Ilegalni migranti u BiH
- pustopoljina
#7526 Re: Migranti u BiH
E vala zovite me kakogojic al troler nisam
- Bloo
- Globalna šefica
#7527 Re: Migranti u BiH
2030---Poljska, zemlja obećana...ako je već neće Poljaci, hoće je Marokanci!
Maroko, zemljo obećana...a ono Kardeljevo.
Maroko, zemljo obećana...a ono Kardeljevo.
- pustopoljina
#7528 Re: Migranti u BiH
Pa jest, al nece bar misliti na plus u kasama.Bloo wrote:Pa mogli smo iskoristiti i "tvoj izraz" zasićenje.pustopoljina wrote:Pozdrav, padobranac
To ti je taj strucni jezik od bloo
Suficit migranata na drzavnom teretu.![]()
I jedno i drugo je dehumanizirajuće...ali poenta je ista.
Eventualno na zasicene rastvore
Ok..drugi put ne pisem poljska ven zemlja A.
- animals
#7529 Re: Migranti u BiH
Pa ne moze se reci da pusta trola..
mozda i postoje takvi, ali ona nije sigurno ta..
i ovdje svako se malo nekog naziva trol..
mislim od prevelike upotrebe se izgubi smisao..
kao u Srbiji, kad pocenes fasistom nazivati Djilasa i kompaniju..
pa skontas da je definicija fasiste, ukrao 500 miliona
- insomnia78
#7530 Re: Migranti u BiH
Zovite me kako hocete al nema puno beskorisnihij ljudi na kugli ili ploci zemaljskoj od Marokanaca, Alziraca, Tunizana... ko je njih upozno dzehenem mu nece tesko pasti
- insomnia78
#7531 Re: Migranti u BiH
Ma ne trola. Samo je zenski naivna. Dobrog srca.animals wrote:Pa ne moze se reci da pusta trola..
-
moonca
#7532 Re: Migranti u BiH
prema tome, na srpski bi trolovanje mogli da prevedemo sa drljanje, a trola sa drljadžija (svaka sličnost sa drkadžijom je slučajna samo na prvi pogled).
- Bloo
- Globalna šefica
#7533 Re: Migranti u BiH
A mi ostali smo zli i pakosni i mrzimo sve
a možda i zavidni što nemamo muda da poderemo pasoše i odemo kod insomnie
Hail Satan!
Hail Satan!
Last edited by Bloo on 16/06/2019 16:44, edited 1 time in total.
- pustopoljina
#7534 Re: Migranti u BiH
insomnia78 wrote:Zovite me kako hocete al nema puno beskorisnihij ljudi na kugli ili ploci zemaljskoj od Marokanaca, Alziraca, Tunizana... ko je njih upozno dzehenem mu nece tesko pasti
A pazi jednu stvar, sve je stvar perspektive:
Da nema marokanaca, alziraca i tunizana...ne bi imali ni marokanke, alzirke i tunizanke...
A to je vec velika steta, priznaces
- insomnia78
#7535 Re: Migranti u BiH
Pa zavisi. Svaka ima dva, tri brata i kamaru tetica i amidzica a oni hoce zbosti tako da...pustopoljina wrote:insomnia78 wrote:Zovite me kako hocete al nema puno beskorisnihij ljudi na kugli ili ploci zemaljskoj od Marokanaca, Alziraca, Tunizana... ko je njih upozno dzehenem mu nece tesko pasti![]()
![]()
Da nema marokanaca, alziraca i tunizana...ne bi imali ni marokanke, alzirke i tunizanke...
- Bloo
- Globalna šefica
#7536 Re: Migranti u BiH
Ne smije im se on približiti od babe
marokanskog
- animals
#7537 Re: Migranti u BiH
Pa ima reportaza o Marokancima u Berlinu..Bloo wrote:Ne smije im se on približiti od babemarokanskog
boze sacuvaj..a i radio sam sa Tunezanima..
-
zrakomlat
#7538 Re: Migranti u BiH
insomnia78 wrote:Pa zavisi. Svaka ima dva, tri brata i kamaru tetica i amidzica a oni hoce zbosti tako da...pustopoljina wrote:insomnia78 wrote:Zovite me kako hocete al nema puno beskorisnihij ljudi na kugli ili ploci zemaljskoj od Marokanaca, Alziraca, Tunizana... ko je njih upozno dzehenem mu nece tesko pasti![]()
![]()
- insomnia78
#7539 Re: Migranti u BiH
Ne znam ti ja oko toga nista. Zene mogu. Muskarci stop. Al mora biti malo odskakanja.Bloo wrote:A mi ostali smo zli i pakosni i mrzimo svea možda i zavidni što nemamo muda da poderemo pasoše i odemo kod insomnie
Hail Satan!
Jbg suficiti, deficiti, kurci, palci sve to kosta jednu drzavu a u mom slucaju L'État, c'est moi
- insomnia78
#7540 Re: Migranti u BiH
Da ti vidis kako oni maltretiraju sestre i rodice to je cudoBloo wrote:Ne smije im se on približiti od babemarokanskog
-
Bodkin
#7541 Re: Migranti u BiH
Apsolutno je prikladno da je francuskog porijekla. Barem sudeci po francuzima na ovom forumuBloo wrote:A mi ostali smo zli i pakosni i mrzimo svea možda i zavidni što nemamo muda da poderemo pasoše i odemo kod insomnie
Hail Satan!
- Bloo
- Globalna šefica
#7542 Re: Migranti u BiH
Nisam prisustvovala. Samo gledala par dokumentaraca i prevodila par izvjestaja.insomnia78 wrote:Da ti vidis kako oni maltretiraju sestre i rodice to je cudoBloo wrote:Ne smije im se on približiti od babemarokanskog
Vjerujem da nisu svi takvi.
- pustopoljina
#7543 Re: Migranti u BiH
Ma mozes ti to, krav maga folovi goloviinsomnia78 wrote:Pa zavisi. Svaka ima dva, tri brata i kamaru tetica i amidzica a oni hoce zbosti tako da...pustopoljina wrote:insomnia78 wrote:Zovite me kako hocete al nema puno beskorisnihij ljudi na kugli ili ploci zemaljskoj od Marokanaca, Alziraca, Tunizana... ko je njih upozno dzehenem mu nece tesko pasti![]()
![]()
-
belfy
#7544 Re: Migranti u BiH
suficit migranata... ka'e nije majka Muju karala sto se kocko...pustopoljina wrote:Pozdrav, padobranac
Suficit migranata na drzavnom teretu.
- славянин
#7545 Re: Migranti u BiH
Pusti ih preko granica pa ces da vidis suficitabelfy wrote:suficit migranata... ka'e nije majka Muju karala sto se kocko...pustopoljina wrote:Pozdrav, padobranac
Suficit migranata na drzavnom teretu.
-
moonca
#7546 Re: Migranti u BiH
Eto,svojim usima sam cula dvojicu visoko obrazovanih svabaca, Svijet obisli-insomnia78 wrote:
Zovite me kako hocete al nema puno beskorisnihij ljudi na kugli ili ploci zemaljskoj od Marokanaca, Alziraca, Tunizana... ko je njih upozno dzehenem mu nece tesko pasti
.. da nas BALKANCE smatraju kao tvoje pomenute - samo s razlikom, sto se mi brze 'uklapamo' tj. poslusniji smo za njihove prohtjeve.
isto misljenje ima i nasa osoba koja je provela 30 god u Njemackoj, prema migrantima - a bgm. ne'odskace' puno od njih... mozda je ona izolovani slucaj... ne mogu tvrditi...
- insomnia78
#7547 Re: Migranti u BiH
Ma mozes ti to, krav maga folovi golovipustopoljina wrote: Pa zavisi. Svaka ima dva, tri brata i kamaru tetica i amidzica a oni hoce zbosti tako da...
Ma mogu ja. Ja sam brat. Jos imam i bradu. Da vidis kako me sestre zagledaju po carsiji dje god maknem. Ma koji je ovaj. Od cijih je
-
belfy
#7548 Re: Migranti u BiH
i ti malo lazes. od koga onda ocekujes da dila zelje za potrebe stanovnistva? narkomane ko hebe, a?insomnia78 wrote:Zovite me kako hocete al nema puno beskorisnihij ljudi na kugli ili ploci zemaljskoj od Marokanaca, Alziraca, Tunizana... ko je njih upozno dzehenem mu nece tesko pasti
- insomnia78
#7549 Re: Migranti u BiH
Pa tako i jest. Da vidis sta Francuzi pricaju o Spancima i Portugalcima. Sta Sarajlije pricaju o ovima iz Olova tekmoonca wrote:Eto,svojim usima sam cula dvojicu visoko obrazovanih svabaca, Svijet obisli-insomnia78 wrote:
.. da nas BALKANCE smatraju kao tvoje pomenute - samo s razlikom, sto se mi brze 'uklapamo' tj. poslusniji smo za njihove prohtjeve.
isto misljenje ima i nasa osoba koja je provela 30 god u Njemackoj, prema migrantima - a bgm. ne'odskace' puno od njih... mozda je ona izolovani slucaj... ne mogu tvrditi...
- Sanjarko
#7550 Re: Migranti u BiH
Podj*bavanje ali maliciozno. Uredu kad neko podj*baje iz sale ali maliciozno nije uredu. On topik. Gledam danas i nije mi bas sve jasno. Obuceni u jakne mnogi na ovoj vrucini. Neko im cisterne sa vodom dovukao da se kupaju.Bloo wrote:Ne treba njoj prevoditi već animalsu.
Moonca savršeno dobro razumije definiciju na engleskom jeziku.
Trolanje je naravno anglicizam, nemamo odgovarajući pojam na bosanskom (možda i ne treba jer je već ušla u jezik), ali definiciju imamo.