FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#7526 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

moderator wrote:
ultima_palabra wrote:
vrhbosna wrote:Svira li se himna uoči finala kupa BiH ?
Da
Ali koja?
sumirprimus

#7527 Re: FK Zeljeznicar

Post by sumirprimus »

Pa himna BIH...cuj koja,tctctctc
u po banjaluke,neprocjenjivo... :bih:
Charuga
Globalni moderator

#7528 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Static-X wrote:Kad je uzvratna na Grbavici?
19.05.
Charuga
Globalni moderator

#7529 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Sa orga:

Delegacija FK Željezničar u sastavu Amar Osim, Rusmir Cviko i Almir Gredić prije pola sata posjetila je mjesto gdje je bila dzamija Ferhadija koja je srusena u ratu i razgovarala sa banjaluckim muftijom koji ih je informisao o detaljima obnove.

Image

Lijep gest .. :thumbup:
vrhbosna

#7530 Re: FK Zeljeznicar

Post by vrhbosna »

Plavih_11 wrote:Sa orga:

Delegacija FK Željezničar u sastavu Amar Osim, Rusmir Cviko i Almir Gredić prije pola sata posjetila je mjesto gdje je bila dzamija Ferhadija koja je srusena u ratu i razgovarala sa banjaluckim muftijom koji ih je informisao o detaljima obnove.

Image

Lijep gest .. :thumbup:
Slažem se ,ali nekom drugom prilikom.Po meni bespotrebno dizanje tenzija
elSaik

#7531 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

U ovoj državi je sve, čini se, dizanje tenzija. :roll:
ultima_palabra

#7532 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Kakvih tenzija, 3 čovjeka otišla posjetiti mjesto gdje je bila džamija :-) Neće nositi na utakmici majice sa Ferhadijom...
Charuga
Globalni moderator

#7533 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Kakvih tenzija? Zasto bi se dizale tenzije ako par njih ode da obidje gradiliste?

Ovo im nije prvi put da nesto obilaze. I u Tuzli su to isto radili koliko se sjecam a vjerujem da je bilo jos negdje ali se ne mogu sjetiti.
LSD

#7534 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Kakve tenzije...otišli ljudi da obave namaz - Amar,Cviko i Gredić provjerena braca mumini , vidite kako ih je srdacno docekao banjalucki muftija.
vrhbosna

#7535 Re: FK Zeljeznicar

Post by vrhbosna »

Šta su čekali do sad ? :roll:
lit3ro

#7536 Re: FK Zeljeznicar

Post by lit3ro »

mostarac_2009 wrote:Zar i ptice na grani više ne znaju i ne vide da Željo osvaja titulu u ligi, a Borac kup? Kad i kad se to znalo... :lol:
Pa kad se to davno znalo sto nisi rekao na polusezoni? Il cak na pocetku sezone?? Sad ste svi pametni, i svi sve znate...jadno :)
elSaik

#7537 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

lit3ro wrote:
mostarac_2009 wrote:Zar i ptice na grani više ne znaju i ne vide da Željo osvaja titulu u ligi, a Borac kup? Kad i kad se to znalo... :lol:
Pa kad se to davno znalo sto nisi rekao na polusezoni? Il cak na pocetku sezone?? Sad ste svi pametni, i svi sve znate...jadno :)
Ja sam rekao da ćemo osvojiti titulu. :mrgreen: Čak i da će se Borac boriti sa nama. :mrgreen:
Šibicar

#7538 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

elSaik wrote:
lit3ro wrote:
Ja sam rekao da ćemo osvojiti titulu. :mrgreen: Čak i da će se Borac boriti sa nama. :mrgreen:
Ma ti si naš Nostradamus,ne znam šta bi bez tebe. :mrgreen:
Šibicar

#7539 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Post editovan zbog neprimjerenog sadrzaja
elSaik

#7540 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Šibicar wrote:
elSaik wrote:
lit3ro wrote:
Ma ti si naš Nostradamus,ne znam šta bi bez tebe. :mrgreen:
Morali bi čekati informacije hordemalte. :mrgreen:
Royal Arsenal

#7541 Re: FK Zeljeznicar

Post by Royal Arsenal »

Glupan je ovaj Belmnin, mada ti kletva nije cemu, ja bi volio da mi igraju finale FA Cupa u kuci.

Sigurno je podlegao pritisku hrvatskih delegata na TV-u.

Ih, bi sad dobro bilo da sam gore, jebo te!
Šibicar

#7542 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Royal Arsenal wrote:
Šibicar wrote:
Belmine smeće jedno,kako te nije stid mamlaze,daBogda ti finale FA kupa igrali u dnevnom,pakšu. :x :x :x
Glupan je ovaj Belmnin, mada ti kletva nije cemu, ja bi volio da mi igraju finale FA Cupa u kuci.

Sigurno je podlegao pritisku hrvatskih delegata na TV-u.

Ih, bi sad dobro bilo da sam gore, jebo te!
Ma ne mislim da mu Arsenal igra,nego npr. Fulham vs T.... :mrgreen:
klixober

#7543 Re: FK Zeljeznicar

Post by klixober »

Koji idioti ! Nigdje na svijetu nema da se finale kupa drzave prenosi u kombinovanom prenosu sa utakmicom neke druge lige! Kako vas nije stid na BHT-u ? :x
Maniax

#7544 Re: FK Zeljeznicar

Post by Maniax »

Danas novi duel Borac-Zeljeznicar. Optimista sam i nadam se duploj kruni. Bio bih zadovoljan i sa rezultatom
1-1,ali naravno pobjeda je mnogo sladja. Svi smo svjesni kriminala i lopovluka, al objektivno ko je osvojio u zadnjih osam godina duplu krunu, davne 2000/2001 Zeljo je osvojio i poslije toga niko vise. Ako pogledamo unazad pet godina prvaci se smjenjuju ovim sistemom Sarajevo,Modrica,Zrinjki, pa sada Zeljeznicar koje iduce godine? Ako se ovako nastavi 1000% Borac al na kraju svi dobiju po nesto, nekome prvenstvo, nekome kup,pa je tako ove godine savez izgleda opet odredio ovakav sistem Prvak: Zeljo, Kup: Borcu (nadam se da se nece ovo ostavriti), a Siroki kao treceplasirana ekipa u Evropsku ligu. Prosle godine dobro znamo s.ebali su Slobodu bili su treci i nisu isli u Evropsku ligu, jer nisu imali satro licencu, a umjesto Slobode ode petoplasirani Siroki. Na kraju krajeva i ako kup neosvojimo mnogo vise sam zadovoljniji prvenstvom koje cemo osvojiti aBd. U kvalifikacijama Lige prvaka igracemo bar u trecem predkolu i ako ispadnemo mozemo ici u Evropsku ligu kvalifikacije,a klubovi koji odu direktno kao osvajaci kupa ili drugoplasirane ekipe mogu odma u drugom krugu dobiti jake ekipe poput Aston Ville, Evertona, Juventusa....
Charuga
Globalni moderator

#7545 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Cviko: Borac i Banjaluka položili su ispit

Što se tiče večerašnjeg sastava treba naglasiti kako trener Amar Osim ima još jednu ili dvije dileme, a kako sada stoje stvari na teren će izaći slijedećih 11 igrača: Šehić, Bajić, Kerla, Mešić, Radovanović, Ćulum, Svraka, M. Bešlija, Višća, Bekrić i Popović

Ekspedicija Fudbalskog kluba Željezničar noć uoči prve utakmice finala Kupa protiv Borca provela je u Banjaluci, u hotelu Bosna, a prema riječima Rusmira Cvike, tim mendžera premijerligaša sa Grbavice, doček u gradu na Vrbasu bio je na visokom nivou.

„Zaista smo prezadovoljni gostoprimstvom ljudi iz Borca, ali i svih Banjalučana. Sinoć smo trenirali na glavnom terenu Gradskog stadiona, a u ovim trenucima ekipa trenira na stadionu Vrbasa. Ništa nam ne nedostaje, uslovi su vrhunski i zaista morat ćemo se potruditi da istom mjerom uzvratimo Borcu u revanšu koji se igra 19. maja“, raportirao je Cviko.

Naglasio je kako su i obični građani na ulicama Banjaluke srdačno dočekali Plave.

„Izašli smo sinoć u grad i sve je proteklo u najboljem redu. Obični građani su pozdravili ekipu i niko nije rekao niti jednu ružnu riječ. Ovo je pravi primjer za napredak našeg fudbala i zaista se svima zahvaljujem u ime Želje i lično“, istakao je Cviko, naglasivši kako je ekipu Želje posjetio i Suad Džafić, pomoćnik Sredoje Novića, ministra civilnih poslova.

Što se tiče večerašnjeg sastava treba naglasiti kako trener Amar Osim ima još jednu ili dvije dileme, a kako sada stoje stvari na teren će izaći slijedećih 11 igrača: Šehić, Bajić, Kerla, Mešić, Radovanović, Ćulum, Svraka, M. Bešlija, Višća, Bekrić i Popović.

„Borac je u naša dva međusobna ovosezonska duela imao sreće i sada je vrijeme da do izražaja dođe kvalitet, a on je definitivno na našoj strani. Najbitnije je da zabijemo gol, jer u tom slučaju pred domaćim navijačima možemo sve. Borac je opasan iz prekida i u ovom segmentu igre morat ćemo obratiti posebnu pažnju. Moramo biti koncentrisani tokom svih 90 minuta“, rekao je Ibrahim Šehić, kapiten FK Željezničar.

Susret na Gradskom stadionu u Banjaluci počinje u 20.15 sati uz direktan tv prenos na BHT, a sudit će Edin Jakupović iz Bihaća.
spalato 1950

#7546 Re: FK Zeljeznicar

Post by spalato 1950 »

Jel ima ba na netu tekma
Charuga
Globalni moderator

#7547 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

@spalato

Poslao sam ti na PP link za pracenje na netu. Ne znam kakva su pravila sto se tice postavljanja tih linkova pa moze i tako ..
Royal Arsenal

#7548 Re: FK Zeljeznicar

Post by Royal Arsenal »

Svraka je reprezentativni kalibar. :thumbup:
karabaja84

#7549 Re: FK Zeljeznicar

Post by karabaja84 »

ako moze neko da napise na kojem netu tacno ce biti prenos utakmice???
Hvala unaprijed.
elSaik

#7550 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

karabaja84 wrote:ako moze neko da napise na kojem netu tacno ce biti prenos utakmice???
Hvala unaprijed.
http://www.justin.tv/juzni25
Post Reply