Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#7526 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

Šibicar wrote:Mesa budi gospodin i sam daj otkaz,budi gospodin pa priznaj da si pogrijesio i idi jer si sve sjebao veceras,a ako ostanes bice samo gore,samo idi i ne vracaj se vise,idi u tunguziju samo sto dalje od reprezentacije,ne mogu vise ocima da gledam ovu nazor-izbij.nabij igru i taktiku....
Ako će zamjena biti u njegovom rangu, onda neka ga. :lol: :roll:
Us and them

#7527 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Us and them »

Gospodo draga, lahko je mijenjati, ali na osnovu čega da vjerujemo da će doći išta drugčiji od Meše i prethodnog? Jer, opet će se puštati baloni o Magathu i Vahi a onda će Begić izađi pred medije i reći KAD GOD VI MENE RAZJEBETE JA DODAM GAS...I NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE JE FARUK HADŽIBEGIĆ!
Šibicar

#7528 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Šibicar »

Tomahawk11 wrote:Moze se ovo jos spasiti, ali ako bude na klupi neko ko zna sastaviti ekipu.
Naravno, tezim putem, Belgija dobije Grcku, pa mi onda Belgiju.
Pa Mesa je u izjavi prije utakmice pricao tako kao da je bitno veceras samo ne izgubiti i da bi on bodom bio zadovoljan,ali ako se sta uradi u napadu jos bolje,a posto je Grcka imala bod vise od nas to samo po sebi znaci da smo se mi u utakmici prodiv direktnog konkurenta,gdje sami odlucujemo o sebi,unaprijed oslonili na buducu utakmicu Grcka-Belgija gdje ocekujemo da ce Belgija dobiti Grcku,sto je apsolutno nedopustivo,ovo treba sankcionisati jos veceras dok su glave vruce,vec sutra ce se naci milion i jedan razlog mimo Mese zasto nismo dobili Grcku....
palermo

#7529 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by palermo »

Tomahawk11 wrote:Moze se ovo jos spasiti, ali ako bude na klupi neko ko zna sastaviti ekipu.
ako belgija dobije grčku, zar nama ne bi bilo dovoljno neriješeno....naravno pod uslovom bolje gol razlike od grka ?.....

mada, jebo ti kombinacije, zajebo Meša večeras sve što je mogao
LSD

#7530 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by LSD »

Us and them wrote:Gospodo draga, lahko je mijenjati, ali na osnovu čega da vjerujemo da će doći išta drugčiji od Meše i prethodnog? Jer, opet će se puštati baloni o Magathu i Vahi a onda će Begić izađi pred medije i reći KAD GOD VI MENE RAZJEBETE JA DODAM GAS...I NOVI SELEKTOR REPREZENTACIJE JE FARUK HADŽIBEGIĆ!
:lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#7531 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Tomahawk11 »

palermo wrote:
ako belgija dobije grčku, zar nama ne bi bilo dovoljno neriješeno....naravno pod uslovom bolje gol razlike od grka ?.....

mada, jebo ti kombinacije, zajebo Meša večeras sve što je mogao
Da, moglo bi i nerijeseno.
lakilaka

#7532 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by lakilaka »

mesa pokusao sve sto je do njega, promijenio taktiku i formaciju u toku utakmice, ali ne moze on dati gol.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7533 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Tomahawk11 »

Šibicar wrote:
Pa Mesa je u izjavi prije utakmice pricao tako kao da je bitno veceras samo ne izgubiti i da bi on bodom bio zadovoljan,ali ako se sta uradi u napadu jos bolje,a posto je Grcka imala bod vise od nas to samo po sebi znaci da smo se mi u utakmici prodiv direktnog konkurenta,gdje sami odlucujemo o sebi,unaprijed oslonili na buducu utakmicu Grcka-Belgija gdje ocekujemo da ce Belgija dobiti Grcku,sto je apsolutno nedopustivo,ovo treba sankcionisati jos veceras dok su glave vruce,vec sutra ce se naci milion i jedan razlog mimo Mese zasto nismo dobili Grcku....
Ako je to izjavio, onda je svjesno usao u utakmicu cuvaj bod, naprijed sta bude.
Onda ni ne cudi ova prica nakon utakmice.
Slazem se, nedopustivo, mi smo trebali sami o sebi da odlucujemo, ne da nam drugi kroje sudbinu. To nam nikad nista nije dobro donijelo.
Samo, nema nista od rezova. Ostace do kraja mandata, a ako nam u nekim ''nesretnim'' okolnostima izmakne baraz (a pobjedom veceras bismo i dalje bili u igri za prvo mjesto :roll: ), haj nije prvi put, neka covjeka jos jedan ciklus.
Puno veci problem za nasu reprezentaciju su govna iz saveza, selektor je samo kolateralna steta.
Šibicar

#7534 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Šibicar »

Ma cim su pocele kalkulacije...ako ovaj ovog....ako mi onog....ako onaj nas.....nema od tog nista,pisi propalo za ove kvalifikacije....
Muhamed Đakmić

#7535 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Muhamed Đakmić »

Ne mislim ja da je Pape bolji taktičar od Meše, ali nama ni ne treba taktičar neki vrhunski, samo neko ko će shvatiti da ova ekipa ima ofanzivni potencijal i da shvati da igru mora bazirati na tome.

Meša je sastavio ekipu nekakvih ''ratnika'' i igrača od zadatka, niko s fudbalom veze nema, odgovornost se ne preuzima i gura se na Pjanića da on sve iskreira ili na Džeku da se on zagradi, prođe trojicu i nešto napravi...

Smiješno, Meša je totalni promašaj i što duže ostane na klupi duže će nam čireve svima stvarati. Meni je ovo večeras gore bilo od onog 0-4 protiv Grčke u Zenici sa Bakom.
Us and them

#7536 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Us and them »

lakilaka wrote:mesa pokusao sve sto je do njega, promijenio taktiku i formaciju u toku utakmice, ali ne moze on dati gol.
Prema Safetu si bio puno kritičniji. Ako se ne varam tvoji počeci na ovom forumu se vežu za neprestano kritikovanje Safeta. Neobjektivan si, jednako kao onaj sa skoro identičnim nickom koji je uvijek branio Safeta(osim u rijetkim trenucima iskrenosti kad mu je psovao majku) a sad neprestano napada Mešu.

Pravi ljudi kritikuju i jednog i drugog :D
Šibicar

#7537 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Šibicar »

Us and them wrote:
lakilaka wrote:mesa pokusao sve sto je do njega, promijenio taktiku i formaciju u toku utakmice, ali ne moze on dati gol.
Prema Safetu si bio puno kritičniji. Ako se ne varam tvoji počeci na ovom forumu se vežu za neprestano kritikovanje Safeta. Neobjektivan si, jednako kao onaj sa skoro identičnim nickom koji je uvijek branio Safeta(osim u rijetkim trenucima iskrenosti kad mu je psovao majku) a sad neprestano napada Mešu.

Pravi ljudi kritikuju i jednog i drugog :D
:lol: :lol:
emigrazione

#7538 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by emigrazione »

Ja ne pamtim da je neka sporija ekipa gostovala kod nas, znaci Duljevic, Stevanovic, Visca i slicni su morali imati prednost u odnosu na Ibisevica, koji ce mu kurac Dzeko i Ibisevic u napadu?! Jajalo trci ko konj otme loptu i nabije je u aut, znaci vozdra ba ne trebas mi beskoristan si totalno, daj Cimirota...ma ne znam ne mogu protiv svog idola iz djetinjstva, da je neko drugi bilo bi mu :bije:
Us and them

#7539 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Us and them »

Da valjaju treneri iz Francuske valjda bi bio barem jedan dobar trener Francuz. Ne može mi ni jedan naumpasti. Nekad mi se sviđalo kako radi Santini. On se čak i dovodio u vezu sa našom reprezentacijom :-D Nisu loši ni Deschamp, Le Guen.
Šibicar

#7540 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Šibicar »

A Arsen?
Dupli_skalp

#7541 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Dupli_skalp »

ODLAZI NESPOSOBNJAKOVIĆU NESPOSOBNI!
armin071

#7542 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by armin071 »

Mesa veceras fulio ko Ramos penal. Samo veceras Mesa nije uspio ni lopte da zakaci. On haman ko da stalno ratuje, daj mu ratnike, bla bla, ratnike.... I onda u 90 minuta imas 2 smislene akcije. I kako neko gore rece Dzeko i Ibisevic u napadu je jedan igrac manje. Ja bi se sa ovim kvalifikacijama halalio i vec o sljedecim razmisljao i o treneru a bogami i o par igraca.
FreakyStyley

#7543 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by FreakyStyley »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sta nam radis Mesaaaaa

Ne mogu da vjerujem kakve neznalice se igraju s ovom reprezentacijom.

Ma vadi veznjake stavi 4 spica, trpaj ih na krilo, da su po mogucnosti sto sporiji, svi!

Hahahahha

Sva pamet:

Krilo - na krilo

Spic out, veznjak in

Da ne pricam za ostalo. Znaci samo ovo. Za pocetak.

Pa ovo sto on radi na FIFI ne mozes.
ja71

#7544 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ja71 »

Amater
condy

#7545 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by condy »

Jbg Mesa dva vezna igraca protiv grckog bunkera. Tri napadaca...,nema igre nema pasa tecnosti u igri sirine...kakve su to lripreme kod tebe? Sa takvim promasajima se ne dobija ovako dobra defanzivna reprezentacija. Jos Grci nemaju pojma naprijed bezidejni a umalo nismo zijanili sve bodove. Nek je tvoj strućnjak onom zub izbio bas se pokazo..i ovi navijaci su sranje, sute ko pičke kad treba igracima podrska...ko majmuni samo rokcuuu...a sudiji se na*ebem svega redom papcina ćorava retardina maloumna kretenska i pederska. :bih:
tr_ba

#7546 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by tr_ba »

majke mi tri posta sam napisao,sva tri sam izbrisao,neznam vise ni koji q pisem,ni koji q da napisem?!
ko iz filma "gori vatra" kad kaze,jebo si nas "mesa" za sva vremena...
hahahahaha
yasaq

#7547 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by yasaq »

Ja sam u onom baražu protiv Irske vidio kakav je to znalac !

P.S.

Mislim da je Meša završio karijeru u reprezentaciji, ovo je suspenzija :

http://sportsport.ba/bh_fudbal/bazdarev ... ija/240444

i njegovog asistenta :D

http://sportsport.ba/bh_fudbal/mesin-po ... rka/240462
LSD

#7548 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by LSD »

Stidite se, posebno ti Yasaq, samo te pratim

Ostavite Mešu na miru i u njegovom neznanju :bih:
statixx

#7549 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by statixx »

Ako je plan da s ovom igrom dobijemo Belgiju onda mi, na zalost, imamo retardiranog trenera.
yasaq

#7550 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by yasaq »

LSD wrote:Stidite se, posebno ti Yasaq, samo te pratim

Ostavite Mešu na miru i u njegovom neznanju :bih:
hahahahahahahaha ! :thumbup:
Locked