Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Kopenhagen

#7526 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kopenhagen »

kiky wrote:nemojte da se prejebavamo s djecom ...
djeca nesmiju biti objekat nikakve rasprave a pogotovo rezona naši-vaši ...
nek su nam živi i zdravi i daj bože da ih ima što više u oba entiteta ...
a o incku, ohr-u, mz-u, pic-u i ostalim euro-uholežama je več sve rečeno ..
sad ih treba istjerat iz zemlje i postavljat vlastite sudije u sudove pa kako bude ...
i ovime smo, na neki način korak bliže konačnim rješenjima ...
...slažem se samo što to konačno riješenje ne zavisi od građana BiH
hercegovac_pravi

#7527 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hercegovac_pravi »

Kopenhagen wrote:]Onome kome je dobro a njegovih je 307 stranica na ovom forumu se sigurno ne žuri.Nema više stranaca da ga handre za raznorazne mahinacije sad mu je potaman.A mi ostali ćemo da "uživamo".
Dok je ovaca biće i vune :dance:
Pošto mu je tako izuzetno dobro i sve pod kontrolom.....cmizdri o nekakvim referendumima... :zzzz: .Šta ima više pričati ?????? Bujrum referendum pa nek mu bude još bolje...... :dance:
I da..."dok je foruma bit će i ljudi koji ne znaju citirat"
vee-jay

#7528 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

kiky wrote:nemojte da se prejebavamo s djecom ...
djeca nesmiju biti objekat nikakve rasprave a pogotovo rezona naši-vaši ...
nek su nam živi i zdravi i daj bože da ih ima što više u oba entiteta ...
a o incku, ohr-u, mz-u, pic-u i ostalim euro-uholežama je več sve rečeno ..
sad ih treba istjerat iz zemlje i postavljat vlastite sudije u sudove pa kako bude ...
i ovime smo, na neki način korak bliže konačnim rješenjima ...
grande finale jel'

...jok, trajat ce ovo jos duze vremena
vee-jay

#7529 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

Kopenhagen wrote:...slažem se samo što to konačno riješenje ne zavisi od građana BiH
a od koga zavisi :?
Kopenhagen

#7530 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kopenhagen »

hercegovac_pravi wrote:
Kopenhagen wrote:]Onome kome je dobro a njegovih je 307 stranica na ovom forumu se sigurno ne žuri.Nema više stranaca da ga handre za raznorazne mahinacije sad mu je potaman.A mi ostali ćemo da "uživamo".
Pošto mu je tako izuzetno dobro i sve pod kontrolom.....cmizdri o nekakvim referendumima... :zzzz: .Šta ima više pričati ?????? Bujrum referendum pa nek mu bude još bolje...... :dance:
Jbga,ima ljudi koji i nešto rade u privatnom životu a ne po čitav dan da čame za tastaturom.A ti ako se "primaš" na dodijev referendum to više govori o tebi i o tvom načinu razmišljanja.
Kopenhagen

#7531 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kopenhagen »

vee-jay wrote:
Kopenhagen wrote:...slažem se samo što to konačno riješenje ne zavisi od građana BiH
Od stalnih članica savjeta bezbjednosti :dance:
hercegovac_pravi

#7532 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Kopenhagen wrote:
hercegovac_pravi wrote:
Jbga,ima ljudi koji i nešto rade u privatnom životu a ne po čitav dan da čame za tastaturom.A ti ako se "primaš" na dodijev referendum to više govori o tebi i o tvom načinu razmišljanja.
Ah da sada treba da razgovaramo o "vama koji radite" i "nama koji ne radimo" što najbolje dokazuje frekvencija tvojih postova. Kakvo primanje na Dodu i referendum :lol: ...ja kažem bujrum ...raspiši ga više da je dobro i njemu i meni. :dance:
Kopenhagen

#7533 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kopenhagen »

Tebi ne valja ni sa referendumom ni bez a njemu je dobro bez referenduma.Skonto ili da crtam
hercegovac_pravi

#7534 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Kopenhagen wrote:
vee-jay wrote:
Od stalnih članica savjeta bezbjednosti :dance:
Ma jok to sve zavisi od "vascelog srpstva" i "tisućljetne tradicije" :lol: :lol: :lol:
Nego jel' se oćitovao "novi srpsko-hrvatski ćlan Predsedništva mrske i veštačke" tvorevine glede ovog naputka od gosn. Incka :D
hercegovac_pravi

#7535 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Kopenhagen wrote:Tebi ne valja ni sa referendumom ni bez a njemu je dobro bez referenduma.Skonto ili da crtam
Pa valjda ja znam bolje od tebe kako mi je i da li mi je dobro ? Ovo što ti uzimaš sebi za pravo da odlućuješ kako je meni ti je "ćista hegemonija" i ništa drugo :lol: :lol:
Kopenhagen

#7536 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kopenhagen »

hercegovac_pravi wrote:
Kopenhagen wrote:Tebi ne valja ni sa referendumom ni bez a njemu je dobro bez referenduma.Skonto ili da crtam
Pa valjda ja znam bolje od tebe kako mi je i da li mi je dobro ? Ovo što ti uzimaš sebi za pravo da odlućuješ kako je meni ti je "ćista hegemonija" i ništa drugo :lol: :lol:
ne karikiraj,mislio sam na sve nas uopšte
Bosnolog

#7537 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Bosnolog »

Sada ce Dodi i Begis kod BOTE po instrukcije za nove BH destrukcije,kako bi formuisao referemdumsko pitanje, :lol: :lol: :lol: :lol: ostaje mu da otkaz onom postanaru u njegovoj vili na Dedinju jer bi se mogao Dodi mnogo brze useliti u nju neplanski ukoliko mu dozvoli BGD ski stab, :mrgreen: .....
blue_sky

#7538 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by blue_sky »

Cekajuci referendumE :-)
On fakat misli da ga jos neko za ozbiljno shvata :lol:
dallton

#7539 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

sta mislite hoce li se na referendumu (bilo kojem i bilo kada) koristi hemijske ili obicne olovke ili ce biti dovoljan pritisak kaziprsta?
mozda ce glasati podizanjem tri prsta da nabroje onaj milion glasaca o kojem stalno pricaju?
blue_sky

#7540 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by blue_sky »

dallton wrote:sta mislite hoce li se na referendumu (bilo kojem i bilo kada) koristi hemijske ili obicne olovke ili ce biti dovoljan pritisak kaziprsta?
mozda ce glasati podizanjem tri prsta da nabroje onaj milion glasaca o kojem stalno pricaju?
Ja mislim da ce Dodi(c)k obezbijediti zlatne hemijske,i opicit' referendumE pod parolom: sa zlatnim hemijskama u novo zlatno doba za pc :mrgreen:
Abacija

#7541 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Abacija »

blue_sky wrote:Cekajuci referendumE :-)
Dobar! :lol: :thumbup:

Evo jos par prijedloga za naslov ovog pozorisnog komada...

Dodo kuje referendum po mjesecu.

Do referenduma tri putica.

Kad ja podjoh na referendum.

U referendumu su velike oci.

Ko to tamo referendise!

Pa onda malo iz Alan Forda...

Stoji Spiric ispred osnovne skole i naplacuje karte za referendum. Dere se na sav glas:
ulaznica: 10 maraka
bogalji: 4 marke
gluhi: 3 marke
slijepi: 2 marke
slijepi i gluhi: 5 maraka

Grunf: "Ne predaji se nikada osim kad moras!!!" - Dodo: "Ne izlazi na referendum osim kad moras."

Grunf: “Bolje junacki pobjeci, nego kukavicki poginuti!” - Dodo: "Bolje junacki pobjeci na Dedinje, nego kukavicki izgubiti referendum."

Grunf: "najbolji nacin kako poraz pretvoriti u pobjedu jest obuci neprijateljevu uniformu.“ - Dodo:
"najbolji nacin kako poraz pretvoriti u pobjedu jest izaci na referendum.“

Stoji Majkicka ispred mjesne zajednice i dere se na sav glas:
Narode, dodjite na referendum! Ulaz besplatan, izlaz 5 maraka!

Halo Bing? Kako Dodo?
Je li zatrazio referendum? .... Da?
I plakao je? Ah, nista od tog djecaka!

Dodo: "Pobijedit cemo"!
Slavuj: -Hm, taj izraz mi je nekako poznat!?
Mmmm, prije ga je koristio stanoviti Musolini, a sada ja!

@cikcanga: "Ovi,sa kojima polemisem,su pobornici moih shvacanja,dok svi oni koji se ne javljaju,podrzavaju moje ideje." - Dodo: "Ovi koji izadju na referendum, su pobornici mojih shvacanja, dok svi oni koji ne izadju podrzavaju moje ideje."

:mrgreen:
felipe kajetano

#7542 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by felipe kajetano »

@abacija
Sad mi je konacno jasno ko pise scenario "Vize za buducnost"...GroHotom se smijem :-D
dallton

#7543 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

Abacija wrote:
blue_sky wrote:Cekajuci referendumE :-)
Dobar! :lol: :thumbup:

Evo jos par prijedloga za naslov ovog pozorisnog komada...

Dodo kuje referendum po mjesecu.

Do referenduma tri putica.

Kad ja podjoh na referendum.

U referendumu su velike oci.

Ko to tamo referendise!

Pa onda malo iz Alan Forda...

Stoji Spiric ispred osnovne skole i naplacuje karte za referendum. Dere se na sav glas:
ulaznica: 10 maraka
bogalji: 4 marke
gluhi: 3 marke
slijepi: 2 marke
slijepi i gluhi: 5 maraka

Grunf: "Ne predaji se nikada osim kad moras!!!" - Dodo: "Ne izlazi na referendum osim kad moras."

Grunf: “Bolje junacki pobjeci, nego kukavicki poginuti!” - Dodo: "Bolje junacki pobjeci na Dedinje, nego kukavicki izgubiti referendum."

Grunf: "najbolji nacin kako poraz pretvoriti u pobjedu jest obuci neprijateljevu uniformu.“ - Dodo:
"najbolji nacin kako poraz pretvoriti u pobjedu jest izaci na referendum.“

Stoji Majkicka ispred mjesne zajednice i dere se na sav glas:
Narode, dodjite na referendum! Ulaz besplatan, izlaz 5 maraka!

Halo Bing? Kako Dodo?

Dodo: "Pobijedit cemo"!
Slavuj: -Hm, taj izraz mi je nekako poznat!?
Mmmm, prije ga je koristio stanoviti Musolini, a sada ja!

@cikcanga: "Ovi,sa kojima polemisem,su pobornici moih shvacanja,dok svi oni koji se ne javljaju,podrzavaju moje ideje." - Dodo: "Ovi koji izadju na referendum, su pobornici mojih shvacanja, dok svi oni koji ne izadju podrzavaju moje ideje."

:mrgreen:
:lol: :lol: ima takodje jedna od grunfa "ako zelis pobjediti ne smijes izgubiti" u dodinoj verziji "ako mislis referendumirati ne smijes pobjeci"...

broj jedan :"propali plemicu, vratite te zlatne viljuske koje vam vire iz dzepova"...broj jedan dodi "propali uzgojivacu dalekometnih krava, oglasite se konacno glasom referendumskim"

broj jedan dodi (edicija price broja jedan): "odmah sam mu rekao kao sto sam nekada podsjetio i poludjelog austrijskog soboslikara adolfa i zaludjenog gaja juliusa koji je prelazio rubikone bez prestanka - rekao sam mu "dodo ja sam star covjek, a ti jos uvijek mlad, ali meni se cini da je vrijeme da hvatamo petama vjetra"
Bosnolog

#7544 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Bosnolog »

Dodina budetsko-referendumsko namjenska rezerva!

Image

"Mislili su da sam kokuz i da nemam za referenduma, e sada ce da vide da se Dodik nije salio,hmmmmm ovo bi trebalo biti dovoljno za naredne supljoublehaske referendume na kojima sam dobio prosle a i buduce ,ovo je jedino ostalo sto bi moglo da upali ponovo"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :run:
tuzlak-x

#7545 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tuzlak-x »

haman ne pomaze ni gospa iz medjugorja.
mO k3

#7546 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

ovi stranci ne zele nama nista dobro... trebalo bi dodija poslusati i ustati protiv mz....
bogumil-8

#7547 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bogumil-8 »

Nikad ne generalizuj! Ima ih (kao i nas) svakakvih. Koje će snage odnijeti prevagu možda zavisi i od tvog ličnog doprinosa (ta mala kapljica možda prevagne na putu dobra - ne predaji se!). Ima ih i koji žele svima dobro. Slobina ("velika Srbija") i Franjina ("humano preseljavanje naroda") politika ( i propaganda i u BiH i u svijetu) nije savladana. Nisu svi u Evropi pod uticajem K. Bilta! Prvo treba savladati "svoje" (koji su za podjelu).
bingov buraz

#7548 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

Abacija wrote:

Halo Bing? Kako Dodo?
:x :x :mrgreen:
blue_sky

#7549 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by blue_sky »

@Abacija

Odlicni prijedlozi :lol: :lol: :thumbup:

U BiH se djeca ne prepadaju vise onom starom dobrom: eto babaroge,nego bjez' eto referendumA :run: :-)
dallton

#7550 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dallton »

hoce li taj referendum, hocu i ja da demokratski iznesem svoje misljenje, sta se ceka vise s tim?
:D
Locked