po meni, za ovu godinu je dovoljna evropa i povaliti naše drage susjede na proljeće, na koševu, a sve se nešto nadam i u kupu ... nikad se ne znaNuclear Winter wrote:Buraz šta si ti očekivao?? Ligu prvaka?? Evo ti partizana,cleo ovaj,onaj,11 miliona eura,kondicioni treneri man.utd i u četiri utakmice LP JEDAN jedini gol i to iz potpuno nepotrebnog penala koji je skrivio retard denilson.Polako brate biće bolje,na proljeće dovesti par igrača da izborimo evropu,a onda na ljeto REKONSTRUKCIJA ekipe,određenim igračima zahvaliti na angažmanu,i opet u novi boj,samo sa boljom "mašinom" nego na početku ove sezone.north wrote:Eh šta reći....
Bio sam jako bijesan nakon utakmice, ali ja nakon što su se smirile strasti, mogu samo reći i apslolutno sam siguran u to, svidjelo se to nekome ili ne, igračima se nema što zamjeriti ,jer su do bola limitirani. Oni su se jadni trudili, borili, trčali, ali kad se ne zna-ne zna se...... Realno, i prije se vidjelo, ono sinoć je samo potvrda, da u ovom trenutku imamo max. 4 igrača koja zaslužuju da igraju u prvih 11 i max.1-2 igrača za klupe. Ostalo je zrelo za ispisnice. Opet ponavljam, ja se uopšte ne ljutim na igrače, oni JEDNOSTAVNO NE MOGU VIŠE!!!!!
Zato, ako u upravi ima dovoljno mozga, na polusezoni zasukati rukave i u potragu za igračima ko nikada do sada. Najmanje 5-6 igrača treba, u svakoj liniji po jedan, dva napadača, ako se misli šta više napraviti.....
Sa ovim igračkim kadrom, 3-4 pozicija je plafon.......
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vozač
#7551 Re: FK Sarajevo
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#7552 Re: FK Sarajevo
Tako volim, kad ste racionalni
. Nas onih 5 000 od sinoć drži Sarajevo tu gdje jeste, kad bi i mi odustali propali bi. Što bi rekao Zijo "mi nemamo svoj stadion (kao neki), ali imamo (ono što drugi nemaju) strast, ljubav i znanje". I Boga mi ćemo izaći kao pobjednici.
-
Nuclear Winter
#7553 Re: FK Sarajevo
1946 wrote:Tako volim, kad ste racionalni. Nas onih 5 000 od sinoć drži Sarajevo tu gdje jeste, kad bi i mi odustali propali bi. Što bi rekao Zijo "mi nemamo svoj stadion (kao neki), ali imamo (ono što drugi nemaju) strast, ljubav i znanje". I Boga mi ćemo izaći kao pobjednici.
Kratko i jasno
- svakako_lud
#7554 Re: FK Sarajevo
Primiti onakva dva gola svakog bi živog demoralisalo pa tako i naše igrače. Pojedini ne znaju i tu je kraj priče, a pojedini boga mi i neće da igraju, a zašto je to tako to su već neke druge priče.
Kritikovati Kojaševića jer je "sebičan" a zaboraviti da je na taj isti način i asistirao Jahoviću kod drugog gola i ostavio ga potpuno samog u sred šesnesterca mi je nekako malo degutantno
a mnogi to rade... Jbg čovjeku je to stil igre i kad je na svom pravom mjestu na terenu to mu i prolazi.
HH, ne vrijedi ga ni imenovati, ako nam je on taj koji nam treba pojačati napad kukala nam majka svima, kontam da je bolje sledeći put ga prije utakmice potpuno napiti da i ne pogodi gdje je stadion, barem neće vaditi živce bolesnicima koji su tu samo iz ljubavi prema bordo boji.
Mali Suljić, po meni jedan od većih talenata i boraca koje smo imali posle rata, samo je pitanje hoće li se to znati iskoristiti..
Kritikovati Kojaševića jer je "sebičan" a zaboraviti da je na taj isti način i asistirao Jahoviću kod drugog gola i ostavio ga potpuno samog u sred šesnesterca mi je nekako malo degutantno
HH, ne vrijedi ga ni imenovati, ako nam je on taj koji nam treba pojačati napad kukala nam majka svima, kontam da je bolje sledeći put ga prije utakmice potpuno napiti da i ne pogodi gdje je stadion, barem neće vaditi živce bolesnicima koji su tu samo iz ljubavi prema bordo boji.
Mali Suljić, po meni jedan od većih talenata i boraca koje smo imali posle rata, samo je pitanje hoće li se to znati iskoristiti..
- vozač
#7555 Re: FK Sarajevo
5 milja uz TV prenos, radni dan i cijene ulaznica od 6 i 10 KM, nije mala stvar1946 wrote:Tako volim, kad ste racionalni. Nas onih 5 000 od sinoć drži Sarajevo tu gdje jeste, kad bi i mi odustali propali bi. Što bi rekao Zijo "mi nemamo svoj stadion (kao neki), ali imamo (ono što drugi nemaju) strast, ljubav i znanje". I Boga mi ćemo izaći kao pobjednici.
BTW, skupiše li šta za onog momka u kolicima?
-
samo_ovaj_put
#7556 Re: FK Sarajevo
kao sto su borac i zeljo prose godien dogovorili raspodjelu trofeja recimohz__semir wrote:Aha, isto kao i Zrinjski i Zeljeznicar lani, tako se isto pricalo, pa ih Zeljeznicar klepi i u Kupu i u Prvenstvu.mrchinho wrote:meni se sve cini da ce sarajevo sad u sirokom (liga) uzeti 3 boda, a u srijedu kup ce biti 1-0 za siroki i svi sretni
mogu samo misliti koja ce vam prica biti kad uzmemo dole u prvenstvu
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#7557 Re: FK Sarajevo
Na ovoj temi nece vjerujsamo_ovaj_put wrote:kao sto su borac i zeljo prose godien dogovorili raspodjelu trofeja recimohz__semir wrote:Aha, isto kao i Zrinjski i Zeljeznicar lani, tako se isto pricalo, pa ih Zeljeznicar klepi i u Kupu i u Prvenstvu.mrchinho wrote:meni se sve cini da ce sarajevo sad u sirokom (liga) uzeti 3 boda, a u srijedu kup ce biti 1-0 za siroki i svi sretni
-
Nuclear Winter
#7558 Re: FK Sarajevo
samo_ovaj_put wrote:kao sto su borac i zeljo prose godien dogovorili raspodjelu trofeja recimohz__semir wrote:Aha, isto kao i Zrinjski i Zeljeznicar lani, tako se isto pricalo, pa ih Zeljeznicar klepi i u Kupu i u Prvenstvu.mrchinho wrote:meni se sve cini da ce sarajevo sad u sirokom (liga) uzeti 3 boda, a u srijedu kup ce biti 1-0 za siroki i svi sretni
Normala da ste se dogovorili,ustvari žujo,brković & brko glavonja su se dogovorili,a vas su izlevatili.Ima`l još majica
Nego samo da priupitam:koga vi mislite uzeti "dole" u prvenstvu? lišticu? Pa koliko se ja sjećam samo dobrom voljom ujkana iz lištice niste fasovali osam već samo četiri komada
-
cunga lunga
#7559 Re: FK Sarajevo
Ja ne znam o cemu ti pises?????Ali_G wrote:Jedina odgovornost za ovako lose rezultate je na Mirzi i na upravi. Iako sam se nadao da bi Mirzi moglo malo doci u glavu, Boga mi tesko. Frajer je los trener. Nema iskustva, sablonski se igra, nema ideja, inovacija. Znao je da smo limitirani na pojedinim pozicijama, nije doveo pojacanja. Hajde eto da je kontao da su Jahovic i Avdic dovoljni s obzirom na njegovu postavku igre, al se neki golman morao dovesti. Ne moze frajer koji u zadnjih 10 godina ima 2 nastupa da bude rezervni. Danas nas je njegov kiks kostao mozda kupa, al jbg neiskustvo. Da mu igraci nisu fizicki spremni to je svima jasno. Onda se glupira sa izmjenama. Danas trecu nije ni iskoristio. Tacno je i to da nema koga uvesti, al uvedi bilo koga da trci umjesto mrtvaca. Sta je sa onim Todorovicem? Sta je sa Brazilcem? Koji su klinac dovodjeni ako nece igrati?
E onda dodjemo do uprave koja ovakvog trenera podrzava. Ako ne prodjemo dalje u kupu i ako ne budemo u najgorem slucaju 2-3 na tabeli sa 2-3 boda zaostatka za prvim, ne znam sta ga moze zadrzati na klupi.
Ne moze te pogledati jednu ustakmicu i reci da smo nespremni..bas je to odlika ove Mirzine ekpie da su fizicki jaki i spremni a o taktici bi se dalo pricati..
Pa igrali smo protiv Zeljeznicara sa 2 igraca manje u polju i drzali ih u saci, o kojoj nespremnosti govoris???
Ili u Banovicima kad smo okrenuli 0:1 na 2:1 i to na fiziku..
Ili Olimpik na Kosevu???
Koja nespremnost??
-
cunga lunga
#7560 Re: FK Sarajevo
Znaci ponavljam se, ne mozete jednom otici na Kosevo ili pogledati utakmicu kad ima prenos na TV i reci da nisu spremni!
Otidjite na svaku ili bar na 90% i vidjecete..
Pa igrali smo protiv Zeljeznicara sa 2 igraca manje u polju i drzali ih u saci, o kojoj nespremnosti govorite???
Ili u Banovicima kad smo okrenuli 0:1 na 2:1 i to na cistu fiziku..
Ili Olimpik na Kosevu???
Ili Celik, Zrinjski, Sloboda..sve pred kraj utakmice na snagu..
Koja nespremnost??
Manite se pametovanja a gledali ste jednu utakmicu, otidjite na svaku, kako kuci tako i na strani pa pricajte, kvazi strucnjaci!!!
Pa igrali smo protiv Zeljeznicara sa 2 igraca manje u polju i drzali ih u saci, o kojoj nespremnosti govorite???
Ili Olimpik na Kosevu???
Koja nespremnost??
Manite se pametovanja a gledali ste jednu utakmicu, otidjite na svaku, kako kuci tako i na strani pa pricajte, kvazi strucnjaci!!!
-
samo_ovaj_put
#7561 Re: FK Sarajevo
hos kupiti majicu?Nuclear Winter wrote: Normala da ste se dogovorili,ustvari žujo,brković & brko glavonja su se dogovorili,a vas su izlevatili.Ima`l još majica![]()
Nego samo da priupitam:koga vi mislite uzeti "dole" u prvenstvu? lišticu? Pa koliko se ja sjećam samo dobrom voljom ujkana iz lištice niste fasovali osam već samo četiri komada
- 1946
#7562 Re: FK Sarajevo
Nuklearni pomiješao si ga s nekim on je naš 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7563 Re: FK Sarajevo
Prolazimo Listicu.
-
north
#7564 Re: FK Sarajevo
Nisam jarane očekivao LP, ali sam se nadao da možemo kroz kup doći do kraja i u ligi biti među prve dvije ekipe....Nuclear Winter wrote:Buraz šta si ti očekivao?? Ligu prvaka?? Evo ti partizana,cleo ovaj,onaj,11 miliona eura,kondicioni treneri man.utd i u četiri utakmice LP JEDAN jedini gol i to iz potpuno nepotrebnog penala koji je skrivio retard denilson.Polako brate biće bolje,na proljeće dovesti par igrača da izborimo evropu,a onda na ljeto REKONSTRUKCIJA ekipe,određenim igračima zahvaliti na angažmanu,i opet u novi boj,samo sa boljom "mašinom" nego na početku ove sezone.north wrote:Eh šta reći....
Bio sam jako bijesan nakon utakmice, ali ja nakon što su se smirile strasti, mogu samo reći i apslolutno sam siguran u to, svidjelo se to nekome ili ne, igračima se nema što zamjeriti ,jer su do bola limitirani. Oni su se jadni trudili, borili, trčali, ali kad se ne zna-ne zna se...... Realno, i prije se vidjelo, ono sinoć je samo potvrda, da u ovom trenutku imamo max. 4 igrača koja zaslužuju da igraju u prvih 11 i max.1-2 igrača za klupe. Ostalo je zrelo za ispisnice. Opet ponavljam, ja se uopšte ne ljutim na igrače, oni JEDNOSTAVNO NE MOGU VIŠE!!!!!
Zato, ako u upravi ima dovoljno mozga, na polusezoni zasukati rukave i u potragu za igračima ko nikada do sada. Najmanje 5-6 igrača treba, u svakoj liniji po jedan, dva napadača, ako se misli šta više napraviti.....
Sa ovim igračkim kadrom, 3-4 pozicija je plafon.......
4 mjesto u ligi i ispadanje u četvrtfinalu kupa me u svakom slučaju nikako ne mogu zadovoljiti....
P.S. Partizan nema konkurenciju u domaćoj ligi, tako da ti poređenje baš ne stoji......
-
leo karan
#7565 Re: FK Sarajevo
gledao sam ja sve prvenstvene utakmice na kosevu, plus jucerasnji kup, onu u banovicima i protiv zelje na tv-u,cunga lunga wrote:Znaci ponavljam se, ne mozete jednom otici na Kosevo ili pogledati utakmicu kad ima prenos na TV i reci da nisu spremni!
Ili Olimpik na Kosevu???
Koja nespremnost??
nisam strucnjak al nisam ni slijep, igraci su nespremni.
svi osim dzakmica, arsenijevica i hamzagica
kako se nestrucno radi dokaz je mikrociklus u medjugorju koji je odradjen prije utakmice protiv borca u kojoj su bili potpuno nemocni
-
cunga lunga
#7566 Re: FK Sarajevo
Ne vidimo isto, ocito....leo karan wrote:gledao sam ja sve prvenstvene utakmice na kosevu, plus jucerasnji kup, onu u banovicima i protiv zelje na tv-u,cunga lunga wrote:Znaci ponavljam se, ne mozete jednom otici na Kosevo ili pogledati utakmicu kad ima prenos na TV i reci da nisu spremni!
Ili Olimpik na Kosevu???
Koja nespremnost??
nisam strucnjak al nisam ni slijep, igraci su nespremni.
svi osim dzakmica, arsenijevica i hamzagica
kako se nestrucno radi dokaz je mikrociklus u medjugorju koji je odradjen prije utakmice protiv borca u kojoj su bili potpuno nemocni
- nanda_
#7567 Re: FK Sarajevo
Vezano za fizicku spremu neko spomenu partizan i man utd i ligi samiona kako nemogu gola dati halo znate li vi sta je i koji je nivo liga sampiona
al su ljudi dominantni u prvenstvu e to i ja kao i vecinom svi zelimo da klub bude u domacem prvenstvu dominantno a u evropi sta bude (nekad treba imat i srece s zrdijebom u euro takmicenjima itd.) al da bi to se desilo treba biti strpljiv i dat maximalnu podrsku koju mozemo mi kao navijaci,simpatizer uradit a ne samo bla,bla sve neki strucnjaci samo pljuvat pa je -bote ima osjecaj mi ko da volimo da sami sebe pljujemo a jel se iko od nas zapitao kako smo kao navijaci svi zakazali ovu godinu, sto , kolko se je prodalo godisnjih karata, samo podatak da mnogi evropski velikani skoro zive od toga (tacnije dobar dio budjeta se puni ) poenta price je sjever momci koji ni zvizduka ne upute poslije i za vrijeme tekme kad ne ide a daju max podrsku a ne istok i zapad koji konstantno pljuje po nasim igracima a trenerima da ne govorim e oni su za mene sramota i dokaz kakav ne treba biti navijac jer time samo stetis ,sad ce neko reci ja dam 10 imam pravo e onda ako je tako bolje nemoj ni dolazit tacno je to da se covjek iznervira al sta ocekivat od golobradim momaka koji su igrali pod velikim pritiskom,jos svi ocekuju neka pojacanja a jel se iko zapita ima li se para jesu redovne plate igracima igracima,jel se otplacuje dug itd.
OVo sam malo napisao cisto malo da neki malo bolje pogledaju stvarnost i relanost cinjenica jeste da sam ja kao navijac od ove sezone ocekivao i ocekujem da se evropa izbori (bez nje se nemoze normalno funkcionisat iduce sezone -lova) a pritom sam mislio da se makar pokusao kup osvojit a u prvenstvu medju prve 4 jer relano ova trenutna ekipa nema kadra za titule al kup i evropa se sigurno moze izborit
OVo sam malo napisao cisto malo da neki malo bolje pogledaju stvarnost i relanost cinjenica jeste da sam ja kao navijac od ove sezone ocekivao i ocekujem da se evropa izbori (bez nje se nemoze normalno funkcionisat iduce sezone -lova) a pritom sam mislio da se makar pokusao kup osvojit a u prvenstvu medju prve 4 jer relano ova trenutna ekipa nema kadra za titule al kup i evropa se sigurno moze izborit
-
Ali_G
#7568 Re: FK Sarajevo
@cungalunga
Postujem, ne vidimo svi istim ocima spremnost igraca, samo je malo neozbiljno reci da smo mi drzali konce igre na derbiju.
A sto se tice nekih ocekivanja ove sezone i prozivanja uprave, igraca i trenera...uprava ima veliku odgovornost zasto se prigovara na dosadasnji dio sezone. Kako ti da ocekujes od prosjecnog navijaca kluba, koji je eto redovniji malo na tekmama da ima strpljenja ako predsjednik kluba kaze idemo na titulu, idemo da poharamo ligu i onda dodjes na utakmice nit ima kakve igre, nit su igraci cemu, bodovno poprilicno lose stojimo.
Nova uprava je napravila dosta pomaka za ovaj svoj mandat i to im treba cestitati, al mi se nimalo ne svidja filozofija da im se nista ne smije prigovoriti. Ponavljam, ako je predsjednik rekao na pocetku da idemo na titulu, da cemo se prosetati ligom, pa na polusezoni kasnimo, trener se ne mijenja, na kraju ne budemo prvi, sad mi treba da sutimo i da imamo strpljenje? Ne ide.
Postujem, ne vidimo svi istim ocima spremnost igraca, samo je malo neozbiljno reci da smo mi drzali konce igre na derbiju.
A sto se tice nekih ocekivanja ove sezone i prozivanja uprave, igraca i trenera...uprava ima veliku odgovornost zasto se prigovara na dosadasnji dio sezone. Kako ti da ocekujes od prosjecnog navijaca kluba, koji je eto redovniji malo na tekmama da ima strpljenja ako predsjednik kluba kaze idemo na titulu, idemo da poharamo ligu i onda dodjes na utakmice nit ima kakve igre, nit su igraci cemu, bodovno poprilicno lose stojimo.
Nova uprava je napravila dosta pomaka za ovaj svoj mandat i to im treba cestitati, al mi se nimalo ne svidja filozofija da im se nista ne smije prigovoriti. Ponavljam, ako je predsjednik rekao na pocetku da idemo na titulu, da cemo se prosetati ligom, pa na polusezoni kasnimo, trener se ne mijenja, na kraju ne budemo prvi, sad mi treba da sutimo i da imamo strpljenje? Ne ide.
-
north
#7569 Re: FK Sarajevo
Što se tiče nespremnosti, mislim da nismo toliko nespremni u odnosu na ostale ekipe iz lige, dok što se tiče evrope, to je naravno druga priča. Mene više brine druga stvar, a to je totalna neuigranost, protoka lopte nema, nekakva konstantna izbacivanja na protovničku polovinu, niđe veze, o nekim akcijama ,što bi Baho rekao "od noge do noge" da i ne pričam, presinga na protivniču ekipu skoro da i nema, ja toga ne vidim u našim utakmicama...sinoć osim zadnjih petnaestak minuta prvog poluvremena, kada smo i okrenuli rezutat, ništa se nije uradilo.....
Ja ne mogu da vjerujem da nakon poluvremena gdje vodimo 2-1 što nije neki naročit rezultat, mi izlazimo na teren i igramo kao da je tek počela utakmica i rezultat 0-0, nigdje presinga, pritiska na protivniču ekipu.....Ma ništa....
I onda iz naravno iz ničega se prima gol.......Golman da bog sačuvaj
, ali naravno ne može se on jedini kriviti..
Kod prvog gola lištičani su nas propisno osramotili kako su nas izigrali.....
Ne znam, još jednom ću ponoviti, igrači su limitirani i ovo je nažalost njihov maksimum......Sa ovakvim igračkim kadrom i da izađemo u evropu, ne bi daleko dobacili....
Opet lišticu nismo dobili
to me jednostavno frustrira.....
Iskreno jedva čekam da se završi polusezona, bojim se neke krize rezultata, a onda na proljeće uz nadam se dosta bolji igrački kadar, valjda će biti mnogo mnogo bolje....
Ja ne mogu da vjerujem da nakon poluvremena gdje vodimo 2-1 što nije neki naročit rezultat, mi izlazimo na teren i igramo kao da je tek počela utakmica i rezultat 0-0, nigdje presinga, pritiska na protivniču ekipu.....Ma ništa....
I onda iz naravno iz ničega se prima gol.......Golman da bog sačuvaj
Ne znam, još jednom ću ponoviti, igrači su limitirani i ovo je nažalost njihov maksimum......Sa ovakvim igračkim kadrom i da izađemo u evropu, ne bi daleko dobacili....
Opet lišticu nismo dobili
Iskreno jedva čekam da se završi polusezona, bojim se neke krize rezultata, a onda na proljeće uz nadam se dosta bolji igrački kadar, valjda će biti mnogo mnogo bolje....
- kokuz_sa
#7570 Re: FK Sarajevo
bogme odavno nema presinga igraca sarajeva u utakmicamanorth wrote:Što se tiče nespremnosti, mislim da nismo toliko nespremni u odnosu na ostale ekipe iz lige, dok što se tiče evrope, to je naravno druga priča. Mene više brine druga stvar, a to je totalna neuigranost, protoka lopte nema, nekakva konstantna izbacivanja na protovničku polovinu, niđe veze, o nekim akcijama ,što bi Baho rekao "od noge do noge" da i ne pričam, presinga na protivniču ekipu skoro da i nema, ja toga ne vidim u našim utakmicama...sinoć osim zadnjih petnaestak minuta prvog poluvremena, kada smo i okrenuli rezutat, ništa se nije uradilo.....
I onda iz naravno iz ničega se prima gol.......Golman da bog sačuvaj, ali naravno ne može se on jedini kriviti..
Opet lišticu nismo dobilito me jednostavno frustrira.....
bar sto samja pratio.nekad se bore vracaju..lalvovski odigraju da bi u iducoj utakmici sve to pozaboravljali..
jedini koji vrsi presing zna biti avdic..
nije mrsko momku zaganjat loptu kad se vraca protivnickom golmanu
sada protiv sirokog presing vrsili samo igraci sa klupe..
i to sam se pofino nasmijao kad vidje malog suljica kako se zatrca na lika sa loptom koji je od njeta duplo tezi(btw suljic izborio aut tad)
i onaj povratnik nam u redove..vala svaku je loptu ispratio istrcao i presing pravio..cak je u 2 navrata se vracao i u odbranu uzet loptu od napadaca sirokog..jednom na lijevoj drugi put na desnoj strani.
a golman.vala ni ocekivat nisam nista od njega drugacije mogao..sta ces lik nikad ne igra ovo mu prva mislim tekma..nema iskustva
- Reglan
#7571 Re: FK Sarajevo
onda je bilo Ivi ili sudiji,ali sam cuo da je bilohz__semir wrote:Aha, isto kao i Zrinjski i Zeljeznicar lani, tako se isto pricalo, pa ih Zeljeznicar klepi i u Kupu i u Prvenstvu.mrchinho wrote:meni se sve cini da ce sarajevo sad u sirokom (liga) uzeti 3 boda, a u srijedu kup ce biti 1-0 za siroki i svi sretni
- Obuca9
#7572 Re: FK Sarajevo
Avazov Sport:

FKSinfo institucija !!!

FKSinfo institucija !!!
- 1946
#7573 Re: FK Sarajevo
Već godinamahz__semir wrote:FKSinfo institucija !!!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7574 Re: FK Sarajevo
Ma fotografije ,video snimci,tekstovi,informacije ,podatci,historijski podatci sev se zivo uzima ,i to u SVIM medijima,sa fksinfa.
Ne znam kako stoje stvari sa tim,ali dal se mogu bar zastititi fotografije i video snimci?? Pa momci se trude do maksimuma,entuzijazam,trud (znam ja da je to zbog ljubavi prema bordo boji
ali...) a ovi dodju sa tri klika misom ukradu materijal,preuzmu cijele pasuse teksta,cak i mahalske price koje veze nemaju sa istinom,i zavrse posao za 14 minuta i za to uzmu lovu.
Ma mrs vise lafo "novinari"
Ne znam kako stoje stvari sa tim,ali dal se mogu bar zastititi fotografije i video snimci?? Pa momci se trude do maksimuma,entuzijazam,trud (znam ja da je to zbog ljubavi prema bordo boji
Ma mrs vise lafo "novinari"
- 1946