Nema šanse da Negan bude dobar momak. Lik je sadista.brain bubbles wrote:Potvrdjeno, Negan ce biti i u osmoj sezoni
Da li to znaci da ce jos vise da razvuku radnju, ili mozda Negan postaje novi glavni lik, ili ona pretpostavka, da je ipak on good guy
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- strong69
#7501 Re: RE: Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
- Tito_i_Partija
#7502 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nevr sej nevr. 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7503 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ko je gledao, čitao Game of Thrones, zna kako odvratan lik može postati omiljeni (Jamie).
-
al-em
#7504 Re: RE: Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Naravno da nema sanse. Hem sto je sadista, hem sto rik nece lako preci preko ovih ubistava i ponizenja.strong69 wrote:Nema šanse da Negan bude dobar momak. Lik je sadista.brain bubbles wrote:Potvrdjeno, Negan ce biti i u osmoj sezoni
Da li to znaci da ce jos vise da razvuku radnju, ili mozda Negan postaje novi glavni lik, ili ona pretpostavka, da je ipak on good guy
A logicno da ce negan biti i u 8 sezoni, najveci i najjaci je negativac dosad, ne moze ostati samo u jednoj sezoni. I slabiji su se protezali kroz dvije tri sezone.
-
sha_ba
#7505 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Šta ste se okomili na negana??

- dječak sa šibicama
#7506 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mene Negan poceo nervirati sa onim grimasama i presavijanjem u struku kad prica shaba laba gluposti.
- listopad
#7507 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Hvala mu i neka mu je vjecna slava, ali sada kada je malo porastao, vrijeme je da njega netko rokne.hannah23 wrote:Jedni od jacih scena su kako Karl ubija svoju majku i zombi Sejna...
Uzivah u tim scenama. Posto su me nemoguce iritirali njih dvoje![]()
Ucini mi mali uslugu
A vijest da ce Negan biti i u osmoj sezoni me nimalo ne iznenadjuje s obzirom na ovo beskrajno razvlacenje. Pola sezone cekamo da se prica pokrene.
-
sha_ba
#7508 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa probaj i ti ko ti brani... možda i ubodeš štadječak sa šibicama wrote:Mene Negan poceo nervirati sa onim grimasama i presavijanjem u struku kad prica shaba laba gluposti.
- Dinostula
#7509 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jos ako kakvu nevinu safata pa joj poslije kaze:" Damn girl, you are taking it like a champ"sha_ba wrote:Pa probaj i ti ko ti brani... možda i ubodeš štadječak sa šibicama wrote:Mene Negan poceo nervirati sa onim grimasama i presavijanjem u struku kad prica shaba laba gluposti.
- Jack Be Nimble
#7510 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Meni scene sa ljudima puno ne znace, to jest nisam se toliko udubio u ove likove da me je briga kroz sta idu. Uglavnom pamtim scene iz prve sezone kada idu kroz grad ili su na autoputu. Takodjer na pocetku prosle sezone kada su naisli na masu zombija u onom rudniku pa ih pokusali udaljiti od Alexandrie. Sve sto treba da uradi sa zombijima sam upamtio, a ovo sto se medjusobno svadjaju je za mene sapunica.
- dale cooper
#7511 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Izgleda da bi shaba rado zveknula Negana. 
-
sha_ba
#7512 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
A vidi, u onoj situaciji, fin du monde... i ti bi Šemsudale cooper wrote:Izgleda da bi shaba rado zveknula Negana.
- dječak sa šibicama
#7513 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kako si duhovita jebotesha_ba wrote:Pa probaj i ti ko ti brani... možda i ubodeš štadječak sa šibicama wrote:Mene Negan poceo nervirati sa onim grimasama i presavijanjem u struku kad prica shaba laba gluposti.
- dale cooper
#7514 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ko je Šemsa?sha_ba wrote:A vidi, u onoj situaciji, fin du monde... i ti bi Šemsudale cooper wrote:Izgleda da bi shaba rado zveknula Negana.
-
sha_ba
- dječak sa šibicama
#7516 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Najsmjesnije je sto oni i dalje forsiraju moralne dileme i slicno, nakon nekoliko godina zombi apokalipse niko ziv vise nema nikakve moralne dileme valjda. Ali kad nemaju ideja za radnju, onda masiraju gledaoce tim dosadnim preispitivanjima glavnih aktera.Jack Be Nimble wrote:Meni scene sa ljudima puno ne znace, to jest nisam se toliko udubio u ove likove da me je briga kroz sta idu. Uglavnom pamtim scene iz prve sezone kada idu kroz grad ili su na autoputu. Takodjer na pocetku prosle sezone kada su naisli na masu zombija u onom rudniku pa ih pokusali udaljiti od Alexandrie. Sve sto treba da uradi sa zombijima sam upamtio, a ovo sto se medjusobno svadjaju je za mene sapunica.
Najgore u svemu je sto su nimalo ubjedljivi, ne drze paznju, u pocetku su ti "unutrasnji ratovi" glavnih aktera bili i podnosljivi ali sada je to vec zamorno i dosadno.
- dale cooper
#7517 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Haman se zajebaješ sa mnom.sha_ba wrote:i
-
sha_ba
#7518 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Šta fali Šemsidale cooper wrote:Haman se zajebaješ sa mnom.sha_ba wrote:i
- dale cooper
#7519 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
KO JE BA ŠEMSA??!!sha_ba wrote:Šta fali Šemsidale cooper wrote:Haman se zajebaješ sa mnom.sha_ba wrote:i
![]()
-
sha_ba
#7520 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Bara bara sa Tarom 
- dale cooper
-
sha_ba
#7522 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
dale cooper wrote:
- Tito_i_Partija
- Pandakonda
#7524 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Negan kada ubija nekog iz grupe on hoće da pošalje poruku i da oslabi ekipu. Kakvu bi on poruku poslao kad bi ubio ženu na koljenima ? Jedino bi mogao izazvat revolt muževa i možda gađenje svojih vojnika. Razlog zbog kojeg ga njegovi ljudi prate jeste taj zato što Negan koristi silu koliko mora, ništa manje, ništa više. Negan mora znati do koje mjere može "pritisnut" grupu, jer ako pretjera ima rizik da će se dići ustanak ili da će grupa skroz pobijeći (kao one amazonke). Mora naći balans da razbije grupu ali u toj mjeri da imaju želju za životom i da ga se boje dovoljno da ne dižu neke pobune.Tito_i_Partija wrote:Da, al' to ne iskljucuje da ce im se prica na slican nacin zavrsit'. Ili mozda cak da ce ta curica igrat' ulogu u nekom "redemption" plot-u u kojem Carol uspijeva da prebrodi tu neku svoju krizu kroz koju prolazi, jer joj se ocito nakupilo od svih silnih ubistava koje je morala pocinit', a najupecatljiviji je onaj kad je ubila onu curicu. Ne bi me cudilo.Chmoljo wrote: pa sad... ona mala što ju je Carol roknula je imala psihičkih problema. ova je opet rezultat onakvog života, gdje se lako prilagodila trenutnoj situaciji, jer drugačije teško da je upamtila.
Jedan od rijetkih momenata gdje su pokazali da imaju muda. Al' cini mi se k'o da nekad hoce na silu da predstave nesto k'o da je super-sokantno, iako to uopste nije slucaj. Naprimjer, meni licno je ona scena kad Negan klofa Ibru i Glenna uopste nije toliko sokirajuci koliko su ga producenti htjeli da predstave, puno gora scena mi je recimo bila ona kad su bili u Terminusu pa kad su kanibali ljude klali nad koritom. Da li mozda zbog rata i svakakvih prica sto sam se nacit'o i naslus'o, al' ono je meni bilo bas tesko gledat'.Chmoljo wrote:inače, to kad Carol rokne onu malecku, iako brutalan, po meni jedan od highlightsa serije.
Ono sa Neganom bi bilo puuuuuno upecatljivije da je naprimjer umjesto jednog od njih dvojice nagrabusila jedna zena. Vidi se po cijeloj seriji da su ta najbrutalnija stradanja ipak rezervisana vecinom za muskarce, sto znaci da serija ipak nema bas toliko muda koliko njeni producenti misle da ima.
- janje_
#7525 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
jedini hvale vrijedan zaplet i garancija da tu nema nikakavih sansi za "pomirenje" je da je negan rokno karla palicom.. hem bi se i mi rijesili jednog od iritantnijih likova, hem bi serija dobila malo zesci zaplet.. ovako, sve nesto mlitavo.. ubi me ovo objasnjavanje iz epizode u epizodu..Pandakonda wrote:Negan kada ubija nekog iz grupe on hoće da pošalje poruku i da oslabi ekipu. Kakvu bi on poruku poslao kad bi ubio ženu na koljenima ? Jedino bi mogao izazvat revolt muževa i možda gađenje svojih vojnika. Razlog zbog kojeg ga njegovi ljudi prate jeste taj zato što Negan koristi silu koliko mora, ništa manje, ništa više. Negan mora znati do koje mjere može "pritisnut" grupu, jer ako pretjera ima rizik da će se dići ustanak ili da će grupa skroz pobijeći (kao one amazonke). Mora naći balans da razbije grupu ali u toj mjeri da imaju želju za životom i da ga se boje dovoljno da ne dižu neke pobune.Tito_i_Partija wrote:Da, al' to ne iskljucuje da ce im se prica na slican nacin zavrsit'. Ili mozda cak da ce ta curica igrat' ulogu u nekom "redemption" plot-u u kojem Carol uspijeva da prebrodi tu neku svoju krizu kroz koju prolazi, jer joj se ocito nakupilo od svih silnih ubistava koje je morala pocinit', a najupecatljiviji je onaj kad je ubila onu curicu. Ne bi me cudilo.Chmoljo wrote: pa sad... ona mala što ju je Carol roknula je imala psihičkih problema. ova je opet rezultat onakvog života, gdje se lako prilagodila trenutnoj situaciji, jer drugačije teško da je upamtila.
Jedan od rijetkih momenata gdje su pokazali da imaju muda. Al' cini mi se k'o da nekad hoce na silu da predstave nesto k'o da je super-sokantno, iako to uopste nije slucaj. Naprimjer, meni licno je ona scena kad Negan klofa Ibru i Glenna uopste nije toliko sokirajuci koliko su ga producenti htjeli da predstave, puno gora scena mi je recimo bila ona kad su bili u Terminusu pa kad su kanibali ljude klali nad koritom. Da li mozda zbog rata i svakakvih prica sto sam se nacit'o i naslus'o, al' ono je meni bilo bas tesko gledat'.Chmoljo wrote:inače, to kad Carol rokne onu malecku, iako brutalan, po meni jedan od highlightsa serije.
Ono sa Neganom bi bilo puuuuuno upecatljivije da je naprimjer umjesto jednog od njih dvojice nagrabusila jedna zena. Vidi se po cijeloj seriji da su ta najbrutalnija stradanja ipak rezervisana vecinom za muskarce, sto znaci da serija ipak nema bas toliko muda koliko njeni producenti misle da ima.