Nije istina da je samo to uradjeno, ali mi nismo fahro da imam novine niti smo zlaja da imamo tv. U medijskoj blokadi u kakvoj se nalazimo , vjeruj mi cinimo itekako napore da pridjemo gradjanima. Zajebano je, ali odredjeni koraci , bar sto se tice predizborne kampanje su uradjeni i mislim da ces ti i ostali biti iznenadjeni, pozitivno
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- Petit_Beurre
#7501 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Instruktor kung fua je vec spreman i ceka 
Nije istina da je samo to uradjeno, ali mi nismo fahro da imam novine niti smo zlaja da imamo tv. U medijskoj blokadi u kakvoj se nalazimo , vjeruj mi cinimo itekako napore da pridjemo gradjanima. Zajebano je, ali odredjeni koraci , bar sto se tice predizborne kampanje su uradjeni i mislim da ces ti i ostali biti iznenadjeni, pozitivno
Najgora je stvar sto na lokalnom nivou u skupstinama, iako nas ima malo, radimo vrlo pametno i guramo neke stvari koje su u interesu svih nas, ali ne mozes sa dvije ruke izglasati nesto bitno, nazalost, i te stvari gradjani ne znaju, a kako da znaju kad im ne daju da znaju, ali... Sve u svoje vrijeme

- Banksy
#7502 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Aaaaa, Sabina Ćudić ...
dobra, može ...
slažemo se
Stani, zar nije ona kod Ganića?
dobra, može ...
slažemo se
- Petit_Beurre
#7503 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Jesam reko da je bombonaBanksy wrote:Aaaaa, Sabina Ćudić ...
dobra, može ...
slažemo se
Da, trenutno tamo predaje na odsjeku za diplomatiju i medjunarodne odnose.
-
Canton
#7504 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Jel to ona mala sa Ganicevog fakulteta? Gledao sam je u dva navrata na TVu u vezi muzijeka, glalerija..
Dobro je izbusila onog direktora( ne znam kojeg muzeja, a ne zna ni on
) Busuladzica
Dobro je izbusila onog direktora( ne znam kojeg muzeja, a ne zna ni on
- DepraUbiVepra
- Location: Previše smo voljeli zvijezde, da bismo se bojali noći!
#7505 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Evo, mogul' ja smanjiti: Jede malu djecu...Corto Maltese wrote:Opet ti kažem, smanji ribu. Ovonisu činjenice nego tvoja doživljaj te osobe, koji birači mogu dijeliti, a ne moraju. Kad nekoga predstaviš na tako nadmen način bliži su ovom drugom.Petit_Beurre wrote: mora se objektivno priznati da se na lokalnoj politickoj sceni odavno nije pojavio neko tako perspektivan. Potrudicemo se, a to vam mogu ovom prilikom obecati, da vecina gradjana na nivou opstine Novo Sarajevo sazna sto vise o njoj, i upozna o kakvoj se ljudskoj gromadi zapravo radi.
- ultima_palabra
#7506 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Kao da sam nekad i čuo za tu curu... hajd nek bude trećina istina što ste ispisali, biće dobro.
- Corto Maltese
#7507 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Već sam naveo da se protivim zloupotrebi djece u političke svrheDepraUbiVepra wrote:Evo, mogul' ja smanjiti: Jede malu djecu...Corto Maltese wrote:Opet ti kažem, smanji ribu. Ovonisu činjenice nego tvoja doživljaj te osobe, koji birači mogu dijeliti, a ne moraju. Kad nekoga predstaviš na tako nadmen način bliži su ovom drugom.Petit_Beurre wrote: mora se objektivno priznati da se na lokalnoj politickoj sceni odavno nije pojavio neko tako perspektivan. Potrudicemo se, a to vam mogu ovom prilikom obecati, da vecina gradjana na nivou opstine Novo Sarajevo sazna sto vise o njoj, i upozna o kakvoj se ljudskoj gromadi zapravo radi.
-
Nokija
#7508 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Banksy wrote:Jel jača od ove Fahrine Japanke?
Zanima me sta je "japanka" naucila u Japanu? Vratila se pa pravo u leglo korupcije i kriminala. Da li japanska vlada, koja joj je finansirala skolovanje, zna gdje joj zavrsavaju kadrovi?
-
detroit-mercy
#7509 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Jel jaca od Kaplana
, zamisli samo da ih sparimo kakvo bi se cudo dobilo
.
- madner
#7510 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Kaplan zna sta je bitno, mozda hoda sa jeftinim trebama, ali nikad sa manje od dvije. 
-
detroit-mercy
#7511 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Hebiga kolegamadner wrote:Kaplan zna sta je bitno, mozda hoda sa jeftinim trebama, ali nikad sa manje od dvije.
Last edited by detroit-mercy on 08/06/2012 16:19, edited 1 time in total.
- madner
#7512 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
To ti kazem. Vidi se teoloska naobraza, sve do 4 je ok. 
- Banksy
#7513 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pa to baš i nije kakva referenca ... šta više ...Petit_Beurre wrote:Da, trenutno tamo predaje na odsjeku za diplomatiju i medjunarodne odnose.Banksy wrote:Aaaaa, Sabina Ćudić ...
dobra, može ...
slažemo se
-
VjecitiStudent
#7514 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Takoreci, antireferenca.Banksy wrote:Pa to baš i nije kakva referenca ... šta više ...Petit_Beurre wrote:Da, trenutno tamo predaje na odsjeku za diplomatiju i medjunarodne odnose.Banksy wrote:Aaaaa, Sabina Ćudić ...
dobra, može ...
slažemo se
Jel tamo predaje ili je asistent na odsjeku???
- Petit_Beurre
#7515 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
E pa ne znam, da drži katedru na YALE-u našli bi joj manu.
- Banksy
#7516 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ne bi.Petit_Beurre wrote:E pa ne znam, da drži katedru na YALE-u našli bi joj manu.
Ganić i njegov ''univerzitet'' su u ovom slučaju otežavajuća okolnost ...
I pitao te je nešto @VS
-
VjecitiStudent
#7517 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ko se politikom misli baviti, mora biti spreman da pruzi odgovare na sva pitanja, sto Pedja ovdje izvanredno demonstrira.Petit_Beurre wrote:E pa ne znam, da drži katedru na YALE-u našli bi joj manu.
Moze li onda odgovor na gornje pitanje?
- Banksy
#7518 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Dok se konsultuje ...VjecitiStudent wrote:Ko se politikom misli baviti, mora biti spreman da pruzi odgovare na sva pitanja, sto Pedja ovdje izvanredno demonstrira.Petit_Beurre wrote:E pa ne znam, da drži katedru na YALE-u našli bi joj manu.
Moze li onda odgovor na gornje pitanje?
-
Nokija
#7519 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ne bi. Iz prostog razloga sto ljudi koji se odluce za akademsku karijeru nemaju vremena da se bave politikom. Oni bi trebali biti politicki dobro informisani a pos'o im je da se bave naukom, istrazuju, objavljuju strucne radove.Petit_Beurre wrote:E pa ne znam, da drži katedru na YALE-u našli bi joj manu.
- Dasi
#7520 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Vidim da joj i fotografija fino ide, ako je nikondzija od mene ima glas 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7521 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Sabina je odlican odabir. Moja podrska. A glas ide nekome drugome, jer nisam u toj opstini (samo zbog toga ne ide glas njoj)
Mlada, ambiciozna, puna aktivistickog elana, elokventna...
-
Nokija
#7522 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
-LIBERO- wrote:Sabina je odlican odabir. Moja podrska. A glas ide nekome drugome, jer nisam u toj opstini (samo zbog toga ne ide glas njoj)![]()
Ako ti se svidja pa bi joj zato dao glas, cijenim.
Neko ko se bavi politikom treba prije svega da ima VIZIJU, da je politicki dobro potkovan, da ima menadzerske sposobnosti, da ima.....itd
Doticna je u resoru za obrazovanje i nauku. Kakva joj je vizija obrazovnog sistema u narednih 10 godina?
Mlada, ambiciozna, elokventna...moze voditi neki jutarnji program
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7523 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Guglaj, vidi ko je cura. Ja ti ne mogu crtati njen CV. Informisi se, pa onda pokusaj spinovanjem biti humoristican.Nokija wrote:-LIBERO- wrote:Sabina je odlican odabir. Moja podrska. A glas ide nekome drugome, jer nisam u toj opstini (samo zbog toga ne ide glas njoj)![]()
Ako ti se svidja pa bi joj zato dao glas, cijenim.
Neko ko se bavi politikom treba prije svega da ima VIZIJU, da je politicki dobro potkovan, da ima menadzerske sposobnosti, da ima.....itd
Doticna je u resoru za obrazovanje i nauku. Kakva joj je vizija obrazovnog sistema u narednih 10 godina?
Mlada, ambiciozna, elokventna...moze voditi neki jutarnji program
A uvijek ima opcija da izglasas nekoga k'o sto su Koldzo ili Zlatar, i oni su kandidati za nacelnika u svojim opstinama (izmedju ostalih)
-
Nokija
#7524 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Guglaj, vidi ko je cura. Ja ti ne mogu crtati njen CV. Informisi se, pa onda pokusaj spinovanjem biti humoristican.
A uvijek ima opcija da izglasas nekoga k'o sto su Koldzo ili Zlatar, i oni su kandidati za nacelnika u svojim opstinama (izmedju ostalih)[/quote]
Uopse mi nije do smijeha
Tvoj stav je nazalost stav naseg prosjecnog biraca, jest jednako politicki nezreo. CV je samo sekundarni momenat u odabiru. Biraju se ljudi koji imaju viziju, ideje, program i naravno plan kako da ga to sprovedu. Evo daj samo jednu njenu ideju?!
Djevojka je samo jedna u nizu prosjecnih likova koja nije uspjela postati glasnogovornica ni u jednom javnom preduzecu.
Al zgodnija je od ove dvojici, a i to je nasto.
A uvijek ima opcija da izglasas nekoga k'o sto su Koldzo ili Zlatar, i oni su kandidati za nacelnika u svojim opstinama (izmedju ostalih)[/quote]
Uopse mi nije do smijeha
Tvoj stav je nazalost stav naseg prosjecnog biraca, jest jednako politicki nezreo. CV je samo sekundarni momenat u odabiru. Biraju se ljudi koji imaju viziju, ideje, program i naravno plan kako da ga to sprovedu. Evo daj samo jednu njenu ideju?!
Djevojka je samo jedna u nizu prosjecnih likova koja nije uspjela postati glasnogovornica ni u jednom javnom preduzecu.
Al zgodnija je od ove dvojici, a i to je nasto.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#7525 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Fino ti kazem guglaj, kada vec (ocigledno) ne pratis politiku na razini opstina i sl.
http://www.divi.ba/novost/72302/sabina- ... kockarnice
http://www.divi.ba/novost/72487/koldzo- ... i-otvorena
foto:
KLIK.
Itd. itd. ovo samo prvih par linkova kada ukucas njeno ime na trazilici.
Niko nije rekao da je savrsena, ultra, mega, giga kapacitet ili sta vec. Ali je cura aktivistica u lokalnoj zajednici, i neko ko ne odustaje ni poslije prijetnji i konfrotacija sa odredjenim lobijima i strukturama.
Kako god okrenes pozitivno osvjezenje na politickoj sceni, uz sve njene mane i vrline.
http://www.divi.ba/novost/72302/sabina- ... kockarnice
http://www.divi.ba/novost/72487/koldzo- ... i-otvorena
foto:
KLIK.
Itd. itd. ovo samo prvih par linkova kada ukucas njeno ime na trazilici.
Niko nije rekao da je savrsena, ultra, mega, giga kapacitet ili sta vec. Ali je cura aktivistica u lokalnoj zajednici, i neko ko ne odustaje ni poslije prijetnji i konfrotacija sa odredjenim lobijima i strukturama.
Kako god okrenes pozitivno osvjezenje na politickoj sceni, uz sve njene mane i vrline.