Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
burek_in_space

#7526 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

22 apr 2012, 03:43 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» fidoremilienko

Mjesec dana

Naredni je trajni.
Zgec Lezda

#7527 Re: Real Madrid C.F.

Post by Zgec Lezda »

Image
ultima_palabra

#7528 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Pogledah sinoć tekmu... da primijetim savršene partije Arbeloe i Coentraa, koji su bili dosta kritikovani. Potpuno uštopali Tella i Alvesa.

Mallenco fantastičan, skoro je nemoguće postići da se nakon ovakvog susreta ne priča o suđenju, a on je to uspio.

BTW, sva tri šuta u okvir gola Barcelone su došla u onoj akciji u kojoj su dali gol... dovoljno govori o nivou koncentracije Real Madrida, u utakmici u kojoj je Barcelona imala 73% lopte.
ruud

#7529 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

samo sto bi i ja onog mutavog Tella ustopo :mrgreen:
a sudija je bio odlican, kakav i treba da bude u ovakvoj utakmici.

Image
zahvalan

#7530 Re: Real Madrid C.F.

Post by zahvalan »

Zgec Lezda wrote:Image
:lol: :thumbup:

gledao sam sinoc ono sto svak ko voli fudbal mora gledati. Real je sinoc igrao i vise nego odlicno

Ronaldo jos jednom dokazao da je bolji od lessija,i reakcija nakon njegovog gola je odlicna. Ono ja da vas malo spustim na zemlju

:thumbup:
thEnd

#7531 Real Madrid C.F.

Post by thEnd »

Ronalda je sinoc cuvao samo Puyol koji je za penzije i ovaj mu je jeda uspio pobjeci jedanput. Mesija su cuvala 3 ili 4 igraca konstantno. Toliko o tome ko je bolji.
zahvalan

#7532 Re: Real Madrid C.F.

Post by zahvalan »

thEnd wrote:Ronalda je sinoc cuvao samo Puyol koji je za penzije i ovaj mu je jeda uspio pobjeci jedanput. Mesija su cuvala 3 ili 4 igraca konstantno. Toliko o tome ko je bolji.

ovo je tema Real Madrid al et odgovorit cu ti,Lessi mora dokazati da je najbolji ali u nekom drugom klubu bez Xavi-a Inieste. Ronaldo je se dokazao u Unitedu evo i u Realu

nisam fan reala ni farse ali jbs ekipu gdje kad ne igra jedan igrac(citaj lessi) ona gubi

samo se prijesti sinoc onog prodora kad 4 igraca farse trce za ronaldom :lol: i kazes samo ga puyol cuvao smijesno

:run:
Revolucionar ★

#7533 Re: Real Madrid C.F.

Post by Revolucionar ★ »

thEnd wrote:Ronalda je sinoc cuvao samo Puyol koji je za penzije i ovaj mu je jeda uspio pobjeci jedanput. Mesija su cuvala 3 ili 4 igraca konstantno. Toliko o tome ko je bolji.
:lol: :lol: :lol:

Mnogo si jak fudbalski kriticar
Revolucionar ★

#7534 Re: Real Madrid C.F.

Post by Revolucionar ★ »

zahvalan wrote:

ovo je tema Real Madrid al et odgovorit cu ti,Lessi mora dokazati da je najbolji ali u nekom drugom klubu bez Xavi-a Inieste. Ronaldo je se dokazao u Unitedu evo i u Realu

nisam fan reala ni farse ali jbs ekipu gdje kad ne igra jedan igrac(citaj lessi) ona gubi

samo se prijesti sinoc onog prodora kad 4 igraca farse trce za ronaldom :lol: i kazes samo ga puyol cuvao smijesno

:run:
Bas sam to htio napisati. Pa koliko su muke sa njim imali, Alves se baca za njim i hvata ga rukama za nogu. :lol: I po ko zna koji put dokazano, bez Messija Barcu nije tesko dobiti, a djelomicno i zbog lose forme Xavija. Lagano im propada tika-taka
alenthekiller

#7535 Re: Real Madrid C.F.

Post by alenthekiller »

http://www.youtube.com/watch?v=pExkDO7x ... re=related
Dokumentarac o Murinju. Nije los 20 i nesto minuta :D
burek_in_space

#7536 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

Ako nekome nije jasno i dalje zashto su pojedinci banovani, pa me pitaju na pp, da objasnim jednom za sva vremena - svaki pokushaj zachatavanja teme, podizanja tenzija djechijim upadicama, dijeljenjem "atributa" koji nikako ne odgovaraju odraslim osobama i sve ostalo shto ne prilichi zdravoj, normalnoj i korektnoj diskusiji ce rezultirati banovima, kako do sada, tako i u buducnosti.

alenthekiller

#7537 Re: Real Madrid C.F.

Post by alenthekiller »

Image

:lol: :lol: :lol:
kory_galaktikos

#7538 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

buhahhahha ja doso da proslavim titulu ;))))

MESSI GDESSIIII...extra utakmica,super,barsa u jednom napadu samo opucala u okvir gola,real puno bolji,hm u pola barselone zagarntovat titulu neprocjenjivo...svaka cast sudcima napokon niko o njima neprica...

HALLA MADRID
..bavarija mora pasti MURINJO ;)
ruud

#7539 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

Najbolji sudija 2011. godine sudi uzvrat Reala i Bayerna

Mađarski nogometni sudac Viktor Kassai dodijeljen je da sudi uzvratni susret polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Bayerna. Mađara je za najboljeg sudiju 2011. proglasio Institut za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS).
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#7540 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

Sad ili nikad :D Uvjeren sam u prolaz reala, puni su samopouzdanja nakon el clasica, ocekujem dobru utakmicu sad dva tri gola u mrezi bavaraca
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#7541 Re: Real Madrid C.F.

Post by los merengues »

Da ne solim rane onima tamo :lol: :lol: ali mi nekako i zao
sto nece biti finale Real-barca,jer ovakav Real je trenutno
najkvalitetnija momcad u Evropi i finale LP (i titula) protiv
barce bi bio adekvatan zavrsetak jedne sjajne sezone... ali sta da se radi
Nego idemo redom,prvo Bajern,vrlo vjerovatno slican sastav kao u subotu
mozda promjena na lijevom bocnom Marcelo > Coentrao.
Realov ucinak kuci ove sezone 100%, 2:0 prognoza :-D
Gonzalo Higuain, Xabi Alonso, Sergio Ramos and Fabio Coentrao imaju zuti karton

Casillas
Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo
Khedira, Alonso
Di Maria, Ozil, Ronaldo
Benzema
BHF_Manijak

#7542 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Pise se kao da je Real vec proso, pa nije Bayern Apoel! :roll: Spustit malo loptu, da ne bude sutra puc po usima! :wink:
Static-X

#7543 Re: Real Madrid C.F.

Post by Static-X »

Mene je strah sutra, al znam samo jedno, Real sutra igra finale ligre prvaka. Ako dobije sutra titula je nasa.
Logovan

#7544 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

Static-X wrote:Mene je strah sutra, al znam samo jedno, Real sutra igra finale ligre prvaka. Ako dobije sutra titula je nasa.
Sa Realom se nikad ne zna. :roll: Volio bih da prođu u finalu i da osvoje Ligu prvaka ali oni mogu podobro fasovati u Madridu od Bayerna a isto tako mogu ih razvaliti, tako da se po meni ništa ne zna. Šanse 50%-50%.
Static-X

#7545 Re: Real Madrid C.F.

Post by Static-X »

zlo87 wrote:
Static-X wrote:Mene je strah sutra, al znam samo jedno, Real sutra igra finale ligre prvaka. Ako dobije sutra titula je nasa.
Sa Realom se nikad ne zna. :roll: Volio bih da prođu u finalu i da osvoje Ligu prvaka ali oni mogu podobro fasovati u Madridu od Bayerna a isto tako mogu ih razvaliti, tako da se po meni ništa ne zna. Šanse 50%-50%.
Da zato i kazem sutra su finali za njih, jer Bayern ulazi sa prednosti i tako lako moze i da ostane. Ipak se nadam strasnoj igri Reala, i pobjedom sigurno osvajaju finale. Stvarno ne vidim kako bi ih Chelsea mogao zaustaviti, ako iko zna kako njih zaustaviti to bi bio mou.
ultima_palabra

#7546 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Lud i ponosan wrote:Ocekujem 2 gola prednosti za Real i vjerujem da su to u stanju napraviti u prvom poluvremenu. Naravno, bez nervoze i imperativa, inace ce biti tesko stici do cilja.

No, kako god, Real je vec napravio puno u ovoj sezoni i svaka cast im na tome. :thumbup:
Tako je... po meni je osvajanje prvenstva bilo imperativ u ovoj sezoni (to naravno treba privesti kraju bez puno nerviranja). Opet, ovo sad je fina prilika za osvajanje LP, i sigurno da će im Mourinho to staviti do znanja i da će se večeras boriti kao lavovi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7547 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Ma ne bih nesto davao neke samouvjerene izjave, evo ovi preko puta su bili puni samopouzdanja, pa sta bi :o
Nadam se da ce biti dobra utakmica, nek' pobijedi onaj ko da vise golova :mrgreen:
alenthekiller

#7548 Re: Real Madrid C.F.

Post by alenthekiller »

Murinjo ima pristup igracima koji ih toliko motivise da bi oni ginuli za njega. Mislim da ce veceras Real dati sve od sebe. Ali Bayern uvijek zna igrati sa velikanima. Tesko sta prognozirati ovde. Sta bude bice :D
Revolucionar ★

#7549 Re: Real Madrid C.F.

Post by Revolucionar ★ »

Po nekakvoj logici, ocekujem da ce Bayern uci defanzivno jer primljen gol za njih bi znacio ispadanje, tako da Real odmah treba da zapuca svim i svacim. Marcelo bi trebao umjesto Coentraa, ove sezone je bio fantastican
ruud

#7550 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

Image
HALA MADRID!

aBd prolaz s dva gola prednosti 8-) :dance:
Post Reply