E jesi i ti našao izvor iz Peščanika. Nisi ništa veće antisrpsko mogao naći?!Bosnolog wrote:
Evo ti procitaj ovo pismo ono je samo posljedica onog o cemu svi znamo a vecina pise valjda iz svoje glave ,onako usput mozda progledas iako je ovo samo jedna ljudska sudbina a takvih je na stotine hiljada u i van BiH ......http://www.pescanik.net/content/view/4327/1267/
Dešavanja u Srbiji
-
King_1
#7501 Re: Desavanja u Srbiji
- Bosnolog
#7502 Re: Desavanja u Srbiji
King_1 wrote:E jesi i ti našao izvor iz Peščanika. Nisi ništa veće antisrpsko mogao naći?!Bosnolog wrote:
Evo ti procitaj ovo pismo ono je samo posljedica onog o cemu svi znamo a vecina pise valjda iz svoje glave ,onako usput mozda progledas iako je ovo samo jedna ljudska sudbina a takvih je na stotine hiljada u i van BiH ......http://www.pescanik.net/content/view/4327/1267/
Hoces reci da je to sve izmisljeno pa i pismo nekog kome su pobili familiju u Srebrenici ili je problem sto su to objavili antisrpski sajtovipoput pescanika ili e-novina kao dio izmisljene i nepostojece antisprpske zavjere,......ocito u tvojoj glavi ne postoji srebrenicki genocid,etnicko ciscenje,urbocid,kulturocid a genocidni Ausvic je bila demokratska volja srpskog naroda,a Mladica najveci srpski heroj uz Dabica i sve one Haske stanovinike koji su tamo nevino osudeni ili je i to je najveca antisprpska podvala,...Znam da to javno neces priznati ali iz tvog pisanja sam davno prepoznao da upravo tako mislis,..........
Nego recimi sta ovo ne daju promociju knjige o herju Mladicu,pa zar to nije izdaja kontinuiteta lika i djela istog?
Srbija
Poliija spriječila promociju knjige o Ratku Mladiću
Policija je u subotu navečer u Kuli i Crvenki spriječila promociju knjige o Ratku Mladiću "Raport komandantu" autorice Ljiljane Bulatović koju je organizavao nacionalistički pokret "Obraz".
Dvadesetak okupljenih posjetilaca u Kuli mirno se razišao dok je u Crvenki kordon policije zaustavio više od stotinu ljudi koji su željeli ući u Dom kulture.
Publika je došla na promociju knjige, iako su organizatori nekoliko sati prije zakazanog početka događaja dobili rješenje o zabrani skupa.
Policija je saopštila da je "u sprovedenom postupku po prijavi za održavanje javnog skupa utvrđeno da na skupu može doći do ugrožavanja bezbjednosti imovine i ljudi".
-
King_1
#7503 Re: Desavanja u Srbiji
Urbanocid, kulturocid... Ponavljaš se, daj nešto novo.Bosnolog wrote:![]()
Hoces reci da je to sve izmisljeno pa i pismo nekog kome su pobili familiju u Srebrenici ili je problem sto su to objavili antisrpski sajtovipoput pescanika ili e-novina kao dio izmisljene i nepostojece antisprpske zavjere,......ocito u tvojoj glavi ne postoji srebrenicki genocid,etnicko ciscenje,urbocid,kulturocid a genocidni Ausvic je bila demokratska volja srpskog naroda,a Mladica najveci srpski heroj uz Dabica i sve one Haske stanovinike koji su tamo nevino osudeni ili je i to je najveca antisprpska podvala,...Znam da to javno neces priznati ali iz tvog pisanja sam davno prepoznao da upravo tako mislis,..........
Pa koliko ćete više pisati jedne ta iste stvari, pa nikome više nije zanimljivo da se na forumu ponaljaju jedne ta iste stvari. Pa za koliko bi skratili sadržaj foruma kada bi upoređivali rečenice na njemu. Bio bi skoro pa prazan, koliko jedne ta iste rečenice upotrebljavate.
Možeš ti zaključivati šta god hoćeš iz mog pisanja, to nije moj problem.
- 1gorstak
#7504 Re: Desavanja u Srbiji
Sve dok Srbija ne promjeni svoj stav prema BiH.King_1 wrote:Urbanocid, kulturocid... Ponavljaš se, daj nešto novo.
Pa koliko ćete više pisati jedne ta iste stvari ...
Hrvatska i Crna Gora su od agresora postale prijateljske zemlje, Srbija jos nije na tom putu i sve dok je to tako, gard ostaje.
- kiky
#7505 Re: Desavanja u Srbiji
dokle god budete bježali od onog što ste uradili ...
dokle god budete minimalizarli, negirali, falsificirali i omalovažavali sve zločine, sve mrtve, sve koje ste osakatili, fizički i mentalno, sve što ste pokrali, popalili, po logorima držali, sve što ste rastjerali ...
dokle god budete takvi kakvi jeste, ponavljat če vam se jedno i isto ...
barem je to jasno ...
dokle god budete minimalizarli, negirali, falsificirali i omalovažavali sve zločine, sve mrtve, sve koje ste osakatili, fizički i mentalno, sve što ste pokrali, popalili, po logorima držali, sve što ste rastjerali ...
dokle god budete takvi kakvi jeste, ponavljat če vam se jedno i isto ...
barem je to jasno ...
- Bosnolog
#7506 Re: Desavanja u Srbiji
King_1 wrote:Urbanocid, kulturocid... Ponavljaš se, daj nešto novo.Bosnolog wrote:![]()
Pa koliko ćete više pisati jedne ta iste stvari, pa nikome više nije zanimljivo da se na forumu ponaljaju jedne ta iste stvari. Pa za koliko bi skratili sadržaj foruma kada bi upoređivali rečenice na njemu. Bio bi skoro pa prazan, koliko jedne ta iste rečenice upotrebljavate.
Možeš ti zaključivati šta god hoćeš iz mog pisanja, to nije moj problem.
Ponavljati dok se Srbija ne suoci sa samomo sobom i svojom prosloscu,......a tvoje negiranje istne i ne prihvatanje iste nas nece obeshrabriti da nastavimo tragati i boriti se za pravdu jer je to ono sto dugujemo onima sto ih nevino pobise,protjerase,silovase,bogomolje porusise,i sve to na karju ignorisase i ti bi jos da to zaboravimo i ne pricamo ,......Nece proci Dobricina skola,a to sto imas problema sa ponavljanom istinom je tvoj licni problem,....
Evo vidis i ovo se ponavlja dokazi,sudenja presude hocemo li sve to ignorisatti i mi ili mozda zabraniti pricatio o tome,?????
Sta cemo kada imamo dokaze na sve strane kao i presude ,.... gdje got lopatom zakopas u genocidnom etnotetu nades masovnu grobnicu neduznih i nevino pobijenih nesrba,......Srbija se mora pogledati u svoje ogledalo proslosti i sadasnjosti i nema navlacenja sminke i rukavica preko krvavih ruku i sa takvima da se rukujemeo i mirimo bez temeljnog pranja istih i prihvatanja odgovornosti ,nema suzivota dok postoji genocidno cedo silovane BiH koje je etnicki zapisano,nacionalno obiljezjima bolesnom ideologijom,..monoeticki stvoreno koji je sve godine aparthejd zlocinacke proslosti .Ovo je generacijski proces i obaveza,za sve ove i buduce genracije a one ce raditi na tome da se rezultati genocidne proslosti izbrisu pa koliko got potrajalo .....Ili mozda podrzavas ove mlade otrovane koji prijete istom ideologijom zla velikosrpskom hranom novih narastaja koji velicaju genocidne stakore jer se Srbija ne zeli suociti sa svojim sjemenom 90 tih http://srebrenica-genocide.blogspot.com/Butler: "Masovne egzekucije u Srebrenici su bile organizovan događaj pod rukovodstom RS-a"
22. 02. 2010. • 19:49 A. K.
Richard Butler, vještak vojne struke, kazao je danas na suđenju Momiru Pelemišu i Slavku Periću da su masovne egzekucije civila sa područja Srebrenice bile “dobro organizovana i planska djelovanja”.
"Više puta sam rekao kako iz svih dokaza proizlazi da događaji iz jula 1995. godine na području pod kontrolom Zvorničke brigade nisu bili slučajni, već dobro organizovani. Ostvarena je veza između policije i vojske, te saradnja između Zvorničkog i Bratunačkog bataljona. To je organizovani događaj u skladu sa naredbama vojnog i političkog rukovodstva Republike Srpske", kazao je Butler putem videolinka na suđenju Pelemišu i Periću, navodi Fena.
Državno tužilaštvo tereti Pelemiša i Perića da su 15. i 16. jula 1995. godine učestvovali u ubistvima oko 1.200 muškaraca Bošnjaka iz Srebrenice, koji su prethodno bili zatvoreni u školi "Kula" u Pilici i Domu Pilica (opština Zvornik).
U optužnici stoji da je Pelemiš bio zamjenik komandanta i načelnika štaba Prvog bataljona Zvorničke brigade Vojske Republike Srpske (VRS), dok je Perić bio pomoćnik komandanta za bezbjednost iste jedinice.
Butler je tokom izlaganja objasnio da je prvooptuženi Pelemiš, kao zamjenik komandanta bataljona, "upravljao svim aktivnostima bataljona, i osiguravao sprovođenje svih naredbi", dok je Perić vodio računa o "kontraobavještajnim poslovima i bezbjednosti bataljona".
"Za ratne zarobljenike na svim nivoima u VRS-u su odgovarali komandanti brigade ili bataljona. Oficiri za bezbjednost u bataljonu su u odnosu na ratne zarobljenike imali dvojaki zadatak. Kao prvo, zajedno sa komandantom su morali ispitati zarobljenike kako bi došli do informacija, a kao drugo, morali su da obezbijede i osiguraju lokaciju gdje će ratni zarobljenici biti zadržani", tvrdi Butler.
Govoreći o svom nalazu i mišljenju pod nazivom Iskaz o vojnim događanjima u Srebrenici u julu 1995. godine, Butler je kazao da su "bošnjačke vlasti" prije pada Srebrenice napravile plan da svi vojno sposobni muškarci "pokušaju da se probiju do teritorije pod kontrolom Armije BiH u blizini Tuzle".
"Počevši od 11. i 12. jula, formira se kolona koja se probija kroz linije VRS-a, dok su ostali – starci, žene i djeca – otišli do Holandskog bataljona u Potočarima. VRS i policijske snage su već toga dana razoružale snage UNPROFOR-a i uzele kontrolu nad civilima. Potom su odvojeni vojno sposobni muškarci, da bi bili držani u objektima na području pod kontrolom Zvorničke brigade, i zatim pogubljeni", ispričao je Butler.
On je kazao da su se "masovna pogubljenja muškaraca" odvijala od 13. do 16. jula 1995. godine, na području Grbavaca, Petkovaca, Pilice, Kravice i Orahovca.
"Kada se sagleda opseg i veličina radnji koje su se morale obaviti radi pogubljenja, jasno je da je Štab i osoblje Zvorničke brigade moralo biti upoznato i svjesno toga šta se događa. Sa vojne tačke gledišta, imamo autobuse i traktore, zarobljenike obezbjeđuju vojnici i policajci, a na svakom mjestu je više od hiljadu zarobljenika. Dakle, govorimo o složenosti inžinjerije, pripremama grobnica, kao i hrane i pića za one koji su strijeljali", dodao je Butler.
Na ovom ročištu iskaz je putem videolinka trebao dati i Dean Manning, nekadašnji istražitelj Haškog tribunala, ali je zbog tehničkih problema njegovo saslušanje odgođeno.
Naredno ročište zakazano je za 15. mart 2010. godine, kada bi odbrane dvojice optuženih trebale unakrsno ispitati Butlera
Zaboravi te floskule ponavljanja one ce se ponavljati beskonacno dok ne stvorimo zdravije i normalnije drustvo a sa Dabicevom i velikosrpskom tvorevinom to nece nikada biti prihvaceno niti se pomiriti sa istom.
Da drugacije razmisljas i mnogi koji misle poput tebe odavno bi pricali o drugim ekonomsko-privrednim,sportskim,ljubavnim,tehnoloskim i drugim temama kao i o boljoj i sretnijoj zajednickoj buducnosti,uspjesima nasih olimpijaca na ZOI u Vankuveru i sl,...do tada ostaje odbrana BiH od iste ideologije koja nas je i dovela tu gdje smo posljednje dvije decenije a Srbija je i dalje izvor zla dok je njeno cedo samo produzena ruka i poluga kojom zeli dovrsiti zapoceto,......
-
kost_u_grlu
#7507 Re: Desavanja u Srbiji
Evo nesto drugacije slike o Kosovu, dokumentarac italijanske drzavne televizije RAI, a prikazuju ga ovih dana na RTS-u.
http://www.youtube.com/watch?v=4hNSDheY8Yg
Italijani su priznali Kosovo, nisu se svrstali na stranu Srbije u vezi tog pitanja, ali ipak pokazuju i onu drugu stranu kosovske realnosti.
Nece to nista promeniti na terenu, ali dobro je da se vidi, dosta je vise bilo propagande sa bilo koje strane.
Italijani su priznali Kosovo, nisu se svrstali na stranu Srbije u vezi tog pitanja, ali ipak pokazuju i onu drugu stranu kosovske realnosti.
Nece to nista promeniti na terenu, ali dobro je da se vidi, dosta je vise bilo propagande sa bilo koje strane.
- felipe kajetano
#7508 Re: Desavanja u Srbiji
Gledao sam u petak ako mislimo na isto...nema se sta reci a sto nije bilo poznato i ranije...heroin i heroinska drzava pa etokost_u_grlu wrote:Evo nesto drugacije slike o Kosovu, dokumentarac italijanske drzavne televizije RAI, a prikazuju ga ovih dana na RTS-u.
-
kost_u_grlu
#7509 Re: Desavanja u Srbiji
Gde si Felipe legendo forumafelipe kajetano wrote:Gledao sam u petak ako mislimo na isto...nema se sta reci a sto nije bilo poznato i ranije...heroin i heroinska drzava pa etokost_u_grlu wrote:Evo nesto drugacije slike o Kosovu, dokumentarac italijanske drzavne televizije RAI, a prikazuju ga ovih dana na RTS-u.
Nece to nista promeniti na terenu, ali dobro je da se vidi, dosta je vise bilo propagande sa bilo koje strane.....kombinacija najgoreg od Srbije,Kolumbije i Afganistana.
Dobro je ako si gledao ovu emisiju, niko ne moze da prigovori italijanima da propagandno deluju za Srbe na Kosovu, ali ipak njihova drzavna TV se odlucila za ovaj hrabar dokumentarac.
Dosta smo slusali o Milosevicu, svako zna kakvu je nakaradnu politiku vodio, ali ajde malo da pogledamo i drugu stranu medalje, kako se ponasaju ti Albanci, kako onaj terorista koji je digao autobus u vazduh je pobegao iz americke baze, zasto se ne vraca preko 100 000 izbeglica koji su napustili Kosovo 1999...
To su nepopularna pitanja za Amere i EU, ali treba podsecati na to, sta su krivi ovi ubogi civili iz kosovskih enklava?! Zive u getu vec deceniju
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#7510 Re: Desavanja u Srbiji
Hoce li Grcka isporuciti popa pljackasa Simeuna Vilovskog Srbiji, Ili ce i grci ko i crnogorci da stite srpske kriminalce?
- felipe kajetano
#7511 Re: Desavanja u Srbiji
Nemoj bolan pretjerivati sa legenDisanjem
...ej moj druze sve na svijetu ima svoju cijenu i kupca...u ovom slucaju ne znam koja je cijena al kupca u vidu 3 ili 4 narko kartela koji sebe nazivaju drzavom Kosovo ne mozes promasiti...al' polako znas kako se kaze strpljen spašen 
-
kost_u_grlu
#7512 Re: Desavanja u Srbiji
Losa stvar je sto okolne drzave, a pre svega CG, odnosno Milo Djukanovic stiti vecinu krimosa sa kojima je u talu.Toto wrote:Hoce li Grcka isporuciti popa pljackasa Simeuna Vilovskog Srbiji, Ili ce i grci ko i crnogorci da stite srpske kriminalce?
Dobra stvar je sto kriminalci beze iz Srbije, sve im se manje tolerisu poslovi ovde, javnost je jako osetljiva na to, donesen je novi zakon gde se oduzima sva imovina stecena kriminalom, i polako nestaju odavde, ali to je tek pocetak.
-
kost_u_grlu
#7513 Re: Desavanja u Srbiji
Ako si gledao emisiju veceras, pazi kad turski policajac za narkotike tvrdi da je Kosovo crna rupa, da je NATO za godinu dana pronasao samo 60 kg droge sto je smesna cifra, tolerise se ta trgovina, ne smeju da udju u obracun sa tim osinjakom, dobili bi haos na terenu, UCK mora da stiti te tokove, u igri su ogromne pare.felipe kajetano wrote:Nemoj bolan pretjerivati sa legenDisanjem...ej moj druze sve na svijetu ima svoju cijenu i kupca...u ovom slucaju ne znam koja je cijena al kupca u vidu 3 ili 4 narko kartela koji sebe nazivaju drzavom Kosovo ne mozes promasiti...al' polako znas kako se kaze strpljen spašen
- felipe kajetano
#7514 Re: Desavanja u Srbiji
Ovdje se vecinom razglaba o nekim negativnim desavanjima u Srbiji,pa nikako da te priupitam za ova zadnja pozitivna desavanja..vidim krenulo se odlucno sa hapsenjenjima funkcionera,neke suspenzije ministrima,poslednje razbijanje velikog ganga ovog crnogorskog...itd.Meni se cini da je pozitivno djelovao na sve ovaj dogovor sa unijom glede ispunjavanja svojih obaveza....moram priznati da sam bio skeptik u vezi Dacica..drago mi je da sam u krivu...kost_u_grlu wrote:Losa stvar je sto okolne drzave, a pre svega CG, odnosno Milo Djukanovic stiti vecinu krimosa sa kojima je u talu.Toto wrote:Hoce li Grcka isporuciti popa pljackasa Simeuna Vilovskog Srbiji, Ili ce i grci ko i crnogorci da stite srpske kriminalce?
Dobra stvar je sto kriminalci beze iz Srbije, sve im se manje tolerisu poslovi ovde, javnost je jako osetljiva na to, donesen je novi zakon gde se oduzima sva imovina stecena kriminalom, i polako nestaju odavde, ali to je tek pocetak.
- felipe kajetano
#7515 Re: Desavanja u Srbiji
Gledao sam naravno...sta reci?I budala vidi o cemu se radikost_u_grlu wrote:Ako si gledao emisiju veceras, pazi kad turski policajac za narkotike tvrdi da je Kosovo crna rupa, da je NATO za godinu dana pronasao samo 60 kg droge sto je smesna cifra, tolerise se ta trgovina, ne smeju da udju u obracun sa tim osinjakom, dobili bi haos na terenu, UCK mora da stiti te tokove, u igri su ogromne pare.felipe kajetano wrote:Nemoj bolan pretjerivati sa legenDisanjem...ej moj druze sve na svijetu ima svoju cijenu i kupca...u ovom slucaju ne znam koja je cijena al kupca u vidu 3 ili 4 narko kartela koji sebe nazivaju drzavom Kosovo ne mozes promasiti...al' polako znas kako se kaze strpljen spašen
Last edited by felipe kajetano on 22/02/2010 23:43, edited 1 time in total.
-
kost_u_grlu
#7517 Re: Desavanja u Srbiji
NIsam ni ja prezadovoljan njegovom pojavom, nisam mu zaboravio vreme kad je bio Slobin pulen, ali mislim da je sad dobar ministar policije, aktivan je stalno, svako malo neka velika hapsenja, uglavnom zbog pljacki, utaje poreza, shvatio je da ljudi to ocekuju vise od svega i da ce tako skupiti poene, i zato puni zatvore svaki dan.felipe kajetano wrote:
Ovdje se vecinom razglaba o nekim negativnim desavanjima u Srbiji,pa nikako da te priupitam za ova zadnja pozitivna desavanja..vidim krenulo se odlucno sa hapsenjenjima funkcionera,neke suspenzije ministrima,poslednje razbijanje velikog ganga ovog crnogorskog...itd.Meni se cini da je pozitivno djelovao na sve ovaj dogovor sa unijom glede ispunjavanja svojih obaveza....moram priznati da sam bio skeptik u vezi Dacica..drago mi je da sam u krivu...
Politicki je okrenuo kurs prema zapadu, u saradnji sa americkom DEA presekao je lanac trgovine drogom iz Latinske Amerike, nekoliko tona, zvao ga Obama na molitveni dorucak, bio u poseti FBI i New York-skoj policiji, pragmatican je on, vidi odakle vetar duva.
Jos samo da pokupi Mladica, za mene je zavrsio posao, mada mislim da se oko toga vise pita BIA i Tadic, a da ce Dacic biti samo udarna igla.
Last edited by kost_u_grlu on 22/02/2010 23:47, edited 1 time in total.
- milenko
#7518 Re: Desavanja u Srbiji
sta to srbija sad dozivljava, sto dozivljavala nijefelipe kajetano wrote:Nemoj bolan pretjerivati sa legenDisanjem...ej moj druze sve na svijetu ima svoju cijenu i kupca...u ovom slucaju ne znam koja je cijena al kupca u vidu 3 ili 4 narko kartela koji sebe nazivaju drzavom Kosovo ne mozes promasiti...al' polako znas kako se kaze strpljen spašen
- Bosnolog
#7519 Re: Desavanja u Srbiji
kost_u_grlu wrote:Losa stvar je sto okolne drzave, a pre svega CG, odnosno Milo Djukanovic stiti vecinu krimosa sa kojima je u talu.Toto wrote:Hoce li Grcka isporuciti popa pljackasa Simeuna Vilovskog Srbiji, Ili ce i grci ko i crnogorci da stite srpske kriminalce?
Bitno je da Srbija cuva i stiti Mladica i druge zlocinacko genocidne jurisnike ,....vidis Srbija je ratne zlocince i pse ratova poput Legije iskoristila za velikosrpske projekte pa ih potom nabila u Zatvore nakon sto je iste iskoristila da ubije Premijera Vlade Didndica ,sada im konfiskuje njihovu pljackom stecenu imovinu,a odlacak CG i priznaje Kosova je glogov kolac u grob Velike Srbije .......
Kosovo je samo posljedica Miloseviceve fasisoidne vladavine,.....Kosovo je drzava ni na nebu ni na zemlji ,koja jos nema pristum MMF niti UN-kao i svemu sto imaju druge medunarodno priznate drzave,to je proces ali ne sumnjam da se i to nece desiti u buducnosti .....vase svrsavanje na Italijansku propagandu vam nece pomoci vratiti Kosovo pod okrilje Srbije,....gubitak Kosova je samo posljedica velikosrpskog zla ciji odlazak je kazna Srbiji za ratne ppohode i ratove 90 tih .Srbiju nece oprati milioni ovakvih filmova,o Kosovu .....umjesto sto pokusavate oprati ruke Kosovom isporucite ratnogenocidne stakore poput Mladica i usvojite rezoluciju o genocidu kako je svijet presudio a ne umotavanje u floskule bjezeci od istine,.....ovo je ziva realnost i nepobitna istina od koje nece moci pobijeci Srbija i njeno genocidno cedo velikosrpski Ausvic u BiH pogledajte istiniti video od 1 do 20
prvi dio,....http://www.youtube.com/watch?v=c95xiE-_ ... re=related
Ostali prilozi na istoj stranici
- felipe kajetano
#7520 Re: Desavanja u Srbiji
Jebes ih politicari su..nema onoga koji se nije promjenio,u njegovom slucaju pozitivne promjene pa tim bolje..samo da se ovako nastavi....Kosovo je blizu,prodavci heroina ce sami sebe unistiti cim se Amer povucekost_u_grlu wrote:NIsam ni ja prezadovoljan njegovom pojavom, nisam mu zaboravio vreme kad je bio Slobin pulen, ali mislim da je sad dobar ministar policije, aktivan je stalno, svako malo neka velika hapsenja, uglavnom zbog pljacki, utaje poreza, shvatio je da ljudi to ocekuju vise od svega i da ce tako skupiti poene, i zato puni zatvore svaki dan.felipe kajetano wrote:
Ovdje se vecinom razglaba o nekim negativnim desavanjima u Srbiji,pa nikako da te priupitam za ova zadnja pozitivna desavanja..vidim krenulo se odlucno sa hapsenjenjima funkcionera,neke suspenzije ministrima,poslednje razbijanje velikog ganga ovog crnogorskog...itd.Meni se cini da je pozitivno djelovao na sve ovaj dogovor sa unijom glede ispunjavanja svojih obaveza....moram priznati da sam bio skeptik u vezi Dacica..drago mi je da sam u krivu...
Politicki je okrenuo kurs prema zapadu, u saradnji sa americkom DEA presekao je lanac trgovine drogom iz Latinske Amerike, nekoliko tona, zvao ga Obama na molitveni dorucak, bio u poseti FBA i New York-skoj policiji, pragmatican je on, vidi odakle vetar duva.
Jos samo da pokupi Mladica, za mene je zavrsio posao, mada mislim da se oko toga vise pita BIA i Tadic, a da ce Dacic biti samo udarna igla.
- milenko
#7521 Re: Desavanja u Srbiji
bosnolog, da te nema valjalo bi te izmislit...Bosnolog wrote:
Bitno je da Srbija cuva i stiti Mladica i druge zlocinacko genocidne jurisnike ,....vidis Srbija je ratne zlocince i pse ratova poput Legije iskoristila za velikosrpske projekte pa ih potom nabila u Zatvore nakon sto je iste iskoristila da ubije Premijera Vlade Didndica ,sada im konfiskuje njihovu pljackom stecenu imovinu,a odlacak CG i priznaje Kosova je glogov kolac u grob Velike Srbije .......
Kosovo je samo posljedica Miloseviceve fasisoidne vladavine,.....Kosovo je drzava ni na nebu ni na zemlji ,koja jos nema pristum MMF niti UN-kao i svemu sto imaju druge medunarodno priznate drzave,to je proces ali ne sumnjam da se i to nece desiti u buducnosti .....vase svrsavanje na Italijansku propagandu vam nece pomoci vratiti Kosovo pod okrilje Srbije,....gubitak Kosova je samo posljedica velikosrpskog zla ciji odlazak je kazna Srbiji za ratne ppohode i ratove 90 tih .Srbiju nece oprati milioni ovakvih filmova,o Kosovu .....umjesto sto pokusavate oprati ruke Kosovom isporucite ratnogenocidne stakore poput Mladica i usvojite rezoluciju o genocidu kako je svijet presudio a ne umotavanje u floskule bjezeci od istine,.....ovo je ziva realnost i nepobitna istina od koje nece moci pobijeci Srbija i njeno genocidno cedo velikosrpski Ausvic u BiH pogledajte istiniti video od 1 do 20
- jutarnji
#7522 Re: Desavanja u Srbiji
felipe kajetano wrote:prodavci heroina ce sami sebe unistiti cim se Amer povuce
felipe kajetano wrote:Kosovo je blizu
ono, sto jest` jest`,...milenko wrote:sta to srbija sad dozivljava, sto dozivljavala nije a ....i sto se cijene tice, upravu si...amerika kad tad racun ispostavi...
http://www.youtube.com/watch?v=Q3c16c8RPvI&NR=1
-
kost_u_grlu
#7523 Re: Desavanja u Srbiji
Sa teskim naporom citam tvoje postove, a sa jos vecim odgovaram, obicno izbegavam, ali samo na ovom postu cu ti dokazati koliko si neinformisan i zlonameran.Bosnolog wrote:kost_u_grlu wrote:Losa stvar je sto okolne drzave, a pre svega CG, odnosno Milo Djukanovic stiti vecinu krimosa sa kojima je u talu.Toto wrote:Hoce li Grcka isporuciti popa pljackasa Simeuna Vilovskog Srbiji, Ili ce i grci ko i crnogorci da stite srpske kriminalce?
Srbija je uhapsila i isporucila 46 od 48 ljudi trazenih od Haga, ostali su samo jos Mladic i Hadzic, i oni ce zavrsiti tamo do leta.
Dalje, Ne Srbija, nego Milosevic je koristio te pse rata za svoje prljave poslove, dolaskom Djindjica oni polako gube utociste, najavio je njihovo hapsenje par dana pred atentat, i to je jedan od razloga zasto su ga smakli, Djindjic je bio premijer Srbije, izabran od naroda, on je predstavljao Srbiju, a ne Legija i ta ekipa sa krvavim rukama, ali ipak ih je stigla pravda, neki su ubijeni, a ostali ce biti 40 godina u zatvoru.
Kosovo nije clan UN, niti ce biti dok Rusija ne da saglasnost, ali je zato clan MMF jer se tamo pitaju Amerikanci.
Italijani su medju prvima priznali Kosovo, ni jednom recju italijanska politika ne brani srpsku poziciju u vezi tog pitanja, vec je na suprotnoj strani. Pogledaj oba dokumentarca RAI, ona spominju i zlocine nad Albancima, ali fokusiraju problem o kome se nigde ne govori - ocajnoj poziciji Srba na Kosovu, premijer Kosova Taci ima krvave ruke, ubijao je i Srbe i neposlusne Albance ali niko mu zbog toga ne sudi jer ima podrsku Amerike.
Kosovo nije izgubljeno 90-ih, niti zbog Milosevica, to je bio samo zavrsni cin, Kosovo je izgubljeno mnogo decenija ranije.
Nemoj meni da prebacujes Mladica, i da mi trpas u usta da ga ja podrzavam, on je za mene bruka i sramota srpskog naroda, i bicu jako srecan kad ga vidim iza resetaka!
Koliko u samo jednom postu izneses neistina, svaki bi mogao ovako da ti korigujem, ali cesto nemam volje...
- felipe kajetano
#7524 Re: Desavanja u Srbiji
Evo vec vidim negodovanje ljubitelja hoRsa iz nase domovine
Polako bRaco hoRsaska transverzala jos nije prekinuta..onda joPet vracanje na zeleno...opet biljna baza je vRh a i zelena je bas lijepa boja 
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#7525 Re: Desavanja u Srbiji
Pa za Milu se zna - da je srpski kadar, al sto popovi iz Srbije bjeze u Grcku? JA sam ocekivo da ce pop Simeun da osvane u Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi: kad on strugno u Grcku dje ima biznis i stanove i to sve steko od biznisa na Kosovu. Ne mogu da skontam da popovi uoste mogu da imaju biznis i to na Kosovu i jos sa siptarskom mafijom?kost_u_grlu wrote:Losa stvar je sto okolne drzave, a pre svega CG, odnosno Milo Djukanovic stiti vecinu krimosa sa kojima je u talu.Toto wrote:Hoce li Grcka isporuciti popa pljackasa Simeuna Vilovskog Srbiji, Ili ce i grci ko i crnogorci da stite srpske kriminalce?
A sto Tadic javlja mafijasiam kad ce da ih hapsi pa ovi na vakat pobjegnu? Saric je sprski drzavljanin i cinovnik srpske drzave. Ta nece crnogorci da hapse srpske mafijase po Srbiji?