Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel do mog stream-a il' je dzeko odmag'o danas. Nije da su ovi ostali briljirali, al eto, on je kao "moj" pa mi vise stalo. Ne znam sa sto se ovom De Rossiju vise ne zahvale, frajer legalizira polozaj ovog centarfora Milana u 95toj, a 3 metra od njega, lafo on trci da ga stigne, ooooo zemljo arabijo. Kak'i su ovo pajaci, i to svake sezone za anala. Nek su ga primili, vala.
Sta mi sve gledamo radi naseg Dzeke. Cudim se da ga nisu prodali. Vjerovatno ce to uraditi u zimskom prelaznom roku. Sve ekipe pokusavaju zadrzati ekipu par godina kako bi nesto napravili a Roma samo prodaje. Kad prodaju Dzeku onda ce ova stranica zamrijeti. Tuga i jad.
svi u napad wrote:Sta mi sve gledamo radi naseg Dzeke. Cudim se da ga nisu prodali. Vjerovatno ce to uraditi u zimskom prelaznom roku. Sve ekipe pokusavaju zadrzati ekipu par godina kako bi nesto napravili a Roma samo prodaje. Kad prodaju Dzeku onda ce ova stranica zamrijeti. Tuga i jad.
nije problem izgubiti, vec na kakav nacin, kada igraci igraju kao na nekom seoskom turniru a ne protiv najveceg kluba na svijetu onda tu nesto smrdi, ili su se okrenuli protiv trenera ili su upisali poraz jos u svlacionici, ne mogu da vjerujem da je Olsen najbolji bio kod Rome, to sve govori o igri veceras