Zna se sta je pedofilijapici wrote:stan francuzer zar nije pedofilČina il je to tebi sve isto... sta uradi pariz od nakog tuzlaka allahu dragiinsomnia78 wrote:Ova pedercina iz filma zaskace maloljetne pozorisne glumce po WC-u
Povorka ponosa u Sarajevu
- insomnia78
#7501 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- O'zone
- Globalni moderator
#7502 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
U duginim bojama molit ću lijepoBloo wrote:Bicu i ja pred Vjecnom sa transparentom CHMOLJO VRATI NAM AVATAREO'zone wrote:E fakat su drama Queen.....pa nije ovoliko sranja bilo nikad je Klinton dolazio....
Što je najgore od kompletne grupe koja će se skupiti bit će samo dva homoseksualca, američki ambasador i čojk mu. Ostalo NVO (ganjamo lovu za projekte) ekipa.
I ovi na Ciglanama su vrh. Čuj doš'o iz Švicarske da protestuje a u Švicarskoj se guze na svakom koraku...što tamo nije dugo transparent
-
mali_balon
#7503 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jesu, li sam makar mogo pjeske sad sve zatvorili....[/quote]kakavdanakneiskustvu wrote:
i juce su ti bila uskracena?
jbg,sacekas,strpljen spašen[/quote]
Necu, sad cu i ja paradu protiv parada, paradu da se zbrane parade, jer mi smetaju
- O'zone
- Globalni moderator
#7504 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
To su oni pedijatriinsomnia78 wrote:Zna se sta je pedofilijapici wrote:stan francuzer zar nije pedofilČina il je to tebi sve isto... sta uradi pariz od nakog tuzlaka allahu dragiinsomnia78 wrote:Ova pedercina iz filma zaskace maloljetne pozorisne glumce po WC-u
-
made_in_sarajevo
#7505 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kazu vrijedjaju nas jer hodaju pored spomenika djece
Sutra da napravimo kontra politicara i nas bi isto ovako cuvali od SDA debila i slicnih njima.
Sutra da napravimo kontra politicara i nas bi isto ovako cuvali od SDA debila i slicnih njima.
-
kakavdanakneiskustvu
#7506 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
mali_balon wrote:Jesu, li sam makar mogo pjeske sad sve zatvorili....kakavdanakneiskustvu wrote:
i juce su ti bila uskracena?
jbg,sacekas,strpljen spašen[/quote]
Necu, sad cu i ja paradu protiv parada, paradu da se zbrane parade, jer mi smetaju[/quote]
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7507 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
znamo al tebi to ispade da peder zaskace maloljetne curice... ne znam mozda je u parizu to pod jenim navodominsomnia78 wrote:Zna se sta je pedofilijapici wrote:stan francuzer zar nije pedofilČina il je to tebi sve isto... sta uradi pariz od nakog tuzlaka allahu dragiinsomnia78 wrote:Ova pedercina iz filma zaskace maloljetne pozorisne glumce po WC-u
- Point.
#7508 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sarajlijama 20 km od centra otvaraju neke kasarne imenom osuđenog ratnog zločinca Jadovana Karadžića u čije ime i pod kojom komandom su ih granatirali 4 godine i zbog toga im ne pada na pamet da izađu na ulicu da protestuju a pojavi se šaka homića i lezbejki eh to je razlog za proteste i no pasaran. Jadno.
- O'zone
- Globalni moderator
#7509 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jašta bi. Kako bi brojao masnice od pendrekamade_in_sarajevo wrote:Kazu vrijedjaju nas jer hodaju pored spomenika djece![]()
![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#7510 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
To su oni pedijatri[/quote]O'zone wrote:Zna se sta je pedofilijainsomnia78 wrote:stan francuzer zar nije pedofilČina il je to tebi sve isto... sta uradi pariz od nakog tuzlaka allahu dragiinsomnia78 wrote:Ova pedercina iz filma zaskace maloljetne pozorisne glumce po WC-u
pederastri,šta god to bilo,ono ce da udruženje pravi,pa još i kongres ,ej ti sunce hebem,ko sve ima internet
- O'zone
- Globalni moderator
#7511 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Šuti eto pedera sve će nas pojebatiPoint. wrote:Sarajlijama 20 km od centra otvaraju neke kasarne imenom osuđenog ratnog zločinca Jadovana Karadžića u čije ime i pod kojom komandom su ih granatirali 4 godine i zbog toga im ne pada na pamet da izađu na ulicu da protestuju a pojavi se šaka homića i lezbejki eh to je razlog za proteste i no pasaran. Jadno.
- insomnia78
#7512 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Imaju ljudi i udruzenje a ti bosnjo gledaj odakle je vedroO'zone wrote:
To su oni pedijatri
-
kakavdanakneiskustvu
#7513 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
made_in_sarajevo wrote:Kazu vrijedjaju nas jer hodaju pored spomenika djece![]()
![]()
ko da su oni pobili tu djecu,koji debili
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7514 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
nemre koalicioni partneri nema smisla njiHa mlatit al zato pedera s merakom...Point. wrote:Sarajlijama 20 km od centra otvaraju neke kasarne imenom osuđenog ratnog zločinca Jadovana Karadžića u čije ime i pod kojom komandom su ih granatirali 4 godine i zbog toga im ne pada na pamet da izađu na ulicu da protestuju a pojavi se šaka homića i lezbejki eh to je razlog za proteste i no pasaran. Jadno.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7515 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Na skupu smo zatekli i Sabedina Brahović koji na je kazao kako je na kontraskup povorci ponosa došao čak iz Švicarske.

- O'zone
- Globalni moderator
#7516 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne! 'sovat sunce!kakavdanakneiskustvu wrote:
pederastri,šta god to bilo,ono ce da udruženje pravi,pa još i kongres ,ej ti sunce hebem,ko sve ima internet
Jučer tradicionalne pljusak rastjera a vidi danas sunca kako jarko grije.... Valja se zapitat na čijoj je strani onaj gore
- muha_sa
#7517 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
hAZNADAR wrote:A i klix je u gomili bas nasao dijasporca da to istakne. Glavna vijest dana - dosao iz Svice na kontraparadu. Eto u Sarajevu mores valjda na prste prebrojati dijasporce. Ni rijeci naravno koliko Svicaraca je u LGBT povorci - ali je klixu bitno naci i istaci jednog u kontramitingu budala kod Ciglana. Klix i svojim tendencioznim clancima i urednistvom foruma stvara lazne stereotipe i siri mrznju po ukusu sarajevskih carsijanera koji moraju svoju mrznju prema onima sto su vani valjda nekako opravdati.O'zone wrote:E fakat su drama Queen.....pa nije ovoliko sranja bilo nikad je Klinton dolazio....
Što je najgore od kompletne grupe koja će se skupiti bit će samo dva homoseksualca, američki ambasador i čojk mu. Ostalo NVO (ganjamo lovu za projekte) ekipa.
I ovi na Ciglanama su vrh. Čuj doš'o iz Švicarske da protestuje a u Švicarskoj se guze na svakom koraku...što tamo nije dugo transparent
Vidi fakat tog brezobrazluka - došo iz dijaspore dignut transparent a tamo ne smije,... eto - takvi su svi oni,... ja ba,..
- muha_sa
#7518 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
takvi smo mi Sarajlije--šupak do šupkaPoint. wrote:Sarajlijama 20 km od centra otvaraju neke kasarne imenom osuđenog ratnog zločinca Jadovana Karadžića u čije ime i pod kojom komandom su ih granatirali 4 godine i zbog toga im ne pada na pamet da izađu na ulicu da protestuju a pojavi se šaka homića i lezbejki eh to je razlog za proteste i no pasaran. Jadno.
- O'zone
- Globalni moderator
#7519 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne kolutaj očima čaršijanerumuha_sa wrote:hAZNADAR wrote:A i klix je u gomili bas nasao dijasporca da to istakne. Glavna vijest dana - dosao iz Svice na kontraparadu. Eto u Sarajevu mores valjda na prste prebrojati dijasporce. Ni rijeci naravno koliko Svicaraca je u LGBT povorci - ali je klixu bitno naci i istaci jednog u kontramitingu budala kod Ciglana. Klix i svojim tendencioznim clancima i urednistvom foruma stvara lazne stereotipe i siri mrznju po ukusu sarajevskih carsijanera koji moraju svoju mrznju prema onima sto su vani valjda nekako opravdati.O'zone wrote:E fakat su drama Queen.....pa nije ovoliko sranja bilo nikad je Klinton dolazio....
Vidi fakat tog brezobrazluka - došo iz dijaspore dignut transparent a tamo ne smije,... eto - takvi su svi oni,... ja ba,..![]()
![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#7520 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
O'zone wrote:Ne! 'sovat sunce!kakavdanakneiskustvu wrote:
Jučer tradicionalne pljusak rastjera a vidi danas sunca kako jarko grije.... Valja se zapitat na čijoj je strani onaj gore
cuj na cijoj je strani,pa ako vjerujes da taj gore postoji i da je stvoritelj svega onda je stvorio i jedne i druge,svi su kao njegova djeca,bla,bla,voli i jedne i druge shodno tome
- O'zone
- Globalni moderator
#7521 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ako je tako pederi su u rajumuha_sa wrote:takvi smo mi Sarajlije--šupak do šupkaPoint. wrote:Sarajlijama 20 km od centra otvaraju neke kasarne imenom osuđenog ratnog zločinca Jadovana Karadžića u čije ime i pod kojom komandom su ih granatirali 4 godine i zbog toga im ne pada na pamet da izađu na ulicu da protestuju a pojavi se šaka homića i lezbejki eh to je razlog za proteste i no pasaran. Jadno.
- insomnia78
#7522 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
.
Last edited by insomnia78 on 08/09/2019 10:41, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
- insomnia78
#7524 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Dje sam ja napiso da je rjec o curici?pici wrote: znamo al tebi to ispade da peder zaskace maloljetne curice... ne znam mozda je u parizu to pod jenim navodom
-
il dottore
#7525 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sarajlije su se izborile i za tih 20ak km razdaljine dok su neke picke pobjegle iz svojih gradova u inostranstvo pa sad sarajlijama drze govorePoint. wrote:Sarajlijama 20 km od centra otvaraju neke kasarne imenom osuđenog ratnog zločinca Jadovana Karadžića u čije ime i pod kojom komandom su ih granatirali 4 godine i zbog toga im ne pada na pamet da izađu na ulicu da protestuju a pojavi se šaka homića i lezbejki eh to je razlog za proteste i no pasaran. Jadno.