zippoo87 wrote: ↑29/11/2022 21:17
dzeko1 wrote: ↑29/11/2022 18:26
Mass Effect trilogija, Biomutant na essential za decembar.
Kakve su to igrice ?Valjaju li?
Ja skinuo ovu Nioh 2 ali teska u PM ...2 dana sam pokusavao preci prvog bossa a ni ostali nisu laksi.
Jos sam svakakvog oruzja dobio i nadogradio ali haman ne znam cake ...nece mi uvijek da se pretvori u ono veliko cudoviste,ne kontam caku a kada se uspijem pretvoriti,skrsim bossa
joj ja sam se tako navukao to je nevjerovatno
imam 67 sati, otvorio sinoć 6-tu zonu.
Moj ti je savjet onog prvog konja velikog obiđi, možeš protrčati pored njega i nastaviti dalje, nije pod moranje da ga ubiješ odmah na lvl1, pogotovo ako se teško snalaziš u igrici. Možeš se kasnije kroz misiju vratiti.
Prati onaj bar oko helti gore lijevo, kad se onaj veliki krug napuni, tek onda možeš u Yokai-a da se pretvoriš, pritisneš trokut i krug zajedno
Nemoj puno trošit na nadogradnju, non stop dobijaš jače oružje i armor od onog koji imaš.
Moj savjet ti je da ideš u Kodama bazar i sav viška armor radiš kao offering, dobijaš amritu, koja je ustvari LVL EXP
Što se tiče Mass effect trilogije, meni lično ne postoji bolja story igrica. Najbolja je stvar krenuti od ME1, završiti, pa kad pokreneš ME2 pita te da povučeš save file od ME1, tako da nastavi story i odnose sa likovima, i tako isto i sa ME3