znas li ti razliku izmedju pravo i lijevo, al fakat..? Haj kad ima 3-4 trake pa udjes u 2, a hoces u 3 ili 4 pa dajes lijevi zmigavac da se prestrojis kontam.. na kraju krajeva, nisam ni rekao da mi smeta lijevi zmigavac na ulazu u kruzni, odnosno prestrojavanje u skroz lijevu traku.. vec da mi nije jasno davanje lijevog zmigavca i voznja desnom trakom, kao da te upozori da nece izaci na tom izlazu nego na trecem ili cetvrtom..supercali wrote: kako nema lijevog zmigavca posebno na zadnjoj slici
vidis li da prelazis u skroz drugu traku lijevo sto znaci ide lijevi zmigavac
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mirzet87sa
#7526 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- supercali
#7527 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
napisao si da ti smeta davanje lijevog zmigavca nit si napisao dal u ulazu dal u lijevoj desnoj y traci dal mjenjanje pravca ili bilo cega niti bilo stamirzet87sa wrote:znas li ti razliku izmedju pravo i lijevo, al fakat..? Haj kad ima 3-4 trake pa udjes u 2, a hoces u 3 ili 4 pa dajes lijevi zmigavac da se prestrojis kontam.. na kraju krajeva, nisam ni rekao da mi smeta lijevi zmigavac na ulazu u kruzni, odnosno prestrojavanje u skroz lijevu traku.. vec da mi nije jasno davanje lijevog zmigavca i voznja desnom trakom, kao da te upozori da nece izaci na tom izlazu nego na trecem ili cetvrtom..supercali wrote: kako nema lijevog zmigavca posebno na zadnjoj slici
vidis li da prelazis u skroz drugu traku lijevo sto znaci ide lijevi zmigavac
nemoj se sada vaditi a mi ovdje nismo bacali grah da znamo na sta ti mislis
-
mirzet87sa
#7528 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
na sta da se vadim?supercali wrote: napisao si da ti smeta davanje lijevog zmigavca nit si napisao dal u ulazu dal u lijevoj desnoj y traci dal mjenjanje pravca ili bilo cega niti bilo sta
nemoj se sada vaditi a mi ovdje nismo bacali grah da znamo na sta ti mislis
- supercali
#7529 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kako nema kad na ilidzi bas treba lijevi zmigavac ako hoces prema butmiru a dolazis iz gradamirzet87sa wrote:na sta da se vadim?supercali wrote: napisao si da ti smeta davanje lijevog zmigavca nit si napisao dal u ulazu dal u lijevoj desnoj y traci dal mjenjanje pravca ili bilo cega niti bilo sta
nemoj se sada vaditi a mi ovdje nismo bacali grah da znamo na sta ti mislislijevog zmigavca po sarajevskim kruznim tokovima NEMAAAAA. nemas se ti sta prestrojavati unutar kruznog toka jednom kada udjes, razumijes li? Samo nemoj da kazes nisam mogao uci u unutrasnju odma zbog guzve, vozim na istim ulicama pa udjem uvijek momentalno. Nit mi imas koji kurac davat lijevi zmigavac dok si u desnoj traci, fol signalizacija necu izac ovdje
a ovaj ga iz lijeve ceka da se prestroji.. duplo usporava saobracaj.
ne prestrojavas se unutar kruznog intelektualac nego kad ulazis u kruzni dajes lijevi zmigavac
ko uopste pominje lijevi zmigavac u desnoj traci mentolu jedan citaj malo bolje
-
mirzet87sa
#7530 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Respo, glup si. Sto za rasprave, sto za voznje. Uzivaj u lijevom zmigavcu.supercali wrote: kako nema kad na ilidzi bas treba lijevi zmigavac ako hoces prema butmiru a dolazis iz grada
ne prestrojavas se unutar kruznog intelektualac nego kad ulazis u kruzni dajes lijevi zmigavac
- supercali
#7531 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
aha znaci ono kad skontas da si pogrijesio onda je sugovornik glupmirzet87sa wrote:Respo, glup si. Sto za rasprave, sto za voznje. Uzivaj u lijevom zmigavcu.supercali wrote: kako nema kad na ilidzi bas treba lijevi zmigavac ako hoces prema butmiru a dolazis iz grada
drago mi je sto si ispao mentol pa se opet izvlacis
ni onaj sin sto ga kara majka se nije vadio 2 puta na kocki kao ti na zmigavcu
-
mirzet87sa
#7532 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije, nego shvatis da ne vrijedi. Glupog ne mozes ubijediti da je glup, vjeruj mi probao sam..supercali wrote: aha znaci ono kad skontas da si pogrijesio onda je sugovornik glup
- supercali
#7533 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
samo nastavimirzet87sa wrote:Nije, nego shvatis da ne vrijedi. Glupog ne mozes ubijediti da je glup, vjeruj mi probao sam..supercali wrote: aha znaci ono kad skontas da si pogrijesio onda je sugovornik glup
-
mirzet87sa
#7534 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
rasplakat cu te opet, pa belaj..supercali wrote: samo nastavi
- supercali
#7535 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bajke i snovi su na drugom podforumumirzet87sa wrote:rasplakat cu te opet, pa belaj..supercali wrote: samo nastavi
- Qler
#7536 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vezano za onu pricu oko pjesaka i pustanja istih.. neki dan ja idem tranzitom tj. onom cestom od svrakinog prema dobrinji, i na stajem pjesacima kod one dvorane na a.polju ima onaj pjesacki... iza mene jedva koci lik sa octaviom i mase... idem dalje, skrecem lijevo na dobrinju, opet pustam pjesake, ovaj put se umalo lik zabi u mene.. opet mase rukama i psuje... i prestize me galami... seljak, ali iskreno, moze do sutra svirati, libometuki
-
nightvision
#7537 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Laertes wrote:Skvernightvision wrote:Zato je "turbo" kruzni tok extra rjesenje, nema kruzenja vanjskom jer je prekinuta na kontra stranama i vanjskom mozes u prvo i drugo skretanje a za kruzenje moras ici unutrasnjom.
- Daryl Dixon
#7538 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja ih pustim redovno kad im je zeleno (pješacima) a neki dan ispred mene neki srednjovječni lik vozi džipca i stao im je na svakom pješačkom i gdje im je zeleno bilo upaljeno i gdje nije, ko veli ponovio se pa neofirno privodi koke
šta ću, saburaj, lagano za njim, nisam mu A rekao, vidim maše rukom, baš neki dingospo

- Daryl Dixon
-
mali_balon
#7540 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Qler wrote:Vezano za onu pricu oko pjesaka i pustanja istih.. neki dan ja idem tranzitom tj. onom cestom od svrakinog prema dobrinji, i na stajem pjesacima kod one dvorane na a.polju ima onaj pjesacki... iza mene jedva koci lik sa octaviom i mase... idem dalje, skrecem lijevo na dobrinju, opet pustam pjesake, ovaj put se umalo lik zabi u mene.. opet mase rukama i psuje... i prestize me galami... seljak, ali iskreno, moze do sutra svirati, libometuki
Zbog tih napuhanih psovaca i majmuna pozelim da kupim kalas pa da radim nesta u ovom fazonu

A moram priznati, nekad sam i ja psovac...
-
Yapi Yapo
#7541 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
već sam čini mi se jednom pisao to, najdraže mi da im stanem i da mi mahnu, bolje se čovjek odma osjećaDaryl Dixon wrote:ja ih pustim redovno kad im je zeleno (pješacima) a neki dan ispred mene neki srednjovječni lik vozi džipca i stao im je na svakom pješačkom i gdje im je zeleno bilo upaljeno i gdje nije, ko veli ponovio se pa neofirno privodi kokešta ću, saburaj, lagano za njim, nisam mu A rekao, vidim maše rukom, baš neki dingospo
![]()
- Montana
#7542 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kad zaspu na ljevoj traci.
- Daryl Dixon
#7543 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Yapi Yapo wrote:već sam čini mi se jednom pisao to, najdraže mi da im stanem i da mi mahnu, bolje se čovjek odma osjećaDaryl Dixon wrote:ja ih pustim redovno kad im je zeleno (pješacima) a neki dan ispred mene neki srednjovječni lik vozi džipca i stao im je na svakom pješačkom i gdje im je zeleno bilo upaljeno i gdje nije, ko veli ponovio se pa neofirno privodi kokešta ću, saburaj, lagano za njim, nisam mu A rekao, vidim maše rukom, baš neki dingospo
![]()
- bleee_sa
#7544 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Čuj voli da mu mašu

-
Yapi Yapo
#7545 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
hahahahaha
ne baš da mi mašu, al neka dignu ruku
ne baš da mi mašu, al neka dignu ruku
- gnjev
#7546 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja padnem na sedzdu odmah onom ko me pusti da predjem na pjesackom
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#7547 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To me najvise nervira kod pjesaka. Pa kad sam zaustavio vozilo koji mi k imas na sedzdu padati, udarit ce te majmun koji me u tom trenutku pretice.gnjev wrote:Ja padnem na sedzdu odmah onom ko me pusti da predjem na pjesackom
- supercali
#7548 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Maloprije neki kreten od nekih 50-ak godina u crvenom reno cliu T31-J-XXX ide srednjom trakom prema ilidzi I cita nesto s mobitela
Predje 30 metara pa stane bukvalno pa opet
Predje 30 metara pa stane bukvalno pa opet
- seoBIH
#7549 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne cita, fata pokemone.
-
direstraits0078