Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Truba wrote: ↑01/02/2024 10:46
Također, naglašeno je kako je Šuman konzument narkotika te da je ranije osuđivan. Konzument narkotika je i drugoosumnjičeni, a trećeosumnjičeni je bio pod dejstvom amfetamina kada je priveden.
ja ekipe i govana
Al moras priznati da su mu fini drugari… prevezli su ga o svom trosku do Zenice
mora se odat priznanje... npr ja ne bih nikog imao mogucnost nazvati a ne da bi mi neko pomogao
sve streberi u imeniku
made_in_sarajevo wrote: ↑01/02/2024 10:19
svaki ovaj fasista od advokata kad brani ovakva govna ima istu pricu. brine se o mami, sestri, tati, ima djecu, brine se o cuki, nema razloga da se pritvori evo predao se i slicno. jel to nas problem, jel to sad treba biti problem porodice ubijenog momka. kakva olaksavajuca okolnost, kakav pritisak javnosti. govno ubilo momka samo jer mu se kurac nadigo tako i kaze pusti ga kuci, evo predao se. gdje meni olaksavajuca okolnost kad ne platim 3 racuna struje, bhtelecoma, kad me radar skine. nemojte me kaznit nemam plate, nemam para, imam dijete kuci, pa eto trosit cu sve dok mi je kurcu cejf.
samim cinom sto je uopste iz cista mira napao momke,a tek sto je ubio momka je izgubio sva prava ovog svijeta. dakle pravo da ode u wc treba dobro ispitati jel moze otici odma ili neka ga jos 3-4h da trpi.
Jbg, njemu je to posao. Mozda ni sam advokat ne vjeruje u to sto prica, ali za to dobija pare. Odvratan i ljigav posao,vec je bilo price o tome, za koji treba bas biti posebno ljigav da ga mozes raditi, ali jbg posao koji neko mora raditi, ne mozemo ocekivati da zbog toga odgovaraju. Mozemo ocekivati da sud ne prihvati te njihove pokusaje i da odredi za pocetak pritvor a kasnije i maksimalnu mogucu kaznu, to je ono cemu se treba nadati.
Hocemo pravnu (ili "pravnu") državu - e pa nema preko koljena i po kratkom postupku..
Sreca u nesreci pa je izvršenik krivicnog djela sitna buranija na kojoj ce tužilastvo sav kurac da isprazni... Da je neki guzonjin sin, druga bi prica bila...
Koja je razlika između MUP KS i MUP RS-a po provođenju istrage? Prenosim tekst sa Avaza:
"Dokaz kako se radi policijski posao, Katica i Hajdarević bi mogli naučiti od kolega u RS. Dokaz im je slučaj Doboj. Za osam sati svi pohapšeni i javno saopćeni svi detalji ubistva. I Katici je glavna: rasvijetlit ćemo sve do kraja. U gradu u kojem su se predali svi koje je sarajevska policija tražila. Zvuči smiješno, ali je tako. Sve se svelo na policijska štura saopćenja, dok djeca ginu,a Katica se ne može dogovoriti ni sam s sobom da li je istraga, pročitajte o ubistvu mladića tajna, ili je Tužilaštvo branilo da se iznose informacije!? Kako, zašto. Koga to uopće briga. Kako će biti tajna istraga o ubistvu mladića u nedjelju uvečer, brutalno, bahato, kada je skoro cijeli grad znao ko je ubica, ko su nastradali i pretučeni. O kakvoj tajnosti priča ministar?
Šta je Katici tajna istraga, vijest da se ubica predao, a prije toga krio dva dana u Zenici i najavio predaju putem advokata"
Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑01/02/2024 10:48
poznajem jednog od ovih advokata
otkrili ga na bubici, dobio suspenziju na pfsa, ali u medjuvremenu ispolagao predmete u kiseljaku, vratio se na 4. godini i diploma unsa je tu
i nemas problem sa takvim putem obrazovanja da branis gnjide, klosarcine i ubice i njihove pomagace
Evo zašto smo tu gdje jesmo kao društvo generalno, FUJ!
Marihuana007 wrote: ↑01/02/2024 11:50
Koja je razlika između MUP KS i MUP RS-a po provođenju istrage? Prenosim tekst sa Avaza:
"Dokaz kako se radi policijski posao, Katica i Hajdarević bi mogli naučiti od kolega u RS. Dokaz im je slučaj Doboj. Za osam sati svi pohapšeni i javno saopćeni svi detalji ubistva. I Katici je glavna: rasvijetlit ćemo sve do kraja. U gradu u kojem su se predali svi koje je sarajevska policija tražila. Zvuči smiješno, ali je tako. Sve se svelo na policijska štura saopćenja, dok djeca ginu,a Katica se ne može dogovoriti ni sam s sobom da li je istraga, pročitajte o ubistvu mladića tajna, ili je Tužilaštvo branilo da se iznose informacije!? Kako, zašto. Koga to uopće briga. Kako će biti tajna istraga o ubistvu mladića u nedjelju uvečer, brutalno, bahato, kada je skoro cijeli grad znao ko je ubica, ko su nastradali i pretučeni. O kakvoj tajnosti priča ministar?
Šta je Katici tajna istraga, vijest da se ubica predao, a prije toga krio dva dana u Zenici i najavio predaju putem advokata"
Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑01/02/2024 10:48
poznajem jednog od ovih advokata
otkrili ga na bubici, dobio suspenziju na pfsa, ali u medjuvremenu ispolagao predmete u kiseljaku, vratio se na 4. godini i diploma unsa je tu
i nemas problem sa takvim putem obrazovanja da branis gnjide, klosarcine i ubice i njihove pomagace
Evo zašto smo tu gdje jesmo kao društvo generalno, FUJ!
Trunak kosmicke pravde je da ce bas jedan takav vrli znalac da brani ove skotove!
Truba wrote: ↑01/02/2024 10:46
Također, naglašeno je kako je Šuman konzument narkotika te da je ranije osuđivan. Konzument narkotika je i drugoosumnjičeni, a trećeosumnjičeni je bio pod dejstvom amfetamina kada je priveden.
ja ekipe i govana
Al moras priznati da su mu fini drugari… prevezli su ga o svom trosku do Zenice
mora se odat priznanje... npr ja ne bih nikog imao mogucnost nazvati a ne da bi mi neko pomogao
sve streberi u imeniku
“U nevolji se poznaje prijatelj” Jest da su pozurili, valjda nisu znali da mu se prvo i Sa treba suditi
Znaci, koncenzus foruma je:
- oduzeti legalno oruzje jer, krivicna djela se cine nelegalnim oruzjem.
- zaposliti jos policajaca da nista ne rade, iako vec imamo previse policajaca u poredjenju sa EU zemljama
- uvesti smrtnu kaznu, iako bi bili jedina evropska zemlja sa tom kaznom pored Rusije i Bjelorusije.
Marihuana007 wrote: ↑01/02/2024 11:50
vjerojatno ima veze sto su srbi tradicionalno prije posliednjeg rata činili zapovjedni kadar vojske policije sligurnosnih službi i ostalih organizacija... ali i obrazovnog kadra za te službe te škola koje izbacuju buduće policajce... osim toga tu je i prednost dajtonske centralizacije RS-a za razliku od kantonalne raspjepkanosti
treba i dodati kako se u sarajevu dosta promijenilo stanovništva doseljavanjem iz ostalih krajeva dok vjerujem da u doboju to nije slučaj kao ni s većinom srpskog stanovništva u banjoj luci
RS je i pokrivenija kamerama mislim...takodjer ljudi djeluju kao jedno a mozda je i samo sreća policije i nespretnost napaljenice i tinejdzerskog jebaca
talijan97 wrote: ↑01/02/2024 12:15
Ciscenje naselja od kriminala i droge.
Nije to izvodivo kod nas.
Zasto nije izvodivo? Izvodivo je i te kako, samo sto trebaju da rade svoj posao. Nece jer su u talu sa kriminalcima. Znaju doslovno 99% izvrsilaca krivicnih djela. Kod mene u mahali frajer dila. I svi znaju da dila. Policija se pozivala milion puta. Niko ni mukajet. Lik ofiran i opusten do bola. Zivi u baraci, ne radi nista, a vozi porsche. Nema sanse da ga policija svjesno ne pusta da dila.
Pravosudje i policija su bukvalno ravnopravni saucesnici u svom ovom zlu. Pola pravosudja i policije korumpirano i u teskom kriminalu.
Last edited by laik1981 on 01/02/2024 12:22, edited 1 time in total.
ma ja heroj, a ne zlocinac. umiro u najgorim mukama kao i svaki kao ovaj debil suman i svi koji ga pravdaju i velicaju. sta ces drugog ljeka za ovakve debile jednostavno nema nego im zeliti sve najgore sto ih moze sljedovati