Zar?DonVito wrote:Nema Juve novca za PjanicaVerocious wrote:Jesul ga ovo zvali da zavrsi Pjanica ili Lulica![]()
Braco gigantuostalom Pjanic ide u veci klub..
Prvi put u Škotskoj pa zato
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Zar?DonVito wrote:Nema Juve novca za PjanicaVerocious wrote:Jesul ga ovo zvali da zavrsi Pjanica ili Lulica![]()
Braco gigantuostalom Pjanic ide u veci klub..
Son1 wrote:Steta pa ce Conte voditi ekipu, da je Alesio sam na klupi kucu bi stavio na Juve

Da je na bilo kojoj drugoj poziciji trebalo bi ga odmoriti, ali ovako mi je stvarno upitno.Mr. Brightside wrote:zašto stavljati umornog čovjeka koji pritom odavno nije bio s ekipom, neka, polako
ne kažem da nije jedan od boljih, i da zna propuhati na lijevoj.. samo nije frajer sutra za prvih jedanaest, ipak je to liga prvakaSon1 wrote:Da je na bilo kojoj drugoj poziciji trebalo bi ga odmoriti, ali ovako mi je stvarno upitno.Mr. Brightside wrote:zašto stavljati umornog čovjeka koji pritom odavno nije bio s ekipom, neka, polako
Propuh je po toj lijevoj strani.
Peluso je doduse protiv Fiorentine odlicno odigrao, ali Kwadwo je ipak jedan od nasih najboljih igraca.
Ma upravu si. Nemamo dzaba Platinija za ovakve situacijeMr. Brightside wrote:ne kažem da nije jedan od boljih, i da zna propuhati na lijevoj.. samo nije frajer sutra za prvih jedanaest, ipak je to liga prvakaSon1 wrote:Da je na bilo kojoj drugoj poziciji trebalo bi ga odmoriti, ali ovako mi je stvarno upitno.Mr. Brightside wrote:zašto stavljati umornog čovjeka koji pritom odavno nije bio s ekipom, neka, polako
Propuh je po toj lijevoj strani.
Peluso je doduse protiv Fiorentine odlicno odigrao, ali Kwadwo je ipak jedan od nasih najboljih igraca.
Nije to njemu nikad bio problem.Mr. Brightside wrote:i bilo bi dobro da Vidal odigra fenomenalno al' da usput i dobije žuti i tako se očisti za četvrtfinale
Peluso, sjajni italijanski reprezentativac ce nama sigurno dobro doci.ortodont wrote:Šta mai?![]()
Sutra sa Pelusom do trijumfa.![]()
Nadam se da ćemo pokazati zube, čitam kako nas uvijek uhvati cold feet u LP, ima malo toga, pokazati ko je gazda, znamo kako će zeleni igrati, duga lopta, prekid, korner, toplu vodu neće izmišljati.
Baš danas gledam ES gdje Wenger priča o njima, kaže da savršeno izvode kornere, odnosno izvode ih na način da golman ne može do lopte, pored toga ovise od 3 igrača, ali će sutra biti k'o horozi + publika.
Prvih 20 minuta ih šokirati presingom jer oni računaju na rani gol i pritisak u tom periodu.
Gol(ove) u gostima moramo dati, moramo.
Peluso protiv Lazia ostavi igraca na korneru i ispradosmo iz kupa. Caceres i nije neki skakac, tako da se prekida bas mora paziti.Bianconeri1988 wrote:Dobar je i Juve u skok igri. Barzagli, Bonucci, Caceres pa i Peluso, svi oni dobro igraju glavom, a i znaju skočiti. Svi igrači moraju biti maksimalno skoncentrisani sve vrijeme.
Conte će sigurno pametno postaviti igrače na terenu, neće biti bezglavog jurišanja i zalijetanja, tehnički smo mnogo bolji od njih, treba im sakriti loptu i lagano graditi akcije. Isto kao protiv Shakhtara u Ukrajini.
Koliko god oni bili nabrijani i naloženi, naši igrači će sigurno biti nabrijaniji.