treba tražiti kompenzaciju zato što ne poštuju ugovor koji su sa nama potpisalikemox wrote:To se mora nekako riješiti do jeseni, jer tada ljudi najviše gledaju TV.chakany wrote:I ja imam isti problem sa frekvencijom 634 dolazili su me 3 puta i nisu ništa riješili. Očigledno je da imaju problem sa opremom koju korise za ovu frekvenciju. Kineska garantkemox wrote:Postovanje,
prikljucio sam novi Toshibin LCD (32LV933G) koji ima DVB-C tuner i HD-tuner.
uradio sam scan svih kanala, medjutim je Transponder 634(Hayat TV i dr.) jako los. nakon 4 skena sam tek uhvati ko malo signala. medjutim slike nema.
Transponder 618 je isto poprilicno los, ali rijedje nestaje slika. Dok ostali kanali/transponderi dobro radi ukljucujuci i HD kanali Face i AlJazeera.
u cemu je stvar?
vec sam kritikovan sa strane starijeg "pucanstva" u kuci, kako ne valja TV, na staroj (analogni) je bilo i hayata i obna....
Ovaj problem imam na Tv-u DVB-C i na onom njihovom kineskom resiveru
Tako da im vadiona da je do tv-a ne pije vode
Ja je ovih dana baš nešto i ne gledam, ali naveče kad sjednem gledati neki film, vidi se da ima smetnji na TV kanalima.
I da, nije 100% do mene, jer vidim da i drugi imaju iste probleme, nego je do HS-a.
Ne znam više gdje se obratiti, toliko smo puta govorili o ovoj problematici, ali nikako da se to stabilizuje.
Slika odlična, ali nije stabilna, dolazi do čestih smetnji.
ne dobivamo ono što su ugovorom obavezni da nam daju za cijenu koju plaćamo
treba tražiti umanjenje pretplate ili kompenzaciju brzinom interneta ili otključavanjem HBO kanala ili nešta drugo
LOPOVLUKU NIKAD KRAJA[/quote]
Ako ne tražite nećete ni dobiti