Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- bleee_sa
- Zejnep
#7552 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jaštajebleee_sa wrote:To je ružno
- Zejnep
#7553 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Doduše, sad se u nekim zemljama kazne plaćaju zbog toga.
- S4mpion
#7554 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nipošto.Zejnep wrote:Da li vama izgled utiče na samopuzdanje?
Ako niste svježe obrijani, ošišani, fino obučeni... da li se tada osjećate nesigurnim u sebe?
Nemam problem sa frizurom, jer sam ćelav, a da je imam, bio bih sijed, dalje... visok 169cm, 90kg, uvijek u trenerci i Najkama, brze brille i kačket ako je sunce upeklo. Pored takvog izgleda, mogu sebi priuštit' da nekad i neuredan izađem iz kuće.
-
zipoo
#7555 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jok, isti sam ovakav, nakav, nikakavZejnep wrote:Da li vama izgled utiče na samopuzdanje?
Ako niste svježe obrijani, ošišani, fino obučeni... da li se tada osjećate nesigurnim u sebe?
- merlin246
#7556 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Xavier1 wrote:
Nemam namjeru da u sred dana flertujem sa djevojkama tako da me bas briga.
Genije iz kenije
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#7557 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Prošle godine u ova doba, toliko mi se svidjela boje kose da sam morao u prolazi dobaciti joj tj dati kompliment. Izignorisala meZejnep wrote:Kad ste zadnji put, jeste li ikada i šta ste dobacili nekoj curi?
Meni lično utiče, najviše broj kilograma. Kad imam više od onog što mislim da je prihvatljivo za mene užasno se osjećam. Odjeća manje više, to mi je skoro pa i svejedno, obrijan moram bit, a ako ostala štima malo kose nije problemZejnep wrote:Da li vama izgled utiče na samopuzdanje?
Ali kile definitivno da - to mi je veliki problem pogotovo što volim pojest i što je hrana skoro jedina stvar koja me na svijetu čini srećnim
- S4mpion
#7558 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Neko veče, čini mi se petak da je bio, plato Skenderije, Summer lounge, oko ponoći.Zejnep wrote:Kad ste zadnji put, jeste li ikada i šta ste dobacili nekoj curi?
Neki avion, u obliku ženskog bića, s drugaricama sjedi na platou okrenut leđima prema nama i u tom se jaran, koji inače masla u 16, a pogotovo to veče (Velkoski i Bilbija ga inače pozdravljaju u kafiću kad ga sretnu), poče falit' kako je on sa njom dobar i reče da se zove Azra i u tom se ja okrenem i počnem je dozivat' preko pola platoa, glasno, da me dobro čuje, "Azraa, kuuumeee", helem, "Azra" ni habera. Nije mi masl'o više.
- triconja
#7559 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jaro ja juce pravio maze generator (pravi labirint automatski) i citav dan to cacko. Navece skonto u tri sata da nisam nista jeo citav dan. I sta cu lego spavat. Mozda da probas nesto sto ti je bas zanimljivo, past ce ti bmi ispod normalnog (18.5) za mjesec dvaJimmy McNulty wrote: Meni lično utiče, najviše broj kilograma. Kad imam više od onog što mislim da je prihvatljivo za mene užasno se osjećam. Odjeća manje više, to mi je skoro pa i svejedno, obrijan moram bit, a ako ostala štima malo kose nije problem![]()
Ali kile definitivno da - to mi je veliki problem pogotovo što volim pojest i što je hrana skoro jedina stvar koja me na svijetu čini srećnim
- duminjo
#7560 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nikad. Stidan.Zejnep wrote:Kad ste zadnji put, jeste li ikada i šta ste dobacili nekoj curi?
- Nastasia
#7561 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Fudo387 wrote:Ljute se kad im kazes,bleee_sa wrote:Imal' ženama išta odvratnije nego kad im neko kaže oko il' lutko
bejB.![]()
(ako nisu plaho pjane)
Ja baš volim kad mi kaže bejb
-
Hakiz
#7562 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nema ga.Tomahawk11 wrote: Ako već napišeš da je to jadno, napiši i šta bi po tebi bio smisao života.
- Ramzess Veliki
#7563 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne utice bitno. Utice zamor, ali vise na nacin da izgubim volju ili energiju pa mi ne bude ni do cega. Ponekad zbog stresa i zamora dobijem potrebu da se povucem na odmor od svega, I da se izborim protiv trenutne slabosti. Izgled ponekad po potrebi dotjeram da bih ostavio bolji dojam, posebno ako je poslovni razgovor u pitanju, utegnem odijelo, kravatu, zauzmem smiren stav i odem da dominiram situacijom. Uvijek pali.Zejnep wrote:Da li vama izgled utiče na samopuzdanje?
- Ramzess Veliki
#7564 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma ne ... pridjem I dodam joj, jos treba da je necim pogodim u glavu ili da joj ispadne pa se razbije.Zejnep wrote:Kad ste zadnji put, jeste li ikada i šta ste dobacili nekoj curi?
- cendlerbing
#7565 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Koliko vam je bitna baklava u životu? 
- Ramzess Veliki
#7566 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jednom godisnje.cendlerbing wrote:Koliko vam je bitna baklava u životu?
- duminjo
#7567 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Prahne ponekad. Lijepo je pojesti nekad a nije pod moranjecendlerbing wrote:Koliko vam je bitna baklava u životu?
- triconja
#7568 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Naumpadne mi ko sto mi naumpadne tv upalit i na utakmicu prebacit.cendlerbing wrote:Koliko vam je bitna baklava u životu?
Zadnji put sam upalio tv prije 3 godine, samo skuplja prasinu a fudbal mi je zanimljiv ko gledat u cosak
- pirmin
#7569 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nisam nikad.Zejnep wrote:Kad ste zadnji put, jeste li ikada i šta ste dobacili nekoj curi?
A eo u penziji sam skoro.
-
sekerbay
#7570 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne dobacujem. Ako već nešto želim, zaustavim je, priđem na 20 cm i kažem što sam naumio.Zejnep wrote:Kad ste zadnji put, jeste li ikada i šta ste dobacili nekoj curi?
Zadnji put? Nikada nisam vidio djevojku lijepu kao ti. Još nevjerovatnija je aura kojom zračiš.
Dovoljno je ovo malo vremena koliko sam potrošio da mogu kazati da se u tvojoj blizini osjećam nevjerovatno lijepo.
-
Strpljiva
#7571 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nekako mi nespojivo s tobom, dec olS4mpion wrote:Neko veče, čini mi se petak da je bio, plato Skenderije, Summer lounge, oko ponoći.Zejnep wrote:Kad ste zadnji put, jeste li ikada i šta ste dobacili nekoj curi?
Neki avion, u obliku ženskog bića, s drugaricama sjedi na platou okrenut leđima prema nama i u tom se jaran, koji inače masla u 16, a pogotovo to veče (Velkoski i Bilbija ga inače pozdravljaju u kafiću kad ga sretnu), poče falit' kako je on sa njom dobar i reče da se zove Azra i u tom se ja okrenem i počnem je dozivat' preko pola platoa, glasno, da me dobro čuje, "Azraa, kuuumeee", helem, "Azra" ni habera. Nije mi masl'o više.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7572 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
jedem baklavu svaki dan
- duminjo
#7573 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
I prolazi?sekerbay wrote:Ne dobacujem. Ako već nešto želim, zaustavim je, priđem na 20 cm i kažem što sam naumio.Zejnep wrote:Kad ste zadnji put, jeste li ikada i šta ste dobacili nekoj curi?
Zadnji put? Nikada nisam vidio djevojku lijepu kao ti. Još nevjerovatnija je aura kojom zračiš.
Dovoljno je ovo malo vremena koliko sam potrošio da mogu kazati da se u tvojoj blizini osjećam nevjerovatno lijepo.
Samo me kopka ovo 20 Centi. Da nije dužina pendreka?
-
sekerbay
#7574 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Šta prolazi? Nisam se nabacivo. Udijeliš kompliment, fino se predstavio, pozdravio i svako svojim putem.duminjo wrote:prolazi?
Zašto me ne čudi šta tebe kopkaduminjo wrote:Samo me kopka ovo 20 Centi.
- Ramzess Veliki
#7575 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
To je pravilan psiholoski pristup, bitno je u prvom kontaktu ostvariti blag tjelesni dodir.duminjo wrote:I prolazi?sekerbay wrote:Ne dobacujem. Ako već nešto želim, zaustavim je, priđem na 20 cm i kažem što sam naumio.Zejnep wrote:Kad ste zadnji put, jeste li ikada i šta ste dobacili nekoj curi?
Samo me kopka ovo 20 Centi. Da nije dužina pendreka?