Sve ti znas, sta da ti kazem. Kao covjek koji ima 20 godina utakmica znam sta pisem i zasto to pisem, al eto, ti znas bolje, preko foruma. Postujem.hrasno38 wrote:Jel hoces da kazes da je suspendovao Misimovic bez Odovica Vranjesa i Arezinu pa onda Kjosevskog pa onda Blagojevica i Bogicevica?? Kako to nije radio u predhodnim prvenstvima i suspendovao igrace?? Vjerovatno zato sto bivsi treneri nisu ko pizde svoje neuspjehe svaljivali na igrace. Ali hajde nejse evo nek je njegova krivica najveca meni ni iz dzepa ni u dzep ali ne mogu da shvatim da podrzavate ovakvu trenersku neznalicu kakva je Odovic. Pa ako nista ne pravi mu Misimovic izmjene na utakmici a ovaj ni to ne radi kako treba.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Misimovic se petlja oko ekipe, non stop. To je pocetak i kraj problema. Okruzen klimacima glava i poltronima kojima je biti neka civija u Zeljeznicaru ili biti oko Senada najveci uspjeh u zivotu. Ostalo ih ne zanima.
Rezultat(e) gledamo. Nazalost. Srozao nas je, al bas.
Lazemo se bezveze.
Medjutim onoliko koliko sam ja cuo Odovic se ponaza ko prava tuzibaba i svojim knostantnim zanovjetanjem u biti tjera upravu da suspendije igrace i u stvari iz tog razloga ga igraci i ne vole pa vrlo moguce i opstruiraju. Osim toga po svaku cijenu gura mlade igrace na ustrb iskusnih a posto je to ponekad tesko prodati navijacima i javnosti onda idu socijale o njihovoj nedisciplini itd itd. Kjosevskom se jos uvijek nije niko izviniuo i vratio mu traku a ako si toliko blizak klubu znas da decko nije nista kriv. Imaju dvije strane i obadvije imaju svoje aferima ali i svoje insajdere koji prenose informacije van zidina Grbavice. Medjutim ponovit cui pitanje......do sada su treneri tjerani zbog nicega u odnosu sto se sad dogadja.....sto je to Odovic drukciji od ostalih. Jel to Adzem i recimo Capljic isto tako nisu djeca Zelje jos Adzem uze kup a ovaj skide gace u sred Sirokog i Adzem dobi nogu a Odovic i dalje sjedi iako se ne sjecam ovolike krize rezultata. Naravno dok se pobjedjivalo bilo je "Oda majstore" a sad kad se gubi na sred Grbavice od totalnih autsajdera kriva je Uprava??? I onda neko tvrdi da su tu cista posla....jesu al u kurcu!
Odovic nije selektovao ovu ekipu, za pocetak. Petlja mu se u posao Milimetar ili ti mislis da je on suspendovao pa vratio Vedrana, suspendovao Vranjesa pa govorio na presici sa mu treba ili mu Blagojevic bio nezamjenjiv pa odjednom vodja klana.
Odovic je kriv sto suti, al nije mu prvi put. Sve je vec vidjeno. Rezultat ce biti isti, na zalost.