Losa tekma.al nece se niko protiv borca naigrat u bl...todd_smith wrote:Sta bi sa Slobodom? Sve neke pripreme, sve kisa golova, dodje veliki Borac i prc.
Mi sutra ako prodjemo bez primljenog gola, ocekujem prolom oblaka.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#7551 Re: Premijer liga BiH
- Stroj-2
#7552 Re: Premijer liga BiH
Borcu je danas ovo bio ogroman kiks, da su dobili, druga bi priča bila za njih. Kako im šanse budu manje za opstanak igrače ostatak utakmica iz inata nekog, pogotovo kad mi budemo gostovali.
- Maharadza
#7553 Re: Premijer liga BiH
I ja sam mišljenja da mi ovo proljeće moramo svaku utakmicu zabiti barem 2 gola ako želimo pobjedu jer ćemo svaku primiti barem jedan...osim ako se Matej vrati.todd_smith wrote:Sta bi sa Slobodom? Sve neke pripreme, sve kisa golova, dodje veliki Borac i prc.
Mi sutra ako prodjemo bez primljenog gola, ocekujem prolom oblaka.
-
Dead Man Walking
#7554 Re: Premijer liga BiH
Pa Sloboda moze komotno igrati 3 pa 1 do kraja, a ako negdje vani cvaknu tricu dobro je. BL je jedno od zeznutijih gostovanja u nastavku sto cemo i vidjeti, nece se tamo puno bodova prosuti.
-
bjelave
#7555 Re: Premijer liga BiH
Ako zeljo sa ovakvim timom ne rasturi svakoga, a posebno kuci, Grbavici, onda je to stvarno sramota.avetinja wrote:Prema svemu sudeći, sutra remi na Grbavici.
Mi dabogda bod da izvucemo u Mostaru.
- Stroj-2
#7556 Re: Premijer liga BiH
Mi ako budemo igrali otvoreno, onda fakat nam se ne pise dobro.
- jeza u ledja
#7558 Re: Premijer liga BiH
„Ovo je bila utakmica junak na junaka" - trener Borca, Aleksandar Janjić. 
- nosara
#7559 Re: Premijer liga BiH
Dok ste vi samo divovi...jeza u ledja wrote:„Ovo je bila utakmica junak na junaka" - trener Borca, Aleksandar Janjić.
- avetinja
#7560 Re: Premijer liga BiH
Pa vi ste najskuplja ekipa lige. Bod je mizerija u odnosu na vaš kvalitet.bjelave wrote:Ako zeljo sa ovakvim timom ne rasturi svakoga, a posebno kuci, Grbavici, onda je to stvarno sramota.avetinja wrote:Prema svemu sudeći, sutra remi na Grbavici.
-
bjelave
#7561 Re: Premijer liga BiH
Tako je bilo do pauze, medjutim nama onda ode pola ekipe a vi doveli zvjeri Stevanovica, Zahirovica itd.
Pritisak je sada kod vas
Pritisak je sada kod vas
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7562 Re: Premijer liga BiH
Ne pratis ti to. Promijenile su se okolnosti po tom pitanjuavetinja wrote:Pa vi ste najskuplja ekipa lige. Bod je mizerija u odnosu na vaš kvalitet.bjelave wrote:Ako zeljo sa ovakvim timom ne rasturi svakoga, a posebno kuci, Grbavici, onda je to stvarno sramota.avetinja wrote:Prema svemu sudeći, sutra remi na Grbavici.
- Mea_parvitas
#7563 Re: Premijer liga BiH
Kad dodje derbi, svakako cemo biti favoriti.bjelave wrote:Tako je bilo do pauze, medjutim nama onda ode pola ekipe a vi doveli zvjeri Stevanovica, Zahirovica itd.
Pritisak je sada kod vas
-
bjelave
#7564 Re: Premijer liga BiH
Vi ste sad u poziciji da morate dobiti svaku utakmicu, narocito kuci, s obzirom na ulaganja, atraktivna imena kao i bodovni minus koji vas dijeli od Evrope.
Imate takve igrace da ce biti sramota ako to ne uspijete. Jos to Sablja galvanizuje.
Imate takve igrace da ce biti sramota ako to ne uspijete. Jos to Sablja galvanizuje.
-
bjelave
#7565 Re: Premijer liga BiH
Hocete sigurno, to ste i danas....Samo jos morate pobijediti a ne bi trebalo biti problema s obzirom na ogromna ulaganja u igracki kadar.Mea_parvitas wrote:Kad dodje derbi, svakako cemo biti favoriti.bjelave wrote:Tako je bilo do pauze, medjutim nama onda ode pola ekipe a vi doveli zvjeri Stevanovica, Zahirovica itd.
Pritisak je sada kod vas
Last edited by bjelave on 28/02/2016 10:40, edited 1 time in total.
- avetinja
#7566 Re: Premijer liga BiH
Nismo platili račun za vodu, hladna voda u svlačionicama. Igračima se skupe mišići, pa ne mogu igrati kako treba. Jedino imamo šanse u gostima da nešto napravimo, ako nađemo toplu vodu.bjelave wrote:Tako je bilo do pauze, medjutim nama onda ode pola ekipe a vi doveli zvjeri Stevanovica, Zahirovica itd.
Pritisak je sada kod vas
Jučer izađe članak da vrijedite najviše.Tomahawk11 wrote:Ne pratis ti to. Promijenile su se okolnosti po tom pitanju
- nosara
#7567 Re: Premijer liga BiH
Da vrijede adzo bi rasprodao jer je u buli... Kako ne vrijede igraju i dalje u "divovima"... 
- Mea_parvitas
#7568 Re: Premijer liga BiH
Pa trebali bi pobijediti, ali ne pobjedi uvijek bolji, ili neka ekipa nema svoj dan, ili srece, itd. Ja ocekujem 2:0 bez srkleta. I dole smo ih trebali uzeti sa onakvom ekipom. Isto tako vi kao najskuplji tim pobjedjujete u Mostaru lagano, a cekaj, rasuli su vas i ovdje. 
-
bjelave
#7569 Re: Premijer liga BiH
Tacno je da niste platili za vodu, duzni ste i bogu i narodu, ali vi ste navikli da ne placate.avetinja wrote:Nismo platili račun za vodu, hladna voda u svlačionicama. Igračima se skupe mišići, pa ne mogu igrati kako treba. Jedino imamo šanse u gostima da nešto napravimo, ako nađemo toplu vodu.bjelave wrote:Tako je bilo do pauze, medjutim nama onda ode pola ekipe a vi doveli zvjeri Stevanovica, Zahirovica itd.
Pritisak je sada kod vas
Zato i jeste igracki kadar morali isfinasirali posudjivanjem pod kamatu.
Jest da je kocka, jer sumnjivi tranzicijski biznismeni, nisu vodovod ili porezna pa da prolongiraju dug ali valjda se isplati.
-
bjelave
#7570 Re: Premijer liga BiH
Tacno, valjda ce i sudije sta pogurati ako zapne u realizaciji.Mea_parvitas wrote:Pa trebali bi pobijediti, ali ne pobjedi uvijek bolji, ili neka ekipa nema svoj dan, ili srece, itd. Ja ocekujem 2:0 bez srkleta. I dole smo ih trebali uzeti sa onakvom ekipom. Isto tako vi kao najskuplji tim pobjedjujete u Mostaru lagano, a cekaj, rasuli su vas i ovdje.
Zabi ga Joco jucer, steta da ste gas otjerali.
- Mea_parvitas
#7571 Re: Premijer liga BiH
Sto je steta? Da je ostao kod nas ne bi gola dao, pritisak najveceg kluba i ocekivanja od tebe, ovako kao ubaceni element redom ce rusiti Slobodu, vas, itd.
A kod nas igraju bolji od njega.
-
bjelave
#7572 Re: Premijer liga BiH
Opet tacno. Izgleda da je psihicki rasterecen kako se finasijski obezbjedio i opario sjedenjem na klupi kod vas, pa ga hoce gol.Mea_parvitas wrote:Sto je steta? Da je ostao kod nas ne bi gola dao, pritisak najveceg kluba i ocekivanja od tebe, ovako kao ubaceni element redom ce rusiti Slobodu, vas, itd.A kod nas igraju bolji od njega.
Ne dade za vas gola pola sezone a za Radnicki zabi za 20 min.
Takva nafaka....
- avetinja
#7573 Re: Premijer liga BiH
Šta ti misliš, što mi igramo domaće utakmice samo nedjeljom?bjelave wrote:Tacno je da niste platili za vodu, duzni ste i bogu i narodu, ali vi ste navikli da ne placate.avetinja wrote:Nismo platili račun za vodu, hladna voda u svlačionicama. Igračima se skupe mišići, pa ne mogu igrati kako treba. Jedino imamo šanse u gostima da nešto napravimo, ako nađemo toplu vodu.bjelave wrote:Tako je bilo do pauze, medjutim nama onda ode pola ekipe a vi doveli zvjeri Stevanovica, Zahirovica itd.
Pritisak je sada kod vas
Zato i jeste igracki kadar morali isfinasirali posudjivanjem pod kamatu.
Jest da je kocka, jer sumnjivi tranzicijski biznismeni, nisu vodovod ili porezna pa da prolongiraju dug ali valjda se isplati.
Igrači trče kući na ugrijanu jeftinu vodu. Klub nema para, pa su svi zajedno našli kompromisno rješenje.
Kakvi crni dugovi!? Ambasada Kraljevine Norveške je dala zekat.
-
bjelave
#7574 Re: Premijer liga BiH
Tacno primili ste zekat od Norvezana ali nisu oni bas tako siroke ruke da to moze pokriti visedecenisjko neplacanje racuna.
Ne moze to samo Norveska, tu bi trebala jedna donatorska konferencija.
Ne moze to samo Norveska, tu bi trebala jedna donatorska konferencija.
- ganjeta
#7575 Re: Premijer liga BiH
Biće i za novi kavez, no sikiriki
.