FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#75126 Re: FK Željezničar
Koliko god da čovjek piše, ljudi neće da čitaju.
Trenutno ti, što se vrte oko kluba, lobiraju preko članova skupštine za smjenu ove uprave. Znači kopaju, ganjaju, mole, prijete, ucjenjuju, kako god hoćeš, pojedine članove skupštine.
Ja sam i rekao, volio bih da ovi odu, da se Amar ne vrati, i da vidimo onda gdje smo i šta smo. Ko nas jebe, ne zaslužujemo svakako bolje.
Trenutno ti, što se vrte oko kluba, lobiraju preko članova skupštine za smjenu ove uprave. Znači kopaju, ganjaju, mole, prijete, ucjenjuju, kako god hoćeš, pojedine članove skupštine.
Ja sam i rekao, volio bih da ovi odu, da se Amar ne vrati, i da vidimo onda gdje smo i šta smo. Ko nas jebe, ne zaslužujemo svakako bolje.
- UnKnownBA
#75127 Re: FK Željezničar
To ti i kažem, ko na jebe ako neko može uticati na naša mišljenja, bolje ni ne zaslužujemo.
- Charuga
- Globalni moderator
#75128 Re: FK Željezničar
Eh, cijela zemlja nam je takva, pa zašto onda ne bi bili i ljudi u skupštini kluba.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#75129 Re: FK Željezničar
Hajde sto lobiraju preko clanova skupstine nego sto su se razgranali i po forumimaCharuga wrote:Koliko god da čovjek piše, ljudi neće da čitaju.
-
Alfa_i_Omega
#75130 Re: FK Željezničar
A sta po tebi treba raditi? Da guramo ovako kao do sada ili je vrijeme da se nesto ili neko mijenja?Charuga wrote:Eh, cijela zemlja nam je takva, pa zašto onda ne bi bili i ljudi u skupštini kluba.
Nemoj mi floskula da Bog da do dzume otisli i da ne dodje Amar pa cemo vidjeti. Fino pitam.
- Charuga
- Globalni moderator
#75131 Re: FK Željezničar
Pa napisao sam već. Noga ovoj upravi, i bez Amara u klubu. Da vidimo šta će uraditi nasljednici, ali da nemaju najtrofejnijeg na klupi. Da znamo gdje smo i šta smo, i možemo li ikada bez Amara uzeti tiulu.
Ili, druga opcija, da ostanu ovi, da se vrati Amar, ali da mu daju sportski segment bez ikakvog mješanja. Oni neka se brinu za finansije, stadion, marketing, sponzore, i sve ostalo, a on da je zadužen za teren.
Ne bih volio ovu sad opoziciju sa Amarom na klupi.
Eto, sve sam ti rekao.
Ili, druga opcija, da ostanu ovi, da se vrati Amar, ali da mu daju sportski segment bez ikakvog mješanja. Oni neka se brinu za finansije, stadion, marketing, sponzore, i sve ostalo, a on da je zadužen za teren.
Eto, sve sam ti rekao.
-
Alfa_i_Omega
#75132 Re: FK Željezničar
Jos samo, ko je opozicija? Da vidim da li da navijam ili da branim.Charuga wrote:Pa napisao sam već. Noga ovoj upravi, i bez Amara u klubu. Da vidimo šta će uraditi nasljednici, ali da nemaju najtrofejnijeg na klupi. Da znamo gdje smo i šta smo, i možemo li ikada bez Amara uzeti tiulu.
Eto, sve sam ti rekao.
I zasto bez Amara, ja sam nekako ubijedjen, cim Miske prrko vrata Amar ulazi.
Edit. Ko god bude spreman da preuzme klub, nadam se da ima plan i program, ciljeve, ambicije. Tek tako, daj nama, to se ne bi smjelo dopustiti. Taman da sto Amara dolazi.
Last edited by Alfa_i_Omega on 09/11/2018 10:57, edited 2 times in total.
- UnKnownBA
#75133 Re: FK Željezničar
Charuga wrote:ili, druga opcija, da ostanu ovi, da se vrati Amar, ali da mu daju sportski segment bez ikakvog mješanja. Oni neka se brinu za finansije, stadion, marketing, sponzore, i sve ostalo, a on da je zadužen za teren.
Iako ni Amar na funkciji SD-a nije baš briljirao jer bilo je i promašaja ali bar bi sigurni bili da taj dio posla radi neko stručan i neko ko sigurno neće dozvoliti da mu se iko miješa u posao.
-
zipoo
#75134 Re: FK Željezničar
Charuga wrote:Nema tu nikakve ironije vjeruj mi, samo iskreno.
Naravno da ćemo preživjeti bez ove uprave. Pa preživljavali smo i prije njih, nije Željo nastao sa njihovim dolaskom. Mene više brinu ovi koji se sad vrte oko kluba, i koji imaju nijet da opet upadnu. Oni su izvukli sve što se izvući može, ostavili dugova tovar, ostavili ljude koji su radili da ne mogu u penziju dok im se ne uplate svi doprinosi ... Neise, najkasnije do 31.12. bi se trebalo znati gdje smo i šta smo.
Jebo Kukoča, materi svojoj neka prognozira ...
Chmoljo wrote:
Chmoljooo moderator psuje, oduzmi mu poziciju i daj je meni
- hrasno38
#75135 Re: FK Željezničar
A ja bih bas volio suprotno da sad ovog trena Amar sjedne na klupu i dokaze u ovom trenutku tu svoju trofejnost. S tim bi popiso sve skeptike ukljucujuci mene prvog koji smatra da su te titule vise manje plod mnogo cega ali normalno i njegovog trenerskog kvaliteta. Medjutim ponovit cu da jednostavno niti je normalno niti je prirodno niti je realno i regularno da jedan tim u bilo kojem sportu moze osvajati titule iskljucivo samo sa jednim trenerom. U prevodu ne daj boze da taj trener umre znaci nikad vise titula.Charuga wrote:Pa napisao sam već. Noga ovoj upravi, i bez Amara u klubu. Da vidimo šta će uraditi nasljednici, ali da nemaju najtrofejnijeg na klupi. Da znamo gdje smo i šta smo, i možemo li ikada bez Amara uzeti tiulu.
Eto, sve sam ti rekao.
- Charuga
- Globalni moderator
#75136 Re: FK Željezničar
Na PP sam ti poslao.Alfa_i_Omega wrote:Jos samo, ko je opozicija? Da vidim da li da navijam ili da branim.
Zato što bi im Amar bio paravan, kao i prošli put. On osvaja titule, ljudi zadovoljni, a oni propuhuju račune.Alfa_i_Omega wrote:I zasto bez Amara, ja sam nekako ubijedjen, cim Miske prrko vrata Amar ulazi.
Ovi što sad letaju imaju ciljeve, imaju i ambicije, to je sigurno, samo je pitanje za koga su dobri, za klub ili za njih lično.Alfa_i_Omega wrote:JEdit. Ko god bude spreman da preuzme klub, nadam se da ima plan i program, ciljeve, ambicije. Tek tako, daj nama, to se ne bi smjelo dopustiti. Taman da sto Amara dolazi.
Eto, ja rekao svoje, da me više ne prozivaš ...
- Charuga
- Globalni moderator
#75137 Re: FK Željezničar
Od čega suprotno? Pa druga opcija, koju sam napisao, je upravo ta. Amar sad odmah na klupu, ovi da ostanu, pa da vidimo.hrasno38 wrote:A ja bih bas volio suprotno da sad ovog trena Amar sjedne na klupu i dokaze u ovom trenutku tu svoju trofejnost. S tim bi popiso sve skeptike ukljucujuci mene prvog koji smatra da su te titule vise manje plod mnogo cega ali normalno i njegovog trenerskog kvaliteta. Medjutim ponovit cu da jednostavno niti je normalno niti je prirodno niti je realno i regularno da jedan tim u bilo kojem sportu moze osvajati titule iskljucivo samo sa jednim trenerom. U prevodu ne daj boze da taj trener umre znaci nikad vise titula.Charuga wrote:Pa napisao sam već. Noga ovoj upravi, i bez Amara u klubu. Da vidimo šta će uraditi nasljednici, ali da nemaju najtrofejnijeg na klupi. Da znamo gdje smo i šta smo, i možemo li ikada bez Amara uzeti tiulu.
Eto, sve sam ti rekao.
- hrasno38
#75138 Re: FK Željezničar
Nebitno sa ovom ili sa drugom upravom ali kad bolje razmislim u pravu si u biti, bilo bi puno interesantnije sa ovom ali i sa ovim timomCharuga wrote:Od čega suprotno? Pa druga opcija, koju sam napisao, je upravo ta. Amar sad odmah na klupu, ovi da ostanu, pa da vidimo.hrasno38 wrote:A ja bih bas volio suprotno da sad ovog trena Amar sjedne na klupu i dokaze u ovom trenutku tu svoju trofejnost. S tim bi popiso sve skeptike ukljucujuci mene prvog koji smatra da su te titule vise manje plod mnogo cega ali normalno i njegovog trenerskog kvaliteta. Medjutim ponovit cu da jednostavno niti je normalno niti je prirodno niti je realno i regularno da jedan tim u bilo kojem sportu moze osvajati titule iskljucivo samo sa jednim trenerom. U prevodu ne daj boze da taj trener umre znaci nikad vise titula.Charuga wrote:Pa napisao sam već. Noga ovoj upravi, i bez Amara u klubu. Da vidimo šta će uraditi nasljednici, ali da nemaju najtrofejnijeg na klupi. Da znamo gdje smo i šta smo, i možemo li ikada bez Amara uzeti tiulu.
Eto, sve sam ti rekao.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#75139 Re: FK Željezničar
zipoo wrote:Daleko od toga da smo suzdrzani. Mi kada smo vodili ovakve diskusije tada je bio Kostic, Petrovic, Mulalic, Krcmarevic... i 160 razlicitih igraca. Vise nemamo volje, osjecamo se glupo. Sad smo na forumu dobili jos jedne lobotomce, pa neka se izmedju sebe lobotomci1 i lobotomci2 gaze. Veterani ce gledati sa strane
-
vryzas
#75140 Re: FK Željezničar
mali_milojica wrote:zipoo wrote:Daleko od toga da smo suzdrzani. Mi kada smo vodili ovakve diskusije tada je bio Kostic, Petrovic, Mulalic, Krcmarevic... i 160 razlicitih igraca. Vise nemamo volje, osjecamo se glupo. Sad smo na forumu dobili jos jedne lobotomce, pa neka se izmedju sebe lobotomci1 i lobotomci2 gaze. Veterani ce gledati sa strane
-
Alfa_i_Omega
#75141 Re: FK Željezničar
Amar i ova uprava se nece desiti ni u bajci. Dovoljno pogledati ono smece od Misketovog glasila, lobotomiju, kako ga omalovazavaju, lazu, pljuju, malo prokontati kakav je karakter Amar i sve vam bude jasno. Izmedju ostalog.
- ultima_palabra
#75142 Re: FK Željezničar
Amar je broj 1, uvijek i svagda. Ali žao mi je i što Oda nikad nije dobio pravu šansu da proba titulu uzeti.
Prvi put vadio kestenje iz vatre, uspio pa ga smijenili. Drugi put slično, samo što je započeo i narednu sezonu, ali sa katastrofa ekipom. Sad opet preuzeo neadekvatnu ekipu sa groznom atmosferom u klubu.
Prvi put vadio kestenje iz vatre, uspio pa ga smijenili. Drugi put slično, samo što je započeo i narednu sezonu, ali sa katastrofa ekipom. Sad opet preuzeo neadekvatnu ekipu sa groznom atmosferom u klubu.
-
zipoo
#75143 Re: FK Željezničar
Da se ponovim
Amar donio titule, hvala mu
Misimovic donio evropu na Grbavici, hvala mu
Sada neka obojica odjebu od kluba sto dalje
-
Mutivoda
#75144 Re: FK Željezničar
eh da se složim i sa tobom.zipoo wrote:Da se ponovim
otprilike tako nekako.
ako ne možete za Želju, nemojte onda nikako ništa. ćao i gotovo.
preživjeli smo i gore.
- Charuga
- Globalni moderator
#75145 Re: FK Željezničar
Ma jebe mi se i za Odu, neka ide ako ne zna i ne može. Meni je bitan klub, bitni su mi trofeji, bitno mi je da oni koji su tu rade za klub, a ne da ga uništavaju (finansijski), a nebitno mi je kako se zovu. Neka ide ko god ne može, a neka dođe ko god misli da može. Samo rezultati.
- Charuga
- Globalni moderator
#75146 Re: FK Željezničar
zipoo wrote:Da se ponovim
To je otprilike to ...Charuga wrote:Pa napisao sam već. Noga ovoj upravi, i bez Amara u klubu. Da vidimo šta će uraditi nasljednici, ali da nemaju najtrofejnijeg na klupi. Da znamo gdje smo i šta smo, i možemo li ikada bez Amara uzeti tiulu..
-
Mutivoda
#75147 Re: FK Željezničar
de da mi dobijemo ovaj mančester 
-
zipoo
#75148 Re: FK Željezničar
slozi se brate slobodno niko ti nista ne smijeMutivoda wrote:eh da se složim i sa tobom.zipoo wrote:Da se ponovim
Sada neka obojica odjebu od kluba sto dalje![]()
![]()
![]()
otprilike tako nekako.
ako ne možete za Želju, nemojte onda nikako ništa. ćao i gotovo.
preživjeli smo i gore.
krenulo me danasCharuga wrote:zipoo wrote:Da se ponovim
Sada neka obojica odjebu od kluba sto daljeTo je otprilike to ...Charuga wrote:Pa napisao sam već. Noga ovoj upravi, i bez Amara u klubu. Da vidimo šta će uraditi nasljednici, ali da nemaju najtrofejnijeg na klupi. Da znamo gdje smo i šta smo, i možemo li ikada bez Amara uzeti tiulu..
-
Alfa_i_Omega
#75149 Re: FK Željezničar
Ja sam za Amara. Bit ce tesko na pocetku, trebat ce vremena da se slozi ekipa, vrati pozitivna atmosfera, rijesi ovih mega ugovora i skarta. Onda polako abd do trofeja i ponovne dominacije u ligi pa da sanjamo euro iskorak na nasoj Grbavici. Ako uz to sve jos bude kakvih radova, sreci nikad kraja.
- Radio Sarajevo
#75150 Re: FK Željezničar
Ma nema ništa od titule ove godine, osim ako Sarajevo i Zrinjski ne upadnu u duboku krizu.
Računajte da, ako završimo na trećem mjestu, idemo u goste i Sarajevu i Zrinjskom u trećem dijelu sezone, a to znači da automatski oni imaju prednost. Ima još 51 bod u utrci, i sve to izgleda dostižno, ali ne vjerujem da iko može garantovati titulu, s obzirom na atmosferu, i na rad protivnika, pa ni Amar.
Računajte da, ako završimo na trećem mjestu, idemo u goste i Sarajevu i Zrinjskom u trećem dijelu sezone, a to znači da automatski oni imaju prednost. Ima još 51 bod u utrci, i sve to izgleda dostižno, ali ne vjerujem da iko može garantovati titulu, s obzirom na atmosferu, i na rad protivnika, pa ni Amar.