Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bili neko vrijeme OK kod Mujanica u Blazuju, ali ne kupujem vise - pokvario se drasticno
Prije cca 2 mjeseca testirao mesnicu Ace, u Semizovcu - cevapi neka sredina, a sudzukice solidne. Problem je sto ja vise volim cevape nego sudzukice
U AEMS na Ilidzi zimus probao pljesku i hamburger, onako kucna varijanta na tavi. Nista specijalno.
Ostaje jos da probam kakvi su mu cevapi i sudzukice, jer ga je ekipa ovdje pohvalila da je dobar
Stara je to cevabdzinica, ista familija drzi cca 40 godina. Trenutno 12 KM za 10 cevapa, ali i oni vole pratiti Bascarsiju i obicno se pozicioniraju 1 KM nize. Pa je za ocekivati je da uskoro bude 13 markica (cudi me da vec nije)
esso_sa wrote: ↑08/07/2025 13:03
Bili neko vrijeme OK kod Mujanica u Blazuju, ali ne kupujem vise - pokvario se drasticno
Prije cca 2 mjeseca testirao mesnicu Ace, u Semizovcu - cevapi neka sredina, a sudzukice solidne. Problem je sto ja vise volim cevape nego sudzukice
U AEMS na Ilidzi zimus probao pljesku i hamburger, onako kucna varijanta na tavi. Nista specijalno.
Ostaje jos da probam kakvi su mu cevapi i sudzukice, jer ga je ekipa ovdje pohvalila da je dobar
Pa bolji su od mujanica i ekipe ali da je nesta fenomenalno i nije
Meni ostaje jos onaj seljak na vojnickom da probam. Nikako mi nije usput.
Toliko su mi se zgadili cevapi iz mesara da sam zadnji put razmisljao bih li ribu kupio i rostiljao eto dokle je doslo
Ipak teletina je pobjedila
stari_sarajevski_gospodin wrote: ↑14/07/2008 22:41
Znam da je vec bila tema "Najbolja buregdzinica u Sarajevu" a ja reko da otovorim novu temu o cevabdzinicma. Sta? Kud? Gdje? Siguran sam da ima bolji cevabdzinica u gradu.
Zašto se ne može glasati za ćevabdžinicu Nune?
Last edited by Edin H. on 08/07/2025 18:27, edited 1 time in total.
Znam da je vec bila tema "Najbolja buregdzinica u Sarajevu" a ja reko da otovorim novu temu o cevabdzinicma. Sta? Kud? Gdje? Siguran sam da ima bolji cevabdzinica u gradu.
Zašto se ne može glasati za čevabdžinicu Nune?
Zato što sam ga ja pohvalio
Nune je gigant ugostiteljstva , samo je izuzetno komplikovano gdje smiješ sjesti da spucaš cenera , a koje stolice pripadaju susjednom kaHviću gdje samo smiješ lokati
Nune je gigant ugostiteljstva , samo je izuzetno komplikovano gdje smiješ sjesti da spucaš cenera , a koje stolice pripadaju susjednom kaHviću gdje samo smiješ lokati
Imaš par stolova uz samu radnju i par preko puta--poznat ceš po slanicima na hastalima
Što to ne zoveš na cevape--štaS se stisko
Slobodno zovi--ja cu titpla--ne dam ja dijaspori da se troši na mene
Imaš par stolova uz samu radnju i par preko puta--poznat ceš po slanicima na hastalima
Obratiću pažnju na slanike, ali strah me da ne pogriješim, pa ne fasujem
Ja te jedino mogu pozvati na Shepard’s Pie, nema oĐe ćevapčića.
Obratiću pažnju na slanike, ali strah me da ne pogriješim, pa ne fasujem
Ja te jedino mogu pozvati na Shepard’s Pie, nema oĐe ćevapčića.
Ne psuj kad dodješ zovi, sjednemo za moj hastal dok su bili cener niko ne sme da te bije
Vala mi jednom bili kod Nuneta i meni nije nesto potaman, one stolice za dvogodisnjake, malo, zivi ćevapi, bilo prohladno pa nismo mogli vani...a moguce i da mi nije prirodno u Ferhadiji jesti ćevape, "nisu na Ćarśiji"
Ja ću u Dijalog narucit caj sa rumom dok vi kod Nuneta oćeifite