Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
insomnia78

#7551 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

Haris.ba wrote:
Aktivisti iz Srbije podrska, aktivista iz Svicarske - mucki provokator. :mrgreen:
:lol:
O'zone
Globalni moderator

#7552 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by O'zone »

drag_gost wrote:Pokusavam se zezati danima, jer ne vidim ni smisla ni koristi da se covjek ozbiljno bavi ovim. Samo treba ismijavati, sarkasticno prikazivati sve primitivne akcije balkanskog brdskog medvjeda, pocevsi od nacionalizma, preko krsta na Zlatistu, nekakvih referenduma, pa do ove povorke. Bojim se da su nasu vecinu dugogodisnji napori vladajuce kaste i vlastele da se bavimo formom, a ne sustinom toliko vratili u plemensku formaciju da nam nema povratka nazad.

Live and let live.

To sto obrazovana omladina napusta rodnu maticu zato sto je ovdje ubijena u pojam sa sve tri glavne strane i "nije grijeh", je l' de?

PS. Izvinjavam se na smetnji, hajmo o bravama i kljucevima.
Šuti bolan eto pedera sve će nas.....ma znaš već
JThomas

#7553 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by JThomas »

drag_gost wrote:Pokusavam se zezati danima, jer ne vidim ni smisla ni koristi da se covjek ozbiljno bavi ovim. Samo treba ismijavati, sarkasticno prikazivati sve primitivne akcije balkanskog brdskog medvjeda, pocevsi od nacionalizma, preko krsta na Zlatistu, nekakvih referenduma, pa do ove povorke. Bojim se da su nasu vecinu dugogodisnji napori vladajuce kaste i vlastele da se bavimo formom, a ne sustinom toliko vratili u plemensku formaciju da nam nema povratka nazad.

Live and let live.

To sto obrazovana omladina napusta rodnu maticu zato sto je ovdje ubijena u pojam sa sve tri glavne strane i "nije grijeh", je l' de?

PS. Izvinjavam se na smetnji, hajmo o bravama i kljucevima.
da se bavimo svime osim kako dijele naše pare. sve drugo može. al' kad ovo takneš...
zrakomlat

#7554 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by zrakomlat »

insomnia78 wrote:
pici wrote:Image

:thumbup: :bih:
Ko nas bre zavadi
Nije ovo Banjalučanin napisao sigurno.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7555 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by pici »

Heller wrote:Image
:lol: :lol: :lol: tek sad skontaH :lol: :lol: :lol:
ćiribiribela

#7556 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by ćiribiribela »

A sta izjavi ovaj Aganovic mati mila :facepalm:
DonieBrasco

#7557 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by DonieBrasco »

Kako me nerviraju ovi ispravni mozgovi vjerom, nema gorih od ovih sto vide sve korz prizmu vjere, pogresno tumacenje vjere i zloupotreba je jedno ogromno zlo. Da mi je znati ko je doveo ove idiote i bradonje da uce sure, prosipaju neki izopaceni islam kakav nije u pravom smislu.
bumerangss

#7558 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by bumerangss »

Ovo je danas najaktivnija tema u historiji Foruma :kiss:
made_in_sarajevo

#7559 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by made_in_sarajevo »

Kad vidim kakvi su na kontra skupu, naprijed pederi! :mrgreen:
insomnia78

#7560 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

DonieBrasco wrote:Kako me nerviraju ovi ispravni mozgovi vjerom, nema gorih od ovih sto vide sve korz prizmu vjere, pogresno tumacenje vjere i zloupotreba je jedno ogromno zlo. Da mi je znati ko je doveo ove idiote i bradonje da uce sure, prosipaju neki izopaceni islam kakav nije u pravom smislu.
Ti si naravno pronikao u pravi smisao islama?
Haris.ba

#7561 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Haris.ba »

Gdje nestade live and let live kad su bradonje na tapeti? :bih:
drag_gost

#7562 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by drag_gost »

Kazu da je Tito bio zestok bravar.
allem_77

#7563 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by allem_77 »

DonieBrasco wrote:Da mi je znati ko je doveo ove
Pa vidiš li? Doveo ih Srđan Puhalo. :lol:
insomnia78

#7564 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

allem_77 wrote:
DonieBrasco wrote:Da mi je znati ko je doveo ove
Pa vidiš li? Doveo ih Srđan Puhalo. :lol:
:lol: :thumbup:
Point.

#7565 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Point. »

il dottore wrote:
Point. wrote:Sarajlijama 20 km od centra otvaraju neke kasarne imenom osuđenog ratnog zločinca Jadovana Karadžića u čije ime i pod kojom komandom su ih granatirali 4 godine i zbog toga im ne pada na pamet da izađu na ulicu da protestuju a pojavi se šaka homića i lezbejki eh to je razlog za proteste i no pasaran. Jadno.
Sarajlije su se izborile i za tih 20ak km razdaljine dok su neke picke pobjegle iz svojih gradova u inostranstvo pa sad sarajlijama drze govore
Jest, dobro si. Prioriteti se trebaju znati :zzzz:

Jebo četnike, korupciju i općenito nemar, pederi i lezbejke su najveći neprijatelji. Kakve ublehe.
Last edited by Point. on 08/09/2019 11:03, edited 2 times in total.
kiligonzales

#7566 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by kiligonzales »

shbc wrote:
made_in_sarajevo wrote:Policija blokira i pregledava sve radi ambasadora amerike, britanije i ostalih supaka. Jebe se njima za pedere :mrgreen:

Inace ovaj me skup me ne dira ni 1 sekundu. Nesto sto ce trajati 2h i sutra ce se vec zaboraviti. Mi ostali sa.problemima da radimo za 600KM, mito, stele, ima izac za bolji zivot. Pederi su najmanji problem.
Upravo ovo. Stvarno me fascinira koliko su se ljudi digli zbog ovoga, a isti ti hladno presute sto vec mjesecima nemamo vladu na federalnom i drzavnom nivou, sto uprkos tome sto nemamo vladu oni redovno primaju velike svote novca za (ne)rad, sto sebi uredno izdvajaju velike svote novca da obnove vozne parkove, sto BiH vise ubija masovna emigracija mladih nego neka setnja, sto nam se djeca tuku nozevima i sjekirama po ulicama, sto nam je potrosacka korpa sve skuplja a plata ne mice sa mrtve tacke itd. Hiljadu i jedan razlog da se izadje na ulice i dize hajka na drustvenim mrezama i forumima, ali mi se bavimo nekom paradom koja nas se i ne tice.
Sada u ovim protestima ima malo zelenih prstiju protiv vladajuce sestorke u KS, koriste nezadovoljstvo naroda paradom. Jeftina politika i politikanstvo.

Davno na temi rekoh parada ce proci i to nema veze ko vlada u BiH, bice tresla se gora rodio se mis.

Ono sto se definitivno da nauciti od LGBT populacije jeste kako se kampanjski, kontinuirano, zajednicki, sistemski boriti za svoja prava. Tu im skidam kapu. Jak je onaj tekst o Lutijama iz Faktora gdje se LGBT poziva da podigne glas za obespravljene Bosnjake u RS, dok nas medij stranke koja se gotovo 30 godina promovira kao zastitnikom bosnjackih prava uci kako je Lutija bilo uvijek i bice i fokus svih nasih problema svlaci samo na paradu. :lol:

Juce na mirnim protestima promocije tradicionalne porodice izaslo je vise ljudi na ulice nego svih godina sto bi radnika u BiH za 1. maj boreci se za bolja radnicka prava. :D
kakavdanakneiskustvu

#7567 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by kakavdanakneiskustvu »

insomnia78 wrote:Joj vidi mu majice :lol:

puhalu?,sta mu je na majici,ne vidim ?
JThomas

#7568 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by JThomas »

kad cijelo ljeto nije bilo vode u glavnom gradu skupilo se 30 ljudi. jebiga, to je naš kapacitet za proteste koji nisu "pogurani". nemoj se s rogatim bosti i veži konja gdje ti aga kaže.
insomnia78

#7569 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

Partizani
kakavdanakneiskustvu

#7570 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by kakavdanakneiskustvu »

insomnia78 wrote:Partizani
:thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#7571 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by _BataZiv_0809 »

I jedni i drugi imaju dobro zaledje, da se ne lazemo.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7572 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by pici »

made_in_sarajevo wrote:Kad vidim kakvi su na kontra skupu, naprijed pederi! :mrgreen:
puna podrska... sad mi zao sto nisam dolje medj njima :mrgreen:
muha_sa

#7573 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by muha_sa »

kakavdanakneiskustvu wrote:
insomnia78 wrote:Joj vidi mu majice :lol:

puhalu?,sta mu je na majici,ne vidim ?
sedam sekretara skoja i pokoja hanuma :lol:

kome li je Puhalo trn u oku pitam se
kiligonzales

#7574 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by kiligonzales »

made_in_sarajevo wrote:Kad vidim kakvi su na kontra skupu, naprijed pederi! :mrgreen:
To ti je nas narod , mora se biti dobar i za vidjeti da bi bio dobrim ili losim covjekom. :D

Halo pisac, napise li se sta? :lol:
Naslovnica

#7575 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Naslovnica »

insomnia78 wrote:
Naslovnica wrote:Možemo li očekivati za koju godinu da u školskim udžbenicima za osnovnu školu, predmet Društvo ili sl, djeca uče kako je, recumo, muški ili ženski gay par sa djetetom porodica, pored one 'tradicionalne' kako je ovdje nazivaju?
Kako je to predstavljeno u udžbenicima u državama gdje LGBTQI....'žare i pale' već godinama?!
Ne da mozes nego je to 100% sigurno
Iako sam izrazito liberalnih pogleda, zaista mi smeta što će taj prejaki gay lobi natjerati školski sistem da u udžbenike obavezno ubace i gay komponentu, koju zastavu, homoseksualni par sa djetetom i sl.
Ova parada je samo početak.
Locked