Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Borej

#7501 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Borej »

sumirprimus wrote:ma ok,ba :)
nego ja samo nisam vidio presing,to je problem,i nema gola iz izradjene akcije,to je valjda poso selektora i njegovih trenera,odabir igraca,izmjena igraca,i onda konstanto primamo jeftine golove,i tema golman,itd etc..
.elem..dobroj.dobili smo,toj najvaznije,hebo rumunje. :bih:

to je tvoj problem, ne znaci da ga nije bilo, ako ga ti nisi vidio, al' ......

nije da bash pretjerano vjerujem u papeta, ali ovom pobjedom je uspio vratit mir u kucu, napraviti si prostora za daljnji rad i ideju koju pokusava realizovat, moguce je da ce uspjet, naravno da mu to zelim, zelim i sebi :mrgreen: imam zamjerki ali to nekom drugom prilikom...
kotace

#7502 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by kotace »

Cuj ,mane presinga,sha si ti gledo majke ti?
Impavidus

#7503 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Impavidus »

PAPE KRALJU!
P.s: A šta sema za to pape majmune, nisam u toku, kad je to bilo od zeničke ili čije već publike? :?
Eno vam klaun ćiro j.ebo li vas on nek vam maratonac trči pocasni krug nakon utakmice i dijeli mikado cokoalde.
Obuca9

#7504 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Impavidus wrote:PAPE KRALJU!
P.s: A šta sema za to pape majmune, nisam u toku, kad je to bilo od zeničke ili čije već publike? :?
Eno vam klaun ćiro j.ebo li vas on nek vam maratonac trči pocasni krug nakon utakmice i dijeli mikado cokoalde.
Večeras na utakmici. Iza mene svako dvije minute, "Saafeteee", pa par sekundi kasnije "Maajmuneee", a nakon 2. gola izjava "Šta ću ja ga i dalje mrzim, jer je čitav život igrao za Pitaaare".
ig78sa

#7505 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ig78sa »

:thumbup:
Obuca9

#7506 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

"Selektor Sušić je od Mujdže i mene tražio da krenemo ofanzivnije prema naprijed i to je dalo rezultat. Nakon ove pobjede smo u dosta boljoj situaciji za plasman dalje", dodao je lijevi bek našeg nacionalnog tima.

Pape :thumbup:
Obuca9

#7507 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Pape se opustio, pa još počeo i provaljivati :D
Dead Man Walking

#7508 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

hz__semir wrote:Gdje su nam bubalo1 i ostala kompanija stručnjaka s ovog foruma? Šutite miševi i treba tako. Znam da vam je krivo i da bi više voljeli da je ostao rezultat iz prvog poluvremena, ali još ćete vi jesti svoja muda od muke, najmanje do juna mjeseca 2012. godine ;)

Večeras se pokazalo da sve one stvari koje su "stručnjaci" prigovarali Safetu su upravo donijele pobjedu:

- Šta kažete stručnjaci, Vedad na klupu, nije mu mjesto u timu? Vedad ga zabi.
- Šta kažete stručnjaci, Ibričića otjerati, smijete se izjavi Sušića da je on igrač koji može zatrebati? Ibričić najzaslužniji za drugi pogodak.
- Šta kažete stručnjaci, Pape neprincipijelan, Rahimić ne igra za klub, a igra za repku? Večeras među najboljima.
- Gdje je onaj stručnjak, što tvrdi da je Lulić kloc i da je u reprezentaciji zahvaljujuci jednoj utakmici? Jel' te bilo stid gledati momka koji je veceras bio igrac utakmice?

PAPE MAJSTORE !!!
Haj da ti odgovorim, da ne pljuju samo @shalla. :D Prvo, fakat ne znam jel stvarno mislis da bi nekom bilo drago da smo izgubili samo zato sto ne podrzava Susica, il je to samo da uzbudis forumske mase? Ja sumnjam da ima takvih, a ako ih stvarno ima iskreno ih zalim. To bi isto bilo da kazes nekom da mu je drago ako se Bosna kao drzava raspadne jer mu Bakir ili Tihic idu na qrac. Nidje veze.

Dalje, slazem se da ima ljudi koji sve vide crno ili bijelo. Kad kritikuju, samo kritikuju i ne vide nista dobro. Kad brane, samo brane i ne vide bas nista lose. U krivu su i jedni i drugi, a ti spadas u ove druge. Ja sam u dosta stvari protiv Susica, a najvise zbog rezultata u prethodne dvije kvalifikacione utakmice, kao i nejednakog tretmana prema svim igracima, ali mi nije problem reci da je nesto dobro uradio ako je uradio, kao npr. vecerasnje izmjene.

A u vezi ovih stavki sto si gore naveo:
- Za Vedada se slazem, meni jos uvijek najdrazi nas igrac koji ostavlja srce bas svaku utakmicu, a kad je u spicu nije mu mrsko ni zabiti, iako mu tehnika bas i nije jaca strana pa ga raja uzima na zub kad igra povucenije ili na krilu i onda ti njegovi nedostaci dolaze do izrazaja.
- Ovo da je Ibricic najzasluzniji za drugi go, ne znam fakat po kojoj logici? Podsjeca me na onaj vic kad Perica dodje kuci i kaze starom "Danas zamalo da dobijem peticu, dobi drug iz klupe" :lol: Ibricic najzasluzniji jer je stajao pored Dzeke, ili postoji neko drugo objasnjenje?
- Rahimic treba da igra dok moze, apsolutno se slazem. Ali Papeta niko nije tjerao da izjavljuje kako ce igrati samo oni koji su standardni u klubovima. Tom logikom bi mi imali 4-5 igraca iz vana, a ostali bi morali bit iz BH premijerligasa. Naravno da treba zvati najbolje bez obzira jesul standardni u klubovima il nisu, ali kao sto rekoh, Pape je sam izjavio da takve nece zvati. Eto zasto je nedosljedan.

A sto se tice situacije oko golmana, Pape ako misli dobro ovoj reprezentaciji sa Begovicem mora pricati oci u oci, ne preko novina, telefona, babe, dajdze, amidze... U 4 oka. Ako je problem karta do Londona nudim se da je kupim. Kenan, iako meni veoma drag, ne moze braniti na najvisem nivou s povredom kakvu ima. Danas nas to nije kostalo jer smo igrali protiv ekipe koja je igrala bunker po receptu Sakiba Malkocevica, a u dva prelaza centra su zabili bezvezan gol, a zamalo i drugi.

Sve u svemu, mislim da smo opet u odlicnoj situaciji, narocito nakon pobjede Albanaca, a rezultat je glavni sudija necije uspjesnosti. Tako da sto se mene licno tice, Safete jos si u igri. Izgladi situaciju s Asmirom, slozi Ibricicu par tashalica iza usiju :D i to je to. :thumbup:
Corola

#7509 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

[Sa osvojenih 7 bodova u prva 4 kola, reprezentacija Bosne i Hercegovine je zabilježila najbolji start u svim dosada odigranim kvalifikacijama !!!

[/size][/quote]
I pored svega toga Pape je najvise kritikovan i omalovazavan.Od svih selektora u istoriji.
Pa nesto kontam, koji smo mi cudan narod u pm. :roll:
Jos kad pogledas, da smo skoro svake godine imali u ova doba makar jednog reprezentativnog prvotimca u klubu, da je ostao medju osam ili ti 16 najboljih klubova u evropskom takmicenju.A ove godine ni jednog.
zimzelen

#7510 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zimzelen »

Corola wrote:[Sa osvojenih 7 bodova u prva 4 kola, reprezentacija Bosne i Hercegovine je zabilježila najbolji start u svim dosada odigranim kvalifikacijama !!!

[/size]
I pored svega toga Pape je najvise kritikovan i omalovazavan.Od svih selektora u istoriji.
Pa nesto kontam, koji smo mi cudan narod u pm. :roll:
Jos kad pogledas, da smo skoro svake godine imali u ova doba makar jednog reprezentativnog prvotimca u klubu, da je ostao medju osam ili ti 16 najboljih klubova u evropskom takmicenju.A ove godine ni jednog.[/quote]
Cestitke Susicu i igracima. Kako se sinoc lijepo spavalo nakon takve pobjede. Sada su kalkulacije jasne, s 19 bodova smo sigurno drugi u grupi, ovdje racunam s domacim pobjedama nad Luksemburgom, Albanijom i Bjelorusijom, sto znaci da ce kljucni mec biti u Minsku. Iznenadimo li grogirane Rumune u junu, komotno se mozemo boriti za prvu poziciju. Francuska ce negdje posrnuti tako da nase sanse rastu.
Kakva steta da vec u utorak ne igramo s kim da ovu energiju ne iskoristimo na pravi nacin! :bih:
nellington

#7511 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nellington »

zimzelen wrote: Kakva steta da vec u utorak ne igramo s kim da ovu energiju ne iskoristimo na pravi nacin! :bih:
Igramo u utorak, protiv saveza :x
Gat'Gor

#7512 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Gat'Gor »

Pape kralju? Pape majstoru?

Malo pretjerano, zar ne? Dobili smo jednu vaznu utakmicu, nismo jos stigli ni do drugog mjesta. Cekaj da stignemo, pa onda slavi. Neskidaj se prije vode...
Tvrtko II Kotromanić

#7513 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tvrtko II Kotromanić »

:D
Safete :thumbup:
zimzelen

#7514 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zimzelen »

Gat'Gor wrote:Pape kralju? Pape majstoru?

Malo pretjerano, zar ne? Dobili smo jednu vaznu utakmicu, nismo jos stigli ni do drugog mjesta. Cekaj da stignemo, pa onda slavi. Neskidaj se prije vode...
Slavimo pobjedu, covjece, cemu 'kocnice'? :-D
Frka je sto mi u junu, fakat, ako izgubimo u '' Vlaskoj' padamo i na peto mjesto u nasoj grupi, ali nema veze, kljuc su Bjelorusi, koji nisu do koljena Francuzima (onaj uspjeh u Parizu je jednom u 100 godina za njih), Albancima (pokazlai sinoc) a ni Rumunima. Ne bude li suspenzije, tesko nam iko moze uzeti drugo mjesto.
Impavidus

#7515 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Impavidus »

hz__semir wrote:
Impavidus wrote:PAPE KRALJU!
Večeras na utakmici. Iza mene svako dvije minute, "Saafeteee", pa par sekundi kasnije "Maajmuneee", a nakon 2. gola izjava "Šta ću ja ga i dalje mrzim, jer je čitav život igrao za Pitaaare".
Ma svakakvog šljama dođe sa 2 zuba u gornjoj i 3 i po u donjoj vilici, još kad dodaš kompleks glavnog grada onda je sve jasno. Svaka čast Boliću, Hibiću i ostalim za ono što su učinili za reprezentaciju, ali PAPE je PAPE !
Dialer

#7516 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dialer »

Cestitke, jos da nadje zajednicku rijec sa Begovicem, da onog kloca cupavog ne gledam vise. :thumbup: :thumbup: Taktika, sjajna.
AS_sa

#7517 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by AS_sa »

lijepo, nema sta ... :bih:
leviatan

#7518 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by leviatan »

Pape provaljuje!! kako je samo provalio rumune, ma SVAKA ČAST SELEKTORE!!!
BegA_

#7519 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BegA_ »

Da vas pitam nesto...

Je li to Pape, Pape, Pape Susic?! :lol: :lol:
elSaik

#7520 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

Kaže Pape sinoć mrtav hladan, ako pobijedimo večeras, ganjat ćemo se sa Francuskom za prvo mjesto. A ja ono :shock: jel to isti onaj Pape kojem je za Albaniju bio potreban kadar svjetskog prvaka?! Svak čast na promijeni priče!
Bordolini

#7521 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bordolini »

Pape majstore! :dance: :thumbup:
Vec se vidim u Parizu na kraju kvalifikacija, da okrenemo francuze i ovjerimo to prvo mjesto. :D
Obuca9

#7522 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Isto smo tako u septembru prošle godine izgubili jednu utakmicu, nismo još bili otpali ni od borbe za prvo, a kamoli drugo mjesto, pa se ovdje takmičilo ko će više uvrijediti selektora. Tad se nisi bunio, ne vidim onda što se sad javljaš.
mikogoago

#7523 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

E kako bib bilo ljepo da igramo za prvo mjesto sa francuzima.Realno mozemo,ali na tom putu je minsko polje koje moramo proci od ove suspenzije i dalje ako nas ne suspenduju visice nam taj mac suspenzije cijelo vrijeme nad glavom samo da bi trikolori osvojili prvo mjesto.Nece oni nista prepustiti slucaju.To je ono sto me brine.Najmanje je ovdje sportskog duha,a puno vise mirisa novca i politike.Ako stvarno budemo pametni i uspjemo ovo otkloniti oko suspenzije bezbolno prvi cu biti koji kupujem kartu za Pariz da ih bodrim.Nego sada ostavimo ove tmurne misli uzivajmo u slatkoj pobjedi. :bih:
kotace

#7524 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by kotace »

hz__semir wrote:

Isto smo tako u septembru prošle godine izgubili jednu utakmicu, nismo još bili otpali ni od borbe za prvo, a kamoli drugo mjesto, pa se ovdje takmičilo ko će više uvrijediti selektora. Tad se nisi bunio, ne vidim onda što se sad javljaš.
Sema ,kralju ti se slomi objasnjavajuci al uzalud.Mrznja je cudo.Bilo prema Papetu,FCS,seheru ,Kosevu...Ne daj se Semire :thumbup:
zlajapravaraja

#7525 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zlajapravaraja »

Kakvu ekipu covjek stvori za godinu dana :thumbup:

A moze postajati samo bolja u sljedecih nekoliko godina.

PAPE, BOSANCINO, LJUDINO, PATRIOTO, STRUCNJACE - klanjam ti se vec 25 godina, klanjam ti se i danas !!!
Locked