Tiger 033 wrote:brazzo19 wrote:van helsing wrote: dajte nam prvu tv i b92 u mmds platformu lihvari jedni
Tapatalk 2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Maharadza wrote:
Sta baovo ti nesto oFo ono

Moderator: Benq
Tiger 033 wrote:brazzo19 wrote:van helsing wrote: dajte nam prvu tv i b92 u mmds platformu lihvari jedni
Tapatalk 2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Maharadza wrote:
Sta baovo ti nesto oFo ono

Pa povecana jeExNihilo wrote:Ima li kakvih vijesti o povećanju brzine?
Kad i na koliko? Kod mene još uvijek ista.123456789 wrote:Pa povecana jeExNihilo wrote:Ima li kakvih vijesti o povećanju brzine?
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
Ako si na duo ili trio paketu nije se povecala,a ako nisi resetiraj modemExNihilo wrote:Kad i na koliko? Kod mene još uvijek ista.123456789 wrote:Pa povecana jeExNihilo wrote:Ima li kakvih vijesti o povećanju brzine?
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
još malo pa ce i to ukinut osim ako nemas prosireni paket.Bryant 24 wrote:Ja kako je mocno u ovim vrucim danima navece pustiti ovaj radio nakan Reggae i kulirat maximalno
Ma jaro imam na netu milijardu radio stanica, tako nek bacaju radio u koji god paket zele. Pustio na tv-u il na kompu isto mi je. Dok imam na tv-u pustacu, kad ukinu na komp. Ha ya.Hercegoviina wrote:još malo pa ce i to ukinut osim ako nemas prosireni paket.Bryant 24 wrote:Ja kako je mocno u ovim vrucim danima navece pustiti ovaj radio nakan Reggae i kulirat maximalno
Ne mozes.joooj wrote:Pitanje: ako uzmem digitalnu, konkretno duo paket, a posto imam smart TV sa glasovnim i komandama pokreta, zanima me da li opet mogu ovim komandama da mijenjam kanale i jacinu tona, bez obzira na daljinski od digitalne
@ telemach :van helsing wrote:dajte nam prvu tv i b92 u mmds platformu lihvari jednibrazzo19 wrote:dajte nam prvu tv i b92 u analogiju lihvari jedni
Tapatalk 2
Je li imate ISTA reci na ovo?Mehemed wrote:Pa stvarno @Telemach, pa je li moguce da niste smanjili racune interneta bivsim VI-NET korisnicima za mjesec Maj, bez obzira sto je bilo prekida, usporenja i sto ste smanjili upload za 2/3, i opet na kraju dobijem racun kao da je SVE bilo u najboljem redu, pa je li to fer?
Smanjiti brzine iako u ugovoru pisu vece brzine i na kraju opet dostaviti ISTI racun kao da nije nista ni bilo, pa koji ste Vi... ne znam kako bih Vas nazvao...
Ukoliko postoje osnove za umanjenje Vašeg računa, isti će biti korigovan.Mehemed wrote:Je li imate ISTA reci na ovo?Mehemed wrote:Pa stvarno @Telemach, pa je li moguce da niste smanjili racune interneta bivsim VI-NET korisnicima za mjesec Maj, bez obzira sto je bilo prekida, usporenja i sto ste smanjili upload za 2/3, i opet na kraju dobijem racun kao da je SVE bilo u najboljem redu, pa je li to fer?
Smanjiti brzine iako u ugovoru pisu vece brzine i na kraju opet dostaviti ISTI racun kao da nije nista ni bilo, pa koji ste Vi... ne znam kako bih Vas nazvao...
Kako ste krenuli, za godinu dana cete izgubiti 50% svojih korisnika...
Ma nema u vas nikakvih osnova, da svima smanjite po 1KM racun tu je vama dosta veliki gubitak, koliko samo ima korisnika na podrucju opcine Visoko i zato niste ni smanjili, to je SRAMOTATelemach wrote:Ukoliko postoje osnove za umanjenje Vašeg računa, isti će biti korigovan.Mehemed wrote:Je li imate ISTA reci na ovo?Mehemed wrote:Pa stvarno @Telemach, pa je li moguce da niste smanjili racune interneta bivsim VI-NET korisnicima za mjesec Maj, bez obzira sto je bilo prekida, usporenja i sto ste smanjili upload za 2/3, i opet na kraju dobijem racun kao da je SVE bilo u najboljem redu, pa je li to fer?
Kako ste krenuli, za godinu dana cete izgubiti 50% svojih korisnika...
Ma racuni im šaraju k'o menstruacija, meni nikad na vrijeme nisu dosliRijeka_snova wrote:Dolaze li vama racuni redovno? Evo dva mjeseca nema racuna nikakvogIli je to samo kod mene? NEkih 6 mjeseci se ganjam sa njima oko ovih racuna, ili dolaze veci nego sto trebaju ili ne dolaze uopce. Ludilo
Jel' to imaš viška para pa ti se žuri da Telemachu platiš račune?Rijeka_snova wrote:Dolaze li vama racuni redovno? Evo dva mjeseca nema racuna nikakvogIli je to samo kod mene? NEkih 6 mjeseci se ganjam sa njima oko ovih racuna, ili dolaze veci nego sto trebaju ili ne dolaze uopce. Ludilo
mumi80 wrote:Molim Telemach da mi odgovori da li planirate vratiti Minimax u Start paket? Ako je Vaš odgovor NE da na vrijeme mogu podnijeti prijavu za priključenje usluga drugog operatera. Hvala!