Jel ono 14 golova u 23 utakmice.... cist racun, treba napadaca ubacit i sencu sklonitsumirprimus wrote: ..............
al ljudi su zadovoljni sencom nevjerovatno![]()
Ako ovako nastavi jos malo pa ode Nala....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jel ono 14 golova u 23 utakmice.... cist racun, treba napadaca ubacit i sencu sklonitsumirprimus wrote: ..............
A koga bi vi umjesto sence?sumirprimus wrote:nema bana dok se ne zasluzi, rahat patnja je, jebm joj definiciju i ko je izmisliplain vanilla wrote:Trebamo vidjeti s drugom Charugom da nas banuje, da se dzaba ne patimo.sumirprimus wrote:tu sam ba imam obaveza
cista pobjeda, raspad sistema, vecih mi problema imamo od gubitka utakmica nazalost
jebga![]()
![]()
Uporedi adekvatno sa slobodom.sumirprimus wrote:ne znam s kim se dopisujem , za kog navijas pa da ti adekvatno uporedim
![]()
Sarajevo – Krupa 7000
Zrinjski – GOŠK 1200
Željezničar – Zvijezda 09 3592
Široki Brijeg – Tuzla City 1000
Sloboda – Čelik 2500
Mladost – Radnik 350
izvrsni direktor wrote:
Los igracki kadar? kad je imala bolji igracki kadar? Odakle pare za bolji?
sa slobodom je neuporedivo s obzirom da je ekipa skoro pa kao ona sto je izletila iz lige.izvrsni direktor wrote:Uporedi adekvatno sa slobodom.sumirprimus wrote:ne znam s kim se dopisujem , za kog navijas pa da ti adekvatno uporedim
Obzirom da pobjedu protiv liersa pamtim kao jednu od najvecih poslijeratnih uspjeha na tusnju, znam o cemu pricam
Što su ti brojačiPitar sa Kariba wrote:![]()
Sarajevo – Krupa 7000
Zrinjski – GOŠK 1200
Sloboda – Čelik 2500
Mladost – Radnik 350
Pitar sa Kariba wrote:![]()
Sarajevo – Krupa 7000
Zrinjski – GOŠK 1200
Sloboda – Čelik 2500
Mladost – Radnik 350
Znaci nikakav odgovor nisam dobio. Bar od tebe sam ocekivao nesto smislenijesumirprimus wrote:sa slobodom je neuporedivo s obzirom da je ekipa skoro pa kao ona sto je izletila iz lige.izvrsni direktor wrote:Uporedi adekvatno sa slobodom.sumirprimus wrote:ne znam s kim se dopisujem , za kog navijas pa da ti adekvatno uporedim
Obzirom da pobjedu protiv liersa pamtim kao jednu od najvecih poslijeratnih uspjeha na tusnju, znam o cemu pricam
i ako znas vec o cemu pricas, onda samo iz licnog intresa mozes tako pricat ili biti totalno neupucen.razlika je drasticna.
Koji to klub u nasoj ligi uspijeva zadrzati isti igracki kadar tokom nekoliko godina?pepeljara wrote:izvrsni direktor wrote:
Los igracki kadar? kad je imala bolji igracki kadar? Odakle pare za bolji?
Samo igracki kadar u koji se ne ulaze, ne zadrzava, i slicno.
U zadnje 3-4 godine, pola slobodinih igraca su kupili zeljo i sarajevo
https://www.nfsbih.ba/stats/match/72525 ... na-vrbasu/MensurM wrote:Je li navijači Sarajevo bojkotuju utakmice Sarajeva?
"a nas kao navijace nek je sramota da ekipa koja bjezi 11 bodova drugom i koja je polufinalist kupa, ne moze privuci vise od 5000 ljudi nedeljom na stadion. i danas kilavo Sarajevo je dvije svijetlosne godine ispred svog navijackog pokreta. prvi put tribine kasne za terenom, otkad ja pratim ovaj klub. VOLIM TE SARAJEVO"
Pa meni ljudi koji su bili na utakmici kažu 5000.Tomahawk11 wrote:https://www.nfsbih.ba/stats/match/72525 ... na-vrbasu/MensurM wrote:Je li navijači Sarajevo bojkotuju utakmice Sarajeva?
"a nas kao navijace nek je sramota da ekipa koja bjezi 11 bodova drugom i koja je polufinalist kupa, ne moze privuci vise od 5000 ljudi nedeljom na stadion. i danas kilavo Sarajevo je dvije svijetlosne godine ispred svog navijackog pokreta. prvi put tribine kasne za terenom, otkad ja pratim ovaj klub. VOLIM TE SARAJEVO"
a mi se to znamo?izvrsni direktor wrote: Znaci nikakav odgovor nisam dobio. Bar od tebe sam ocekivao nesto smislenije
Brojali, jel? E onda jeste, sigurno.MensurM wrote:
Pa meni ljudi koji su bili na utakmici kažu 5000.
Pohvalno je i to kad se zna koliko rijetko navijači Sarajeva idu na utakmice.
Pa htio vam napadača, vidiš koliko ste golova dalisumirprimus wrote:lik hladno pored sestrica probo i sina uvalit u prvu ekipu, i kaze sta fali ekipi![]()
To je za pohvalu. Da bude više navijača ekipe koja je upisala dvije ogromne pobjede, juri prema tituli i ima 20 bodova više od rivalaTomahawk11 wrote:Brojali, jel? E onda jeste, sigurno.MensurM wrote:
Uglavnom nas bilo više nego vas.
Ma ja, vise ne kupujete sudije, sad brojace kupujeteTomahawk11 wrote:Brojali, jel? E onda jeste, sigurno.MensurM wrote:
Uglavnom nas bilo više nego vas.
i zato je kriva ta postava.Tomahawk11 wrote:Pa htio vam napadača, vidiš koliko ste golova dalisumirprimus wrote:lik hladno pored sestrica probo i sina uvalit u prvu ekipu, i kaze sta fali ekipi![]()
Imam ja oko za procijeniti broj navijaca. Mada mislim daje broj bio za koju stotinu veci ali su vjeroivatno usli bez karte.animus wrote:Bilo nas je sigurno oko 7000 ali brate nek ce ova krupa ispasti bas me nerviraju. Zadrzavaju igru od prve minute. Nasi cim vide pune tribine krenu gresiti ko da su pod sihirima. Nama je mjera 2000 navijaca i tako do zadnjeg kola kad cemo se opet skupiti.