Pa valjda mora bit jednom godisnje.mali_milojica wrote:Otkud ti znaš da ce skupština biti u decembru i da ce biti glasanje?DonieBrasco wrote:Na sva zvona se zeli plasirati neka negativna prica kontra ove uprave, u smislu kao oni da odu a onda dolazi neko ko zna da raditi svoj posao.
A inace ne vidim mjesecima unazad da je neko jedno jedino ime spomenuo ko je to ko treba da dođe. U medijima nema imena ni spekulacija a pojedini na foumu kao znaju. Skuspstina je u decembru, na glasnju ce biti povjerenje ili smjena pa cemo vidjeti.
Na jednom drugom mjestu sam procitao da neki hoce Bukija, Violinu, i jos par starih imena nazad, blago vama koji hocete njih.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
FreakyStyley
#75026 Re: FK Željezničar
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#75027 Re: FK Željezničar
U Zelji treba uraditi upravo ono sto je Cenan rekao.....mirno i bez frke sve skupiti uz okrugli stol i probati prije svega u interesu kluba rijesiti probleme. Pa van svake pameti je imati toliko igraca na plati a za sljedecu utakmicu popuniti klupu i pola tima juniorima. U ovakvoj situaciji kakva je sad pred tuzlake valjao bi i Bogi i Blagoja i Arezina...a da ne govorim VedranAlfa_i_Omega wrote:Padaju im serveri koliko se Zeljovaca prikljucuje da poda svoj glas ostanku uprave. Inace, morali su moderatori sa svih svojih pedesetak acc glasat na najvecem otvorenom forumu Zeljovaca. Zivio Miske.Charuga wrote:Koliko ima glasova na lobotomiji? Pa jebem ga ja, nisu tamo svi navijači Želje.
Jedino ako su ovi ostali toliko tromi i bezvoljni, da ih boli bimbo za skupštinu i glasanje. Lakše im je sjediti kući i zaprđivati ...
-
CotSuljakovic
#75028 Re: FK Željezničar
Samo jako gospodine Senade Misimovicu, ne obazirite se na uvrede i negativne komentare. Vi ste nas Tito
Mi smo Senadovi, Senad je nas!
Mi smo Senadovi, Senad je nas!
- Charuga
- Globalni moderator
#75029 Re: FK Željezničar
Znači nemaju podršku i lako ih je smijeniti na skupštini? Onda je to jedan plus za ono što si pisao, ako se ne varam.Alfa_i_Omega wrote:Padaju im serveri koliko se Zeljovaca prikljucuje da poda svoj glas ostanku uprave. Inace, morali su moderatori sa svih svojih pedesetak acc glasat na najvecem otvorenom forumu Zeljovaca. Zivio Miske.Charuga wrote:Koliko ima glasova na lobotomiji? Pa jebem ga ja, nisu tamo svi navijači Želje.
Jedino ako su ovi ostali toliko tromi i bezvoljni, da ih boli bimbo za skupštinu i glasanje. Lakše im je sjediti kući i zaprđivati ...
A ne vidim baš i da ovi drugi trče da ih smjene ....
-
Alfa_i_Omega
#75030 Re: FK Željezničar
Charuga wrote:Znači nemaju podršku i lako ih je smijeniti na skupštini? Onda je to jedan plus za ono što si pisao, ako se ne varam.Alfa_i_Omega wrote:Padaju im serveri koliko se Zeljovaca prikljucuje da poda svoj glas ostanku uprave. Inace, morali su moderatori sa svih svojih pedesetak acc glasat na najvecem otvorenom forumu Zeljovaca. Zivio Miske.Charuga wrote:Koliko ima glasova na lobotomiji? Pa jebem ga ja, nisu tamo svi navijači Želje.
A ne vidim baš i da ovi drugi trče da ih smjene ....
A ne, pogresno. Izuzetno tesko ih je smijeniti, skoro nemoguce. Ako se sjecas ili ako si upucen, 2015 su se birali clanovi skupstine. Malo se raspitaj kako su birani i ko je bio u komisiji koja je odlucivala. Cak nelegalno ako smijem tako da se izrazim jer su clanovi komisije mijenjani da bi se bilo.sigurno kako ce u skustinu uci samo 'pravi' Zeljovci.
O Uo ne vrijedi trositi rijeci. Niko bitan, bez sportskih radnika, sama krema poltrona.
Klub u cvrstim rukama Senada Misimovica. Svidjelo se to nekome ili ne, tako je.
Realno, smijenili ih ili ne, sve to ide u radni staz. Vidjecemo gdje ce nas dovesti ovaj i ovakav rad. Ono sto ja mislim jeste da smo previse vremena i novca potrosili ni na sta i da smo igracki slabiji nego prije cetiri godine. Toliko o napretku. Ja to ne mogu i ne zelim podrzavati ni na kakav nacin. Ipak smo mi sportski kolektiv, najtrofejniji kolektiv, ma sta god danas pisali botovi koji te Zeljine titule sramno obezvredjuju pokusavajuci progurati pricu o napretku bez rezultata.
-
DonieBrasco
#75031 Re: FK Željezničar
Iz supljeg u prazno, mozete tako do neudogled.
- Radio Sarajevo
#75032 Re: FK Željezničar
Dobro, možda Čenan danas laže. Ali osim toga, ja nisam čuo ništa da je pogrešno rekao.Charuga wrote:Radio Sarajevo wrote:Samo me zanima ko laže, Klub koji je rekao da je zbog zdravstvenih problema otišao, ili sam Čenan koji sad kaže da nije tako...- Već neko vrijeme osjećao sam zdravstvene tegobe. Stalna malaksalost, a osjetio sam i neko čudno trnjenje ruke. Otišao sam kod doktora i propisano mi je strogo mirovanje i odmaranje bez ikakvih napora. O svemu sam upoznao i Upravu kluba, tako da ćemo se rastati u najboljim mogućim odnosima - kaže nam Čenan.
- UnKnownBA
#75033 Re: FK Željezničar
Nema se šta raspitivati, to znaju svi. Članove skupštine (za njihove četverogodišnje mandate) je birala, na osnovu prijedloga članova kluba, komisija sastavljena od članova UO i to u januaru 2016.-te. Način kojmi su birani nije izmislila trenutna uprava ni Misimović nego su se vodili novim statutom koji je izglasan godinu ranije (mart 2015.-te), na kojem je Misimović izabran za člana tadašnje skupštine.Alfa_i_Omega wrote:A ne, pogresno. Izuzetno tesko ih je smijeniti, skoro nemoguce. Ako se sjecas ili ako si upucen, 2015 su se birali clanovi skupstine. Malo se raspitaj kako su birani i ko je bio u komisiji koja je odlucivala. Cak nelegalno ako smijem tako da se izrazim jer su clanovi komisije mijenjani da bi se bilo.sigurno kako ce u skustinu uci samo 'pravi' Zeljovci.
Sumnjam i ja da uprava može biti smjenjena na skupštini. Ne zbog navodne priče da su sami sebi istomišljenike birali nego zato što nam je skupština previše pasivna i više liči na izlaganje (serviranje) i prezentaciju UO nego na neku diskusiju. U njoj sjede većinom ljudi koji ne smiju da iznose svoje mišljenje ni kritike (iako imaju mnogo razloga za to) da se ne bi previše isticali, kako ne bi bili i sami osuđivani i ismijavani, kako to kod nas već biva. To da bi se desilo za to bi bilo potrebno da se stvori takva atmosfera u javnosti od stadiona pa nadalje. U tom slučaju ne bi ni bila potrebna skupština jer bi ovi sami podinijeli ostavke i fatali maglu. Ja od skupštine ne očekujem ama baš ništa kao ni od svake prethodne. Ako i bude to pitanje na dnevnom redu bio bih zadovoljan da ih bar desetak bude bilo za smjenu jer stvarno smo očajni na sportskom planu za šta najveću krivicu snosi uprava i njihovo glumatanje menadžera i stručnjaka, odnosno guranje nosa tamo gdje mu nije mjesto.Komisija je prilikom razmatranja pristiglih prijava cijenila minimalne kriterije propisane Statutom, broj prijedloga koji je pojedini delegat imao, njihov trenutni ili raniji angažman u klubu, kao i njihovu stručnu spremu i sposobnost kroz koju mogu doprinijeti daljem unaprijeđenju razvoja i poslovanja kluba.
U skladu sa gore navedenim izabranu skupštinu čine:
– 65 % delegata iz kategorije redovnih članova,
– 80% delegata sa visokom stručnom spremom,
– 4 delegata sa mjestom prebivališta van Kantona Sarajevo,
– u Skupštini Kluba svoje mjesto će zauzeti i 3 žene,
– 44% izabranih delegata su članovi Kluba koji su već obavljali funkciju delegata u Skupštini Kluba ili neku drugu funkciju u organima i strukturama Kluba.
https://fkzeljeznicar.ba/utvrdena-lista ... uba/17884/
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#75035 Re: FK Željezničar
U skupštini sjede Amar Osim, Bulend Biscevic, Dino Djurbuzovic, Miso Smajlović...
Jesu li oni pravi ili "pravi" Zeljovci?
-
Alfa_i_Omega
#75036 Re: FK Željezničar
A ne znam care, valjda bude skupstina pa cemo vidjeti. Ako je vecina za ovaj model, ok, guraj tako. Ja ne podrzavam i tacka.
- Charuga
- Globalni moderator
#75037 Re: FK Željezničar
Bili su i na prošloj skupštini, pa niko riječ nije rekao.mali_milojica wrote:U skupštini sjede Amar Osim, Bulend Biscevic, Dino Djurbuzovic, Miso Smajlović...
- cvrčak_na_hedonizmu
#75038 Re: FK Željezničar
Ako se opet bude sutilo onda nas i treba jebat' do iznemoglosti. Posteno.Charuga wrote:Bili su i na prošloj skupštini, pa niko riječ nije rekao.mali_milojica wrote:U skupštini sjede Amar Osim, Bulend Biscevic, Dino Djurbuzovic, Miso Smajlović...
-
Alfa_i_Omega
#75039 Re: FK Željezničar
Posteno.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ako se opet bude sutilo onda nas i treba jebat' do iznemoglosti. Posteno.Charuga wrote:Bili su i na prošloj skupštini, pa niko riječ nije rekao.mali_milojica wrote:U skupštini sjede Amar Osim, Bulend Biscevic, Dino Djurbuzovic, Miso Smajlović...
- decko_sa_kovaca
#75040 Re: FK Željezničar
Slazem se. Ako se suti na lose stvari cemu onda skupstima sluzi
- UnKnownBA
#75041 Re: FK Željezničar
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ako se opet bude sutilo onda nas i treba jebat' do iznemoglosti. Posteno.Charuga wrote:Bili su i na prošloj skupštini, pa niko riječ nije rekao.mali_milojica wrote:U skupštini sjede Amar Osim, Bulend Biscevic, Dino Djurbuzovic, Miso Smajlović...
Ako i budu i dalje šutili, što očekujem, onda neka im bar ne daju više podršku, neka budu suzdržani. Tamo za šta god da se glasa završi sa 100% podrškom, ne znam šta da im predlože izglasavanje. To je još gore! Ispade svi "zadovoljni" ovim što gledamo na zelenom terenu a uvjeren sam da niko iz skupštine tim nije zadovoljan uostalom kao nijedan navijač kluba.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#75042 Re: FK Željezničar
Ne znam uopste koliko je sportski segment u domenu skupštine i da li se o njemu uopšte raspravlja. Ali barem bi neko trebao potegnuti pitanje i tražiti neke odgovore.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#75043 Re: FK Željezničar
A mozda su cutali zato sto se slazu sa nacinom vodjenja.Charuga wrote:Bili su i na prošloj skupštini, pa niko riječ nije rekao.mali_milojica wrote:U skupštini sjede Amar Osim, Bulend Biscevic, Dino Djurbuzovic, Miso Smajlović...
-
zipoo
#75044 Re: FK Željezničar
Amar je **cka
- Charuga
- Globalni moderator
#75045 Re: FK Željezničar
100%cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ako se opet bude sutilo onda nas i treba jebat' do iznemoglosti. Posteno.Charuga wrote:Bili su i na prošloj skupštini, pa niko riječ nije rekao.mali_milojica wrote:U skupštini sjede Amar Osim, Bulend Biscevic, Dino Djurbuzovic, Miso Smajlović...
-
DonieBrasco
#75046 Re: FK Željezničar
Amar je prvi davnih dana dao podrsku Misimovicu i upravi kao i mnoga ostala zvucna imena, a na sav glas neki pokusavaju nametnuti pricu da odnosi između njih nisu dobri. Ali eto vidjet cemo sad na skupstini sta ce biti, ovi ce vjerovatno dati mandate na raspolaganje, pa eto da vidimo tu opoziciju ko su prije svega.
Kako god bilo na zimu se najozbiljnije do sada pozabaviti problemima prvog tima, bice tu posla preko glave za sve zajedno.
Kako god bilo na zimu se najozbiljnije do sada pozabaviti problemima prvog tima, bice tu posla preko glave za sve zajedno.
- luckylaka
#75047 Re: FK Željezničar
Nikakvih tu problema nema,jedini problem je dovodjenje nestrucnog trenera .Dakle jedina greska uprave je sto ne nadje pravog trenera sa stavom i autoritetom.Stadion se radi,pojacanja dovedena i to dobra pojacanja.Daj nekome da to poslozi,Marinovic ili Blazevic...mozdaDonieBrasco wrote:Amar je prvi davnih dana dao podrsku Misimovicu i upravi kao i mnoga ostala zvucna imena, a na sav glas neki pokusavaju nametnuti pricu da odnosi između njih nisu dobri. Ali eto vidjet cemo sad na skupstini sta ce biti, ovi ce vjerovatno dati mandate na raspolaganje, pa eto da vidimo tu opoziciju ko su prije svega.
- JoeyTribbiani
#75048 Re: FK Željezničar
Koji Blažević kralju?
- ultima_palabra
#75049 Re: FK Željezničar
Miljan Miljanić bi to posložio sve.
- JoeyTribbiani