FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

cvrčak_na_hedonizmu

#75226 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

hrasno38 wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Misimovic se petlja oko ekipe, non stop. To je pocetak i kraj problema. Okruzen klimacima glava i poltronima kojima je biti neka civija u Zeljeznicaru ili biti oko Senada najveci uspjeh u zivotu. Ostalo ih ne zanima.

Rezultat(e) gledamo. Nazalost. Srozao nas je, al bas.

Lazemo se bezveze.
Jel hoces da kazes da je suspendovao Misimovic bez Odovica Vranjesa i Arezinu pa onda Kjosevskog pa onda Blagojevica i Bogicevica?? Kako to nije radio u predhodnim prvenstvima i suspendovao igrace?? Vjerovatno zato sto bivsi treneri nisu ko pizde svoje neuspjehe svaljivali na igrace. Ali hajde nejse evo nek je njegova krivica najveca meni ni iz dzepa ni u dzep ali ne mogu da shvatim da podrzavate ovakvu trenersku neznalicu kakva je Odovic. Pa ako nista ne pravi mu Misimovic izmjene na utakmici a ovaj ni to ne radi kako treba.
Medjutim onoliko koliko sam ja cuo Odovic se ponaza ko prava tuzibaba i svojim knostantnim zanovjetanjem u biti tjera upravu da suspendije igrace i u stvari iz tog razloga ga igraci i ne vole pa vrlo moguce i opstruiraju. Osim toga po svaku cijenu gura mlade igrace na ustrb iskusnih a posto je to ponekad tesko prodati navijacima i javnosti onda idu socijale o njihovoj nedisciplini itd itd. Kjosevskom se jos uvijek nije niko izviniuo i vratio mu traku a ako si toliko blizak klubu znas da decko nije nista kriv. Imaju dvije strane i obadvije imaju svoje aferima ali i svoje insajdere koji prenose informacije van zidina Grbavice. Medjutim ponovit cui pitanje......do sada su treneri tjerani zbog nicega u odnosu sto se sad dogadja.....sto je to Odovic drukciji od ostalih. Jel to Adzem i recimo Capljic isto tako nisu djeca Zelje jos Adzem uze kup a ovaj skide gace u sred Sirokog i Adzem dobi nogu a Odovic i dalje sjedi iako se ne sjecam ovolike krize rezultata. Naravno dok se pobjedjivalo bilo je "Oda majstore" a sad kad se gubi na sred Grbavice od totalnih autsajdera kriva je Uprava??? I onda neko tvrdi da su tu cista posla....jesu al u kurcu!
Sve ti znas, sta da ti kazem. Kao covjek koji ima 20 godina utakmica znam sta pisem i zasto to pisem, al eto, ti znas bolje, preko foruma. Postujem.

Odovic nije selektovao ovu ekipu, za pocetak. Petlja mu se u posao Milimetar ili ti mislis da je on suspendovao pa vratio Vedrana, suspendovao Vranjesa pa govorio na presici sa mu treba ili mu Blagojevic bio nezamjenjiv pa odjednom vodja klana.

Odovic je kriv sto suti, al nije mu prvi put. Sve je vec vidjeno. Rezultat ce biti isti, na zalost.
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#75227 Re: FK Željezničar

Post by Impressum »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: I osnujte klub FK Megamix pa lagano. Moze i navijacka podgrupa "Poltroni", taman odgovara.
bravo majstore
Stari kenjac

#75228 Re: FK Željezničar

Post by Stari kenjac »

Strpi te se bice bolje! :kontrabas:
Dead Man Walking

#75229 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

Cvrle, znas da cijenim sta pises i tvoje misljenje, pa i onda kada ne mislimo isto pa bih volio ako mozes napisati koji igaci igraju ili su igrali po nalogu Misimovica, a koji su odstranjeni ili zapostavljeni po nalogu istog? O taktici, rotacijama prije i u toku utakmice ne moramo, valjda se oko toga barem slazemo da je Odovic radio po svom nahodjenju - a kako je to radio sve vidimo.
nosara

#75230 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Ne mozes radit s nezadovoljnim igracima. Kakva taktika i kurceve rotacije? Probudite se...
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#75231 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Stari kenjac wrote:Strpi te se bice bolje! :kontrabas:
Sa dna postoji samo jedan smjer. Kao i sa vrha :D
Kinaski

#75232 Re: FK Željezničar

Post by Kinaski »

ENDE
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#75233 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
hrasno38 wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Misimovic se petlja oko ekipe, non stop. To je pocetak i kraj problema. Okruzen klimacima glava i poltronima kojima je biti neka civija u Zeljeznicaru ili biti oko Senada najveci uspjeh u zivotu. Ostalo ih ne zanima.

Lazemo se bezveze.
Jel hoces da kazes da je suspendovao Misimovic bez Odovica Vranjesa i Arezinu pa onda Kjosevskog pa onda Blagojevica i Bogicevica?? Kako to nije radio u predhodnim prvenstvima i suspendovao igrace?? Vjerovatno zato sto bivsi treneri nisu ko pizde svoje neuspjehe svaljivali na igrace. Ali hajde nejse evo nek je njegova krivica najveca meni ni iz dzepa ni u dzep ali ne mogu da shvatim da podrzavate ovakvu trenersku neznalicu kakva je Odovic. Pa ako nista ne pravi mu Misimovic izmjene na utakmici a ovaj ni to ne radi kako treba.
Medjutim onoliko koliko sam ja cuo Odovic se ponaza ko prava tuzibaba i svojim knostantnim zanovjetanjem u biti tjera upravu da suspendije igrace i u stvari iz tog razloga ga igraci i ne vole pa vrlo moguce i opstruiraju. Osim toga po svaku cijenu gura mlade igrace na ustrb iskusnih a posto je to ponekad tesko prodati navijacima i javnosti onda idu socijale o njihovoj nedisciplini itd itd. Kjosevskom se jos uvijek nije niko izviniuo i vratio mu traku a ako si toliko blizak klubu znas da decko nije nista kriv. Imaju dvije strane i obadvije imaju svoje aferima ali i svoje insajdere koji prenose informacije van zidina Grbavice. Medjutim ponovit cui pitanje......do sada su treneri tjerani zbog nicega u odnosu sto se sad dogadja.....sto je to Odovic drukciji od ostalih. Jel to Adzem i recimo Capljic isto tako nisu djeca Zelje jos Adzem uze kup a ovaj skide gace u sred Sirokog i Adzem dobi nogu a Odovic i dalje sjedi iako se ne sjecam ovolike krize rezultata. Naravno dok se pobjedjivalo bilo je "Oda majstore" a sad kad se gubi na sred Grbavice od totalnih autsajdera kriva je Uprava??? I onda neko tvrdi da su tu cista posla....jesu al u kurcu!
Sve ti znas, sta da ti kazem. Kao covjek koji ima 20 godina utakmica znam sta pisem i zasto to pisem, al eto, ti znas bolje, preko foruma. Postujem.

Odovic nije selektovao ovu ekipu, za pocetak. Petlja mu se u posao Milimetar ili ti mislis da je on suspendovao pa vratio Vedrana, suspendovao Vranjesa pa govorio na presici sa mu treba ili mu Blagojevic bio nezamjenjiv pa odjednom vodja klana.

Odovic je kriv sto suti, al nije mu prvi put. Sve je vec vidjeno. Rezultat ce biti isti, na zalost.
Apsolutno ne zelim da se svadjam nego da savim normalno komuniciram. Ti imas svoje informacije i ja nigdje nisam napisao "sve ti znas" niti da lazes. Isto tako imam i ja ali opet kazem da zanemarimo sve pitao sam te ko upravlja ekipm na utakmici i ko vrsi izmjene na utakmicama koje nemaju veze sa pamecu. Znamo da Odovic nije selektirao ekipu sto ne znaci da treba da razjebe ono sto ima jer dok mu je ekipa bila komletna na okupu dobijale su se utakmice redom i to sa Arezinom. Nakon preuzimanja klupe od Krcmarevica Odovic je bio 7 utakmica bez poraza uz 5 pobjeda sve dok nije skinuo gace u kupu. ja sam tada napisao da ce nas to kostati i evo obistinilo se (ako ne vjerujes potrazi). Dakle sav taj niz je napravljen sa komletnim igrackim kadrom, Arezinom, Vranjesom a posebno sa Blagojevicem. I onda je Odovoci poceo svaku utakmicu da mijenja ekipu od utakmice u kupu protiv Sirokog. Odovic je taj koji je ubio svoj vlastiti pobjednicki niz i niko drugi. nakon Sirokog su pocela preseravanja sa suspenzijama i sta ti ja znam. Ne tvrdim da tu nema i prstiju uprave ali je neposteno postediti od svega Odovica....neposteno je prema trenerima koji us bili prije.
Dead Man Walking

#75234 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

nosara wrote:Ne mozes radit s nezadovoljnim igracima. Kakva taktika i kurceve rotacije? Probudite se...
Cime su nezadovoljni? Platom? Uslovima? Stadionom na kojem igraju?
Stari kenjac

#75235 Re: FK Željezničar

Post by Stari kenjac »

mali_milojica wrote:
Stari kenjac wrote:Strpi te se bice bolje! :kontrabas:
Sa dna postoji samo jedan smjer. Kao i sa vrha :D

:thumbup:
Radio Sarajevo

#75236 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

hrasno38 wrote:Saban opet najtanji......Zilic i Osmanovic odlicni
Kako je odličan stoper koji primi tri gola na utakmici? :)
Radio Sarajevo

#75237 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

Svi su krivi, i to treba priznati.

Postoje tri moguća rješenja

1. Da Uprava pojede govno i vrati sve suspendovane igrače, u nadi da im se ovi neće svetiti.
2. Da Uprava odstupi, i prepusti Amaru da vodi Klub, zajedno sa svojim ljudima. Ni u tom slučaju vjerovatno nema ništa od titule ove godine, ali valjda ima naredne, ili barem ravnopravne borbe za titulu.
3. Da Uprava odstupi zajedno sa Odovićem, i da Boga pitaj ko dođe u Klub. Ta opcija je najgora, ali možda čak i najrealnija da se desi. Nadam se da do toga neće doći.
Alfa_i_Omega

#75238 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Dobrodosao nazad legendo nasa!

Image
nosara

#75239 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Dead Man Walking wrote:
nosara wrote:Ne mozes radit s nezadovoljnim igracima. Kakva taktika i kurceve rotacije? Probudite se...
Cime su nezadovoljni? Platom? Uslovima? Stadionom na kojem igraju?
Odnosom retarda iz uprave koji veze o fudbalu nemaju, a hoce da se za sve pitaju shodno kurcevim procedurama, koje su izmislili jer veze s mozgom nemaju, pa da to prikriju. Dovodjenjem "igraca" s koca i konopca, samo da bi se pravila vjestacka konkurencija, pa raskidi ugovora na vrat na nos, otpustanjima pa vracanjima, kaznama u nevrijeme, suspenzijama najskupljih, pa panicnim vracanjima u tim, nakon intervencije ŠSS koji koristi novinare da ga poguraju, jer ga ascare kurceva retardirana uprava ne dozivljava kad im se obrati, oduzimanjem kapitenske trake, pa vracanjem, izmisljanjem klanova, tjeranjem igraca na osnovu izmisljenih prica o klanovima, a sad ce ih vratit jer nema ko igrat... i tako dalje.

Glede stadiona, terena konkrektno... koliko slicnih ima u premijer ligi?? Sta nasim igracima znaci to sto kuci igraju na tepihu, a u gostima na oranicama, najcesce?? Stadion je prazan. Koja je svrha praznog stadiona? Za koga je u stvari renovirana Grbavica, za Zelju ili reprezentaciju? Dokle se stiglo s prenamjenom zemlje na kojoj je pomocni teren? Cije cemo hektare kupiti za akademiju u pizdicima?
ultima_palabra

#75240 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Bez obzira kolika je cija odgovornost, nakon ovakvog niza svacija pozicija se mora preispitati. Traziti opravdanja za bilo koga nakon ovakvih blamaza je kontraproduktivno.
DonieBrasco

#75241 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Tako ce i biti ali poslje prvog decembra kada nasljedi pauza, onda do kraja godine skuspstina. Tek onda nakon skupstine sa ovim ili nekim ljudima nesto novo ili staro, do tada je sve prica koja se vrti u krug.
ultima_palabra

#75242 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

DonieBrasco wrote:Tako ce i biti ali poslje prvog decembra kada nasljedi pauza, onda do kraja godine skuspstina. Tek onda nakon skupstine sa ovim ili nekim ljudima nesto novo ili staro, do tada je sve prica koja se vrti u krug.
Alfa_i_Omega

#75243 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Donie@, bebo. Nervozan si previse, opusti se. :bih:

salle_eh1986

#75244 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

istina, trebalo bi ih zadovoljiti
većinu analno
Ricken

#75245 Re: FK Željezničar

Post by Ricken »

DonieBrasco wrote:Tako ce i biti ali poslje prvog decembra kada nasljedi pauza, onda do kraja godine skuspstina. Tek onda nakon skupstine sa ovim ili nekim ljudima nesto novo ili staro, do tada je sve prica koja se vrti u krug.
Pa nisam baš siguran, da će to tako biti. Ova uprava ima jak interes da se zadrži do realizacije nekih transfera, da i njih neko sutra ne bi pitao valjaju li im papiri.

U svakom slučaju, ne vidim šta mogu ponuditi, niti koji potez povući. Možda da suspenduju Belmu.
BHF_Manijak

#75246 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

DonieBrasco wrote:Kakav odlazak upraave pa nece grupa klosara koju je neko kupio za 50KM otjeati ove vrijedne ljude. Isti oni koji vrse pritsak godinama na klub neuspjesno, pa pritsiscu i igrace u zadnje vrijeme, sada su poceli i sa navijacima. Samo se nadam da ovo nije ona udarna grupa sa juga jer ako jeste, neka im na zdravlje ide za koliko su se prodali.

Klosari do prije koju sedmicu dolazili na treninge da daju podrsku klubu i zaprijete igracima na lose igre, a sada kao okrenuli se preko kluba ? P

Kome do sada nije bilo jasno da klub ima velike neprijatelje valjda mu je sada jasno. Nista ovo nije slucajnost, da su do te mjere uspjeli da formiraju klan u svlacionici koji ce da kroji lose rezultate a sada i preko grupe navijaca hoce isto.
Ode li se kad na utakmicu, ljudino?

I sto to ne kazete u facu ljudima sa juga, nego se k'o picoke krijete iza nickova? Fino na tribinu pa u brk, al' valja jebi ga tanasna muda stisnuti.

Ne opravdavam niti onakvo skandiranje, a pogotovo bacanje baklji na teren i tepih, ali je pun vise qrac internet brigade sa S1 i dezurnih branilaca.

Jedino jos Boga dragog niste okrivili za sadasnje stanje, uz naravno neizostavnu podrsku Upravi tj. jednom covjeku - Senadu Misimovicu.

Odes na S1 forum i zivot ti se zgadi... Pa zar je moguce da su ovi toliku gomilu pusikuraca oko sebe sabrali? Pitam se sta ce biti s tim forumom i s tim likovima kad jednog dana ovi sidro dignu? Stare mi moje ugasit ce se i u rupe povuci, k'o sto ih na mapi nije bilo sve ove prethodne godine.
Ricken

#75247 Re: FK Željezničar

Post by Ricken »

hrasno38 wrote:

Lazemo se bezveze.
Odović je prije nekoliko kola podnio ostavku, pa je zamoljen da nastavi, do pauze. On trenutno glumi šefa stručnog štaba. Mislim da bi najsretniji bio kad bi mu se zahvalili.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#75248 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

https://faktor.ba/vijest/procijenite-sa ... 0Xzgdicadg

Meni se cini da ovo nije bio penal!
Ricken

#75249 Re: FK Željezničar

Post by Ricken »

BHF_Manijak wrote:
DonieBrasco wrote:Kakav odlazak upraave pa nece grupa klosara koju je neko kupio za 50KM otjeati ove vrijedne ljude. Isti oni koji vrse pritsak godinama na klub neuspjesno, pa pritsiscu i igrace u zadnje vrijeme, sada su poceli i sa navijacima. Samo se nadam da ovo nije ona udarna grupa sa juga jer ako jeste, neka im na zdravlje ide za koliko su se prodali.

Klosari do prije koju sedmicu dolazili na treninge da daju podrsku klubu i zaprijete igracima na lose igre, a sada kao okrenuli se preko kluba ? P

Kome do sada nije bilo jasno da klub ima velike neprijatelje valjda mu je sada jasno. Nista ovo nije slucajnost, da su do te mjere uspjeli da formiraju klan u svlacionici koji ce da kroji lose rezultate a sada i preko grupe navijaca hoce isto.
Ode li se kad na utakmicu, ljudino?

I sto to ne kazete u facu ljudima sa juga, nego se k'o picoke krijete iza nickova? Fino na tribinu pa u brk, al' valja jebi ga tanasna muda stisnuti.

Ne opravdavam niti onakvo skandiranje, a pogotovo bacanje baklji na teren i tepih, ali je pun vise qrac internet brigade sa S1 i dezurnih branilaca.

Jedino jos Boga dragog niste okrivili za sadasnje stanje, uz naravno neizostavnu podrsku Upravi tj. jednom covjeku - Senadu Misimovicu.

Odes na S1 forum i zivot ti se zgadi... Pa zar je moguce da su ovi toliku gomilu pusikuraca oko sebe sabrali? Pitam se sta ce biti s tim forumom i s tim likovima kad jednog dana ovi sidro dignu? Stare mi moje ugasit ce se i u rupe povuci, k'o sto ih na mapi nije bilo sve ove prethodne godine.
Najbolje je ovo neće grupa klošara tjerat upravu. A vrlo se brzo zaboravi da su ti isti klošari, bili najveći zaštitnici istih.
U svakom slučaju, nakon večeras, i onog šta je rekla grupa klošara, ja ne vidim način kako ova uprava može ostati. Čisto sumnjam da će neko sa sjevera ili zapada osim skandiranja prućiti bilo kakvu opipljivu podršku upravi.
CotSuljakovic

#75250 Re: FK Željezničar

Post by CotSuljakovic »

Odovicu odlazi!
Post Reply