HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
juan

#7551 Re: HS kablovska

Post by juan »

kemox wrote:
Capsicum wrote:Samo da pohvalim HS :)
Konacno je rijesen problem sa digitalnom na frekvencijama 618 i 658(barem se tako cini nakon sto su juce stavili pojacalo za cijelu zgradu). Hvala!
Kad će pojačalo staviti kod mene na banderu imam problem sa frekvencijon 634 :evil:
a zato se meni kvari slika na toj frekvenciji kad se postavim izmedju TV i Prozora (suprotno TV-a)
a ja kontao da sam poludio, a ovi postavili pojacalo negdje na banderi.... ajmeeeeee majko
MH i HS kablovska

#7552 Re: HS kablovska

Post by MH i HS kablovska »

blinker13 wrote:
Mogu li još jednom zamoliti za odgovor na ovo pitanje? Hvala...
Poštovani gospodine, trenutno nemamo HD resivera na stanju, ali će uskoro biti. U svakom slučaju nam ostavite podatke u inbox, pa ćemo Vas kontaktirati. Lijep pozdrav
theprodigy

#7553 Re: HS kablovska

Post by theprodigy »

raja, jel mozete pratiti sve arena sport kanale preko dvb-c tunera? nemam ci modul, nego samo kablovsku, pa reko da li se moze gledati, pozz
Darh Wader

#7554 Re: HS kablovska

Post by Darh Wader »

Zašto kasni ton na Pink Premium već nekoliko dana ?
MH i HS kablovska

#7555 Re: HS kablovska

theprodigy wrote:raja, jel mozete pratiti sve arena sport kanale preko dvb-c tunera? nemam ci modul, nego samo kablovsku, pa reko da li se moze gledati, pozz
Poštovani gospodine, ako nemate našu digitalnu televiziju ne možete imati sve Arenasport kanale. Lijep pozdrav
MH i HS kablovska

#7556 Re: HS kablovska

Darh Wader wrote:Zašto kasni ton na Pink Premium već nekoliko dana ?
Poštovanje gospodine. Nazovite našu podršku korisnicima 033 / 974-444 i vidite sa njima. Ne bi trebalo biti nikakvih kvarova. Lijep pozdrav
desktop

#7557 Re: HS kablovska

Post by desktop »

MH i HS kablovska wrote:
Darh Wader wrote:Zašto kasni ton na Pink Premium već nekoliko dana ?
Poštovanje gospodine. Nazovite našu podršku korisnicima 033 / 974-444 i vidite sa njima. Ne bi trebalo biti nikakvih kvarova. Lijep pozdrav
Nema potrebe da zove,kasni i meni često
theprodigy

#7558 Re: HS kablovska

Post by theprodigy »

MH i HS kablovska wrote:
theprodigy wrote:raja, jel mozete pratiti sve arena sport kanale preko dvb-c tunera? nemam ci modul, nego samo kablovsku, pa reko da li se moze gledati, pozz
Poštovani gospodine, ako nemate našu digitalnu televiziju ne možete imati sve Arenasport kanale. Lijep pozdrav
hvala na odgovoru, ako hocu da se prebacim na ovaj kid 8 paket ( sad mi je analogna+ internet), jel placam nesto dodatno za prelazak na paket, i hocu li dobiti modul na koristenje umjesto recivera? pozz
MH i HS kablovska

#7559 Re: HS kablovska

theprodigy wrote:
hvala na odgovoru, ako hocu da se prebacim na ovaj kid 8 paket ( sad mi je analogna+ internet), jel placam nesto dodatno za prelazak na paket, i hocu li dobiti modul na koristenje umjesto recivera? pozz
Ako hoćete da se prebacite na KID 8 paket onda ćete plaćati isti 36,30 KM. 1 KM je priključak KID paketa. A ako Vaš TV podržava DVB-C tuner tada dobijate CI modul besplatno na korištenje. Ako ne, onda resiver također besplatno na korištenje.
theprodigy

#7560 Re: HS kablovska

Post by theprodigy »

MH i HS kablovska wrote: Ako hoćete da se prebacite na KID 8 paket onda ćete plaćati isti 36,30 KM. 1 KM je priključak KID paketa. A ako Vaš TV podržava DVB-C tuner tada dobijate CI modul besplatno na korištenje. Ako ne, onda resiver također besplatno na korištenje.
tv je grundig 32vle4322bf, ako mozete provjeriti jel moze modul na njega, ja koliko sam primjetio ima slot za modul, mozete i na pm odg
juan

#7561 Re: HS kablovska

Post by juan »

Postovanje,

opet je oslabio Transponder 634 (Hayat TV i dr.), nakon sto je heftu dana radio dobro sada opet ne radi OBN nit Hayat.

Transponder 618 je isto poprilicno los, ali rijedje nestaje slika.

moje podatke imate vec! u cemu je stvar?
alchak.ba

#7562 Re: HS kablovska

Post by alchak.ba »

Kakva je situacija sa Sportklubovima, ima li ikakve saMse da ih bude u vasoj ponudi?
MH i HS kablovska

#7563 Re: HS kablovska

juan wrote:Postovanje,

opet je oslabio Transponder 634 (Hayat TV i dr.), nakon sto je heftu dana radio dobro sada opet ne radi OBN nit Hayat.

Proslijedili smo kolegama Vaše podatke. Izdaće nalog pa očekujte poziv.
MH i HS kablovska

#7564 Re: HS kablovska

alchak.ba wrote:Kakva je situacija sa Sportklubovima, ima li ikakve saMse da ih bude u vasoj ponudi?
Nažalost, trenutno nismo u mogućnosti da uvedemo Sport klub kanal. Ako bude ikakve prilike za uvođenje istog, vjerujte da ćete ga čim prije imati.
zdruzdjo

#7565 Re: HS kablovska

Post by zdruzdjo »

Gospodo hs-ovci. Sta se desava sa national geographic HD. Vec par dana ga nemam nikako.

Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
MH i HS kablovska

#7566 Re: HS kablovska

MH i HS kablovska wrote:

Proslijedili smo kolegama Vaše podatke. Izdaće nalog pa očekujte poziv.
Gospodine, ako ste pretplatnik digitalne televizije moraćete nam ostaviti broj ugovora u PP.
MH i HS kablovska

#7567 Re: HS kablovska

zdruzdjo wrote:Gospodo hs-ovci. Sta se desava sa national geographic HD. Vec par dana ga nemam nikako.

Ostavite nam svoje podatke u PP.
kemox

#7568 Re: HS kablovska

Post by kemox »

S poštovanjem,

Načekat ćete se dok vam dođu da rješe problem

Meni su dolazili "16" puta za frekvenciju 634 i ništa nisu riješili samo obećavaju da će pokušati nešto preko "nekakvnih" strimova u da rješe

Lijep pozdrav :roll:
kemox

#7569 Re: HS kablovska

Post by kemox »

MH i HS kablovska wrote:
zdruzdjo wrote:Gospodo hs-ovci. Sta se desava sa national geographic HD. Vec par dana ga nemam nikako.

Ostavite nam svoje podatke u PP.
Pa imali iko od upuslenika HS-a kući kablovsku da može sam da vidi da pojedini kanali imaju problem

Stvarno ste smješni svaki dan nešta ne radi ili neki kanal iili zvuk kasni

DAJTE SE UOZBILJITE VIŠE STVARNO NEMA SMISLA

KAD HOĆETE PARE POŠTENO IH ZARADITE :roll:
šef_svima

#7570 Re: HS kablovska

Post by šef_svima »

Slika na FACE TV HD mi je katastrofa, radi 1-2 min onda počne da ledi, štopa itd itd. dok ostali kanali rade bez problema ?!
Jučer sam prijavio kvar, na moje pitanje kada mogu nekog očekivati da dođe operater mi je hladno rekao:
- Kolege će doći kad budu imali vremena?! wtf :-)
Opet pitam operatera i kažem da bih volio da neko dođe prije utakmice i pokuša pojačati/smanjiti signal ili šta već, jer neću moći gledati tekmu, da bi dobio odgovor da imam analogni kanal FACE i da mogu gledati na njemu?!
Pa gospodo draga ja se nisam pretplatio na digitalnu da bih mogao gledati analognu, zašto je plaćam onda? :evil: :evil:

Kako to da svi kanali koje imam rade bez problema, i FACE TV HD koji mi je do jučer bio perfektan odjednom slika ne valja?

Jel moram napomenuti da me još uvijek niko nije ni kontaktirao, a kamoli da su došli :roll:
O'zone
Globalni moderator

#7571 Re: HS kablovska

Post by O'zone »

PRAVA VIJEST ZA LJUBITELJE DOBROG FILMA: Prvi bh. filmski kanal CINEMA TV od 13. septembra i na najvećoj kablovskoj mreži u BiH - KATV MH-HS i HKBnet-u
Srijeda | 11.09.2013.

Tako će od već od ovoga petka u 17h preko 250.000 gledalaca moći pratiti Cinema TV, jedinstveni bh. filmski projekat. Kanal će se nalaziti u osnovnoj ponudi ovoga kablovskog operatera, što znači da će ga gledaoci moći gledati pored svih drugih bh. televizijskih stanica i programa

Prava vijest za ljubitelja dobrog filma – prvi bh. filmski kanal Cinema TV se od petka, 13. septembra, emitira i na najvećoj domaćoj kablovskoj televiziji KATV MH-HS, kao i na HKBnet-u. Rezultat je to dogovora u sklopu međusobne podrške ove dvije kompanija bh. televizijskom proizvodu i kreativnoj industriji.

Tako će od već od ovoga petka u 17h preko 250.000 gledalaca moći pratiti Cinema TV, jedinstveni bh. filmski projekat. Kanal će se nalaziti u osnovnoj ponudi ovoga kablovskog operatera, što znači da će ga gledaoci moći gledati pored svih drugih bh. televizijskih stanica i programa.

Cinema Tv je, inače, prvi bh. filmski kanal registriran u RAK-u i rezultat je udruživanja više partnera iz bh. i regionalne filmske zajednice. Emitira programe vodećih svjetskih filmskih majstora, poput Warner Brosa, Paramounta i Universala, ali i kvalitetna djela evropskog filma.

Posebnu pažnju kanal će posvetiti bh. i regionalnom filmu, njihovom emitiranju u programu Cinema TV, ali i općoj promociji bh. i regionalnih kinematografija.
Tako je ovih dana, Cinema TV potpisala ugovor o esksluzivnom emitiranju dugoočekivanog slovenačko-bosanskog filma Gorana Vojnovića „Čefurji raus“ na ovome kanalu, odmah iza kino distibucije fima koja kreće od 2. oktobra ove godina.

Cinema TV će godišnje emirati oko 500 filmova, a planira se širiti i u čitavom regionu. Sastavni dio ovoga kanala također je i SA MUSIC, muzički program kanala koji se radi u saradnji sa najstarijom muzičkom kućom u BiH Sarajevodisk.

Pored KATV MH-HS i HKM-net, Cinema Tv se može gledati i na Super TV, IPTV platformi sarajevskog Logosofta.

U toku su pregovori i sa još nekoliko manjih operatera (Bosanska Krajina, Mostar) oko emitiranja ovoga kanala.
theprodigy

#7572 Re: HS kablovska

Post by theprodigy »

ne znam za vas, ali kod mene je sve dobro radilo, nije bili problema ni sa jednim kanalom, i face hd je radio odlicno
O'zone
Globalni moderator

#7573 Re: HS kablovska

Post by O'zone »

theprodigy wrote:ne znam za vas, ali kod mene je sve dobro radilo, nije bili problema ni sa jednim kanalom, i face hd je radio odlicno
+1
chakany

#7574 Re: HS kablovska

Post by chakany »

O'zone wrote:
PRAVA VIJEST ZA LJUBITELJE DOBROG FILMA: Prvi bh. filmski kanal CINEMA TV od 13. septembra i na najvećoj kablovskoj mreži u BiH - KATV MH-HS i HKBnet-u
Srijeda | 11.09.2013.

Tako će od već od ovoga petka u 17h preko 250.000 gledalaca moći pratiti Cinema TV, jedinstveni bh. filmski projekat. Kanal će se nalaziti u osnovnoj ponudi ovoga kablovskog operatera, što znači da će ga gledaoci moći gledati pored svih drugih bh. televizijskih stanica i programa

Prava vijest za ljubitelja dobrog filma – prvi bh. filmski kanal Cinema TV se od petka, 13. septembra, emitira i na najvećoj domaćoj kablovskoj televiziji KATV MH-HS, kao i na HKBnet-u. Rezultat je to dogovora u sklopu međusobne podrške ove dvije kompanija bh. televizijskom proizvodu i kreativnoj industriji.

Tako će od već od ovoga petka u 17h preko 250.000 gledalaca moći pratiti Cinema TV, jedinstveni bh. filmski projekat. Kanal će se nalaziti u osnovnoj ponudi ovoga kablovskog operatera, što znači da će ga gledaoci moći gledati pored svih drugih bh. televizijskih stanica i programa.

Cinema Tv je, inače, prvi bh. filmski kanal registriran u RAK-u i rezultat je udruživanja više partnera iz bh. i regionalne filmske zajednice. Emitira programe vodećih svjetskih filmskih majstora, poput Warner Brosa, Paramounta i Universala, ali i kvalitetna djela evropskog filma.

Posebnu pažnju kanal će posvetiti bh. i regionalnom filmu, njihovom emitiranju u programu Cinema TV, ali i općoj promociji bh. i regionalnih kinematografija.
Tako je ovih dana, Cinema TV potpisala ugovor o esksluzivnom emitiranju dugoočekivanog slovenačko-bosanskog filma Gorana Vojnovića „Čefurji raus“ na ovome kanalu, odmah iza kino distibucije fima koja kreće od 2. oktobra ove godina.

Cinema TV će godišnje emirati oko 500 filmova, a planira se širiti i u čitavom regionu. Sastavni dio ovoga kanala također je i SA MUSIC, muzički program kanala koji se radi u saradnji sa najstarijom muzičkom kućom u BiH Sarajevodisk.

Pored KATV MH-HS i HKM-net, Cinema Tv se može gledati i na Super TV, IPTV platformi sarajevskog Logosofta.

U toku su pregovori i sa još nekoliko manjih operatera (Bosanska Krajina, Mostar) oko emitiranja ovoga kanala.

:sretan: Konačno, super.Filmova nikad dosta :sretan:
kemox

#7575 Re: HS kablovska

Post by kemox »

Evo lagano sjeo da gledam reprizu utakmice između slovaka i bih na facte hd 13:30 počela tekma ja se opustio da uživam kad nestade signala na HD kanalu prebacim na ovaj što nije Hd ima slike nema tona

OVI HS-ovci nisu normalni u PM više zajebancije sa njima

13:37 nestalo slike i na ovom kanalu Face što nije HD

A HOĆE CIJELU PRETPLATU

HS sjebali ste mi dan NEPROCJENJIVO

Eurosport news KODIRAN SIGNAL
Food Nertwork Usluga nije dostupna
Motors tv kodiran signal
Nickeloneon slika se smrzava

13:53 proradilo sve osim frekvencije 634
Frekvencija 634 ne radi mi od početka pretplatničkog odnosa

Svaki jebeni dan istao SRANJE
Last edited by kemox on 11/09/2013 13:53, edited 5 times in total.
Locked