Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kokuz_sa
#7502 Re: FK Sarajevo
vidi se da ibri fali iskustva
- luckylaka
#7503 Re: FK Sarajevo
Ovaj Nuhic golman Hadzic najopasniji za Sa
- luckylaka
#7504 Re: FK Sarajevo
Sarajevo se povuklo ko da igraju u Listici.Lose drugo poluvrijeme.Izmjena al dok Shuko sazna ko koga mjenja bit ce kraj
- luckylaka
#7505 Re: FK Sarajevo
Handzic umjesto Hamzagica i sansa Scepe
- kokuz_sa
#7506 Re: FK Sarajevo
hmm handzic poceo igrat..i to jako solidno..svugdje ga ima trci..oduzima bori se..
jel ovo ganja mjesto za 1 postavu
jel ovo ganja mjesto za 1 postavu
- motachjointa
#7508 Re: FK Sarajevo
tanko, tanko na kraju... uzasno los rezultat, sad da bi prosli moramo dobiti dole sto je gotovo po nemoguca misija
valjda u prvenstvu izvucemo makar bod ako vec kup 90 posto moramo halaliti i ove godine.
-
Ripicipi
#7509 Re: FK Sarajevo
Nista jos nije gotovo 
- PriNc_ba
#7510 Re: FK Sarajevo
handzica hitno poslati na rigorozni dvosedmicni kondicioni trening
pa lik ko milan pavlovic zapustio stomacinu
bezveze smo dva gola primili a da su ovi klocevi bili prisebniji mogli smo primiti jos koji gol... steta sto onih odlicnih 15 minuta na kraju prvog nismo iskoristili da zabijemo jos koji gol al et... bez nekih ideja i sve na silu i sablonski ide a to nije rjesenje. odlican potez mirze za prebacivanje piksija
po meni krivci za golove torlak prvi a naravno ibro drugi al ajd...
meni ovo mirise na X u prvenstvu ili cak nasa pobjeda i onda u uzvratu jos jedan x po mogucnosti 0:0 ili 1:1 da listica prodje a da svi budu zadovoljni a i da se lova zgrne na kladionici
al o tom po tom 
bezveze smo dva gola primili a da su ovi klocevi bili prisebniji mogli smo primiti jos koji gol... steta sto onih odlicnih 15 minuta na kraju prvog nismo iskoristili da zabijemo jos koji gol al et... bez nekih ideja i sve na silu i sablonski ide a to nije rjesenje. odlican potez mirze za prebacivanje piksija
meni ovo mirise na X u prvenstvu ili cak nasa pobjeda i onda u uzvratu jos jedan x po mogucnosti 0:0 ili 1:1 da listica prodje a da svi budu zadovoljni a i da se lova zgrne na kladionici
-
crazy north
#7511 Re: FK Sarajevo
ja ne znam kako moze igrat onaj handzic frajer se opija po lokalnim kafanama i onda mahmuran dodje da igra brukaaa opet nam listica uze bodove na kosevu
-
radijator
#7512 Re: FK Sarajevo
Krivci za večerašnji neuspjeh su isključivo oni koji su trebali uoči početka sezone sastavit igrački kadar tako da imamo nekoliko opcija prvenstveno u napadu, a bogami i na golu. Dakle, Uprava i MV.
Ne može se zamjeriti Ibri što nije golman za FK Sarajevo, momak je silom prilika dobio šansu, protivnici skontali rupu, šarali iz svih pozicija. Na kraju dobro smo i prošli, bili smo zreli za poraza. Ovako postoji nada, ima još 90 minuta, dobro igramo u gostima, što ne bi mogli zabit dva gola? Kažem dva, jer čisto sumnjam da se možemo odbranit da ne primimo nijedan.
I na kraju, Ihtijareviću bogati jel te stid?
Ne može se zamjeriti Ibri što nije golman za FK Sarajevo, momak je silom prilika dobio šansu, protivnici skontali rupu, šarali iz svih pozicija. Na kraju dobro smo i prošli, bili smo zreli za poraza. Ovako postoji nada, ima još 90 minuta, dobro igramo u gostima, što ne bi mogli zabit dva gola? Kažem dva, jer čisto sumnjam da se možemo odbranit da ne primimo nijedan.
I na kraju, Ihtijareviću bogati jel te stid?
-
leo karan
#7513 Re: FK Sarajevo
Samo par crtica i zapazanja bih da iznesem u nadi da ce se nesto po pitanju toga uraditi ili se bar zamisliti:
Ekipa fizicki nije pripremljena. U 65. min, sigurno 5 igraca jedva hoda (Vucina, Torlak, Ihtijarevic, Kojasevic, Lede), a Mirza vadi iz igre Hamzagica, koji je jedan od rijetkih koji nesto zna i moze.
Vodstvo kluba je krivo sto ovaj sudija na nama trenira strogocu, pa gdje je makar malo domacinskog sudjenja?
Kod sudijskih odluka nasi igraci se ponasaju kao da se to desava na nekoj drugoj utakmici, boli ih kurac i ne pada im na pamet da vrse pritisak na sudiju.
Torlak je parmak, to sto on srcem igra svaka njemu cast, al frajer je smotan, motorika mu je 0.
Ko je ovaj golman, i zasto on s 25 godina na klupi uzima mjesto nekom junioru? golman junior propada, a ovaj je svakako propao, samo jos nas ukopava. Totalno promasena strategija.
i jos jedna stvar. Uzmimo primjer Muhameda Dzakmica, koji prije 3 godine nije imao veze s loptom, ali momak se napucao, spremio se fizicki i sad je nas ubjedljivo najbolji igrac. Dokaz da je najbolji je ponuda za njega, vec su ga prodali. Ne daje pare niko za kilave igrace.
Znaci fino se raspitas ko je najbolji kondicioni trener na prostoru bivse drzave, platis mu 10 000 da dodje, napise plan i program i sprovede ga u 2 mjeseca.
I na proljece imas konkurentan tim, a nekakve Handzice, Ihtijarevice, Hodzice i Torlake...
Jedina dva igrca koja imamo su Dzakmic i Arsenijevic
Ekipa fizicki nije pripremljena. U 65. min, sigurno 5 igraca jedva hoda (Vucina, Torlak, Ihtijarevic, Kojasevic, Lede), a Mirza vadi iz igre Hamzagica, koji je jedan od rijetkih koji nesto zna i moze.
Vodstvo kluba je krivo sto ovaj sudija na nama trenira strogocu, pa gdje je makar malo domacinskog sudjenja?
Kod sudijskih odluka nasi igraci se ponasaju kao da se to desava na nekoj drugoj utakmici, boli ih kurac i ne pada im na pamet da vrse pritisak na sudiju.
Torlak je parmak, to sto on srcem igra svaka njemu cast, al frajer je smotan, motorika mu je 0.
Ko je ovaj golman, i zasto on s 25 godina na klupi uzima mjesto nekom junioru? golman junior propada, a ovaj je svakako propao, samo jos nas ukopava. Totalno promasena strategija.
i jos jedna stvar. Uzmimo primjer Muhameda Dzakmica, koji prije 3 godine nije imao veze s loptom, ali momak se napucao, spremio se fizicki i sad je nas ubjedljivo najbolji igrac. Dokaz da je najbolji je ponuda za njega, vec su ga prodali. Ne daje pare niko za kilave igrace.
Znaci fino se raspitas ko je najbolji kondicioni trener na prostoru bivse drzave, platis mu 10 000 da dodje, napise plan i program i sprovede ga u 2 mjeseca.
I na proljece imas konkurentan tim, a nekakve Handzice, Ihtijarevice, Hodzice i Torlake...
- Reglan
#7514 Re: FK Sarajevo
Sema,jeste ono vi na istoku skandirali Hilmo pederu napusi se sjeveru

- bailaor
#7516 Re: FK Sarajevo
Ovo veceras je bio horor...na sta je spao klub da ne moze pobijediti provincijski klub 
-
missko
#7517 Re: FK Sarajevo
Meni se svidjela tekma, ono bi prosjecan iskusni golman oba odbranio al sta ces igramo s onim cim raspolazemo, mislim da smo trebali nekako Tolju vratit nek sejdi na klupi i povremeno brani kad zatreba, pa Bayern i ManU mogu imat prve golmane od po 40 banki a kod nas oba djeca.
-
Dialer
#7518 Re: FK Sarajevo
Nije ba bilo tolko lose. Sjajno prvo poluvrjeme i pocetak drugog i odna nevjerovatni pad. nema nekog objasnjenja.
- nanda_
#7519 Re: FK Sarajevo
Za prvi dio s uopste ne slazem s tvojim konstatacijama al ovo boldirano je upotpunosti tacno znaci ako nemas igraca koji zna igrat tj. ne posjeduje kvalitet pa napucaj ga kondicijom da leti po terenu i u ovoj ligi sigurno bi bili prvaci i sa ovakvim sastavomleo karan wrote:Samo par crtica i zapazanja bih da iznesem u nadi da ce se nesto po pitanju toga uraditi ili se bar zamisliti:
-
exc0d14c
#7520 Re: FK Sarajevo
Ima objašnjenja. Imamo glupog, zalizanog trenera i jako loš igrački kadar. Ja danas na Koševu nisam ništa dobro vidio, NIŠTA.Dialer wrote:Nije ba bilo tolko lose. Sjajno prvo poluvrjeme i pocetak drugog i odna nevjerovatni pad. nema nekog objasnjenja.
Zanima me šta ćete pisati kad za 4 dana izgubmo u Širokom, a za 7 dana ispadnemo iz kupa. A pogotovo kad na proljeće za prvakom zaostanemo 10 bodova i ne vidimo Europe.
- Baltazar_khan
#7521 Re: FK Sarajevo
Koja ti kašika pokazuje takav scenario draga Azira?exc0d14c wrote:Ima objašnjenja. Imamo glupog, zalizanog trenera i jako loš igrački kadar. Ja danas na Koševu nisam ništa dobro vidio, NIŠTA.Dialer wrote:Nije ba bilo tolko lose. Sjajno prvo poluvrjeme i pocetak drugog i odna nevjerovatni pad. nema nekog objasnjenja.
Zanima me šta ćete pisati kad za 4 dana izgubmo u Širokom, a za 7 dana ispadnemo iz kupa. A pogotovo kad na proljeće za prvakom zaostanemo 10 bodova i ne vidimo Europe.
-
exc0d14c
#7522 Re: FK Sarajevo
Da se nas dvojica kladimo da ćemo ispasti iz kupa i nećemo biti među prve 3 ekipe u ligi?Baltazar_khan wrote:Koja ti kašika pokazuje takav scenario draga Azira?exc0d14c wrote:Ima objašnjenja. Imamo glupog, zalizanog trenera i jako loš igrački kadar. Ja danas na Koševu nisam ništa dobro vidio, NIŠTA.Dialer wrote:Nije ba bilo tolko lose. Sjajno prvo poluvrjeme i pocetak drugog i odna nevjerovatni pad. nema nekog objasnjenja.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#7523 Re: FK Sarajevo
Danas bio kod Amora dobro se osjeca, veseo, zeza se, ide na bolje 
- armin071
#7524 Re: FK Sarajevo
Ma u pravu si ti. Sta mislis da ja i ti prestanemo navijati za Sarajevo?? Sto nama ovo treba?? Mucis se, registrujes extra za ovu tekmu da otvoris oci nama "coravima", i opet te niko ne slusa. Koliko covjeku mora biti dosadno za tako nesto??exc0d14c wrote:Ima objašnjenja. Imamo glupog, zalizanog trenera i jako loš igrački kadar. Ja danas na Koševu nisam ništa dobro vidio, NIŠTA.Dialer wrote:Nije ba bilo tolko lose. Sjajno prvo poluvrjeme i pocetak drugog i odna nevjerovatni pad. nema nekog objasnjenja.
-
exc0d14c
#7525 Re: FK Sarajevo
Nisam se samo registrovao, zbog ove utakmice. Pogledaj malo bolje nick i reci mi šta si ti to dobro vidio na zadnje 3 utakmice?armin071 wrote:Ma u pravu si ti. Sta mislis da ja i ti prestanemo navijati za Sarajevo?? Sto nama ovo treba?? Mucis se, registrujes extra za ovu tekmu da otvoris oci nama "coravima", i opet te niko ne slusa. Koliko covjeku mora biti dosadno za tako nesto??exc0d14c wrote:Ima objašnjenja. Imamo glupog, zalizanog trenera i jako loš igrački kadar. Ja danas na Koševu nisam ništa dobro vidio, NIŠTA.Dialer wrote:Nije ba bilo tolko lose. Sjajno prvo poluvrjeme i pocetak drugog i odna nevjerovatni pad. nema nekog objasnjenja.