UnKnownBA wrote:Ne znam kako možete reči za nekog da je "nestručan" da osvoji titulu a svjesni ste očajnog rostera sa kojim raspolaže. Ima samo jednog napadača, najgora krila ikad, u vezi mu igraju igrači po direkciji uprave koje mora nazor da afirmiše forsirajući ih u prvih 11 (iako kvalitetom uopšte ne mogu da doprinesu igri tima) a u odbrani igrači koje mora da rotira svaku drugu utakmicu kako bi dobili određenu minutažu.
Koji igrači u vezi koje mora nazor da se afirmišu u vezi? Blagojević, Čurjurić, Ramović, Šaban, Hajdar, Vranješ? Koji od njih nije igrao prije Ode, pa ih on "mora" nazor gurati? Ko ima bolji, a sjedi na klupi? Koji od njih kvalitetom ne mogu da doprinesu igri tima? Vranješ? Oda je tražio od uprave da mu vrate Stojana. Ako nije on, ko onda? Šaban možda?
I baš si siguran da nije Odino maslo što rotira štopere, nego mu neko "naređuje" da svaki mora igrati pomalo?
UnKnownBA wrote:Uz to mu uprava suspenduje par igrača i još dodatno osiromaši ionako osiromašen roster
Pišeš gore kako mu uprava određuje da rotira stopere, a onda kako mu ta ista uprava suspenduje jednog stopera. Nekako mi je nelogično da ta uprava suspenduje igrača kojeg su mu "na silu" gurali u rotaciju.
UnKnownBA wrote:Ista takva razmišljanja su mu otkaz uručila prošli put a sa ove tačke gledišta na tim sa kojim je raspolagao poput Livaja, Mladenovića, Diatta, Joca mrtvih dobro je i bod imao. Ako će se o Odi pričati u tom kontekstu onda treba biti pošten i objektivno gledati na stvari.
https://bih.ba/257216-milomir-odovic-mi ... nego-prije
Pogledaj od 1:10 na videu šta kaže Oda za ekipu.
Vjerovatno sam dosadan, ali opet moram ponoviti. Željo je imao igrački kadar bolji od Krupe, MDK, GOŠK-a, Zvijezde, pa i Slobode. Nismo mi bodove gubili od ekipa koje se bore za titulu (derbi ne računam), nego od ekipa koje su bile pri dnu tabele.