Interkarabaja84 wrote:ako moze neko da napise na kojem netu tacno ce biti prenos utakmice???
Hvala unaprijed.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
IlijaLadin
#7551 Re: FK Zeljeznicar
- Doda37
#7552 Re: FK Zeljeznicar
Stari (Ivica Osim) trenutno na finalu HR kupa u Sibeniku, Sibenik- Hajduk
-
Bijeli_sa
#7553 Re: FK Zeljeznicar
koliko je vasih otislo u Banjaluku, navijaci???
1. na tabeli, u finalu kupa, a ide vas 120 u banjaluku, sta ima 10 tisuca na grbavici, vi navijaci, e deco, deco..
1. na tabeli, u finalu kupa, a ide vas 120 u banjaluku, sta ima 10 tisuca na grbavici, vi navijaci, e deco, deco..
- Joey Tribbiani
#7554 Re: FK Zeljeznicar
otislo nas je 13. Haj razguli penzioner
- JThomas
#7555 Re: FK Zeljeznicar
šta ti je reć' kriza identiteta, u kombinaciji sa teškom depresijom zbog željinih pobjedaBijeli_sa wrote:koliko je vasih otislo u Banjaluku, navijaci???
jesi l' polio vodu za njima, kad si već brojao?
-
Bijeli_sa
#7556 Re: FK Zeljeznicar
JThomas wrote:šta ti je reć' kriza identiteta, u kombinaciji sa teškom depresijom zbog željinih pobjedaBijeli_sa wrote:koliko je vasih otislo u Banjaluku, navijaci???
1. na tabeli, u finalu kupa, a ide vas 120 u banjaluku, sta ima 10 tisuca na grbavici, vi navijaci, e deco, deco..![]()
zbog zeljine kupovine bodova, i prodaje imena kao i rumunke...
-
LSD
#7557 Re: FK Zeljeznicar
Ne hranite trolla vec ga prijavite za kršenje pravilnika foruma (Trollovanje)...a za Bijelog kompleksaša malo edukativnog sadržaja da zna o cemu pricam:
U internet terminologiji, trolom se označava autor, čiji je jedini cilj, svojim prilozima izazvati što veću pažnju posetilaca i što obimniju reakciju drugih autora. Trolovi obično nisu tematski zainteresovani, nego nastupaju agresivno sa pokušajem stvaranja razdora u postojećoj zajednici, diskreditovanja osoba sa drugačijim mišljenjem ili usmeravanja toka diskusije u neproduktivnom pravcu.
Trolovi se kreću uglavnom u internet forumima, vikijima, mejling listama, blogovima i drugim oblicima internet komunikacije. Pojedini primerci trolova se koriste prefinjenim dijalektičkim i retoričkim metodama i tako se kamufliraju i često dugo vremena ne budu primećeni.
U internet terminologiji, trolom se označava autor, čiji je jedini cilj, svojim prilozima izazvati što veću pažnju posetilaca i što obimniju reakciju drugih autora. Trolovi obično nisu tematski zainteresovani, nego nastupaju agresivno sa pokušajem stvaranja razdora u postojećoj zajednici, diskreditovanja osoba sa drugačijim mišljenjem ili usmeravanja toka diskusije u neproduktivnom pravcu.
Trolovi se kreću uglavnom u internet forumima, vikijima, mejling listama, blogovima i drugim oblicima internet komunikacije. Pojedini primerci trolova se koriste prefinjenim dijalektičkim i retoričkim metodama i tako se kamufliraju i često dugo vremena ne budu primećeni.
- JThomas
#7558 Re: FK Zeljeznicar
a vas, dete, bezbeli ide tisuće na gostovanja radnim danom?
pazi ovamo, dete, neki od nas imaju nešto što se zove posao i puno radno vreme. saznaćeš kad porasteš. a u međuvremenu, broj manijake koji idu u banja luku, vidim, neće san na oči kad željo pobjeđuje.
pazi ovamo, dete, neki od nas imaju nešto što se zove posao i puno radno vreme. saznaćeš kad porasteš. a u međuvremenu, broj manijake koji idu u banja luku, vidim, neće san na oči kad željo pobjeđuje.
- Šibicar
#7559 Re: FK Zeljeznicar
Bijeli definitivno nije jedan od ovih...LSD wrote:Ne hranite trolla vec ga prijavite za kršenje pravilnika foruma (Trollovanje)...a za Bijelog kompleksaša malo edukativnog sadržaja da zna o cemu pricam:
-
Calavera
#7560 Re: FK Zeljeznicar
A jesi li se zapitao da ima ljudi koji rade i da nisu svi ulojeni besposlicari kao ti. Otislo je onoliko ljudi koliko su nam karata dozvolili da uzmemo, a to je 200Bijeli_sa wrote:JThomas wrote:šta ti je reć' kriza identiteta, u kombinaciji sa teškom depresijom zbog željinih pobjedaBijeli_sa wrote:koliko je vasih otislo u Banjaluku, navijaci???
1. na tabeli, u finalu kupa, a ide vas 120 u banjaluku, sta ima 10 tisuca na grbavici, vi navijaci, e deco, deco..![]()
zbog zeljine kupovine bodova, i prodaje imena kao i rumunke...a vas dvojica, bolje je da sutite, ekipa vam igra u Banjaluci, a vi doma, na forumu, hahaha, bolje vam je da sutite...
- Šibicar
#7561 Re: FK Zeljeznicar
Drug moj,zna on to sve vrlo dobro,već njega muče neke druge stvari.Calavera wrote:[
A jesi li se zapitao da ima ljudi koji rade i da nisu svi ulojeni besposlicari kao ti. Otislo je onoliko ljudi koliko su nam karata dozvolili da uzmemo, a to je 200
-
Calavera
#7562 Re: FK Zeljeznicar
Za sat vremena cemo, po ko zna koji put ove sezone, biti svjedoci nase nadmoci.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
- Sarajevo89er
#7563 Re: FK Zeljeznicar
Pošto su me maloprije besramno cenzurirali evo pokušat ću ponovo i ne znam zašto ovo neko doživljava kao provokaciju.Jednostavno me ova stvar zanima i u skladu sa pravom na slobodu govora ne vidim razloga za bilo kakvo cenzuriranje.Plavih_11 wrote:Sa orga:
Delegacija FK Željezničar u sastavu Amar Osim, Rusmir Cviko i Almir Gredić prije pola sata posjetila je mjesto gdje je bila dzamija Ferhadija koja je srusena u ratu i razgovarala sa banjaluckim muftijom koji ih je informisao o detaljima obnove.
Lijep gest ..
Dakle,da li neko od forumaša zna je li Amar Osim po vjeroispovjesti musliman.
Hvala unaprijed na odgovoru.
-
emirchata
#7564 Re: FK Zeljeznicar
NE ZNAM STA SE DESAVA! na 2:25 ( http://www.youtube.com/watch?v=QNBtIW4E ... re=related ) je meni pocela spicaaaaa..ne vidim na oci!
IDEMO ZELJO!!!!!!!!!!!! PLAVA PRUGA IDE DALJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3333
-
LSD
#7565 Re: FK Zeljeznicar
Pa vidiš i sam sliku...slika govori više od rijeci.
Sa muftijom je u društvu, nije sa vladikom Kacavendom...malo logike, majka mu stara.
Sa muftijom je u društvu, nije sa vladikom Kacavendom...malo logike, majka mu stara.
- cartman
#7566 Re: FK Zeljeznicar
@Sarajevo89er , ne kontam kakve to veze ima ?????
-
The 51st State
#7567 Re: FK Zeljeznicar
fina gesta rukovodstva zeljeznicara.
-
vrhbosna
#7568 Re: FK Zeljeznicar
A u sebi konta,ja što dođoh da gledam ovo niđe vezeDoda37 wrote:Stari (Ivica Osim) trenutno na finalu HR kupa u Sibeniku, Sibenik- Hajduk
- Sarajevo89er
#7569 Re: FK Zeljeznicar
Pa ne mora značiti.Logičnije bi bilo da nije (s obzirom da bi time možda vrijeđao oca) ali ne kažem da ne može biti.LSD wrote:Pa vidiš i sam sliku...slika govori više od rijeci.
-
Royal Arsenal
#7570 Re: FK Zeljeznicar
Cika Osim je otisao gledati finale kupa Hrvatske kako bi analizirao moguca pojacanja za LP slj. godine.
Mozda Alispahic?
Mozda Alispahic?
-
vendetta87
#7571 Re: FK Zeljeznicar
Ne kontamemirchata wrote:NE ZNAM STA SE DESAVA! na 2:25 ( http://www.youtube.com/watch?v=QNBtIW4E ... re=related ) je meni pocela spicaaaaa..ne vidim na oci!
-
emirchata
#7572 Re: FK Zeljeznicar
vendetta87 wrote:Ne kontamemirchata wrote:NE ZNAM STA SE DESAVA! na 2:25 ( http://www.youtube.com/watch?v=QNBtIW4E ... re=related ) je meni pocela spicaaaaa..ne vidim na oci!
IDEMO ZELJO!!!!!!!!!!!! PLAVA PRUGA IDE DALJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3333![]()
![]()
ne kontam ni ja brate ubiVen sam hahahaahh
idemo !
-
vendetta87
#7573 Re: FK Zeljeznicar
emirchata wrote:vendetta87 wrote:Ne kontamemirchata wrote:NE ZNAM STA SE DESAVA! na 2:25 ( http://www.youtube.com/watch?v=QNBtIW4E ... re=related ) je meni pocela spicaaaaa..ne vidim na oci!
IDEMO ZELJO!!!!!!!!!!!! PLAVA PRUGA IDE DALJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3333![]()
![]()
ne kontam ni ja brate ubiVen sam hahahaahh
idemo !
- kurty
#7574 Re: FK Zeljeznicar
predivna slika za pocetak prenosa...nek zvizde koliko im volja... JEDNA SI JEDINA
-
vrhbosna
#7575 Re: FK Zeljeznicar
1:0Dr.Usanovic wrote:Hajmo Zeljo!