Ja zbog tog foruma imam mrznju prema Zelji koji je mojoj familiji dio zivota, bukvalno, tri generacije!Alfa_i_Omega wrote:Prije desetak dana dernek na lobotomiji, sveti jug ocitao bukvicu igracima. E neka su uletili u teren, kud ih ne pobise sve. Svaka cast, sve starija ekipa, pukao im film, obracunali se sa klanovima koji potkopavaju klub.
Danas, skupina narkomana i klosara. Sve djeca. Raspao se jug davno.
Jao jao. Lobotomija je pis zivi.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nosara
#75276 Re: FK Željezničar
-
Alfa_i_Omega
#75277 Re: FK Željezničar
Izgubili kompas. Kaze jedan, ovi sto hoce u klub, imaju plan prodati stadion i preselit Zelju na drugu lokaciju. Glavni baja mudro odgovara, sve je moguce.mali_milojica wrote:Izgleda da je Mirso Siljak sljedeciAlfa_i_Omega wrote:Prije desetak dana dernek na lobotomiji, sveti jug ocitao bukvicu igracima. E neka su uletili u teren, kud ih ne pobise sve. Svaka cast, sve starija ekipa, pukao im film, obracunali se sa klanovima koji potkopavaju klub.
Danas, skupina narkomana i klosara. Sve djeca. Raspao se jug davno.
Jao jao. Lobotomija je pis zivi.
A evo i sampiona. Divi ovo, ne vjerujem.
Nemam nista sa ovom upravom, ali jesam klanjao istiharu i ako nas ova uprava napusti, samo ce biti gore. A istihara nikad ne laze.
-
splinter
#75278 Re: FK Željezničar
E blago vama kad su vam jedini problemi u ovoj situaciji lobotomija i jug . . .
-
Alfa_i_Omega
#75279 Re: FK Željezničar
Kako komunicirate?
Mailom.
Last edited by Alfa_i_Omega on 12/11/2018 09:52, edited 1 time in total.
-
zipoo
#75280 Re: FK Željezničar
Cuj koja je logika. Pa nismo imali na cemu igrati, kraj polusezone i ubjedljivo najgori teren u pl. A igrati evropu na nasem stadion, teren je uslov
- Brat
#75281 Re: FK Željezničar
nosara wrote: Niko da mi odgovori, da li je realno benefit od ovakvog terena u situaciji kad je 90% terena na kojima igra Zeljo samo oranica? Koja je logika? ZA CIJE SE POTREBE GANJAJU KATEGORIJE ZA STADION KOJE OVAKAV ZELJO MOZE SAMO SANJATI?
Sunce ti poljubim kakva logika. Bravo doktore
- ultima_palabra
#75282 Re: FK Željezničar
Na lobotomiji atmosfera ko u Hitlerovom bunkeru 1945...
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#75283 Re: FK Željezničar
A Zukov pred vratima i kucaultima_palabra wrote:Na lobotomiji atmosfera ko u Hitlerovom bunkeru 1945...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#75284 Re: FK Željezničar
Sta lupas ziv bio???? Skrhalo je tebi nesto drugo telefonTromblon wrote:NE OTVARAJTE ovaj link. Skrhalo mi virus na telefon.hrasno38 wrote:https://faktor.ba/vijest/procijenite-sa ... 0Xzgdicadg
Meni se cini da ovo nije bio penal!
Last edited by hrasno38 on 12/11/2018 11:10, edited 1 time in total.
-
Alfa_i_Omega
#75285 Re: FK Željezničar
mali_milojica wrote:A Zukov pred vratima i kucaultima_palabra wrote:Na lobotomiji atmosfera ko u Hitlerovom bunkeru 1945...
Trenutna.
- nosara
#75286 Re: FK Željezničar
Koju Evropu? Kad? Nekad, tamo?zipoo wrote:Cuj koja je logika. Pa nismo imali na cemu igrati, kraj polusezone i ubjedljivo najgori teren u pl. A igrati evropu na nasem stadion, teren je uslov
Za 2. pretkolo, sto je nas daleki san, dovoljna 2. kategorija.
Pare je trebalo uloziti u Amara i igracki fond po njegovim zahtjevima. Pa iz toga generisati pare za sve ostalo, a ne obratno, daj stadion, tepih, itison i dovedi elsnera i arezinu da glume igrace...
- hrasno38
#75287 Re: FK Željezničar
A jesi li ti ikada u zivotu pomislio kako je ova uprava uspjela da poveze ugodno sa korisnim te izlobirala savez koji je ulozio do sada lijepe pare u Grbavicu i jos ce. Pa onda svaka utakmica reprezentacije nesto kane Zelji. Pa onda se desi da negdje u komsiluku neka ekipa ne moze radi kazne da igra u svojoj drzavi a Zeljo se isprsi sa stadionom i uzme pare. Ali naravno tako razmisljaju ljudi koji nikada u izvotu nisu imali nikakvu rukovodecu odgvornost i koji citav zivot rade samo ono sto im se naredi. Sta mislis da je Misimovicu Megamix pao sa neba. Koliko ono bjese dug Zelje kada je on sa svojom ekipom usao u Zelju a koliki je sada??? Kakav je stadion bio tada kakav je sada? Jel on kriv sto je 2013 godine prvi put uzeta titula Zelji os Pitara.....jel kriv sto je Kajkutu sviran penal ko Pitarima u subotu......jel kriv sto je Zeljo u Mostaru proslu sezonu od 0:3 dosao za 5 minuta do 3:3. O cemu ti vise pricas....kakave lobotomije....i konstanta prozivanja prije svega mene. Ja svoju guzicu ne tarem o hodnike uprave i boli me kurac kakvo je finansijsko stanje u Zelji......meni je Zeljo zabava i naravno da volim kada pobjedjuje ali ne pada mi na pamet da nekome jebem mater ako ne pobjedjuje a jos manje nekoga da tjeram. Nije to moje. To sto sam finansijski pomogao Zelji je moja dobra volja i niko me na to nije tjerao da bi sad ja kao imao pravo da smjenjujem i postavljam ljude iz kluba. Benifit tepiha je dugorocan kao i citavog stadiona. To je ono o cemu ja ovdje pricam i o osvajanju prijasnjih titula..nema Zeljo vise ljudi u savezu ne da mu pomognu nego da makar sude regularno utakmice. Nema nesto ni Sarajevo ako cemo posteno i na djelu je drzavna koalicija HDZ/SNSD koja ce gledati da rusi koliko je god moguce sve sto je iz Sarajeva. I da iskljucivo krivac za ovakve rezultate je Odovic....ako su bili krivci Capljic, Adzem, Petrovic onda je krivac nad krivcima i Odovic a to sto je on navijacima Zelje drag i simpatican je druga prica.nosara wrote:Ma naravno, ali nema logike. Opet pitam, igras sinoc na tepihu, a za 3-5-7 dana te ceka Mudo iz Kurcapalca koje igra na oranici. Koji je benefit jednog tepiha medju 15 oranica? Kome trebaju brojaci nepostojecih navijaca, a tim grca u borbi za opstanak? Koga je briga za kategoriju 4, Zeljeznicar ili se to gura zbog sminke, bustanja necijeg ega, mozda se tako asfaltira cesta prema nekom mjestu u savezu sutra?mali_milojica wrote:Stadion i ulaganje je trajna vrijednost. Ulaganje u njega nije samo za danas ili sutra, nego za buducnost od 5-10-20 godina. Mislim da je glupo ovim ljudima to zamjerati. Neka su napravili Istok, obnovili Zapad, teren, sutra Jug i Zapad,svaka cast![]()
Nego zali Boze bacanja para u levate, vec gore opisane.
Last edited by hrasno38 on 12/11/2018 11:30, edited 1 time in total.
-
Alfa_i_Omega
#75288 Re: FK Željezničar
nosara wrote:Koju Evropu? Kad? Nekad, tamo?zipoo wrote:Cuj koja je logika. Pa nismo imali na cemu igrati, kraj polusezone i ubjedljivo najgori teren u pl. A igrati evropu na nasem stadion, teren je uslov
Pare je trebalo uloziti u Amara i igracki fond po njegovim zahtjevima. Pa iz toga generisati pare za sve ostalo, a ne obratno, daj stadion, tepih, itison i dovedi elsnera i arezinu da glume igrace...
Prvo, neka care stadiona, nama ostaje. Sve sto se oko stadiona uradilo, neka je i svaka cast.
Drugo, u tim se ulagalo kao nikad prije u istoriji kluba. Cak sreca da su se zabavili oko stadiona pa nisu i te pare skrsili kroz ustaljene procedure.
- hrasno38
#75289 Re: FK Željezničar
Upravo tako! Na zalost u tim se ulagalo a dovodjeni su prosjecni i ispodprosjecni treneri i to je to.Alfa_i_Omega wrote:nosara wrote:Koju Evropu? Kad? Nekad, tamo?zipoo wrote:Cuj koja je logika. Pa nismo imali na cemu igrati, kraj polusezone i ubjedljivo najgori teren u pl. A igrati evropu na nasem stadion, teren je uslov
Prvo, neka care stadiona, nama ostaje. Sve sto se oko stadiona uradilo, neka je i svaka cast.
Drugo, u tim se ulagalo kao nikad prije u istoriji kluba. Cak sreca da su se zabavili oko stadiona pa nisu i te pare skrsili kroz ustaljene procedure.
- nosara
#75290 Re: FK Željezničar
Ne vjerujem im nista! Ne bi me iznenadilo da, nakon sto se pokupe, isplivaju neplaceni racuni i dugovi... Koliko jos fali za istok?
AMAR OSIM, BAGRO! JEB'O VAS NALIC, ODA JE TELE SANTANA ZA NJEGA! Mogu mislit koju ce cifru trazit svedjanin...
AMAR OSIM, BAGRO! JEB'O VAS NALIC, ODA JE TELE SANTANA ZA NJEGA! Mogu mislit koju ce cifru trazit svedjanin...
- Charuga
- Globalni moderator
#75291 Re: FK Željezničar
Izašao članak na SC Sportu, Nalić demantovao, ali neki baš ozbiljno prihvatili ... 
-
zipoo
#75292 Re: FK Željezničar
Pa nismo imali teren da igramo ovu jebenu pl, najgori u BH.nosara wrote:Koju Evropu? Kad? Nekad, tamo?zipoo wrote:Cuj koja je logika. Pa nismo imali na cemu igrati, kraj polusezone i ubjedljivo najgori teren u pl. A igrati evropu na nasem stadion, teren je uslov
Koji kurac ce mi jos jedna picketina na klupi?
- nosara
#75293 Re: FK Željezničar
Tuzlaci kazu da je vec gotovo. Oprastaju se s njim na ss forumu. Kaze otisao i on u soping, ko biva to kad iih ispale ovi njihovi...Charuga wrote:Izašao članak na SC Sportu, Nalić demantovao, ali neki baš ozbiljno prihvatili ...
- AmiĐa_Idriz
#75294 Re: FK Željezničar
Nije želio komentarisati iz poštovanja prema Odi...dakle...
- Charuga
- Globalni moderator
#75295 Re: FK Željezničar
Tuzlaci sa ss foruma? Pa hoćemo li vjerovati tim forumima, ili ne? Ti kako hoćeš, ali ja ne vjerujem dok ga ne vidim u plavom salonu kako se slika sa ugovorom ... 
- hrasno38
#75296 Re: FK Željezničar
I opet trener bez igdje ikakvog uspjeha i rezultata
Ne vidim u cemu je ovaj bolji od Odovica a pogotovo Adzema
Ali danas da se Ferguson pojavio u Sarajevu odmah bi napisali pricu da je dosao radi Zelje....tako da kao sto kaze @charuga dok ne potpise u plavom salonu jebo tu pricu.
-
zipoo
#75297 Re: FK Željezničar
Svaki put kad procitam tvoj post dodje mi da izvadim sebi oba oka, ranu zalijem kiselinom i 2 limuna stavim u ocnu supljinu. Samo zato sto sam levat i procitam tvoj post.
- hrasno38
#75298 Re: FK Željezničar
Uradi to ucinit ces veliku uslugu covjecanstvu!zipoo wrote:Svaki put kad procitam tvoj post dodje mi da izvadim sebi oba oka, ranu zalijem kiselinom i 2 limuna stavim u ocnu supljinu. Samo zato sto sam levat i procitam tvoj post.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#75300 Re: FK Željezničar
Cuj Nalic
Covjek sa svojih 50god jedini ozbiljan angažman imao u mladoj reprezentaciji Svedske gdje je nosao cunjeve i kapice da se igraci mogu zagrijavati. Ako se to može nazvati ozbiljnim
Covjek sa svojih 50god jedini ozbiljan angažman imao u mladoj reprezentaciji Svedske gdje je nosao cunjeve i kapice da se igraci mogu zagrijavati. Ako se to može nazvati ozbiljnim