English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nuki_cika
#7526 Re: English Premier League
Ajde ne serite.Čist penal nad persijem nije svira.Da je bilo malo pravičnije suđenje arsenal bi davno obezbjedio ligu prvaka.
-
Chuckie
#7527 English Premier League
Fakat kako onaj penal nije sviran.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ketronsd1
#7528 Re: English Premier League
Ovom sudiji ni kokosima ne bih dao da sudi.
koji debil u pm
koji debil u pm
-
Vodja uvale
#7529 Re: English Premier League
Nisu svirana ni Norvicu dva penala u prvom poluvremenu...
A tresem se od nervoze kad su primili gol..
Jos na kraju one prilike..
A tresem se od nervoze kad su primili gol..
Jos na kraju one prilike..
- medvjed23
#7530 Re: English Premier League
Oboriše i mene... al nije mi žao jer nisu ni zaslužili 3 boda...
Trebo je i za Norwich biti dosuđen jedan penal... tako da je neriješeno i u sudijskim nepravdama
Trebo je i za Norwich biti dosuđen jedan penal... tako da je neriješeno i u sudijskim nepravdama
-
Bordolini
#7531 Re: English Premier League
A u prvom za njih nije bio penal? I ja sam Arsenalov simpatizer ali pusti suplju. Ljudi su na Emirate dosli rastereceni, imali bruku sansi, i da su pobjedili ne bi bilo nerealno.nuki_cika wrote:Ajde ne serite.Čist penal nad persijem nije svira.Da je bilo malo pravičnije suđenje arsenal bi davno obezbjedio ligu prvaka.
Arsenalova odbrana je danas bila propuh, jos kad se Sagna povrijedio otislo je sve u pm. Mogli su mirno zavrsiti prvenstvo, sad su se doveli u poziciju da zavise od drugih.
-
ketronsd1
#7532 Re: English Premier League
A eto Arsenal nije imo sansi.Bordolini wrote:A u prvom za njih nije bio penal? I ja sam Arsenalov simpatizer ali pusti suplju. Ljudi su na Emirate dosli rastereceni, imali bruku sansi, i da su pobjedili ne bi bilo nerealno.nuki_cika wrote:Ajde ne serite.Čist penal nad persijem nije svira.Da je bilo malo pravičnije suđenje arsenal bi davno obezbjedio ligu prvaka.
Arsenalova odbrana je danas bila propuh, jos kad se Sagna povrijedio otislo je sve u pm. Mogli su mirno zavrsiti prvenstvo, sad su se doveli u poziciju da zavise od drugih.
-
todd_smith
#7533 Re: English Premier League
Al` sto jest` jest` koji odron od odbrane
Mislim stvarno, pustiti da ti Arsenal zabije 3 gola...
-
Bordolini
#7534 Re: English Premier League
Ne kazem da nije ali najveci pritisak se desio tek na kraju tekme, kasno su se probudili. Da je Norwich iskoristio sve sto je trebao i da im je sudija svirao cist penal qratz bi Arsenal imao priliku da se ikako vrati u utakmicu. Ovako su uspjeli ali ne moze napad nadoknaditi sve propuste odbrane danas.ketronsd1 wrote:A eto Arsenal nije imo sansi.Bordolini wrote:A u prvom za njih nije bio penal? I ja sam Arsenalov simpatizer ali pusti suplju. Ljudi su na Emirate dosli rastereceni, imali bruku sansi, i da su pobjedili ne bi bilo nerealno.nuki_cika wrote:Ajde ne serite.Čist penal nad persijem nije svira.Da je bilo malo pravičnije suđenje arsenal bi davno obezbjedio ligu prvaka.
- Acheron
#7535 Re: English Premier League
...samo da Tiote ne dobije drugi zuti, mozda i izdrze do kraja.
Ba i Cisse na momente podsjecaju na tandem Cole-Yorke...Ne valja sto Demba fosrira sut u svakoj prilici.
Visi gol u zraku i jednim i drugim. Ako dobije City, to ce biti cisto na zabarovu karmu. Neki penal, odbijanac i sl.
Ba i Cisse na momente podsjecaju na tandem Cole-Yorke...Ne valja sto Demba fosrira sut u svakoj prilici.
Visi gol u zraku i jednim i drugim. Ako dobije City, to ce biti cisto na zabarovu karmu. Neki penal, odbijanac i sl.
-
salle_eh1986
#7536 Re: English Premier League
evo džeke evo ludila 
ne znam šta bi mi bilo draže, da newcastle ne izgubi i da budu treći na kraju nekako, da united uzme titulu ili da džeko zabije i donese titulu city-ju
ne znam šta bi mi bilo draže, da newcastle ne izgubi i da budu treći na kraju nekako, da united uzme titulu ili da džeko zabije i donese titulu city-ju
- Arteta
#7537 Re: English Premier League
Da su i Norwich i Arsenal iskoristili sve sto su trebali,pobijedio bi Arsenal bar 10 razlike.Bordolini wrote:
Ne kazem da nije ali najveci pritisak se desio tek na kraju tekme, kasno su se probudili. Da je Norwich iskoristio sve sto je trebao i da im je sudija svirao cist penal qratz bi Arsenal imao priliku da se ikako vrati u utakmicu. Ovako su uspjeli ali ne moze napad nadoknaditi sve propuste odbrane danas.
Zato pusti te se suplje.
- fosil
#7538 Re: English Premier League
Jest vala, ovaj bordolini samo supljira, ovo-ono.Arteta wrote:Da su i Norwich i Arsenal iskoristili sve sto su trebali,pobijedio bi Arsenal bar 10 razlike.Bordolini wrote:
Ne kazem da nije ali najveci pritisak se desio tek na kraju tekme, kasno su se probudili. Da je Norwich iskoristio sve sto je trebao i da im je sudija svirao cist penal qratz bi Arsenal imao priliku da se ikako vrati u utakmicu. Ovako su uspjeli ali ne moze napad nadoknaditi sve propuste odbrane danas.
Zato pusti te se suplje.
@ bordolini
jel' ti godra sto je City sampion?
Da Bog da vam jos Dzeko dosao i RvP ostao.
- Acheron
#7539 Re: English Premier League
Idemo zabit cenera. Sto da ne, vec smo u ovoj sezoni, znali utrpat i 8 komada. 
Meh, ne bi me cudilo da ne pobjede nikako.
Evo QPR dobio, a West Brom izjednacio za remi. Mark Hughes ce imati i extra motiv da ga zabiberi seicima.
Onaj Yaya je nevjerovatno zilava raga. Kako samo istrca za drugi gol....Na kraju mu dadose onaj sampanjac za igraca utakmice, kad on kroz smijeh doda ga Lescotu, kao, nece da pije jer je musliman.
Na gol razliku je svaka titula neazsluzena. S Vidicem bi United davno zavrsio posao.
Meh, ne bi me cudilo da ne pobjede nikako.
Evo QPR dobio, a West Brom izjednacio za remi. Mark Hughes ce imati i extra motiv da ga zabiberi seicima.
Onaj Yaya je nevjerovatno zilava raga. Kako samo istrca za drugi gol....Na kraju mu dadose onaj sampanjac za igraca utakmice, kad on kroz smijeh doda ga Lescotu, kao, nece da pije jer je musliman.
Na gol razliku je svaka titula neazsluzena. S Vidicem bi United davno zavrsio posao.
- ultima_palabra
#7540 Re: English Premier League
Acheron wrote:Na gol razliku je svaka titula neazsluzena.
Možda da gledamo međusobne susrete onda
-
Chuckie
#7541 English Premier League
Ma brate medjusobni dueli su jedino pravedno pravilo. Ili ako su poravnati i tada, daj im finale da odigraju na Wembliju.
- Bosanski_kralj
#7542 Re: English Premier League
ultima_palabra wrote:Acheron wrote:Na gol razliku je svaka titula neazsluzena.![]()
- Acheron
#7543 Re: English Premier League
S ovakvim sastavom Uniteda, skandalozno je ne ostaviti ih 20 bodova u prasini.ultima_palabra wrote:Acheron wrote:Na gol razliku je svaka titula neazsluzena.![]()
Da imaju obraza, ne bi ni slavili titulu.
- ultima_palabra
#7544 Re: English Premier League
To se slažem... opet, Unitedu će ostati gorak okus jer su imali sve u svojim rukama.
- fosil
#7545 Re: English Premier League
Pa nije jos gotovo. 
- ganjeta
#7546 Re: English Premier League
Šta reći onda o prvaku EPL kad ga izbaci osrednja ekipa Portugala, to govori o kvalitetu te iste lige
.
- ultima_palabra
#7547 Re: English Premier League
Nije to biser... Chelsea je ekipa u koju je uloženo više od Barcelone, napadač od 50 miliona funti ulazi sa klupe
S druge strane, Uniteda je ne samo pobijedio nego i nadigrao tim u kojeg je uloženo 10-15 miliona eura.
S druge strane, Uniteda je ne samo pobijedio nego i nadigrao tim u kojeg je uloženo 10-15 miliona eura.
-
salle_eh1986
#7548 Re: English Premier League
a tek šta reći o osrednjoj ekipi portugala koja je izbacila tog prvaka koji je kolo ranije izbacio prvaka tog portugala koji je sinoć rutinski dobio tu osrednju ekipuganjeta wrote:Šta reći onda o prvaku EPL kad ga izbaci osrednja ekipa Portugala, to govori o kvalitetu te iste lige.
stvarno nisam mogao ovo bolje iskomplicirati, hehe
- ganjeta
#7549 Re: English Premier League
Nisi u mom rejonu!
-
cindrlimindrli
#7550 Re: English Premier League
To jaro kad s ukucanima gledas utakmicu, ovdje probaj biti bar malo pristojan.Acheron wrote:I kako sad ostati kulturan, ne isukati kurcinu i odalamiti po celendri ovakve, sa: