The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Pandakonda
#7551 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mislio sam da će ova epizoda ići drugim tokom kad je lezba ušla u selo puno žena 
- VenomousV
#7552 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ja sam spavalaLogovan wrote:Kakva epizoda.![]()
Dosadne scene, šutnja, slabo dijaloga, Tara u par situacija sama, okolo gleda, bleji k'o ovca i tako to. Komotno sam mogao malo odspavati tokom epizode. Onaj ko je preskočio ovu epizodu, nije vala nešto Bog zna šta propustio. Ustvari, nije ništa. Da smo makar saznali šta je bilo sa Heathom. Razvukli su epizodu do maksimuma.
Sljedeća će biti ista.Ako ne i gora.
co'jek mi poslije prepricao epizodu
-
brain bubbles
#7553 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sto bi Pervan rekao, mogli su na vizitkama napisati i dijeliti okolo, "Tara nasla novu zajednicu i pobjegla"
- Pandakonda
-
sizifinho
#7555 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
joj sto volim kad prenesu scenu iz stripa u seriju... mislim da ce ovo biti intersantna epizoda. Nadam se da ce pokazati i drugu stranu Negana... ja sam jos uvijek misljenja da Negan nije zlo kao sto je Guverner bio. Moje misljenje je da je on jednostavno, spletom svojih okolnosti, naisao na par budala i prosao par nasih zatvora i jednostavno prezivio i naucio par stvari - između ostalog kako voditi skupinu od preko 200 sposobnih, fizikalaca. (nije spoiler, samo moja pretpostavka)
Realno Rick je vodio jednu skupinu prosječnih likova, a svaki iole sposoban muškarac - sem Darryla - mu je u jednom trenutku bio problem. Merle, Shane, oni iz zatvora, Abraham, pa dvojica iz Alexandrie... Znači zamisli u skupini u kojoj je 10 Abrahama, 30 Merlea, i još hejbet drugih Dwightova i Spencera kako je Negan morao opstati i sta je morao uraditi da postane alfa. Necu spoilati, ali ima dosta scena u stripu u kojima se, na trenutak, riječ, rečenicu ili na izraz lica Negana - moze mozda? protumačiti i da ima dobra u njemu, da zeli dobro samo na pogresan nacin...
Realno Rick je vodio jednu skupinu prosječnih likova, a svaki iole sposoban muškarac - sem Darryla - mu je u jednom trenutku bio problem. Merle, Shane, oni iz zatvora, Abraham, pa dvojica iz Alexandrie... Znači zamisli u skupini u kojoj je 10 Abrahama, 30 Merlea, i još hejbet drugih Dwightova i Spencera kako je Negan morao opstati i sta je morao uraditi da postane alfa. Necu spoilati, ali ima dosta scena u stripu u kojima se, na trenutak, riječ, rečenicu ili na izraz lica Negana - moze mozda? protumačiti i da ima dobra u njemu, da zeli dobro samo na pogresan nacin...
- dječak sa šibicama
#7556 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Brate, da je svetac, nakon Ibrahima i Koreanca, ne gine mu vjecno loviste.
-
sizifinho
#7557 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
A jarane, koliko Abrahama i Koreanaca je Rick ubio onu noc na spavanju? Barem 40 ljudi su ubili tu noc.dječak sa šibicama wrote:Brate, da je svetac, nakon Ibrahima i Koreanca, ne gine mu vjecno loviste.
- dječak sa šibicama
#7558 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Znam ali mi ovdje ne gledamo dokumentarac nego seriju sa jasno definisanim pozitivcima odnosno zna se ko su nasi junaci.sizifinho wrote:A jarane, koliko Abrahama i Koreanaca je Rick ubio onu noc na spavanju? Barem 40 ljudi su ubili tu noc.dječak sa šibicama wrote:Brate, da je svetac, nakon Ibrahima i Koreanca, ne gine mu vjecno loviste.
Ne mozes ocekivati da nakon svega, Negan u seriji postane pozitivac i da ga Rick i ekipa prime u svoju raju.
- annoy
#7559 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Negan definitivno nije pozitivac, ali nisu ni Rick i ekipa cvjećke
- Jack Be Nimble
#7560 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mishone bingovala The Wire pa se navukla na Omara.
- Pandakonda
#7561 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mid-season finale 90 minuta i onda odmor do Februara
- beni-bu-man
#7562 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pandakonda wrote:Mid-season finale 90 minuta i onda odmor do Februara![]()
salji mi link u pp gdje mogu pogledati ovu zadnju epizodu id 90min.
Epizodu koju sam danas skinu traje 1h 2min
i sto neagn nema brade tu gore
- beni-bu-man
- Pandakonda
#7564 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Chmoljo će nas priklat ako budemo širili pirateriju ovdje 
- Jack Be Nimble
#7565 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sta je na kraju te epizode koju si skinuo? 90min sa reklamam, ako izbacis reklame mozda dobijes sat i dvije minute.beni-bu-man wrote:
i sto neagn nema brade tu gore![]()
![]()
- ExNihilo
#7566 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
SPOILERdječak sa šibicama wrote:Znam ali mi ovdje ne gledamo dokumentarac nego seriju sa jasno definisanim pozitivcima odnosno zna se ko su nasi junaci.sizifinho wrote:A jarane, koliko Abrahama i Koreanaca je Rick ubio onu noc na spavanju? Barem 40 ljudi su ubili tu noc.dječak sa šibicama wrote:Brate, da je svetac, nakon Ibrahima i Koreanca, ne gine mu vjecno loviste.
Ne mozes ocekivati da nakon svega, Negan u seriji postane pozitivac i da ga Rick i ekipa prime u svoju raju.
U stripu je Negan radio još gnusnije stvari nego u seriji. U stripu se danas bori rame uz rame sa Rickom. Dakle, ne samo da je moguće, nego će najvjerovatnije baš to desiti. Što je, ako mene pitaš, daleko kulje nego da završi kao još jedan mrtav negativac.
-
kakavdanakneiskustvu
#7567 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
iduce nedelje je ta zadnja epizodabeni-bu-man wrote:Pandakonda wrote:Mid-season finale 90 minuta i onda odmor do Februara![]()
i sto neagn nema brade tu gore![]()
![]()
-
brain bubbles
#7568 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
meni se prekide epizoda dok drzi dijete u rukama, je li tu kraj ili ima jos? 
- strong69
#7569 Re: RE: Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja ne mogu to da zamislim, da ce Negan postati dobar momak. Hahaha, znam da ne trebam tražiti nekakav smisao. Ali do sada, Negan ubija, muci ljude, zivi na račun drugih, uzima im zene i kaznjava ih surovo. Ova Rickova ekipa je ubijala ali nikoga nije ovako sakatila i mucila a pogotovo nije uzimala harač od drugih. Ali dobro, svakako je sve to hard core show [emoji1]ExNihilo wrote:SPOILERdječak sa šibicama wrote:Znam ali mi ovdje ne gledamo dokumentarac nego seriju sa jasno definisanim pozitivcima odnosno zna se ko su nasi junaci.sizifinho wrote: A jarane, koliko Abrahama i Koreanaca je Rick ubio onu noc na spavanju? Barem 40 ljudi su ubili tu noc.
U stripu je Negan radio još gnusnije stvari nego u seriji. U stripu se danas bori rame uz rame sa Rickom. Dakle, ne samo da je moguće, nego će najvjerovatnije baš to desiti. Što je, ako mene pitaš, daleko kulje nego da završi kao još jedan mrtav negativac.
- Jack Be Nimble
#7570 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
To je kraj.brain bubbles wrote:meni se prekide epizoda dok drzi dijete u rukama, je li tu kraj ili ima jos?
- Jack Be Nimble
#7571 Re: RE: Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ipak da smo pratili raju iz Alexandrije, pa onda dosao Rick on bi nam bio kao Negan i na kraju se sklopili zajedno.strong69 wrote: Ja ne mogu to da zamislim, da ce Negan postati dobar momak. Hahaha, znam da ne trebam tražiti nekakav smisao. Ali do sada, Negan ubija, muci ljude, zivi na račun drugih, uzima im zene i kaznjava ih surovo. Ova Rickova ekipa je ubijala ali nikoga nije ovako sakatila i mucila a pogotovo nije uzimala harač od drugih. Ali dobro, svakako je sve to hard core show [emoji1]
- Pandakonda
#7572 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
AMC reklamira epizode pod 90 minuta mada je pola sata samo reklame. Tako da epizoda dođe sat vremena.
-
kakavdanakneiskustvu
#7573 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pandakonda wrote:AMC reklamira epizode pod 90 minuta mada je pola sata samo reklame. Tako da epizoda dođe sat vremena.
ova sinočna je trajala sat vremena
- Pandakonda
#7574 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Yep, iduća je isto sat vremena ako se ne varam.kakavdanakneiskustvu wrote:Pandakonda wrote:AMC reklamira epizode pod 90 minuta mada je pola sata samo reklame. Tako da epizoda dođe sat vremena.
ova sinočna je trajala sat vremena
-
r_faruk
#7575 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja zaboravih na seriju, slucajno naletih i evo gledam....