to i ja kontam, neke drasticne kazne samo da postave primjer za ostaleklosar pravi wrote:Crvena Tifoza wrote:samo da mu pojas ne oduzmu sad zbog ovog sto je uslijedilo poslije borbe
Hoce 100 posto pola godine ili godina pauze bez ikakve sumnje.
MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#7551 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
- bingov buraz
#7552 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Još su samo hafizi falili na ovoj temi 
-
Nadzorna_ploca
#7553 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Postajes vec naporan decko.
-
Crvena Tifoza
#7554 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
bingov buraz wrote:Šteta što će ovo baciti sjenku na totalnu dominaciju Khabiba,čak i u stojci je bio bolji.
Svejedno od ikone sporta do tapkaroša kratak je put i prva asocijacija vezana uz njega će biti ovo.
odes na ove strane sportske stranice, i citas komentare, irci ubjedjeni da je mcgregor bio bolji
- spree
#7555 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Haj ba relativni ne zajebaji. Meni je McGregor gotivan uvijek bio, ali realno nije ni do koljena khabibu. Mozda po k1 pravilima bi mu i mogao nesto, ali u ufcu qrko. Razbio ga ko zvecku + pola dvorane.
Sad ce 100% uzeti pojas khabibu i pokusati neki rematch ugovoriti. Mislim da ce McGregor odbiti jer je skontao koliko je sati, ali pare vrte gdje burgija nece.
Sad ce 100% uzeti pojas khabibu i pokusati neki rematch ugovoriti. Mislim da ce McGregor odbiti jer je skontao koliko je sati, ali pare vrte gdje burgija nece.
-
Hadzi Lojo
#7556 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pa ovaj je supak prvi poceo da vrijedja covjeka na religioznoj osnovi!klosar pravi wrote:Hadzi Lojo wrote:https://www.youtube.com/watch?v=VZAj5QCL9Es
Ovi kakvkaski narodi su bas pravi ljudi, al zajebani do bola ako mu na ponos udaris.
Habib fino i kulturno svojim gestom pokazuje publici ne pljescite meni , Bog je najveci medjutim kako to razularenoj masi objasniti!
Sta pricas ti Hadžijo?
Ti bi sad na religiju okrenuo?
Ti znaš da je islam religija mira i da ovo što je on uradio i sam Allah bi ga se odrekao?
- luckylaka
#7557 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
.nevjerovatno sta je conor prezivoo u drugoj rundi,bio je zreo za methane
-
Crvena Tifoza
#7558 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
meni krivo sto je onako zavrsio, trebao ga je jos samaratluckylaka wrote:.nevjerovatno sta je conor prezivoo u drugoj rundi,bio je zreo za methane
-
klosar pravi
#7559 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Hadzi Lojo wrote:Pa ovaj je supak prvi poceo da vrijedja covjeka na religioznoj osnovi!klosar pravi wrote:Hadzi Lojo wrote:https://www.youtube.com/watch?v=VZAj5QCL9Es
Ovi kakvkaski narodi su bas pravi ljudi, al zajebani do bola ako mu na ponos udaris.
Habib fino i kulturno svojim gestom pokazuje publici ne pljescite meni , Bog je najveci medjutim kako to razularenoj masi objasniti!
Sta pricas ti Hadžijo?
Ti bi sad na religiju okrenuo?
Ti znaš da je islam religija mira i da ovo što je on uradio i sam Allah bi ga se odrekao?
Nije jeboga ti znam da si novi ovdje i da ne pratiš sve oko ovoga, al' nigdje nije spomenuo religiju Conor Mcregor..
-
Nivelacija
#7560 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma covjek Habib ga ponizio uopste nisu ista klasa boraca, ovo je kao da poredis zivot u Bosni i zivot u Svici..tolika razlika izmedju boraca
- AmiĐa_Idriz
#7561 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Što je najjače ja mislim da ovdje za revanšom nema potrebe, tek bi ga tu ubio.spree wrote:Haj ba relativni ne zajebaji. Meni je McGregor gotivan uvijek bio, ali realno nije ni do koljena khabibu. Mozda po k1 pravilima bi mu i mogao nesto, ali u ufcu qrko. Razbio ga ko zvecku + pola dvorane.
-
klosar pravi
#7562 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
PO K1 pravilima Khabib od 20 borbi ne bi pobjedio niti jednu, al' glavni aspekt borbe a to je ovo što on radi najvažniji u cijelom MMA i kraj..spree wrote:Haj ba relativni ne zajebaji. Meni je McGregor gotivan uvijek bio, ali realno nije ni do koljena khabibu. Mozda po k1 pravilima bi mu i mogao nesto, ali u ufcu qrko. Razbio ga ko zvecku + pola dvorane.
- bingov buraz
#7563 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
I da,Vaso Bakocevic je kraljina najveca.
-
Hadzi Lojo
#7564 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mora da mu je neko iz publike opasnu uvredu poslao!
Ovako se cuva ponos i obraz, naseg Bakira treba slati da gleda oveborbe mozda bi mu testosteroni proradili.
Ovako se cuva ponos i obraz, naseg Bakira treba slati da gleda oveborbe mozda bi mu testosteroni proradili.
-
klosar pravi
#7565 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Crvena Tifoza wrote:to i ja kontam, neke drasticne kazne samo da postave primjer za ostaleklosar pravi wrote:Crvena Tifoza wrote:samo da mu pojas ne oduzmu sad zbog ovog sto je uslijedilo poslije borbe
Hoce 100 posto pola godine ili godina pauze bez ikakve sumnje.
Ma ja gotivim Mcregora naravno sad je kraj tome došao..
Gotivit nekoga i biti fan je nešto sasvim drugo eh kad smo riješili to..
Da Khabib mora biti bar pola godine suspendovan zbog ovog..
Bez ikakve sumnje mislim zna se to ko god ovo prati..
- spree
#7566 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Lojo okano fulio si podforum
- reboot
#7567 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Slažem se, preslušao sam dosta njegovih intervjua, budaletinabingov buraz wrote:I da,Vaso Bakocevic je kraljina najveca.
- AmiĐa_Idriz
#7568 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Taman tih pola godine da se vrati marisanju sa međedima po Sibiru 
-
klosar pravi
#7569 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
AmiĐa_Idriz wrote:Što je najjače ja mislim da ovdje za revanšom nema potrebe, tek bi ga tu ubio.spree wrote:Haj ba relativni ne zajebaji. Meni je McGregor gotivan uvijek bio, ali realno nije ni do koljena khabibu. Mozda po k1 pravilima bi mu i mogao nesto, ali u ufcu qrko. Razbio ga ko zvecku + pola dvorane.
Jedno je Nate Diaz, a drugo Khabib s Nate Diazom znaš šta ocekuješ dok s ovim uvijek ide isto i ako ga ne pogodiš u prvih 30 sekundi kraj ti je..
- muhafuca
#7570 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
uvijek bilo - conorava sansa bila uvijek samo neki lucky punch u prvoj rundiNivelacija wrote:Ma covjek Habib ga ponizio uopste nisu ista klasa boraca, ovo je kao da poredis zivot u Bosni i zivot u Svici..tolika razlika izmedju boraca
dok je jos full power imao
al ga khabib otrese u prvoj ko vrecu krompira i tu mu je i kraj bio.
-
Hadzi Lojo
#7571 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pa ovaj je supak prvi poceo da vrijedja covjeka na religioznoj osnovi![/quote]
Nije jeboga ti znam da si novi ovdje i da ne pratiš sve oko ovoga, al' nigdje nije spomenuo religiju Conor Mcregor..[/quote]
Na vaganju mu je rekao da je terorist i pokusao ga nogom udariti, pogledaj malo, isti scenario kao sa onim Crnogorcem sto je prijeti Cecenu i pokazivao rukom preko grla pa ga Cecen istamburo ko najvecu pizdu.
Nije jeboga ti znam da si novi ovdje i da ne pratiš sve oko ovoga, al' nigdje nije spomenuo religiju Conor Mcregor..[/quote]
Na vaganju mu je rekao da je terorist i pokusao ga nogom udariti, pogledaj malo, isti scenario kao sa onim Crnogorcem sto je prijeti Cecenu i pokazivao rukom preko grla pa ga Cecen istamburo ko najvecu pizdu.
-
klosar pravi
#7572 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jeste ovaj uz oktagon još ga je ranije provocirao ili što bi ti vjerovatno rekao RINGHadzi Lojo wrote:Mora da mu je neko iz publike opasnu uvredu poslao!
Al' nebitno zna se šta tvoj islam propagira, a sigurno to nije nešto što Khabib radi..
-
Hendrix
#7573 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Rogan je reko da je cuo provokacije Kabibu i onda je on skocio za likom. Iako ovaj drugi dio kad je onaj spuco Mc Gregora im nije trebao al jbg...da je to uradio Mc Gregor bilo bi normalno, jao jest lud Irac ovo ono.Hadzi Lojo wrote:Mora da mu je neko iz publike opasnu uvredu poslao!
Al jbg McGregor protiv nekakvog muslimana teroriste zna se sta ce sad bit. Khabib ce najebat vec gledam po forumima terorista ga zovu 9/11 se spominje i standardna americka sranja.
Ali sva prasina kad se slegne svaka cast Kabibu jebo mu je znanje i bolje mu je da suti od sada.
- muhafuca
#7574 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
nije znao Kavkazac uvijek tako da show napravi, ne misli on to ozbiljnobingov buraz wrote:I da,Vaso Bakocevic je kraljina najveca.
Vaso naletio na pravu budaletinu
-
klosar pravi
#7575 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nije jeboga ti znam da si novi ovdje i da ne pratiš sve oko ovoga, al' nigdje nije spomenuo religiju Conor Mcregor..[/quote]Hadzi Lojo wrote:Pa ovaj je supak prvi poceo da vrijedja covjeka na religioznoj osnovi!
Na vaganju mu je rekao da je terorist i pokusao ga nogom udariti, pogledaj malo, isti scenario kao sa onim Crnogorcem sto je prijeti Cecenu i pokazivao rukom preko grla pa ga Cecen istamburo ko najvecu pizdu.[/quote]
NIJE rekao Khabibu da je terorist vec njegovom menadžeru koji je uhapšen 2001 i postao policijski informant da ga ne bi nastavili goniti..
Lik je pravi terorist povezan s grupom koja ima preko 3 hiljade napada od 2001.