Zeljković
Vukotić
Delač
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ja mislim da se okrenulo pristupu da se jedan mladi igrač unaprijed odredi kao najveći potencijal za prodaju.
Svasta nam se moze zamjeriti, ali davanje prilike mladjim igracima u posljednjih par godina ne. Dosta ekipa bi odmah na pocetku mijenjale jednog u21 igraca dok su kod nas znali biti u igri 3 - 4 igraca istovremeno. Ove sezone recimo Dizdarevic/Sahinovic, Varesanovic, Mulalic. Juniori su prvaci valjda je logicno da odatle crpimo te igrace, a ne da ih dovodimo.
Zvuči zanimljivo, mada mislim da je sada već poprilično kasno za tako nešto, s obzirom da su uveliko u toku pregovori s Delačem.Fauja Singh wrote: ↑04/06/2023 12:55 Hajmo Asmira Begovica zaganjati, eno slobodan je![]()
Mozda bi volio malo zivjeti u Sarajevu, promovisati nas fudbal, a bio bi haos dobro docekan.
S 35 godina bi se osjecao opet voljen, imao bi paznju, a mogao bi se posvetiti i skoli fudbala koju ima u Sarajevu![]()
Ma rekao bih da uopste nije kontaktiran.last mohicans wrote: ↑05/06/2023 13:26 Ovaj Hiroš nam ne treba, malo plavo govno, kad smo ga zvali, koketirao je i otišao u Osijek.
Nije ovo bas ni malo tekmi.