Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kume, vidi sada ono o kvaliteti sto smo pricali. Nas lijevi bek koji je okarakterisan kao nekakvo pojacanje, valjda u odnosu na one silne tarabe prije njega, hladno ljudima pokloni dva gola. Prvo skrivi penal pa kod treceg gola ode negdje. Bas kod tog treceg se vidi svo njegovo znanje, od postavljanja do pregleda igre.
To sam ti ja pokusavao reci, mi prividno imamo neki kvalitet, realno nemamo. Krpic i Kjosevski, ostalo srednja zalost.
Pavic, Zilic, Pavic...doduse, cijela ekipa je u rasulu. Ne napadamo timski, ne branimo se timski, malo igraca u zavrsnici napada, a kada dodjemo u 16m sa 4-5 igraca obicno izostane kvalitetan centarsut.
Mah, izgurati do zimske pauze i probati dovuci par igraca da osiguramo trece mjesto.
zipoo wrote:Svaki put kad procitam tvoj post dodje mi da izvadim sebi oba oka, ranu zalijem kiselinom i 2 limuna stavim u ocnu supljinu. Samo zato sto sam levat i procitam tvoj post.
Uradi to ucinit ces veliku uslugu covjecanstvu!
ako nastavis pisati gluposti, vjerovanto ce se i desiti
Po meni na Veselinovicu nije ni faul. Ako sam dobro vidio, odbrambeni prvo udara loptu. Znaci prvo loptu koja se od Veselog odbija u korner. Pored toga van sesnaest iako bi se dalo navuc.
A za njih, cist penal. Mozemo se lagat danima, sudije, masoni, marsovci, gledat u kasike a onda kmecat sto nam sela bodove nose.
Alfa_i_Omega wrote:Po meni na Veselinovicu nije ni faul. Ako sam dobro vidio, odbrambeni prvo udara loptu. Znaci prvo loptu koja se od Veselog odbija u korner. Pored toga van sesnaest iako bi se dalo navuc.
A za njih, cist penal. Mozemo se lagat danima, sudije, masoni, marsovci, gledat u kasike a onda kmecat sto nam sela bodove nose.
Ma njihovo skolski penal, navucen kontakt, nema sta. Nase van 16, ako je i bio faul. Mozda da je lopta ostala, mozda bi i svirao, ali ne penal jer je van...
Na ovako finom terenu sve nase rupe se pokazu u punom sjaju...
Svim zeljovcima, koji su u skupštini, ako imate sta da kazete, izadjite i recite. Ili zauvijek sutite!
Ako imate sta reci, nesto vam ne odgovara, a ne zelite, isti ste kao ovi.
Ako je sve kako treba, ako je sve potaman, ako je ovo smjer kojim trebamo ivi, neka onda ovih do sudnjeg dana.
Skupstina prilika za sve to, da ne bude kasnije price kupljeni, sute, boje se, da se ne prosipa iz supljeg u prazno. Recite sta imate na umu, dajte prijedlog, kudite, hvalite ali pricajte kada imate priliku, zato i jeste u skupstini.
P.S Amar je clan skupstine, Bulend je također, ima ih jos, neka pricaju pa da vidimo !
Sjetim se odmah kad Nikić priča kad su navijači tražili od Švabe da ga uvede... ili kako je Amar uredno forsirao sve igrače koje je publika uzela na zub.
Ali to je razlika između vizionara i populista-amatera.
ultima_palabra wrote:Sjetim se odmah kad Nikić priča kad su navijači tražili od Švabe da ga uvede... ili kako je Amar uredno forsirao sve igrače koje je publika uzela na zub.
Ali to je razlika između vizionara i populista-amatera.
Samo je uvijek pitanje koliki je broj navijaca koji nesto trazi....nije isto kad drma cijeli stadion i kad drma grupica od jedva par stotina. Ni Svabo nije bio slijep kada je nesto od njega trazio cijeli stadion jer jednostavno zdrava logika kaze kad 10-tak hiljada nesto sugerise onda ima smisla. Ovo sto se trenutno desava nije ni bliz toga i postoje dva totlano podjeljena navijacka tabora.
Vrijeme je da uprava digne sidro i napusti klub. Ima li su četiri sezone da ostvare cilj, dovoljno za nestanak strpljena. Spustili smo se na nivo da nas sela pobjeđuju na Grbavici i prije utakmice otvoreno najavljuju trijumf. U historiji ove lige se nismo toliko ponizili na domaćem terenu. Ko god to podržava ne prati Želju zbog sportskih već iz drugih razloga.
Odović će, ako ima imalo samopoštovanja, dati ostavku koliko danas, jer mu iza leđa već traže zamjenu, a i previše je mekan da bi mogao voditi tim. Ima znanje, ali nema autoritet. Bez autoriteta ne ide. A i pao mi je u očima čim je dopustio da bude marioneta.
Najgore od svega je što su se navijači podijelili do te mjere da se tuku međusobno. Ono sinoć je od početka slutilo na problem i zaista je bilo mučno za gledati. U decembru je zadnja utakmica u ovoj polusezoni na Grbavici i vjerovatno bi zbog padavina mogli svi biti smješteni na sjeveru. S toga me uopšte ne bi čudilo da dođe do masovne tuče. Ponukani iskustvom iz prošlosti, jug neće prestati prozivati upravu dok god su ti ljudi u klubu. Garnitura ljudi u kopu mi se uopšte ne sviđa, ali apsolutno ih podržavam da istraju u svojoj namjeri.
avetinja wrote:Vrijeme je da uprava digne sidro i napusti klub. Ima li su četiri sezone da ostvare cilj, dovoljno za nestanak strpljena. Spustili smo se na nivo da nas sela pobjeđuju na Grbavici i prije utakmice otvoreno najavljuju trijumf. U historiji ove lige se nismo toliko ponizili na domaćem terenu. Ko god to podržava ne prati Želju zbog sportskih već iz drugih razloga.
Odović će, ako ima imalo samopoštovanja, dati ostavku koliko danas, jer mu iza leđa već traže zamjenu, a i previše je mekan da bi mogao voditi tim. Ima znanje, ali nema autoritet. Bez autoriteta ne ide. A i pao mi je u očima čim je dopustio da bude marioneta.
Najgore od svega je što su se navijači podijelili do te mjere da se tuku međusobno. Ono sinoć je od početka slutilo na problem i zaista je bilo mučno za gledati. U decembru je zadnja utakmica u ovoj polusezoni na Grbavici i vjerovatno bi zbog padavina mogli svi biti smješteni na sjeveru. S toga me uopšte ne bi čudilo da dođe do masovne tuče. Ponukani iskustvom iz prošlosti, jug neće prestati prozivati upravu dok god su ti ljudi u klubu. Garnitura ljudi u kopu mi se uopšte ne sviđa, ali apsolutno ih podržavam da istraju u svojoj namjeri.
UPRAVA NAPOLJE!
Ovdje je sve receno !
Zanima me da li momci iz Sarajeva planiraju doci na utakmicu u Krupu?Posto meni je BL blizu i volio bih otici dok jos mogu ?
Gdje su sad ona dvojica sto su na sav glas ovde govorili da uprava huska jug na igrace, kao uprava kontrolise jug, hocete li se sami javiti ili da trazim postove