.Inače nisam preko štele i iz prve sam u Sa, dakle nije baš da sam tek tako dobila vozačku, dobro sam se napatila sa 51 satom obuke, ali, imajte malo strpljenja prema početnicima, ja to langsam aber sicher.
![]()
, pogotovo ako das zmigavac na vrijeme, ignorisi
![]()
![]()
uzivaj u voznji
- amar1994
#7565 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
cesta i nazalost postala normalna pojavaKlitemnestraaa wrote:Haha, ma dam čim se traka počne raslojavati na one za prestrojavanje. Ali Sarajevo taxi su mi najkritičniji, jedan me pretekao na semaforu i kroz crveno prošao još bibikao i psovao što sam stala na crvenom.amar1994 wrote:sta te boli brigaKlitemnestraaa wrote:Evo da i ja kao novopečeni vozač postavim prvi post ovdje, hehe. Nervira me kad mi bibiču ovi iza mene kad skrećem lijevo. Znam da sam k'o puž ponekad i radije čekam da se fino raščisti nego da brzo se ubacim, ali ljudi moji, nisam Schumacher pa tek sam položila.Inače nisam preko štele i iz prve sam u Sa, dakle nije baš da sam tek tako dobila vozačku, dobro sam se napatila sa 51 satom obuke, ali, imajte malo strpljenja prema početnicima, ja to langsam aber sicher.
![]()
![]()
![]()
uzivaj u voznji![]()
cuvaj zivce
- relax11
#7566 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Scena danas zamalo sa udesom, kod semafora za skretanje na zeljeznicku (glavna dzada) crveno je, i pali se zeleno onim koji hoce polukruzno lijevo, krecu auta, kad krenu mercedes pravo a za pravo je jos uvijek crveno a ovim sa druge strane se upalilo takode zeleno da idu prema zeljeznickoj mercedes jedva zakoci namota ga ulijevo, sekunda...
- MOSALJOZE
#7567 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neki dan "kralj" na Otoci kod bazena,smjerio lijevo prema grasu
On ni da trepne,uredno migalec,i čeka.
- bleee_sa
#7568 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Izvini, neću višeKlitemnestraaa wrote:Haha, ma dam čim se traka počne raslojavati na one za prestrojavanje. Ali Sarajevo taxi su mi najkritičniji, jedan me pretekao na semaforu i kroz crveno prošao još bibikao i psovao što sam stala na crvenom.amar1994 wrote:sta te boli brigaKlitemnestraaa wrote:Evo da i ja kao novopečeni vozač postavim prvi post ovdje, hehe. Nervira me kad mi bibiču ovi iza mene kad skrećem lijevo. Znam da sam k'o puž ponekad i radije čekam da se fino raščisti nego da brzo se ubacim, ali ljudi moji, nisam Schumacher pa tek sam položila.Inače nisam preko štele i iz prve sam u Sa, dakle nije baš da sam tek tako dobila vozačku, dobro sam se napatila sa 51 satom obuke, ali, imajte malo strpljenja prema početnicima, ja to langsam aber sicher.
![]()
![]()
![]()
uzivaj u voznji![]()
- Daryl Dixon
#7569 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ima fakina taxa a ima ih i normala..Klitemnestraaa wrote: Haha, ma dam čim se traka počne raslojavati na one za prestrojavanje. Ali Sarajevo taxi su mi najkritičniji, jedan me pretekao na semaforu i kroz crveno prošao još bibikao i psovao što sam stala na crvenom.![]()
jucer vozim 50km/h ni manje ni vise srednjom trakom, guzva, spica u gradu, i vidim ja njega iza mene nesto sikce, neurozan, kontam debila sta mu je, saburaj kao i ja, kad se rascisti onda laganini.. otvori mu se nesto malo desna traka i prestroji se, sad hoce da mene da prestigne tj da se prestroji u moju traku ko veli brze ce negdje stici... znas da sam ga pustio
-
kB27
#7570 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Maloprije stojim na tranzitu na semaforu kod zgrade suda (Aneks). Crveno već nekih 5-10 sekundi. Kad vidim u retrovizoru nekakvu bordo Škodu, čini mi se Felicia, hladno nas dvojicu i još jednog iza mene zaobiđe suprotnom trakom, kroz crveno i dalje.. kontam, ima li fajde pokušati prijaviti policiji, vidio sam i registraciju i sve.. nisam imao mobitel tako da ništa.
Kad, prolazim pored policijske akademije (Vraca), kad taj lola skrenuo prema akademiji, upalio sva četiri i stoji, nešto radi oko auta, nemam pojma. Pizda mu materina.
Kad, prolazim pored policijske akademije (Vraca), kad taj lola skrenuo prema akademiji, upalio sva četiri i stoji, nešto radi oko auta, nemam pojma. Pizda mu materina.
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#7571 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Isto mjesto, ista situacija, jutros Seat Leon bijeli to uradiokB27 wrote:Maloprije stojim na tranzitu na semaforu kod zgrade suda (Aneks). Crveno već nekih 5-10 sekundi. Kad vidim u retrovizoru nekakvu bordo Škodu, čini mi se Felicia, hladno nas dvojicu i još jednog iza mene zaobiđe suprotnom trakom, kroz crveno i dalje.. kontam, ima li fajde pokušati prijaviti policiji, vidio sam i registraciju i sve.. nisam imao mobitel tako da ništa.
- Donnie Smith
#7572 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ateista wrote:
Dalje me nervira kada onaj koga preticem namjerno ubrzava, i slicne gluposti.
Razvuče kilometre, kreneš ga proći, on ubrza. K'o da je cesta babovina mu. Ne kontam psihu tih ljudi nikako.
I problem ubacivanja je u BiH na ravni postoji li burek od sira. Ja gledala u Švici, ljudi se ubace, mahnu ti, veseli, ti mahneš njima, isto osmijeh i idemo dalje, nema rasprave, psovanja majki, sestri, djece i slično. Ovdje ako ti se neko ubaci, naši drajveri dobiju neki kompleks lošijeg vozača šta li
-
kB27
#7573 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Znači klasika na tom mjestu. Ako se ne varam tu nema nikakva raskrsnica, nego je semafor tu zbog pješačkog prelaza. Ili ima raskrsnica, ali ekstremno nefrekventna. Pa valjda konta debil 'ma nemam koga udariti'...Leon16v wrote:Isto mjesto, ista situacija, jutros Seat Leon bijeli to uradiokB27 wrote:Maloprije stojim na tranzitu na semaforu kod zgrade suda (Aneks). Crveno već nekih 5-10 sekundi. Kad vidim u retrovizoru nekakvu bordo Škodu, čini mi se Felicia, hladno nas dvojicu i još jednog iza mene zaobiđe suprotnom trakom, kroz crveno i dalje.. kontam, ima li fajde pokušati prijaviti policiji, vidio sam i registraciju i sve.. nisam imao mobitel tako da ništa.
-
sarajevo-x.com
#7574 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Taj debil da imalo konta ne bi to radio tako dakB27 wrote:
Znači klasika na tom mjestu. Ako se ne varam tu nema nikakva raskrsnica, nego je semafor tu zbog pješačkog prelaza. Ili ima raskrsnica, ali ekstremno nefrekventna. Pa valjda konta debil 'ma nemam koga udariti'...
- gnjev
#7575 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mene nista ne nervira , ja sam taj koji nervira druge.