luta vec 2 dana po B fazi, ako ga neko trazi ili ako neko zeli divnog cuku samo se javite
Moderator: anex

Porediti psa sa djecom bas moraš biti ...... osoba.febo_acm wrote:Joooooj!!!!!!pakica_ wrote:
I još kad kažu idi djecu rađaj, mani se kerova![]()
Uz unu sam, moji kerovi bolje slusaju od kamaru djece

Ko poredi? Neuporedivo bolje slusaju moji psi nego necija djecapirpa wrote:Porediti psa sa djecom bas moraš biti ...... osoba.febo_acm wrote:Joooooj!!!!!!pakica_ wrote:
I još kad kažu idi djecu rađaj, mani se kerova![]()
Uz unu sam, moji kerovi bolje slusaju od kamaru djece
nemoj više molim te, mi nemamo djecu (ovu na dvije noge) i ne znamo kako je topakica_ wrote: Ko poredi? Neuporedivo bolje slusaju moji psi nego necija djeca
Ja sam jedna od tih sto zeli rahat od tudje djece da pijem kafu.. Nije mi pod moranje da mi je drago sto mi plod necijih genitalija vristi oko stola.. Da roditelji makar zaruze, ni po' jada, nego jok, boli ih patka.. E pa i mene.. Nisam jednom dijete za ruku i mami i babi za hastal, pa nek' se njima dernjacocochanel wrote:
haha kakva naivna izjava.. kad budes imala djecu bice ti najmanji problem sto trce oko stolova i narusavaju neciji mir dok ispija kafu.. tacno se primjeti pogled tih ljudi koji nemaju djecu..ono kontaju kako bi oni to bolje![]()

Brzo rijesi problem sa fotkama i da vidimo malisu u originalu.Brkooo wrote:
stigao jutros![]()
samo nemam nacina da sad prebacim "oridjinale" sliku, al vaki je

Hjoooj guzara moja dragaaaaafebo_acm wrote:
U gostima kod starije rodice