Ateizam vs. Religija
- Bloo
- Globalna šefica
#7551 Re: Ateizam vs. Religija
Kako interesantno.
Sa ateistom se ne može raspravljati o šerijatu i islamskom pravu, ali renesansni čovjek Smrčak može da da mišljenje o svemu od nebeskim svodom.
Od vlaženja vagine, razmnožavanja jelenaka, pulsara, tačke topljenja željeza, evoluciji...
How cute.
Sa ateistom se ne može raspravljati o šerijatu i islamskom pravu, ali renesansni čovjek Smrčak može da da mišljenje o svemu od nebeskim svodom.
Od vlaženja vagine, razmnožavanja jelenaka, pulsara, tačke topljenja željeza, evoluciji...
How cute.
- Bloo
- Globalna šefica
#7552 Re: Ateizam vs. Religija
Pa vjeruj, ko ti brani.Smrcak15 wrote:
ma nije mene nesto potrebna prica o evoluciji, to vise tvojim ateistickim pajdasima, jer se oni hvataju na to, mogu ja dokaze iznosti iz drugih oblasti, imam ja toga na pretek u magacinu, kada bi rafalisao nebi se zaustavljao cega sve imam u magacinu od "municije" raznih kalibara
cak sta vise meni ni Biblija ni Kuran nisu potrebni da bi pricao o postojanju BOga jer toliko ima nereligijskih dokaza koji daju nam za pravo da mozemo vjerovati u njegovo postojanje.
- beni-bu-man
#7553 Re: Ateizam vs. Religija
Smrcak s.a.v.s bonaBloo wrote:Kako interesantno.
How cute.
- славянин
#7554 Re: Ateizam vs. Religija
Kad cujem ovog da spominje dokaze ("vjerske dokaze" "dokaze za vjerovanje" itd) znaci najezim se 
- vatrogasac
#7555 Re: Ateizam vs. Religija
Nisu ti rekli da je Tufo rahmetli?beni-bu-man wrote:jel iza tufinih cjepanica ????vatrogasac wrote:Slučilo se desajno.beni-bu-man wrote: jes se ti danas smasko slisko ?
- beni-bu-man
#7556 Re: Ateizam vs. Religija
vatrogasac wrote:
Nisu ti rekli da je Tufo rahmetli?
Vidim ja nedostaje mi lubenica
- Smrcak15
#7557 Re: Ateizam vs. Religija
ja sam otvoren za diskusijeu ako treba i o heklanjuBloo wrote:Kako interesantno.
How cute.
-
broj dva
#7558 Re: Ateizam vs. Religija
Renaissance man nema sta. I ekoloski osvjecen, gelde reciklazeSmrcak15 wrote:ja sam otvoren za diskusijeu ako treba i o heklanjuBloo wrote:Kako interesantno.
How cute.![]()
- Mišo_Kovač
#7559 Re: Ateizam vs. Religija
Najlakše je laprdat gluposti o svemu i svačemu do besvijesti. Bez škole, bez pokrića, lijepiti harfove po forumu - san snova...
- Smrcak15
#7560 Re: Ateizam vs. Religija
upravo tako, gledam da ne bacam po putu nego u kantu za smece, a jos kad mi zena pocne sortirati smece da ide u posebne reciklazne kante , oooh kill me pleasebroj dva wrote:Renaissance man nema sta. I ekoloski osvjecen, gelde reciklazeSmrcak15 wrote:ja sam otvoren za diskusijeu ako treba i o heklanjuBloo wrote:Kako interesantno.
How cute.![]()
- Smrcak15
#7561 Re: Ateizam vs. Religija
dobro je brko nemoj dalje.Mišo_Kovač wrote:Najlakše je laprdat gluposti o svemu i svačemu do besvijesti. Bez škole, bez pokrića, lijepiti harfove po forumu - san snova...
- Mišo_Kovač
#7562 Re: Ateizam vs. Religija
Nemoj ti... ozbiljno, nemoj...Smrcak15 wrote:dobro je brko nemoj dalje.Mišo_Kovač wrote:Najlakše je laprdat gluposti o svemu i svačemu do besvijesti. Bez škole, bez pokrića, lijepiti harfove po forumu - san snova...
- MaD_ProfessoR
#7563 Re: Ateizam vs. Religija
Prenosi se od Benija Bua, a ovaj od Bloo, a ova da je čula Smčka kako je rekao:beni-bu-man wrote:Smrcak s.a.v.s bonaBloo wrote:Kako interesantno.
How cute.
"cak je i Isus koristio rijec musliman , a to je na hebrejskom/aramejskom Mushlam"
- JVC
#7564 Re: Ateizam vs. Religija
Da li je neko ranije spomenuo da je dobar u heklanju, ili se meni usCinilo?
Evo dobar link ako zeli da razmijeni seme
https://www.coolinarika.com/forum/cooli ... 67/?page=7
Evo dobar link ako zeli da razmijeni seme
-
Niemand
#7565 Re: Ateizam vs. Religija
Realno, da nije smrcka ovaj pdf bi svakako umro. Uvijek isti likovi i ista prica. Steta.
- beni-bu-man
#7566 Re: Ateizam vs. Religija
To nam je jutarnji ritual uz kaficu i cigaruNiemand wrote:Realno, da nije smrcka ovaj pdf bi svakako umro. Uvijek isti likovi i ista prica. Steta.
-
r_faruk
#7568 Re: Ateizam vs. Religija
jel krupno cicani bod ili sitno cicani?JVC wrote:Da li je neko ranije spomenuo da je dobar u heklanju, ili se meni usCinilo?
Evo dobar link ako zeli da razmijeni seme![]()
ah sta se moze, i ja sam razvrstav'o kad sam bio gore kod vas... mada mi se dopao sistem razvrstavanja, imas ispod sudopere cetiri-pet kanti i hop, a i lijepi su vam smetljarniciupravo tako, gledam da ne bacam po putu nego u kantu za smece, a jos kad mi zena pocne sortirati smece da ide u posebne reciklazne kante , oooh kill me please
nas:
https://www.google.ba/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8
vas:
- JVC
#7569 Re: Ateizam vs. Religija
Imas oba cicanja...jos na coolinarki dobijes i recept za tufahije.r_faruk wrote:jel krupno cicani bod ili sitno cicani?JVC wrote:Da li je neko ranije spomenuo da je dobar u heklanju, ili se meni usCinilo?
Evo dobar link ako zeli da razmijeni seme![]()
- Smrcak15
#7570 Re: Ateizam vs. Religija
kada uredis drzavu onda moze da se bakces onako na prvu i sa sporednim stvarima , da ih usavrsavas, a kod nas narodu nije ni dosta, narod brigu o sebi vodi kako prezivjeti pa se nema tolika briga o prirodi...ja to razumijem, teze preteze....r_faruk wrote:ah sta se moze, i ja sam razvrstav'o kad sam bio gore kod vas... mada mi se dopao sistem razvrstavanja, imas ispod sudopere cetiri-pet kanti i hop, a i lijepi su vam smetljarniciupravo tako, gledam da ne bacam po putu nego u kantu za smece, a jos kad mi zena pocne sortirati smece da ide u posebne reciklazne kante , oooh kill me please![]()
nas:
vas:
-
lijepa u dusi
#7571 Re: Ateizam vs. Religija
Jel samo meni "fulmaster" zapao za oko 
-
r_faruk
#7572 Re: Ateizam vs. Religija
nijelijepa u dusi wrote:Jel samo meni "fulmaster" zapao za oko
- zforumas
#7573 Re: Ateizam vs. Religija
Ih ti si dobra, nisi sitnicava vidi selijepa u dusi wrote:Jel samo meni "fulmaster" zapao za oko
- Dozer
#7574 Re: Ateizam vs. Religija
Ma jok, svi smo registrovali, ali odavnoe je besmisleno to kod njega ispravljati. Vjerovatno bolje i prica i pise svedski od bosanskoglijepa u dusi wrote:Jel samo meni "fulmaster" zapao za oko
- HardcoreMX
#7575 Re: Ateizam vs. Religija
heavy metal band...bas iz Svedske..