BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Infaze Studio

#7501 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

Odlican gol Vrancica, mada ne vidim sto bi trebao opet biti pozvan u reprezentaciju? Zato sto je dao gol iz slobodnjaka?
Ne pratim ga puno, i neko rece da igra bolje od Medunjanina, ali imao je priliku da pokaze sta zna. Ne mora znaciti ako je korisniji svojoj ekipi nego sto je Medunjanin svojoj, da je i bolji za repku od Medunjanina.
Dionysios

#7502 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Dionysios »

Bicakcica sam pratio dosta ove godine (uvijek mi je ta njemacka druga liga bila gotivna :D ) i nije imao solidne a kamoli lose partije. Frajer je zvijer, odlican u duelu i u skoku, znao je i zabiti par puta ove sezone. Vidjecemo kako ce se razvijati slijedece godine u Bundesligi, ipak ce to biti puno ozbiljniji protivnici. Kako se stoji sa njegovim papirima? Jeli istina da se ne moze dobiti drzavljanstvo dok god je ovo sranje sa maticnim brojevima?
zlajapravaraja

#7503 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zlajapravaraja »

Arteta wrote:
Drago mi je zbog njih dvojice ali sad momci trebaju jos dosta da npreduju kako bi se sledece sezone nametnuli u prvi tim Braunshweiga jer ne sumnjam da ce klub dovesti neke nove igrace.
Ako se uspiju nametnuti treba ih zvati, ako ne uspiju onda ne treba dok se ne nametnu.
How yes no prijatelju :-)

A ozbiljni timovi koji se uspiju plasirati u visi rang su inace poznati po tome sto nakon tog uspjeha izbace 2 STUBA ekipe iz iste :lol:

Prifati se ti drugih tema, ovdje se samo provaljujes :wink:

p.s. Braunschweig ce biti sretan ako uspije zadrzati Bichu i za sljedecu sezonu.
antifascism

#7504 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

Infaze Studio wrote:Odlican gol Vrancica, mada ne vidim sto bi trebao opet biti pozvan u reprezentaciju? Zato sto je dao gol iz slobodnjaka?
Ne pratim ga puno, i neko rece da igra bolje od Medunjanina, ali imao je priliku da pokaze sta zna. Ne mora znaciti ako je korisniji svojoj ekipi nego sto je Medunjanin svojoj, da je i bolji za repku od Medunjanina.
Moguce, ali je definitivno bolji od Hadzica (on sanja da zaigra za Hajduk) koji ce zbog Seada Susica ici u Brazil.
Ajatolah_

#7505 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Ajatolah_ »

Infaze Studio wrote:Odlican gol Vrancica, mada ne vidim sto bi trebao opet biti pozvan u reprezentaciju? Zato sto je dao gol iz slobodnjaka?
Pa i nije baš imao neke prilike da se pokaže, koliko znam jedina ozbiljnija minutaža mu je bila poluvrijeme protiv Irske, što svakako nije bila baš blistava partija reprezentacije općenito.
ja71

#7507 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ja71 »

Braunschweig sam pratio skro cijelu sezonu bas zbog ove dvojice.
Bico je konstantno stabilan i on se definitivno nametnuo, osim toga najskuplji je igrac
u tom Braunschweigu iako je tezak "samo" milju i po.
Igra stopera, ali pri izvodjenju kornera stoji u protivnickom 16-ercu i tako je ove godine glavom dao 2 gola.
Inace u Braunshcweigu najavljuju da ce dovesti par novih imena jer ovo je ekipa koja je
prije 2 godine iz 3. lige usla u 2. ligu

Vrancic nije bio uvijek standardan, ali u zadnje vrijeme je cesto bio na terenu.
Inace grize, trci i nazad i naprijed i mnogo ide preko njega.
Mislim da bi i on sada mogao postati standardan.

Sto se tice nase reprezentacije, Bicu vidim, bar dugorocno, umjesto Spahe (nadam se da ce srediti papire)
Inace mislim da moze biti jaka konkurencija Vranjesu.
Vrancic tesko jer igra centralnog veznog a mi igramo sa ofazivnim i defanzivnim centrom.
Neko rece Vrancic je imao sansu. Jeste igrao zadnjih 10 minuta protiv Luxemburga kada su ovi vec
imali 6 golova u mrezi. Ja ga ne bih definitivno otpisao, nego bih mu pnovo dao sansu cijelu utakmicu protiv Luxemburga
ili kad se vec plasiramo, da vidimo da li se stvarno uklapa u reprezentaciju
todd_smith

#7508 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by todd_smith »

O cemu mi ovdje pricamo? Vrancicu kao reprezentativcu? Jeste vi dobri?

Halo ba, mi idemo u Brazil na SP i vi gledate Vrancica kao moguceg igraca? Ajd ba
DonVito

#7509 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DonVito »

EdoI wrote:Vrančić odlično igra kad god ga gledam. Mislim da je bolji od Medunjanina, a sad će svakako igrati i u puno jačoj ligi protiv boljih protivnika, što je dodatni plus. Volio bih da ga Sušić opet pozove.
Sad bi strucnjaci opet ćelu da uguraju aaaa :lol: Susic ga zvao i dokazao se tj. limitiran nije svako za repke..

Potez protiv Irske :mrgreen:

:roll: sa cim..
Arteta

#7510 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

zlajapravaraja wrote:
How yes no prijatelju :-)

A ozbiljni timovi koji se uspiju plasirati u visi rang su inace poznati po tome sto nakon tog uspjeha izbace 2 STUBA ekipe iz iste :lol:

Prifati se ti drugih tema, ovdje se samo provaljujes :wink:

p.s. Braunschweig ce biti sretan ako uspije zadrzati Bichu i za sljedecu sezonu.
Ako bih ja otisao na drugu temu ko bi tebi ovdje rekao da Vrancic u velikom dijelu sezone uopste nije bio standardan, a kamoli da je stub iste.

kada vec vrijedjas makar se potrudi pa nauci ono osnovno.
Last edited by Arteta on 27/04/2013 19:55, edited 1 time in total.
Arteta

#7511 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

todd_smith wrote:O cemu mi ovdje pricamo? Vrancicu kao reprezentativcu? Jeste vi dobri?

Halo ba, mi idemo u Brazil na SP i vi gledate Vrancica kao moguceg igraca? Ajd ba
Ukoliko se dokaze pa bude standardan u Bundesligasu, naravno.

Za sada, naravno da ne.
jeza u ledja

#7512 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

@ Arteta, rekao si za obojicu, sto je bar u slucaju Bicakcica nebuloza samo takva.

Prije ce biti da ce ga uzeti neki bolji tim, nego da ce trebati da se "namece" u jebenom Braunsvajgu.

I cesto znas napisati nesto sto nema veze sa stvarnoscu.
ja71

#7513 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ja71 »

jeza u ledja wrote: Prije ce biti da ce ga uzeti neki bolji tim, nego da ce trebati da se "namece" u jebenom Braunsvajgu.
A odakle si ti o "jebenom" Braunschweigu tako dobro informisan ?
Da jos jednom napisem, oni najavljuju kupovinu novih igraca.
Sumnjam da ce Bico dalje, bar za sada, iz Brausnchweiga
jeza u ledja

#7514 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

S koliko se timova iz 1.BL Braunsvajg moze finansijski porediti?
Moze li s vise od 5?
Arteta

#7515 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

jeza u ledja wrote:@ Arteta, rekao si za obojicu, sto je bar u slucaju Bicakcica nebuloza samo takva.

Prije ce biti da ce ga uzeti neki bolji tim, nego da ce trebati da se "namece" u jebenom Braunsvajgu.

Pa dobro, reci cu to za sve nase igrace, ako se dokazu i budu standardni u Ligama Petice trebaju da imaju zagarantovano mjesto.

Ni Bicakcic ni Vrancic jos nisu to postigli, ovaj prvi ima velike sanse ali uvijek postoji mogucnost da i on ispadne iz prvog tima, znas ono, povrede, kiksevi itd.
ja71

#7516 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ja71 »

jeza u ledja wrote:S koliko se timova iz 1.BL Braunsvajg moze finansijski porediti?
Moze li s vise od 5?
ni sa jednim !
"najlaksa" Fortuna Duesseldorf (31 milion) je znaci duplo teza nego Eintracht Braunschweig (16 miliona).

Sa druge strane Braunschweig je i u 2.Bundesligi finansijski tek na 6. mjestu.

Izvor :
http://www.transfermarkt.de/
jeza u ledja

#7517 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Pa to sam mislio pod "jebenim". Znaci nisu sad Hofenajm ili eto neki veci povratnik tipa Herta pa da znas da imaju neku lovu i stabilnost, stoga nije tesko zamisliti da bi im se neki od najboljih igraca mogli prodati, pogotovo ako su mladji, a tu je Bicakcic prime suspect.
A naravno da ce kupovati igrace na ljeto, no to u ovim slucajevima obicno znaci da ce traziti zamjene za one koji odlaze.
Infaze Studio

#7519 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Infaze Studio »

EdoI wrote:
Pa i nije baš imao neke prilike da se pokaže, koliko znam jedina ozbiljnija minutaža mu je bila poluvrijeme protiv Irske, što svakako nije bila baš blistava partija reprezentacije općenito.
Pa nije imao dosta prilike nama da se dokaze, kao gledaocima, navijacima...Ali treba pretpostaviti da je selektor imao puno vise vremena i prilike da ga upozna kao igraca nego mi ;-) , u ta dva-tri okupljanja ili koliko je vec puta bio pozvan.
Nisu prilike za dokazivanje samo utakmice.
frngla

#7520 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by frngla »

Čovjek objasnio u komentarima: "@mikirurk Da ti ja objasnim neke stvari. Zašto nisu govorili MUSLIMAN Mirza Džomba je postigao toliko i toliko golova za Hrvatsku? Zašto Srbi nisu govorili MUSLIMAN Asmir Kolašinac je osvojio zlatnu medalju? Zašto ne kažete da MUSLIMAN Tarik Filipović vodi kviz? ZAŠTO DE BILČINO JEDNA GL UPA? J****I TI MAT ER SVI TI IZ TE NAPAĆENE ZEMLJE !!! P***A TI MATE RINA U****KA! FA ŠISTIČKA !!"
mevkobass

#7521 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by mevkobass »

Dobra ova tema : Eintracht Braunschweig
DonVito

#7522 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DonVito »

ja71 wrote:
jeza u ledja wrote:S koliko se timova iz 1.BL Braunsvajg moze finansijski porediti?
Moze li s vise od 5?
ni sa jednim !
"najlaksa" Fortuna Duesseldorf (31 milion) je znaci duplo teza nego Eintracht Braunschweig (16 miliona).

Sa druge strane Braunschweig je i u 2.Bundesligi finansijski tek na 6. mjestu.

Izvor :
http://www.transfermarkt.de/
Na tom transfermarketu rastu i opadaju samo tako a cim uletis u BL i cijena velikom broju igraca ce porasti.
Sigurno ce biti i ulaganja u par novih igraca.
DonVito

#7523 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DonVito »

Ibricic zabio za Kasimpašu, utakmica u toku.. 1-0
MOSALJOZE

#7524 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Bičakčić proglašen najboljim defanzivcem "Cvajte" :thumbup:
ja71

#7525 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ja71 »

MOSALJOZE wrote:Bičakčić proglašen najboljim defanzivcem "Cvajte" :thumbup:
jos samo papiri.

sad moram postaviti i manje prijatno pitanje: Bićo ili Vranjes ?
Post Reply