Zahirović, Stanić (povreda bila) i Stevanović nisu škart, al je problem što nisu igrali na određenom nivou i iskreno su u velikom padu, ovo im je iskreno zadnji voz da uhvate prije nego što im grohne profesionalna karijera, najviše se odnosi na Zahu i Stevu.Bambino Blu wrote:Zahirovic je skart ? Stanic, Stevaovic ? skart ? E nek je alispahic dobar ili ikande eto oni su biili prava pojacanja dda nisu dosli u nasu ligu mi ne bi znali sta je fudbal.
Ma bolan ova sezona kako god zavrsi pomirit cu se normalno bit ce mi tesko ne izborili se evropa ili nesto al' hoce l svijet stati ? nece pasa moj nece.
Next year liga 12 pa bujrum onda da vidim ko pije a ko placa
Ikande je problematičan igrač još sa hroničnom povredom, al fudbalskog znanja ima itekako.
Alispahić je došo povrijeđen. Odigro za nas 6,7 utakmica, opet povrede i vidjelo se odma da se nije moglo očekivat od njega puno.
Dolazak ovakvih igrača smo mi već imali i prošli, koji pokušavaju oživjet ponovo svoju karijeru i ufatit neku formu. Neko će uspjet neko neće, zbog povreda, igre, discipline ili profesionalnosti. Vrijeme će svoje pokazat.