Dešavanja u Srbiji
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#7551 Re: Desavanja u Srbiji
@kost_U_grlu
Ma ne podjebajem ja tebe. Meni je to sve oko Mrkogoraca sa sjevere jasno i moj djed je otale..zanimljivo mi to da u Turskoj ima 9 miliona Srba, u Srbiji 2 miliona Crnogoraca, 2 miliona Albanaca i 2 miliona madjara milion beogradjana ispane da Srba u Srbiji ima manje nego crnogoraca u CG.
Nego mi nikako nije jasno da se Srbija bori protiv crnogorske, siptarske, hrvatske i bosanske mafije, a drzavni sekretar Srbije -neki Hemon- mrtav hladan, na TV, izjavi da srpska mafije drzi 70% Beograda ...da to oni u vlasti sve znaju i da nemaju gdje da izvedu strane delegacije na rucak.
Ma ne podjebajem ja tebe. Meni je to sve oko Mrkogoraca sa sjevere jasno i moj djed je otale..zanimljivo mi to da u Turskoj ima 9 miliona Srba, u Srbiji 2 miliona Crnogoraca, 2 miliona Albanaca i 2 miliona madjara milion beogradjana ispane da Srba u Srbiji ima manje nego crnogoraca u CG.
Nego mi nikako nije jasno da se Srbija bori protiv crnogorske, siptarske, hrvatske i bosanske mafije, a drzavni sekretar Srbije -neki Hemon- mrtav hladan, na TV, izjavi da srpska mafije drzi 70% Beograda ...da to oni u vlasti sve znaju i da nemaju gdje da izvedu strane delegacije na rucak.
- vee-jay
#7552 Re: Desavanja u Srbiji
NE, nego je to samo cinjenica da vi ne zelite da budete svjesni monstruoznosti koje su se desavale po citavoj Bosni. Normalno, naculo se prica, procitalo puno toga, genocid je postao tek jedna izsilovana rijec. Drugima se desavalo, tudja je bol. A za razmisljati se nema volje ni vremena. A o cetnicima: ja sam maltane citav rat proveo u BLu, nagledao ih se masu, krvolocnih, ponapijanih, povampirenih, dok mi gura waltera u usta sijece si nozem jezik da bi ranu cistio lozom... odoh...kost_u_grlu wrote:Pre 3 meseca, sto?!vee-jay wrote:kad si ti zadnji put bio u Bosni?kost_u_grlu wrote: Nema ti zescih srpskih nacionalista nego Crnogoraca sa severa Crne Gore, i u ww2 odande su dolazili najsuroviji cetnici.
Hoces reci da su Srbi iz Bosne jos veci![]()
Mozes da poentiras na ww2, Foca...ili sa danasnjim nacionalizmom Srba u BIH, ali to nema veze sa ovom pricom, cetnici u Crnoj Gori su se tukli sa partizanima, kuca protiv kuce, selo protiv sela, a svi Crnogorci, to je po meni najmonstruoznije...
- 1gorstak
#7553 Re: Desavanja u Srbiji
Jelko Kacin predstavlja Brisel, Crnoj Gori ne treba da u tom duelu ima bilo sta sa Beogradom, pogotovo ne jednu vladu.kost_u_grlu wrote:Ne postoji prepucavanje Brisel-Beograd
- vee-jay
#7554 Re: Desavanja u Srbiji
kost_u_grlu wrote:A sto lazesvee-jay wrote:
kako ti ne osetis potrebu da osudis sve sto je Milosevic sa svojom bagrom stvorio ukljucujuci tog Djukanovica... Beograd je mjesto koje je radjalo i sijalo mrznju, korupciju i kriminal. Beograd je pokrenuo lavinu unistavanja i ubijanja. Beograd je i dan danas subjekat kojeg se prvo pita kada se razgovara o MOJOJ domovini...
upm i CG i Kosovo, nek' vam ta mafija, drogerasi, ameri, pederi, turci, vanzemaljci ili ko vec uzme i Vojvodinu i Sanzdak i juznu Srbiju i sta god, vi bi i tada krivili druge hraneci se i dalje nacionalizmom iz 14. vijeka...
znajuci ipak u sustini, da i pored sveg ucinjenog fasizma VI postojite na Balkanu radi *ebenog BALANSA...![]()
Osudio sam Milosevica nebrojeno puta, to je najveca stetocina na Balkanu 90-ih, ali necu uz to da se prosvercuju svi ostali koji su krivi, od Tudjmana, Djukanovica, albanskih krvopija, nek svako nadje svoje mesto na crnoj listi.
A ne ovako, cim pocnemo o Djukanovicu, odmah...pusti njega, nego da vidimo mi Milosevica...eto, ja ti kazem da je on bio psihopata, ajde da vidimo sad sta ti imas da kazes o Djukanovicu i Taciju, ajde pravdaj ih i dalje
Btw. mene ne interesujn ni Djukanovic ni Taci. Ni Crna Gora ni Kosovo. Volio bih da me i Srbija ne interesuje, ali to je nemoguce, jer Srbija se jos uvijek interesuje za moju domovinu.
-
kost_u_grlu
#7555 Re: Desavanja u Srbiji
Gresis, ja sam bas zainteresovan za sve sto se dogadja u Bosni, mnogo vise znam od prosecnog srbijanca, odgledao sam na tv i youtube skoro sve u vezi toga, znam istoriju i geografiju Bosne kao svoj dzep.vee-jay wrote:
NE, nego je to samo cinjenica da vi ne zelite da budete svjesni monstruoznosti koje su se desavale po citavoj Bosni. Normalno, naculo se prica, procitalo puno toga, genocid je postao tek jedna izsilovana rijec. Drugima se desavalo, tudja je bol. A za razmisljati se nema volje ni vremena. A o cetnicima: ja sam maltane citav rat proveo u BLu, nagledao ih se masu, krvolocnih, ponapijanih, povampirenih, dok mi gura waltera u usta sijece si nozem jezik da bi ranu cistio lozom... odoh...
Naravno da mi je teze da se uzivim u sve to jer nisam na svojim ledjima okusio ono sto ste vi, ali to ne znaci da me bas briga.
Kad predjes Drinu udjes u Zvornik gde je pre zivelo preko 60% Bosnjaka a danas nema nikog, gledao sam kako su ih mucili, zatim Vlasenica, Sehovici, Milici, opustosena regija, Kladanj u kojeg je Mladic vozio zenu i decu, Olovo probuseno granatama i gelerima, samo Sarajevo, kad ides trolom od Dobrinje do centra grada skoro da nema zgrade koja nije probusena, narocito na Grbavici... sve sam ja to video svojim ocima, i zato tu pricu ostavi za druge...
- 1gorstak
#7556 Re: Desavanja u Srbiji
Sasvim je moguce da postoje politicki krugovi u albanskom narodu koji sjede do kasno u noc planirajuci stvaranje Velike Albanije, u koju bi usli Kosovo, Presevo, te podrucja Makedonije i Crne Gore sa albanskom vecinom. Ali, treba se zadrzati na kritikovanju tog politickog projekta i ljudi koji stoje iza toga, a ne omalovazavati citav narod, jer kada uzmes sebi za pravo da omalovazavas citav narod, pocnu se desavati napadi na groblja i vjerske objekte tog naroda, pocnu se desavati fizicki napadi na pripadnike tog naroda. Neces to ti uraditi, dovoljno je da tako nesto opravdas satanizacijom tog naroda, a veseljaka sa bokserom u ruci uvijek ima.felipe kajetano wrote:E moj @gorstak oko tvrdje u vezi albanaca stojim uvijek i zauvijek..vrijeme ce pokazati svojeTaj narod kojim sad upravljaju narko karteli nije imao nikad nikakvu integrativnu vezu ni sa jednim drugim na prostoru ex-Yu,njihov cilj je jasan i ne znam kojoj budali to nije jasno sem izgleda lepom Mili.Makedonce ucjenjuju svaki dan necim i stalno sire listu zahtjeva prijetnjama novim ratom..svako albansko selo u Makedoniji je u rangu G.Maoce u BiH..nema ni drzave ni zakona sem njihovog plemenskog.
Meni je zao crnogorskih gradjana koji su se protivili ovom sto consigliere Milo ucini Crnoj Gori..ne znam koja je cifra za koju je prodao drzavu albancima...uspio je na kraju da bude naJprviJe Crnogorac jer to niko prije njega nije uradio bez obzira na sve okolnosti..
- jutarnji
#7557 Re: Desavanja u Srbiji
aha,kako ti ono kazes...Kosovo je blizufelipe kajetano wrote:Sta je pajdo..radi zuTo k'o nikadjutarnji wrote:Ovo je moglo komotno na" vic dana", al` haj` sad....felipe kajetano wrote:Ma Milo ce jos malo odsvirati svoje..evo najpRviji CG-rac..veci i od svih Petrovica zajedno i samog Njegosa poceo gubiti konce i zivce...neki dan napadi mafije pod njegovom kontrolom na Nebojsu Medojevica,odsustvo svakog razuma u politici prema Srbiji zbog ucjena kosovskih narko kartela i SAD..prodata obala ruskim mafijozama,uglavnom doveo ih je u vazalni polozaj prema SAD,trgovcima drogom i ruskim tajkunima.Taj jedan dio crnogoraca ce brzo skonati kakvu je gresku napravio dozvolivsi da im albanci izglasaju referendum i stvore drzavu..![]()
![]()
Bondsteel
- Tijana_NS
#7558 Re: Desavanja u Srbiji
Ovo je tacno .vee-jay wrote: NE, nego je to samo cinjenica da vi ne zelite da budete svjesni monstruoznosti koje su se desavale po citavoj Bosni. Normalno, naculo se prica, procitalo puno toga, genocid je postao tek jedna izsilovana rijec. Drugima se desavalo, tudja je bol. A za razmisljati se nema volje ni vremena. A o cetnicima: ja sam maltane citav rat proveo u BLu, nagledao ih se masu, krvolocnih, ponapijanih, povampirenih, dok mi gura waltera u usta sijece si nozem jezik da bi ranu cistio lozom... odoh...
- Tijana_NS
#7559 Re: Desavanja u Srbiji
Ali cela ova misao je - smuti pa prospi - .vee-jay wrote:
sta znaci, osudio sam Milosevica? Pa narod je glasao za njega, narod ga je drzao na vlasti dok su ti njegovi psi klali po Bosni. Pa ti psi su i vasi psi, oni su dio vas, dio vaseg drustva. Pa nisu oni roboti, da ih je Milosevic napravio. Znam ja tvoju osudu veoma dobro procitati, tek osuda jednog covjeka, kao izgovor da se ne preuzme licna odgovornost.
Btw. mene ne interesujn ni Djukanovic ni Taci. Ni Crna Gora ni Kosovo. Volio bih da me i Srbija ne interesuje, ali to je nemoguce, jer Srbija se jos uvijek interesuje za moju domovinu.
-
dallton
#7560 Re: Desavanja u Srbiji
ne foliraj, djete drago, nemas ti pojma ni o cemu, nego forsiras price koje si nacuo malo od roditelja malo od gostiju ze stolom...uostalom, nema ni veze, zivis daleko, i neces nikad doci, nego hajd u evropu, imas novi pasos valjda ti je mama sredila preko vezakost_u_grlu wrote:Gresis, ja sam bas zainteresovan za sve sto se dogadja u Bosni, mnogo vise znam od prosecnog srbijanca, odgledao sam na tv i youtube skoro sve u vezi toga, znam istoriju i geografiju Bosne kao svoj dzep.vee-jay wrote:
NE, nego je to samo cinjenica da vi ne zelite da budete svjesni monstruoznosti koje su se desavale po citavoj Bosni. Normalno, naculo se prica, procitalo puno toga, genocid je postao tek jedna izsilovana rijec. Drugima se desavalo, tudja je bol. A za razmisljati se nema volje ni vremena. A o cetnicima: ja sam maltane citav rat proveo u BLu, nagledao ih se masu, krvolocnih, ponapijanih, povampirenih, dok mi gura waltera u usta sijece si nozem jezik da bi ranu cistio lozom... odoh...
Naravno da mi je teze da se uzivim u sve to jer nisam na svojim ledjima okusio ono sto ste vi, ali to ne znaci da me bas briga.
Kad predjes Drinu udjes u Zvornik gde je pre zivelo preko 60% Bosnjaka a danas nema nikog, gledao sam kako su ih mucili, zatim Vlasenica, Sehovici, Milici, opustosena regija, Kladanj u kojeg je Mladic vozio zenu i decu, Olovo probuseno granatama i gelerima, samo Sarajevo, kad ides trolom od Dobrinje do centra grada skoro da nema zgrade koja nije probusena, narocito na Grbavici... sve sam ja to video svojim ocima, i zato tu pricu ostavi za druge...
- Tijana_NS
#7561 Re: Desavanja u Srbiji
dallton wrote:
ne foliraj, djete drago, nemas ti pojma ni o cemu, nego forsiras price koje si nacuo malo od roditelja malo od gostiju ze stolom...uostalom, nema ni veze, zivis daleko, i neces nikad doci, nego hajd u evropu, imas novi pasos valjda ti je mama sredila preko vezaal hajd smijesno te gledati kako foliras "suosjecanje"
treba ti veza za pasos ?
-
kost_u_grlu
#7562 Re: Desavanja u Srbiji
Taj kocijaski stil pisanja prodaj nekom drugom, meni se ne obracaj vise.dallton wrote:
ne foliraj, djete drago, nemas ti pojma ni o cemu, nego forsiras price koje si nacuo malo od roditelja malo od gostiju ze stolom...uostalom, nema ni veze, zivis daleko, i neces nikad doci, nego hajd u evropu, imas novi pasos valjda ti je mama sredila preko vezaal hajd smijesno te gledati kako foliras "suosjecanje"
-
dallton
#7563 Re: Desavanja u Srbiji
nema potrebe, samo ovom momcicu preporucujem da iskoristi pasos koji ima, i da ne gubi vrijeme na forumu zemlje koju je vidio u prolazu i u kojoj nece nikad zivjeti...a to mogu i tebi preporuciti, divan grad novi sad, uzivaj u zivotu, skokni malo u pestu ili bar do praga, sta te briga za bosanska sela i gudure u kojima neces nikad biti, osima mozda 2 dana na skijanju, u tim selima ce se rokati medju sobom dok su zivi , to ti je tako, pa ko koga prije nadjacaTijana_NS wrote:dallton wrote:
![]()
treba ti veza za pasos ?
-
dallton
#7564 Re: Desavanja u Srbiji
ma dusa moja slatka jesmo osjetljivi ...sta sam ti pogresno rekao, imas pasos mama ti je sredila, sto bezveze trosis vrijeme na "suosjecanje" za zemlju i ljudi koje si vidjeo u prolazu na dvije minute, umjesto da se malo provodis po recimo bar bukurestu ili grckoj ako ti se ne ide negdje drugo (sad je jeftino u grckoj dobar je momenat za odlazak na ostrva)...kratak je zivot, brzo prodje, pitaj mamine kolege niciji se veliki snovi ne ostvarekost_u_grlu wrote:Taj kocijaski stil pisanja prodaj nekom drugom, meni se ne obracaj vise.dallton wrote:
-
kost_u_grlu
#7565 Re: Desavanja u Srbiji
Mizeran si u svojoj pakosti, samo da te uputim u proceduru dobijanja pasosa, odes u opstinu, zakazu ti termin, doneses sva dokumenta i dodjes za 10 dana... 1.5 miliona ljudi u Srbiji vec ima pasos, ja sam ga izvadio jos pre 6 meseci, i od tada ga koristio 3 puta.dallton wrote:
ma dusa moja slatka jesmo osjetljivi ...sta sam ti pogresno rekao, imas pasos mama ti je sredila, sto bezveze trosis vrijeme na "suosjecanje" za zemlju i ljudi koje si vidjeo u prolazu na dvije minute, umjesto da se malo provodis po recimo bar bukurestu ili grckoj ako ti se ne ide negdje drugo (sad je jeftino u grckoj dobar je momenat za odlazak na ostrva)...kratak je zivot, brzo prodje, pitaj mamine kolege niciji se veliki snovi ne ostvare
Kad ne znas kako bi uvredio onda pucas na roditelje, to je najnize dokle mozes da dodjes, ali nisi me ni okrznuo, iz ovoga sto pises bas si za zaljenje, razmenices pola stoleca zivota a spustas se na ovako nizak nivo rasprave
-
dallton
#7566 Re: Desavanja u Srbiji
uh, al smo osjetljivi, vidi kako odjednom nalazimo velike moralne kriterije nicim izazvani- a nista ti pogresno nisam rekao, cak te dobronamjerno savjetujem da ne trosis zivot bezveze nego da pratis nove turisticke destinacije koje su trenutno dostupne iz beograda gdje se nalazis, sad imas sve uslove da dobro prozivis, zasto to propustiti zezajuci se po nekom forumu mjesta koje je tamo daleko
- Tijana_NS
#7567 Re: Desavanja u Srbiji
hvala ,dallton wrote:nema potrebe, samo ovom momcicu preporucujem da iskoristi pasos koji ima, i da ne gubi vrijeme na forumu zemlje koju je vidio u prolazu i u kojoj nece nikad zivjeti...a to mogu i tebi preporuciti, divan grad novi sad, uzivaj u zivotu, skokni malo u pestu ili bar do praga, sta te briga za bosanska sela i gudure u kojima neces nikad biti, osima mozda 2 dana na skijanju, u tim selima ce se rokati medju sobom dok su zivi , to ti je tako, pa ko koga prije nadjacaTijana_NS wrote:dallton wrote:
![]()
treba ti veza za pasos ?
pasos sam vec iskoristila ,
a u budimpesti sam bila vec tri puta , tamo vise nema sta da me fascinira
-
zaweb
#7568 Re: Desavanja u Srbiji
Pripadnici srbijanske policije završili su pretragu kuće haaškog optuženika i ratnog zločinca generala Ratka Mladića, začudo, tom prilikom srbijanski MUP nije naišao na generala, za kojim bjesomučno tragaju posljednjih godina, naravno, bez fige u džepu.
Tražim te a molim Boga da te ne nađem
Očito kako je odbjegli general otišao u obližnji kafić na kavu ili je skoknuo do nekog trgovačkog centra pa nije imao vremena pričekati policiju Republike Srbije kako bi ga ovi bez razmišljanja uhitili.
Prilikom pretrage Mladićeve kuće zapljenjeno je nekoliko DVD-a, kaseta, rokovnika ali i 14 tisuća eura, sitan novac koji očito general Mladić nije zaboravio uzeti iz kasice prasice.
Nakon još jedne u nizu neuspješnih pretraga u potjeri za Ratkom Mladićem, lakovjerna ( osim kada se radi o Hrvatskoj ) Međunarodna zajednica trebala bi otvoriti širom vrata Europske unije državi koja sa takvim elanom bezuvjetno surađuje sa haaškim sudom.
Izvor: http://www.tinolovka-news.com/index.php ... &Itemid=58
Tražim te a molim Boga da te ne nađem
Očito kako je odbjegli general otišao u obližnji kafić na kavu ili je skoknuo do nekog trgovačkog centra pa nije imao vremena pričekati policiju Republike Srbije kako bi ga ovi bez razmišljanja uhitili.
Prilikom pretrage Mladićeve kuće zapljenjeno je nekoliko DVD-a, kaseta, rokovnika ali i 14 tisuća eura, sitan novac koji očito general Mladić nije zaboravio uzeti iz kasice prasice.
Nakon još jedne u nizu neuspješnih pretraga u potjeri za Ratkom Mladićem, lakovjerna ( osim kada se radi o Hrvatskoj ) Međunarodna zajednica trebala bi otvoriti širom vrata Europske unije državi koja sa takvim elanom bezuvjetno surađuje sa haaškim sudom.
Izvor: http://www.tinolovka-news.com/index.php ... &Itemid=58
-
dallton
#7569 Re: Desavanja u Srbiji
hajd onda u drugi grad, velika je evropa a i svijet, sta se bavis forumima zemalja u kojima neces zivjeti ...doduse javi se ponekad, posalji razglednicu sa slikom sa plaze, @pici to posebno voli on je veliki romantikTijana_NS wrote:hvala ,dallton wrote:nema potrebe, samo ovom momcicu preporucujem da iskoristi pasos koji ima, i da ne gubi vrijeme na forumu zemlje koju je vidio u prolazu i u kojoj nece nikad zivjeti...a to mogu i tebi preporuciti, divan grad novi sad, uzivaj u zivotu, skokni malo u pestu ili bar do praga, sta te briga za bosanska sela i gudure u kojima neces nikad biti, osima mozda 2 dana na skijanju, u tim selima ce se rokati medju sobom dok su zivi , to ti je tako, pa ko koga prije nadjacaTijana_NS wrote:![]()
treba ti veza za pasos ?
pasos sam vec iskoristila ,
a u budimpesti sam bila vec tri puta , tamo vise nema sta da me fascinira
- felipe kajetano
#7570 Re: Desavanja u Srbiji
Ma no sikiriki druze..ne misli on nista lose..vidis da covjek ocigledno radi za KonTiki travel na procenat..mislim bar tako se meni cini,jer zvuci k'o turisticki radnik..sad jbg svako ima razlicit pristup klijentu..ej..@daltone nes se ti leBa najesti od ovogakost_u_grlu wrote:Mizeran si u svojoj pakosti, samo da te uputim u proceduru dobijanja pasosa, odes u opstinu, zakazu ti termin, doneses sva dokumenta i dodjes za 10 dana... 1.5 miliona ljudi u Srbiji vec ima pasos, ja sam ga izvadio jos pre 6 meseci, i od tada ga koristio 3 puta.dallton wrote:
ma dusa moja slatka jesmo osjetljivi ...sta sam ti pogresno rekao, imas pasos mama ti je sredila, sto bezveze trosis vrijeme na "suosjecanje" za zemlju i ljudi koje si vidjeo u prolazu na dvije minute, umjesto da se malo provodis po recimo bar bukurestu ili grckoj ako ti se ne ide negdje drugo (sad je jeftino u grckoj dobar je momenat za odlazak na ostrva)...kratak je zivot, brzo prodje, pitaj mamine kolege niciji se veliki snovi ne ostvare
Kad ne znas kako bi uvredio onda pucas na roditelje, to je najnize dokle mozes da dodjes, ali nisi me ni okrznuo, iz ovoga sto pises bas si za zaljenje, razmenices pola stoleca zivota a spustas se na ovako nizak nivo rasprave
Nego...imal sta novo preko Drine?Jel ova mafija u mantijama konacno razbijena?
-
dallton
#7571 Re: Desavanja u Srbiji
cini ti se, vidis da ljudima dajem turisticke savjete dobro se to placa, a i vole srbi putovati to im je u krvi, doduse prevozna sredstva se mjenjaju
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#7572 Re: Desavanja u Srbiji
Mladic je odavno u Rusiji. Igra saha sa bivsim komadantom veljkom kadijevicem i pije kafu sa Miroma Markovic.. to srbi znaju od prvog dana ali ne smiju da zucnu - da ne bi provalili ruse ...rusi na taj nacin drze srbe u skripcu ...Rusi ce uvalit Mladica srbina kad ih izmuzu za nis i juzni potok ili kad mladic umre...zaboravilo se da Srbija potrazuje od Rusa da im isporuce Miru Marjovic i sina joj zbog ubistva Petra Stambolica i ostalih kriminala - sto Rusi po bratskom obicaju nikako nece da urade, sto je "jako cudno" i ocigledno petljanje u unutrasnju politiku srbije..
- Tijana_NS
#7573 Re: Desavanja u Srbiji
Sta se ti bavis bilo kojim forumom , sto ne uradis nesto korisno , nego ovde gubis vreme ?dallton wrote:
hajd onda u drugi grad, velika je evropa a i svijet, sta se bavis forumima zemalja u kojima neces zivjeti ...doduse javi se ponekad, posalji razglednicu sa slikom sa plaze, @pici to posebno voli on je veliki romantik
-
dallton
#7574 Re: Desavanja u Srbiji
sta ces to su moje gudure valja zivjeti u njima, a jadni bosnjaci nemaju pasose i vize, pa moraju pustiti sve ostale da putuju, mora neko ljude i ispratiti i primati razglednice...nego sto ti ne odes u grcku, sad je povoljno a i toplo, posalji nam slike sa plaze @pici to posebno voli, on je neizljecivi romantik i saljivdzijaTijana_NS wrote:Sta se ti bavis bilo kojim forumom , sto ne uradis nesto korisno , nego ovde gubis vreme ?dallton wrote:
hajd onda u drugi grad, velika je evropa a i svijet, sta se bavis forumima zemalja u kojima neces zivjeti ...doduse javi se ponekad, posalji razglednicu sa slikom sa plaze, @pici to posebno voli on je veliki romantik
- Bosnolog
#7575 Re: Desavanja u Srbiji
Jony sta bi sa ovom jos jednom u nizu Dacicevom policijskom predstavom za MZ i Srbiju oko potrage za generalom Mladicem kao da je onaj molitveni rucak iz Amerike imao posljedice na Dacica,???,,,kost_u_grlu wrote:
Ja sam zadnji koji opravdava neke svinjarije, pa da ih je ucinio i rodjeni brat, da si hteo mogao si da procitas mnogo kritika na racun srpske vlasti..
Pocistise nam one ranije postove a mi taman bili usaglasili sve oko najavljenog i dogovorenog hapsenja i izrucenja Mladica kada ono neko javi generalu i upropasti tajnu akciju dugo spremanu pa morade general tako rano izaci iz kuce,.
Nema zaista vise smisla uznemiravati generala i srbjansku javnost kao i njegove simpatizere u BiH tim nenajavljnim upadima i pretresima,.....
Po komentarima forimasa srbijanskih sajtova ljudi ga nedaju ,...zasto Srbija cini nesto mimo volje svog naroda?????,......Pa i ova sada srebrenicka rezolucija sa kojom Srbija nema nist i zato nema potrebe spominjati neke izmisljene genocide u toj rezoluciji....kada Trifunovic strucnjak za sve antisrpske zavjere ima spisak svih tih navodno pobijenih Srebrenicana koji su zivi a cija su imena u Cikagu i americkim telefonski imenicima kako javno propovjedaju i porucuju srbijanski intelektualci,....
Treba Srbiju pustiti na miru nema ona nista sa proslim ratovima i srebrenickim genocidom,..to je kako rece otac nacije Cosic sve ustasko mudzahedinska zavjera koja lazima zeli da proglasi srpski narod genocidnim.Stoga nemojte vise uznemiravati generala Mladic kao i srpsku javnost filmskim pretresima i farsama poput ove danasnje u potrazi za junakom srebrenickog genocida,....