Bilo je na pošti. Gdje već završe paketi nakon carine. Uglavnom u pitanju su dvije male pošiljke, nešto za telefon naručeno iz Hong Konga. Stigle su obje pošiljke u BiH npr. jedna početkom drugog mjeseca, da bih ja krajem drugog mjeseca preko TN i http://www.posta.ba/track/2/0/36.html saznala da je ta pošiljka stigla početkom drugog mjeseca. Onda sam nazvala i nisu mi rekli zašto je stajalo tako dugo i da li bi me iko obavjestio. Kad sam pitala je li pošiljka stigla samo su rekli da jeste i gdje i kad mogu preuzeti.EliasVeskot wrote:Za ovo pitamEricha100 wrote:Ljudi kako provjeravate jesu li vam stigle pošiljke za koje niste dobili TN? Gotovo redovno mi se desi da ako mi je pošiljka kasnila, jednom kada konačno dođe ovi je na pošti drže i po mjesec dana i niko me ne obavjesti pri tome da je stigla i da je podignem. To sam skontala provjeravajući pošiljke koje imaju TN i koristeći bh poštin track and trace, ali ne znam kako da vidim je li mi se isto desilo i sa pošiljkama koje su kasnile a nisu imale TN.
Pošto mi se to opet desilo u trećem mjesecu, odnosno martu. Skontala sam da ova situacija nije bila slučajna.