Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
palermo

#7501 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by palermo »

ultima_palabra wrote: 13/02/2020 15:14 Evo ga palermo opet zabrinut...
Eleneis....forumske doskocice su uvijek dobar saveznik
drug_profi

#7502 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by drug_profi »

Nesto te palermo ne cuh da si se zabrinuo kad su Pedju zvali cetnikom. Kad se Mandicu stavljala kokarda.
Kad je Igor postao koljac...
palermo

#7503 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by palermo »

drug_profi wrote: 13/02/2020 16:07 Nesto te palermo ne cuh da si se zabrinuo kad su Pedju zvali cetnikom. Kad se Mandicu stavljala kokarda.
Pa valjda sam se slagao sa forumskim vecinskim misljenjem. Ili je mozda i tada trebalo da se upisem da bi dobio befel od forumske komisije da mogu kasnije nesto napisati.

Al hajmo mene zaboraviti, eto ja sam vaki, naki..slobodno dodak sta hoces, necu ti zahmetiti.....nego mi samo reci jel se to ti slazes sa ovim Dininim prozivkama i gdje se izgubi promjena paradigme...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7504 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Chmoljo »

palermo wrote: 13/02/2020 15:58
Chmoljo wrote: 13/02/2020 15:13
palermo wrote: 13/02/2020 14:56 Kad moze SDA mozemo i mi.Kad.moze Samra moze i treba u Dino.
Slucajno neka misao o mogucim implikacijama pvakvog nacina razmisljamja ?
A ima ih koliko hoces
Zar ga je Konaković prozvao jer je Srbin?

Uvažena Samra je imala problem sa nemuslimanima.

Ali svi smo isti... Dokle je došlo da čovjek Kiflu mora braniti...
Neeee, Dino je samo trazio od njega da dokaze da je posten Srbin iliti u RS zargonu "alijin Srbin"
Pa ja ne mislim da smo svi isti...ali ocito se ovdje neki upinju da dokazu da jesmo

Iako sam i sam protiv inkvizitorskog pristupa, velika je razlika nekoga prozvati jer diže spomenik junacima otadžbine i borce ARBiH.

Baška što je najveći problem u tome da nisu mogli naći nikoga kompetentnijeg, ili ako već nisu, da je bar onda lokalac, neko koga znamo, ko će poslije svog mandata biti tu da u narodu bere plodove svoga rada, dobre ili loše.

Jok, ovako smo našli kafandžiju sa drugog kraja zemlje.

Pa mogo je odmah Topu ili Stojinića imenovati.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7505 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by pici »

kifla je sto posto u pravu u ovome... lik je banjalucki srbin, rodjen tamo, ima neke firme, delikte al necemo cjepidlacit... trazi se samo njegovo izjasnjavanje po pitanju ratnih zbivanja, et da nebidne mak na konac i da priznaje genocid (sto nece nikad uradit jer bi bio persona non grata u banjaluki) ko je pucao po sarajevu u kojem je sad trenutno zaposlen, prima budjetsku platu i u kojem treba da bude ministar jednog resora... ja sam se naslusao prica pojedinih sarajevskih srba sa svi pucaju, pa eto reko svi pucaju i to je nesto po kukanjcevom svi pucaju... makar da vidim koga smuČko dovlači na ministarsku poziciju da imam uvid kome od poreza ja dajem platu... mislim da je vrijedno jednog kratkog odgovora... ko si jebote, ne znam te...
JThomas

#7506 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by JThomas »

vala baš, pored takvih domaćih imena ljevice i ugostiteljstva u jednom...
bunk

#7507 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by bunk »

Lik je bio direktor u firmi covjeka koji se nije libio biti Bosanac i Hercegovac u manjem entitetu u ovim vremenima kao veliki poslodavac..ubijen nazalost.
Ybg,kaze se zlom q i dlaka smeta,mislim da je nova vlada dovela FDR da bude premijer i uskrsnula Ajnstajna za obrazovanje da bi 20 forumasa s klixa pljuvali isto ovako...neka,legitimno je kontrirati.
Dendrlix

#7508 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Dendrlix »

Chmoljo wrote: 13/02/2020 16:41 Pa mogo je odmah Topu ili Stojinića imenovati.
Pitanje je imaju li VSS obojica

:D
pici

#7509 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by pici »

bunk wrote: 13/02/2020 16:49 Lik je bio direktor u firmi covjeka koji se nije libio biti Bosanac i Hercegovac u manjem entitetu u ovim vremenima kao veliki poslodavac..ubijen nazalost.
Ybg,kaze se zlom q i dlaka smeta,mislim da je nova vlada dovela FDR da bude premijer i uskrsnula Ajnstajna za obrazovanje da bi 20 forumasa s klixa pljuvali isto ovako...neka,legitimno je kontrirati.
kad si gladan nisi svoj

Image
JThomas

#7510 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by JThomas »

baš su tu negdje ovaj i navedeni. u pet deka (parizera).
Nero Histrion

#7511 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Nero Histrion »

pici wrote: 13/02/2020 16:46 kifla je sto posto u pravu u ovome... lik je banjalucki srbin, rodjen tamo, ima neke firme, delikte al necemo cjepidlacit... trazi se samo njegovo izjasnjavanje po pitanju ratnih zbivanja, et da nebidne mak na konac i da priznaje genocid (sto nece nikad uradit jer bi bio persona non grata u banjaluki) ko je pucao po sarajevu u kojem je sad trenutno zaposlen, prima budjetsku platu i u kojem treba da bude ministar jednog resora... ja sam se naslusao prica pojedinih sarajevskih srba sa svi pucaju, pa eto reko svi pucaju i to je nesto po kukanjcevom svi pucaju... makar da vidim koga smuČko dovlači na ministarsku poziciju da imam uvid kome od poreza ja dajem platu... mislim da je vrijedno jednog kratkog odgovora... ko si jebote, ne znam te...
Valjda zna Zlatni Ljiljan koga je izabrao, on se non-stop busa u prsa patriotizmom i kaze da bi i s crnim djavolom ako treba samo da BiH opstane.
Ma hajte molom vas. Vidimo kako lijepo na federalnom i parlamentarnom nivou finkcionira ova koalicija sda-sbb-df, ma krasno. Dodik najvaio rusenje, Covic ga u stopu prati, a ovo troje navodno u koaliciji da ovi ovo ne bi radili. Sve goli ludjaci koji se igraju ljudskim zivotima. Nekad pomsilim da se dogovaraju kad ce ko gdje i koga napasti, kad malo popustiti kako bi isti vladali i ovaldali, cime god stignu.

Otkad sda-sbb i df stupise u neraskidivu koaliciju, nikad gore nije bilo.
drug_profi

#7512 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by drug_profi »

palermo wrote: 13/02/2020 16:18
drug_profi wrote: 13/02/2020 16:07 Nesto te palermo ne cuh da si se zabrinuo kad su Pedju zvali cetnikom. Kad se Mandicu stavljala kokarda.
Pa valjda sam se slagao sa forumskim vecinskim misljenjem. Ili je mozda i tada trebalo da se upisem da bi dobio befel od forumske komisije da mogu kasnije nesto napisati.

Al hajmo mene zaboraviti, eto ja sam vaki, naki..slobodno dodak sta hoces, necu ti zahmetiti.....nego mi samo reci jel se to ti slazes sa ovim Dininim prozivkama i gdje se izgubi promjena paradigme...
Znas ono- o nekim se stvarima ne govori dok druga strana to je pomene kad je njoj u interesu. Onda se o tome govori. Uvodjenje nekog argumenta u raspravu tako postaje legitimno.
A ujedno je dobar nacin za pokazati zelenoj izdajnickoj bandi da su budale.
pici

#7513 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by pici »

Nero Histrion wrote: 13/02/2020 19:11
pici wrote: 13/02/2020 16:46 kifla je sto posto u pravu u ovome... lik je banjalucki srbin, rodjen tamo, ima neke firme, delikte al necemo cjepidlacit... trazi se samo njegovo izjasnjavanje po pitanju ratnih zbivanja, et da nebidne mak na konac i da priznaje genocid (sto nece nikad uradit jer bi bio persona non grata u banjaluki) ko je pucao po sarajevu u kojem je sad trenutno zaposlen, prima budjetsku platu i u kojem treba da bude ministar jednog resora... ja sam se naslusao prica pojedinih sarajevskih srba sa svi pucaju, pa eto reko svi pucaju i to je nesto po kukanjcevom svi pucaju... makar da vidim koga smuČko dovlači na ministarsku poziciju da imam uvid kome od poreza ja dajem platu... mislim da je vrijedno jednog kratkog odgovora... ko si jebote, ne znam te...
Valjda zna Zlatni Ljiljan koga je izabrao, on se non-stop busa u prsa patriotizmom i kaze da bi i s crnim djavolom ako treba samo da BiH opstane.
Ma hajte molom vas. Vidimo kako lijepo na federalnom i parlamentarnom nivou finkcionira ova koalicija sda-sbb-df, ma krasno. Dodik najvaio rusenje, Covic ga u stopu prati, a ovo troje navodno u koaliciji da ovi ovo ne bi radili. Sve goli ludjaci koji se igraju ljudskim zivotima. Nekad pomsilim da se dogovaraju kad ce ko gdje i koga napasti, kad malo popustiti kako bi isti vladali i ovaldali, cime god stignu.

Otkad sda-sbb i df stupise u neraskidivu koaliciju, nikad gore nije bilo.
sdO je trebao evo sad se vidi kao taj cetvrti igrac da bi sa snsd-hdz kocili i pravili status quo i ovo sto sad rade... smuČko je htjeo uvaliti kompletan BH blok u ovu pricu i zavrsiti za sdO u bosnjackom korpusu temu o gradjanskoj BiH... kukavicje jaje otkriveno sad sdO sasvojim partnerima krece u blokadu i mrcvaljenje svih gradjana nebili se popustilo u legitimnosti tri tora... aferim smuČko zakovo si ekser u mrtvacki sanduk sebi i sbb-u to je jedina pozitiva
palermo

#7514 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by palermo »

drug_profi wrote: 13/02/2020 19:21

Znas ono- o nekim se stvarima ne govori dok druga strana to je pomene kad je njoj u interesu. Onda se o tome govori. Uvodjenje nekog argumenta u raspravu tako postaje legitimno.
Znači slažeš se.
OK, tvoj izbor
Styling

#7515 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Styling »

Kada se sagleda ukupna trenutna situacija u Trojci, ocigledno je da imaju ozbiljan problem da nadju iole pristojne kandidate za ministarske pozicije, jer je evidentno da je sve uradjeno navrat-nanos, bez plana i programa. Cinjenica je i da svako ko ima imalo soli uglavi nece pristati na ministarsku poziciju u ovakvoj konstalaciji snaga. Sada je situacija daj sta das, sklepaj vladu kako bilo samo da se zauzmu pozicije i ovlada budzetom.

Da ozbiljni problemi postoje svjedoci i cinjenica da je originalno planirano da se nova vlada imenuje 25 februara, medjutim desavanja u protekla dva dana govore da ce i taj rok biti produzen. Sve previse dugo traje, partneri u koaliciji osporavaju imenovanja, Cetvorka koristi maksimalno pozicije koje ima, a trenutna Vlada radi kao podmazana.

Ne treba ih olako pustiti, treba ih natjerati da krv svoju propisaju za pozicije, samo zato sto su na kurvanjski nacin pokusali preuzeti vlast.
Prpa.ba

#7516 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Prpa.ba »

Meni kao bosnjackom nacionalisti je promjena paradigme da se konacno uspostavi kratki litmus test zasnovan na potvrdjenim presudama medjunarodnih sudova, a za kadroviranje u kantonima i federaciji. Moram priznati da mi je relaksacija odnosa sa pobunjenim manjinama jako nisko na listi prioriteta. Kome je stalo do pomirenja, razumjeti ce oprez dokle god je kulturno izrazen i fokusiran na istinu.

Isti test bi bilo lijepo poceti primjenjivati i na kompanije. Ukoliko u upravi sjedi neko ko ne prolazi litmus test, neka se pozdravi sa poslovanjem, tenderima itd., posebno tamo gdje postoji diskreciono pravo odlucivanja. A ne da mi SDA drzi novce poreznih obveznika u bankama po manjem entitetu, da glasacke listice stampa Dodik, da BH telecom sklapa dealove sa najgorim cetnickim sljamom itd. :mrgreen:

Vec vidim zabrinutost o tome "a sta ako suprotna strana krene raditi isto?". Odgovor je da suprotna strana to vec radi, osim u slucajevima gdje se tale medjusobno sa onima kojima je bosnjacki patriotizam vrlo fleksibilna kategorija. :mrgreen:
Better Man

#7517 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Better Man »

Samo idiot poput Komšića može dovesti nekog sumnjivog lika, koji je građanin Banja Luke da bude ministar u Vladi Kantona Sarajevo. Kao da u Sarajevu nema stručnih i sposobnih ljudi. I još kriminalca Šanku, koji se nije u putu sreo sa svojom sestrom po znjanju i struci, predlaže za ministra zdravstva u KS. Komšiće je postao rijetko odvratan tip. Pretvorio se u najgori šljam ovog društva. Samo njegov izbor ljudi sve govori i potvrđuje. Treba ga pitati kako mu je Nikola Poplašen. Ipak je njegov ministar odbrane glasao za tog četničkog vojvodu.
drug_profi

#7518 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by drug_profi »

palermo wrote: 13/02/2020 19:50
drug_profi wrote: 13/02/2020 19:21

Znači slažeš se.
OK, tvoj izbor
Da slazem se. Jer da mene neko imenuje ministrom prekopali bi mi do pradjedova gdje je ko bio u kojem ratu.
Razvlacili bi mi djecu, ko s kim hoda kako se preziva. Jesmo li pogani jer smo ateisti, i koliko smo tacno pogani.
Dakle kad uvedu oni te argumente u raspravu, ja cu biti tu da im pokazem da je to dvosjekli mac.
A oko ovog Mackica nemam namjeru da se spustam na nivo na koji bi se oni spustali. Samo imam pravo da pitam jel to nema neki jednako dobar politolog u Sarajevu, a srbin, koji bi mogao dobiti Ministarstvo privrede. I da li ovaj politolog, slucajno srbin, iz Banja Luke ima neke nejasnoce oko prirode rata u BiH i stradanja 14.000 civila, u Sarajevu, od cega 1601 djete.
I naravno Dzej

#7519 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by I naravno Dzej »

drug_profi wrote: 13/02/2020 21:54 Da slazem se. Jer da mene neko imenuje ministrom prekopali bi mi do pradjedova gdje je ko bio u kojem ratu.
Razvlacili bi mi djecu, ko s kim hoda kako se preziva. Jesmo li pogani jer smo ateisti, i koliko smo tacno pogani.
Dakle kad uvedu oni te argumente u raspravu, ja cu biti tu da im pokazem da je to dvosjekli mac.
A oko ovog Mackica nemam namjeru da se spustam na nivo na koji bi se oni spustali. Samo imam pravo da pitam jel to nema neki jednako dobar politolog u Sarajevu, a srbin, koji bi mogao dobiti Ministarstvo privrede. I da li ovaj politolog, slucajno srbin, iz Banja Luke ima neke nejasnoce oko prirode rata u BiH i stradanja 14.000 civila, u Sarajevu, od cega 1601 djete.
Ma naravno da ima...Evo našli bi ga ti i ja ako treba u roku dva dana.Mala digresija jer živim na Ilidži,pa pratim i Vijeće,gdje sam zapazio jednog poštenog,obrazovanog i borbenog momka iz DF-a,koji se cijelo vrijeme hrvao sa Memićem i SDA klikom oko Regulacionih planova, gdje su usvajali spratnost zgrada 4+1 , a kasnije zidali 8, gdje je ovaj momak podnio i krivični prijavu protiv Predsjedavajućeg Vijeća jer je isti potpisao Regulacioni plan koje je usvojilo Vijeće, a kasnije u Službenim Novinama objavio drugi.Znam da je momak za vrijeme "Šestorke" bio imenovan za vd.Direktora "Parka" i bilo mi je drago,jer sam prateći njegov rad bio siguran da će uraditi nešto.Međutim momak je šutnut poslije 3 mjeseca,i na njegovo je mjesto došao neki Milavicin i Željkin pajdaš.Bio sam začuđen da DF nije prepoznao njegov rad ,hrabrost i poštenje, i tu sam uvidio da je DF pajdaška stranka jednog lica, ista kao Bakirova i Sebijina, gdje nije bitno jesi sposoban,nego samo jesi li kafanski haver sa Željkecom.Čak mislim da je to banalan razlog Željkecovog imenovanja ovog lika,gdje su između dvije ture konjaka, došli na tu brilijantnu ideju da bi ovaj mogao biti Ministar jer je i Srbin,pa ćemo lansirati i vizuru da smo mi još uvijek neka "multietniĆka "stranka.Naravno ovaj momak sa početka priče je posle rušenja Vlade napustio DF.
Živio Željkec ! Živio Mačkiću !!! :janpi:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#7520 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by malakh »

I naravno Dzej wrote: 13/02/2020 23:46
Ma naravno da ima...Evo našli bi ga ti i ja ako treba u roku dva dana.Mala digresija jer živim na Ilidži,pa pratim i Vijeće,gdje sam zapazio jednog poštenog,obrazovanog i borbenog momka iz DF-a,koji se cijelo vrijeme hrvao sa Memićem i SDA klikom oko Regulacionih planova, gdje su usvajali spratnost zgrada 4+1 , a kasnije zidali 8, gdje je ovaj momak podnio i krivični prijavu protiv Predsjedavajućeg Vijeća jer je isti potpisao Regulacioni plan koje je usvojilo Vijeće, a kasnije u Službenim Novinama objavio drugi.Znam da je momak za vrijeme "Šestorke" bio imenovan za vd.Direktora "Parka" i bilo mi je drago,jer sam prateći njegov rad bio siguran da će uraditi nešto.Međutim momak je šutnut poslije 3 mjeseca,i na njegovo je mjesto došao neki Milavicin i Željkin pajdaš.Bio sam začuđen da DF nije prepoznao njegov rad ,hrabrost i poštenje, i tu sam uvidio da je DF pajdaška stranka jednog lica, ista kao Bakirova i Sebijina, gdje nije bitno jesi sposoban,nego samo jesi li kafanski haver sa Željkecom.Čak mislim da je to banalan razlog Željkecovog imenovanja ovog lika,gdje su između dvije ture konjaka, došli na tu brilijantnu ideju da bi ovaj mogao biti Ministar jer je i Srbin,pa ćemo lansirati i vizuru da smo mi još uvijek neka "multietniĆka "stranka.Naravno ovaj momak sa početka priče je posle rušenja Vlade napustio DF.
mislis na onog keču sto mu je otac u sda i sto je vedrio i oblacio ilidzom dok je nacelnik bio pokojni cenanovic, a trenutni opozicionar fikretu prevljaku i memicu u sda? cak mislim da je bio neki visoki pozicionar, naravno u ime sda, u energoinvestu kada je energoinvest dozivio slom.

pa kompletna hrasnica je pricala da je taj momak sda, samo sto privatne nesuglasice mu ne dozvoljavaju da politicki orbitrira u ime i ispred sda.

takvih kao on, znam na desetine, od hadzica do starog grada, koji su clanovi drugih partija, a u sda ce se vratiti kada se iz sda eliminiraju kadrovi sa kojima su u privatnim sukobima.

nadam se da na istog mislimo, a evo plasticno sam ti objasnio kako se naivcinama prodaje prica.

a gdje je pukla tikva izmedju keča, sa jedne i memica i prevljaka sa druge strane:
Načelnik općine Ilidža Senaid Memić (SDA) i vijećnici okupljeni oko SDA na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća osnovali su javno komunalno preduzeće „Ilidža“!? Međutim, još niko ne zna čime će se ta firma baviti, iako je na čelo već postavljen vršilac dužnosti direktora Sead Kečo.

https://avaz.ba/kantoni/sarajevo/16672 ... -se-baviti
jedan od komentara na klixu, za clanak...
Jakub Viteškić dir Elektroprenosa SA i Sead Kečo mute ovdje uzimaju u talu po 20 milja a vi vidite kako će te i šta čete .... ovo je mali kriminal , Drnda je za ove mala maca

https://www.klix.ba/komentari/180418075
I naravno Dzej

#7521 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by I naravno Dzej »

malakh wrote: 14/02/2020 00:08
mislis na onog keču sto mu je otac u sda i sto je vedrio i oblacio ilidzom dok je nacelnik bio pokojni cenanovic, a trenutni opozicionar fikretu prevljaku i memicu u sda? cak mislim da je bio neki visoki pozicionar, naravno u ime sda, u energoinvestu kada je energoinvest dozivio slom.

pa kompletna hrasnica je pricala da je taj momak sda, samo sto privatne nesuglasice mu ne dozvoljavaju da politicki orbitrira u ime i ispred sda.

takvih kao on, znam na desetine, od hadzica do starog grada, koji su clanovi drugih partija, a u sda ce se vratiti kada se iz sda eliminiraju kadrovi sa kojima su u privatnim sukobima.

nadam se da na istog mislimo, a evo plasticno sam ti objasnio kako se naivcinama prodaje prica.
Ne poznajem ga lično,nisam ga nikad vidio u životu, i ne bih da ulazim u te mahalske trećerazredne priče,samo mi nije logično ako je covjek prikriveni SDA-ovac da podiže krivične prijave protiv SDA-ovaca, i zašto bi onda izlazio iz DF kada su oni SDA-ov koalicioni partner.Neka bude kao što ti kažeš, a ova moja priča neka bude fiktivan primjer za ono što nije fiktivno, a to je da je DF klijentelistička stranka jednog lica i u njega mu kafanskih havera,ista kao i SDA.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#7522 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by malakh »

I naravno Dzej wrote: 14/02/2020 00:25

Ne poznajem ga lično,nisam ga nikad vidio u životu, i ne bih da ulazim u te mahalske trećerazredne priče,samo mi nije logično ako je covjek prikriveni SDA-ovac da podiže krivične prijave protiv SDA-ovaca, i zašto bi onda izlazio iz DF kada su oni SDA-ov koalicioni partner.Neka bude kao što ti kažeš, a ova moja priča neka bude fiktivan primjer za ono što nije fiktivno, a to je da je DF klijentelistička stranka jednog lica i u njega mu kafanskih havera,ista kao i SDA.
nema tu puno mahalske price. njihova imena su se pominjala i po forumu, u kontekstu sda, jer su svi u sda, doduse veoma pasivni, sem tog malog. jesi li doista siguran da se on toliko razlikuje od oca?

a gdje je pukla tikva izmedju keča, sa jedne i memica i prevljaka sa druge strane:
Načelnik općine Ilidža Senaid Memić (SDA) i vijećnici okupljeni oko SDA na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća osnovali su javno komunalno preduzeće „Ilidža“!? Međutim, još niko ne zna čime će se ta firma baviti, iako je na čelo već postavljen vršilac dužnosti direktora Sead Kečo.

nisu mogli ispuniti ono sto su obecali, a i dogovorili i u takvoj situaciji se stvaraju smrtni neprijatelji.

Jakub Viteškić dir Elektroprenosa SA i Sead Kečo mute ovdje uzimaju u talu po 20 milja a vi vidite kako će te i šta čete .... ovo je mali kriminal , Drnda je za ove mala maca

uostalom, najveci skandali su nas pogadjali kada se sdaovci kače izmedju sebe i kada zarate frakcije izmedju sebe, jer se tada puno prljavog vesa iznese u javnost, sto ostali i ne znaju.
I naravno Dzej

#7523 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by I naravno Dzej »

malakh wrote: 14/02/2020 00:31
I naravno Dzej wrote: 14/02/2020 00:25

nema tu puno mahalske price. njihova imena su se pominjala i po forumu, u kontekstu sda, jer su svi u sda, doduse veoma pasivni, sem tog malog. jesi li doista siguran da se on toliko razlikuje od oca?

nisu mogli ispuniti ono sto su obecali, a i dogovorili i u takvoj situaciji se stvaraju smrtni neprijatelji.

uostalom, najveci skandali su nas pogadjali kada se sdaovci kače izmedju sebe i kada zarate frakcije izmedju sebe, jer se tada puno prljavog vesa iznese u javnost, sto ostali i ne znaju.
Kad vec spominješ frakcije zar nisu Fikro i Memić različite frakcije, ma da znam da je u SDA jedina frakcija ko će šta klepiti,zavrnuti,hajrovati za sebe,pa kad hoće i ovaj drugi malo,onda su dvije frakcije.Elem,ne bih da se stavljam u poziciju branitelja Keče,niti sam njegov glasač, niti se osjećam zbog nečega izdanim od istog,jer samo sam prosudio na osnovu onog što sam upratio u Vijeću, a to mi je poslužilo kao primjer za DF.Neka je taj primjer i klimav, on bitno ne mijenja moj stav da je DF stranka jednog lica i njegovog društva kafanskih havera,suštinom ista kao i SDA.
sahara1428

#7524 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by sahara1428 »

NOVI PREDSJEDAVAJUĆI SKUPŠTINE KANTONA SARAJEVO I NOVI-STARI SKANDALI SDA

Mirza Čelik je odmah uzjahao službeni automobil da ga voza na relaciji kuća-pos`o

Odmah je sa sobom doveo i uposlio sekretaricu, kažu mlađahna

Bilježimo da pamtimo za oktobar

Image
Patton44

#7525 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Patton44 »

sahara1428 wrote: 14/02/2020 09:10
NOVI PREDSJEDAVAJUĆI SKUPŠTINE KANTONA SARAJEVO I NOVI-STARI SKANDALI SDA

Mirza Čelik je odmah uzjahao službeni automobil da ga voza na relaciji kuća-pos`o

Odmah je sa sobom doveo i uposlio sekretaricu, kažu mlađahna

Bilježimo da pamtimo za oktobar

Image
Osta kifla bez auta,i Mandiceva sekretarica bez posla.
Locked