nosara wrote:Dead Man Walking wrote:nosara wrote:Ne mozes radit s nezadovoljnim igracima. Kakva taktika i kurceve rotacije? Probudite se...
Cime su nezadovoljni? Platom? Uslovima? Stadionom na kojem igraju?
Odnosom retarda iz uprave koji veze o fudbalu nemaju, a hoce da se za sve pitaju shodno kurcevim procedurama, koje su izmislili jer veze s mozgom nemaju, pa da to prikriju. Dovodjenjem "igraca" s koca i konopca, samo da bi se pravila vjestacka konkurencija, pa raskidi ugovora na vrat na nos, otpustanjima pa vracanjima, kaznama u nevrijeme, suspenzijama najskupljih, pa panicnim vracanjima u tim, nakon intervencije ŠSS koji koristi novinare da ga poguraju, jer ga ascare kurceva retardirana uprava ne dozivljava kad im se obrati, oduzimanjem kapitenske trake, pa vracanjem, izmisljanjem klanova, tjeranjem igraca na osnovu izmisljenih prica o klanovima, a sad ce ih vratit jer nema ko igrat... i tako dalje.
Glede stadiona, terena konkrektno... koliko slicnih ima u premijer ligi?? Sta nasim igracima znaci to sto kuci igraju na tepihu, a u gostima na oranicama, najcesce?? Stadion je prazan. Koja je svrha praznog stadiona? Za koga je u stvari renovirana Grbavica, za Zelju ili reprezentaciju? Dokle se stiglo s prenamjenom zemlje na kojoj je pomocni teren? Cije cemo hektare kupiti za akademiju u pizdicima?
Eh super da si spomenuo pomocni stadion i prodaju opet, posto si me prosli put iskulirao. Od koga si ti licno cuo tu pricu? Rekose drugi ljudi izjavio Misimovic, pa da ima i video, te sam potrosio tri sata slusajuci njegove izjavea ali to ne cuh. Jesi li ti to od njega cuo? Gdje i kad? Ako ne od njega, onda od koga? Gdje i kad?
Glede igraca - vidi majstore, igrac moze da bude nezadovoljan samo ukoliko uprava ne ispunjava obaveze prema njemu, za sve ostalo nije placen ni nadlezan. A sve obaveze su ispunjene koliko ja znam. U ovo dole mozes ubaciti igraca po zelji, evo ja cu recimo uzeti Osmanovica za primjer.
Zasto Kemu boli ona stvar ima li uprava veze sa fudbalom? Je li njegovo da o tome razmislja?
Zasto Kemu boli ona stvar za procedure i zasto je on nezadovoljan istim?
Zasto Kemu boli neka stvar je li Rodin doveden s koca ili konopca?
Zasto je Kemo nezadovoljan zbog raskinutog ugovora sa Hadzicem?
Zasto Kemu boli suspenzija Vranjesa? A zasto vracanje istog?
Zasto Kemu brine kako Odovic (ne) komunicira sa upravom?
Zasto Kemo brine i nezadovoljan je pricom o klanovima ako takvi ne postoje? Pretpostavljam da i tu pricu potura uprava iako se o klanovima bruji sto godina.