Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rolacity wrote:Pomalo puca slika na SK4K. Je li do mene ili je globalni problem?
Kod tebe puca, vjerovatno ti je slab signal na frekvenciji na kojoj se emituje kanal SK 4K.
Puca, puca, itekako.
Ne znam jesi li pratio utakmicu, prvo poluvrijeme je bilo dosta dobro (vezano za tehnicki stranu SK 4K, ne pricamo o utakmici), ali u drugom poluvremenu je bilo dosta tehnickih problema. Slika je cesto ledila, na momente nestajala (zut ili siv ekran), a komentator u pozadini ide, pa cak i komentator na momente nestane, samo SK 4K logo stoji, itd..
Pratio sam BER sve vrijeme, bio je 0, a kvalitet signala se vrtio izmedju 82 i 92%, tako da nema govora o losem signalu ili nekom drugom problemu sa moje strane.
Ne znam jesi li pratio utakmicu, prvo poluvrijeme je bilo dosta dobro (vezano za tehnicki stranu SK 4K, ne pricamo o utakmici), ali u drugom poluvremenu je bilo dosta tehnickih problema. Slika je cesto ledila, na momente nestajala (zut ili siv ekran), a komentator u pozadini ide, pa cak i komentator na momente nestane, samo SK 4K logo stoji, itd..
Pratio sam BER sve vrijeme, bio je 0, a kvalitet signala se vrtio izmedju 82 i 92%, tako da nema govora o losem signalu ili nekom drugom problemu sa moje strane.
Upratio sam, izgleda da im baš nije išlo sve po planu.
Čudi me da nisu istestirali sve kako treba, ili je pak problem bio do linka sa kojeg su u Sport Klubu dobijali signal, zbog vremenskih nepogoda.
Upratio sam, izgleda da im baš nije išlo sve po planu.
Čudi me da nisu istestirali sve kako treba, ili je pak problem bio do linka sa kojeg su u Sport Klubu dobijali signal, zbog vremenskih nepogoda.
Do njih je definitivno signal je kod mene predobar,a i nevrijeme je uticalo vjerovatno tako da je citavo drugo poluvrijeme bilo ovako manje ili vise :
Vjerovatno je nesto vezano za vremenske (ne)prilike, jer je sadrzaj na SK 4K do sada isao bez poteskoca.
U svakom slucaju, oprosticemo im, desava se, nadamo se da ubuduce nece biti smetnji.
Identicne smetnje sam imao kao na tvom videu, tako da nije do nas sigurno.
Zasto su se svi toliko nalozili na ovaj eon, ko da je gledanje televizije postalo neko intelektualno dostignuce, pa svi ubise u pojam sa sk4, pikabu i vavum kanalima??? A tek oni sto uporedjuju rasporede kanala.....ko nekad djevojcice salvete.... strasno je na sta omladina danas protraci svoju mladost.....
A to sto nas telemach sve redom uzima ko levate lopatom... je prica za sebe.
Imas bruku kanala i ponude ti novu igracku, skuplju, sa manje kanala ....i svi polete ko ovce...nije mi jasno?!
Da ti oduzme 8, a ko fol doda 3 nova i po vecoj cijeni...moze samo u zemlji sa balvan generacijom.
channel10 wrote:Vraze, imas li ti spisak kanala koji se nadovezuju na osnovni paket i tako cine prosireni?
Hajde ako imas posalji na pp ili ovdje postavi
1. Pink Plus
2. Pink Extra
3. Fox Life HD
4. Fox Crime HD
5. Shorts TV HD
6. Pink Kids
7. Nickelodeon HD
8. Discovery Science HD
9. GINX
10. Animal Planet HD
11. BBC Earth HD
12. History 2 HD (H2 HD)
13. Discovery Turbo Xtra HD
14. Food Network HD
15. QYOU HD
16. Trace Sport Stars HD
17. VH1 Classic
18. MTV Rocks
19. MTV Hits
20. MTV Dance
21. Mezzo
22. MTV Live HD
23. iConcert HD
24. Hustler
25. Brazzers TV
26. Dusk TV
27. Playboy TV
28. Hustler HD
Kako sam i mislio. Dobro su poskupili ove pakete konfigurisanjem ovih EON paketa. Treba platiti dosta vise za ono sto se prije imalo.
Više puta je rečeno od strane @Telemacha da prelaskom na neki Eon paket (pretpostavljam na vrijednosno isti ili veći), odnosno produženjem ugovora 24 mjeseca, nećemo izgubiti ništa što smo imali u tom trenutku, ako si recimo bio na TGF paketu i pređeš na EON full, ostaje ti prošereni paket
aktivacija wrote:Zasto su se svi toliko nalozili na ovaj eon, ko da je gledanje televizije postalo neko intelektualno dostignuce, pa svi ubise u pojam sa sk4, pikabu i vavum kanalima??? A tek oni sto uporedjuju rasporede kanala.....ko nekad djevojcice salvete.... strasno je na sta omladina danas protraci svoju mladost.....
Imas bruku kanala i ponude ti novu igracku, skuplju, sa manje kanala ....i svi polete ko ovce...nije mi jasno?!
Da ti oduzme 8, a ko fol doda 3 nova i po vecoj cijeni...moze samo u zemlji sa balvan generacijom.
aktivacija wrote:Zasto su se svi toliko nalozili na ovaj eon, ko da je gledanje televizije postalo neko intelektualno dostignuce, pa svi ubise u pojam sa sk4, pikabu i vavum kanalima??? A tek oni sto uporedjuju rasporede kanala.....ko nekad djevojcice salvete.... strasno je na sta omladina danas protraci svoju mladost.....
crnivrag wrote:Vraze, imas li ti spisak kanala koji se nadovezuju na osnovni paket i tako cine prosireni?
Hajde ako imas posalji na pp ili ovdje postavi
1. Pink Plus
2. Pink Extra
3. Fox Life HD
4. Fox Crime HD
5. Shorts TV HD
6. Pink Kids
7. Nickelodeon HD
8. Discovery Science HD
9. GINX
10. Animal Planet HD
11. BBC Earth HD
12. History 2 HD (H2 HD)
13. Discovery Turbo Xtra HD
14. Food Network HD
15. QYOU HD
16. Trace Sport Stars HD
17. VH1 Classic
18. MTV Rocks
19. MTV Hits
20. MTV Dance
21. Mezzo
22. MTV Live HD
23. iConcert HD
24. Hustler
25. Brazzers TV
26. Dusk TV
27. Playboy TV
28. Hustler HD
Kako sam i mislio. Dobro su poskupili ove pakete konfigurisanjem ovih EON paketa. Treba platiti dosta vise za ono sto se prije imalo.
Više puta je rečeno od strane @Telemacha da prelaskom na neki Eon paket (pretpostavljam na vrijednosno isti ili veći), odnosno produženjem ugovora 24 mjeseca, nećemo izgubiti ništa što smo imali u tom trenutku, ako si recimo bio na TGF paketu i pređeš na EON full, ostaje ti prošereni paket
Danas sam pitao za nove korisnike TM i dobio odgovor da nema prosirenog paketa za nove korisnike. Znaci ne ove sto prelaze sa grande paketa, nego bas nove korisnike